NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy Rain is utalt rá,Tom Hooker túltolta a hisztit,olyannyira hogy italo disco rajongóktól is sok negatív kritikát kapott érte,és tudva az akkori dolgokról,tényleg érthetetlen mi szükség volt a hisztire,a bizonygatásra.
Szóval "Den Harrow" egy italo disco project volt,Roberto Turatti & Miki Chieregato & Tom Hooker (alias Thomas Beecher) és Stefano Zandri (modell,táncos) főszereplésével + kiváló háttér énekesekkel ,a nagyobb sikereket természetesen Tom Hooker énekelte fel,de kapott szerepet,Silver Pozzoli és Chuck Rolando is.
Egy zseniálisan tálalt italo disco vállalkozás volt,egy olyan soralbummal (Overpower) ami e stílusnak sokunk szerint az egyik top soralbuma,nálam konkrétan dobogós!
A fentebb leírtakat azért mostanra szinte mindenki tudja.
Den Harrow név függetlenül attól ki vokálozta a dalokat,nagy dobás,de mostanság akihez anno a dalokat kötötték ,így nézz ki.
Rain ,biztos hogy tőle szeretnél dedikálást?

ItaloDisco4Ever !
A 21-es és a 65-ös sorszámú Magyarországra került .
És ki tudja mennyi még amiről nem tudok. 😊
<#nevetes1>#nevetes1>
imo :) science fiction is science fact
ItaloDisco4Ever !
A svédek mindig is jók voltak a pop zenében,a zene irodalomból tudjuk mennyi világsztárt adtak.
ItaLove - Strangers In The Night
ItaloDisco4Ever !
Ezeknek az itt sunnyogó,settenkedő tagoknak én a magam részéről biztosan nem töltenék fel a saját gyűjteményemből semmit.
Sőt inkább letagadom hogy az meg van nekem,kellemetlen amikor valakit vissza kel utasítani.
Még tovább egyszerűsítve,nem lenne jó ha az összes topic a zene fórumon,download link gyűjteménnyé válna,jó kis ízes párbeszédek nélkül,az már engem biztosan nem vonzana ide.
Remélem így már teljesen világos miért tiltanám a warezt,de ez csak egy vélemény,az én véleményem ami egészen biztos nem kapna itt egyetlen támogatást sem.
Lazuljunk,dumáljunk jókat a zenékről abban partner vagyok,csak nem igazán találunk társakat hozzá,az nagyszerű dolog volna ha ez a topic nem Reynaud blogjává silányulna,teljes mértékben egyetértek veled.
Végül egy kis poénkodás aminek szerintem talán van is némi alapja.
Ha volna a "boci boci tarkának" new italo verziója,és feltöltenéd,tuti hogy azt is sokan letöltenék. <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
meddig lenne újdonság egy újdonság?ki és milyen alapon határozná ezt meg?
amiről nem lehet megállapítani, hogy újdonság vagy nem,vagy kinek a milye, milyen jogviszonyban van a dallal,azzal mit csinálnánk?
ha meg nem vagyunk következetesek minden warez jelleggel,akkor mi alapján kivételezhetnénk mással? az is elég egyoldalú lenne minden szempontból.
szóval sok olyan kérdést feszegetnénk ezzel,amivel a parlamentben vagy alkotmánybíróság előtt is hónapokig hánykódhatna az ügy.
természetesen az itt ismert magyar előadókat azért úgy gondolom, nagyjából tiszteletben tartjuk, főleg,ha ők, vagy a jogsértő tartalmat eltávolítani kívánt hiteles jogi képviselő mondjuk konkrét megkeresést céloz felénk valamiért. én ennyiben látom a warezbiztonság racionalitását. a többi része ennek pedig valljuk be mindannyiunktól kicsit csúsztatás,hisz 101%-ban biztos vagyok benne, mindenki warezolt már valamit életében,még újdonságokat is. ez meg itt nem a legfelsőbb bíróság, hogy ítélkezzünk és a jogi képviseletünk is szegényes.<#vigyor0>#vigyor0>
nem akarok azt csinálni,amit egyébként akarnék,mert akkor csak az és csak úgy lehetne,ami nekem is tetszik<#vigyor0>#vigyor0>, de ez bőven nincs így, én is azt szeretném, hogy aki idejön (mindeki vagy bárki),az viszonylag jól érezze magát.mindenki bedob valamit a közösbe,ahogy tud,aztán vagy hasznára válik a többieknek vagy nem.de sokszor mondtam,ez nem egy blog, sokaknak sokféleképpen kell sok szempontból megfelelni,ami soha nem egyszerű.ha körbenézel bármely más hazai vagy külföldi igen látogatott zenei közösségi oldalon,akkor látod, hogy miről szól, és hát többségében nem arról, hogy hol lehet megvenni egy új, 150 eurós kiadványt.
zenéljünk,lazuljunk, társalkodjunk, közben meg kezeljük vagy inkább kerüljük az apró konfliktusokat csendben.
neked itt van szavad,mert aktív tagja vagy ennek a fórumnak,ez alapján ha a többség (ami itt nekem már max. 5 itt ténykedő embert is jelent) egyetért az irányelveiddel (vagy annak bármely részével), és ennek alkalmazását és feltételeit pontosan meghatározzátok, felőlem bevezethetjük. addig meg zenéljünk.<#worship>#worship><#integet2>#integet2>
Na képzeld amikor a felvezető szöveget írtam,pont arra gondoltam,nem tudok erre a remixre megfelelő jelzőt találni,mert ahogy te is írod a brutális,és egyebek is gyengék a dalra.
Hetente legalább két-három alkalommal hallgatom,nem nagyon lehet ráunni!
ItaloDisco4Ever !
Ez is vélemény amit te felvázoltál, én meg továbbra is tartom a sajátom.
Warez témában természetesen nem a videómegosztó illetve,soundcloud,bandcamp oldalon található zenei tartalmakra gondoltam.
Tényleg nem vagyok ebben tájékozott,sőt marhára nem is érdekel,de talán úgy működik hogy pld. a YT-ra vagy soundcloud-ra ,felhasználók által feltöltött zenéket ha sérti egy szerző vagy a kiadó jogait,akkor az oldal üzemeltetőjével letilthatja.
Ha a feltöltő maga az előadó,a dal szerzője vagy a lemezkiadó akkor az ugyebár teljesen rendben van.
Szerencsére a new-italo stílusban mostanság az újdonságok nagy részét megtalálhatjuk az előadó vagy a kiadó hivatalos fiókjaiban.
Én igyekszem ezeket a videókat ,feltöltéseket választani.
De!!! hangsúlyozom warez tiltás alatt nem erre gondoltam,hiszen pld. a 80s zenékkel nagy bajban lennénk ha hivatalos forrást akarnánk találni,ebben igazad van,ez sok zenei fórumot megakasztana.
....és hogy mire gondoltam...? ...ha én lennék itt a házigazda,(nem akarok!!!) újdonságokhoz download linket a topicban,ahogy az pld. warez oldalakon van,nem tűrnék el,azonnal törölném.
Ez az én véleményem,én így cselekednék,nem kell senkinek erre rábólintani,mindenki azt tesz felőlem amit akar.
Nem írtam olyat hogy visszamenőleg százezer hsz-t monitoroz,mindig csak a közeljövőben linkelt és esetleg időközben a videómegosztón törlésre került tartalmak törlésére gondoltam,ez nyilván úgy oldható meg ha nem érkezett rá válasz,volt is a közelmúltban rá példa,amikor egy nap után a szerző törölte egy baki miatt a videóját,és nagyon helyesen törölted,én meg újra tudtam linkelni,a már javított,korrigált videót.
A fórumozást én úgy szeretném ha érdemi,értelmes beszélgetések,hsz váltások lennének,megbeszélve ki mit gondol egy-egy dalról,újdonságról,ki mit vásárol ezekből stb....
Totálisan félreértettél,nem azt kértem hogy egy kis csipkelődés ,nézeteltérés miatt hsz-ek sorát töröld,csak leírtam a véleményem,én hogy gondolom egy jó házigazda szerepét egy ilyen jellegű topicban,semmire nem akarlak rávenni,felőlem azt csinálsz amit akarsz.....
További jó fórumozást mindenkinek!
ItaloDisco4Ever !
Vannak hangmesterek nélkülem is épp elegen<#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Épp ma 7 hónapja olvastam róluk itt.
Rám üdítően hatnak mindig az efféle újítások.
nekem elsőre is szerelem volt, kellemes és egyedi darab.<#eljen>#eljen>
Ez egy igen szépen összerakott véleménykifejtés volt. Mivel részint engem is érint,
egy fontos dolgot leszögeznék még utoljára:
Beszélgessünk ha lehet, háborúk (cicaharcok) helyett!<#worship>#worship>
Mármint ha van miről. És fogadjuk el mások véleményét (ha nem is értünk vele egyet).
Tudom ez mindenkinek nehéz, de ha nekem megy, akkor más is képes lehet rá.
És ha már cicaharc, a tűzzel szépen is lehet játszani. Íme:
Legyen kellemes napotok!<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.06. 10:44:35
ha nem,akkor nem biztos, hogy jól tudod,mi a házigazda joga és dolga. olyan biztos nincs a dolgok között, hogy visszamenőlegesen 10-100.0000 hszt folyamatosan átnéz,monitoroz, és az esetlegesen már nem aktuális témájú,tartalmú youtube videókat vagy akármi hszeket törölje. ez abszurd is lenne. főleg az egyéb szöveges tartalmat is magában foglaló hszeknél,aminek éretelmezése vagy esetleg valahová kapcsolódó szöveges vonzata nem kívánja meg a törlést. törölni amúgyis csak indokolt esetben lehet, és ennek a környezetnek a fenállását és a hg jogok közül a hsz törlés gyakorlását egyelőre én állapítom meg és azt csak valóban indokolt esetben alkalmazom. pici cicaharc miatt nem.
nem a hg dolga, hogy egy fórum dübörögjön, arra vannak a fórumba látogató tagok. ez legyen már a ti dolgotok. én pedig vagyok még olyan képesség birtokában, hogy el tudom dönteni, az adott tartalom ideillő-e vagy még belefér kategória, akár stílusában,akár tartalmában.
legyetek aktívak (ez a kevésbé aktívaknak szól!), kevesebb hülyeséget beszéljetek (ez mindenkinek szól!) és akkor a fórum épülni tud vagy fog. ettől még beszélgetni, véleményt formálni lehet sok mindenről,ami kapcsolódik vagy kapcsolódhat, és 1-2 úgymond kilengésért vagy merő sületlenségért (pl. by Zephyr) nem fogok senkit sem nyilvánosan megkövezni. akkor sem, ha egyébként simán ráférne. Hogy a véleményem mikor és kinek mondom el, annak semmi köze a hg üzemmódhoz.
a warez témakörben pedig totálisan dezinformált vagy, ugyanis a magyar és nemzetközi szerzői jog törvények alapján szigórúan véve warez alapon itt legfeljebb néhány fotó, néhány kb. 30-60mp-es hangminta és vagy csak hivatalos kiadói,szerzői oldalak, értékesítési felületek, vagy azokon megjelenő tartalom linkelgetése jelenhetne meg vagy a hivatalos forrásból megerősített módon ingyenesen terjeszthető anyagok (tehát még a mindeféle akárki által felrakott youtube videók sem,amiket akár direkt vagy véletlenül már te is raktál fel vagy hoztál! hisz azokban már nem csak hang,de vizuális tartalom warez is előfordulhat), ezek alapján a hszekben megjelenő tartalom felügyelete és az antiwarez direktívák szigorú betartása komolyabb értelemben egyenlő lenne sok zenei fórum halálával.
másrészt a szerzői jogvédelmet (mi, mikor, miért, milyen alapon minősül vagy minősíthető wareznek) nem a hg-nak kell ellátnia.
az én aktivitásom a háttérből is futhat,nem kell nekem minden hsz-t külön kommentálnom, vagy napi 4 hszt idelöknöm,
ha szükséges,mert én annak ítélem, akkor ahogyan eddig is,megteszem a megfelelő lépéseket. nagy lufira fújt kis csetepaté miatt nem fogok vérengzést generálni.
szerintem megbeszéltétek a felmerülő gondokat, lépjünk túl rajta és maradjunk továbbra is az itt kedvelt zenei irányzatoknál.
LET THE MUSIC PLAY!
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.04.06. 07:30:53
Sőt, ha még szigorúbban néznénk még az illegálisan jutyubról mp3-ba leszedett fájlok is azok..persze csak valamilyen szinten..
Vagy rosszul látom a dolgot?
A topicoknak itt a zene fórumon is jó ha van egy aktív házigazdája,aki moderál,irányít,rendet rak,a megfelelő mederben és színvonalon tartja a működést.
Az inaktív házigazdákat pedig ha rajtam múlna lecserélném,olyanokra akik akár egy-egy ötlettel képesek volnának,egy kicsi lendíteni az adott topik forgalmán.
Néha egy-egy korábbi infóért visszalapozva ,azt látom itt is volna takarítani való,nem kevés olyan hsz van,amihez a linkelt videó már nem elérhető,ezek szerintem tök feleslegesek.
P.S. : Továbbra sincs ambícióm az irányba hogy házigazda legyek, (tehát tessék nem félreérteni az írásom!) és különben sem járnátok jól velem mert az első intézkedésem az lenne az adott topicban,hogy kiírnám nagybetűkkel,hogy a "WAREZ TILTOTT"!
Maradj továbbra is aktív,nem fogadunk el olyan indokot hogy nincs kedvem! 😊 <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.05. 19:49:49
ItaloDisco4Ever !
Andy Romano - Run To Love
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
DJ Alex Sassano - Technopolis (remix)
Ian Coleen pres. No Twins - Lay Me Down
DJ Alex Sassano - That Italo Disco Dance part 2 (remix)
Megyek gyereket nevelni. <#nevetes2>#nevetes2>
A szókimondásom mindig ilyen volt és így is értem, nem írhatom pölö a kikúrt seggfejre, hogy nem szép amit csinál, mert az túlságosan könnyű kategória lenne a jellemében, ha lehet így nevezni. <#zavart1>#zavart1>
Hülyének meg eddig se néztelek. Egy kissé szokatlan számomra a szókimondásod, de ez van.
Majd megszokom. Vagy megszököm<#nyes>#nyes>
De előtte még meghallgatok egy Dominik Czajkowski zenét (mondjuk a Fly into the space-t)
Remélem jól írtam a nevét, nem szeretnék "kikúrt nagy seggfej" lenni senki szemében..<#hehe>#hehe>
Talán majd egyszer sok gyakorolás után...neki is jobban fog ez menni..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.05. 09:43:47
Valószinűleg az utóbbi.
A másik, hogy a szarkupacot mire értettem? Pontosan arra, ha valaki leírja a véleményét, akkor jön egy ilyen:
"lavabo inter innocentes manus meas", remélem, hogy nem kell megmagyaráznom ezt az idézetet.
Vagyis az egész egy nagy szarkupac, bullshit ha úgy tetszik, ahol kiderül, hogy szegény zefír semmiről nem tehet csak maga a vita kirobbanásáról. A harmadik pedig az lenne, hogy ajánlatos velem jóban lenni, ez nem azt jelenti, hogy nem lehet engem megcáfolni bármiben is, sőt nagyon is kell, én nem vagyok Einstein leszármazottja, de az utálom, ha megpróbálnak hülyének nézni, mert ezt azonnal átlátom és rövidtávon sem bírom elviselni, nemhogy hosszúban. <#hehe>#hehe>
A kézfogást elfogadom, sőt én (is) nyújtom, remélem még "haverok" is lehetünk. A témát pedig itt most zárjuk.
A lenti videót meg inkább meg sem hallgatom, egyrészt elindítva ezek még vagy hat évvel ezelőtti Mflex szárnypróbálgatások voltak, szinte összehasonlíthatatlan amiket 2-3 éve kihajít, másrészt aki képtelen leírni az ő nevét már az egy kikúrt nagy seggfej. <#gunyos1>#gunyos1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.05. 09:25:55
Akkor hogy mások kedvében is járjak néha.. szóljon ez a 45 perces egyveleg
a hajdani, sokat emlegetett kollégától.
Igaz, hogy az előadó nevét helytelenül írta a jutyubos kolléga, de ezt most mi nagylelkűen elnézhetnénk neki,
ha már ilyen élethű deckre pakolta fel ezt a megamixet nekünk<#eljen>#eljen>
Jómagam itt ott találtam benne hibát a zenei összefűzéseknél, (én másképpen vágtam volna) de szerencsére nem nagyon értek hozzá..<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.05. 08:14:02
itt vagyok a háttérben, csak nem volt kedvem belefolyni ebbe az egész hsz-viharba, akkor sem,ha néhány részéhez egész sarkos véleményem van.
zeff , olvasgattalak téged és másokat is, zenei és sok más értelemben húzok reynaud és rain álláspontjai felé, igaz ez most lényegtelen momentum, de gondoltam, titkon úgyis kíváncsi vagy rá. <#vigyor>#vigyor>
tőled nem veszem zokon a gyakori süketelést vagy látszólagos értetlenkedést sem, mégis különösebb eszmefuttatás nélkül továbbra is azt javaslom, maradjunk a fórumtéma zenei fővonalán belül máskor is.
megnyugtatásul, amíg a hangnem nem torzul senkinél sem a kezelendő felé,addig én biztos nem fogok beleavatkozni (hsz szöveges tartalmat törölni vagy takarítani) akár eltérő nézetek kifejtése esetén sem,hisz ahogyan te is nagy szükségét érezted leírni,csak hogy nehogy félreértse bárki, úgy én tőled függetlenül,amikor még sehol sem voltál a környéken, a legelső pillanattól kezdve is többször hangsúlyoztam már, ez a fórum az idejáróké (a miénk), a hozzászólok formálják azzá, amivé lesz, én csak a kereteket és a záróvonalat biztosítom.
nekem semmi kifogásom, ha eltérő vélemények ütköznek, viszont jól jöhet, ha nagyobb horderejű témánál van észszerű kifejtése is, nem csak beszólási értéke.
nekem sem tetszik itt minden zene, de pont ettől lesz változatos, hogy nem csak az van,amit én hallgatok szívesen.
további jó fórumozást és zenéket mindenkinek.
1-2 dolog ugyan még nem teljesen tiszta (pl. hogy mit is takar a szarkupackörítés) de majd egyszer rájövök.<#nevetes2>#nevetes2>
Tetszik, ahogy felvázoltad, hogy még egy nyavalyás trollnak sem lennék jó, mert az sem tudom mi az..
Hát legalább ezt is kipipálhatjuk. Meg aztán amúgy is nehéz trollkodással vádolni olyasvalakit aki spoiler alatt mondja el a témát szorosan nem érintő véleményét..
Egy képleted (szerintem) hibás vagy félreérthető, méghozzá a "vitagerjesztés=troll"
A troll (véleményem szerint) inkább az, akit kiközösít egy fórum, de ő ennek ellenére egy másik regisztrációval (mintha valaki más személy lenne) mégiscsak visszatér és ugyanonnan folytatja a dolgot ahol abbahagyta. Nehezen lehet őket kezelni.
Abban is igazad van, hogy elég az off-ból. Így jó szándékom jeléül, közel 7 év után (de rég volt már!)
fogadd békejobbom egy kiváló zenével, amit egy számomra igen kedves volt sg-s kolléga prezentált itt először:
Mára búcsúzóul még annyit tennék hozzá, (amiben szintén igazad van) hogy mflex valóban nem nekem készít zenét.
Mindenkinek készít. Mert a zene mindenkié.
Ahogy ez a topik is, ami nem amaximus-é, hanem közös.
Ő legfeljebb csak a méhkirálynő lehet itt.<#vigyor>#vigyor>
Legyen szép hete mindenkinek még akkor is, ha odakint már lassan a viharfellegek gyülekeznek...<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.04. 12:07:32
(Nouvelle Phénomène) ,jöttek,láttak,győztek,szereztek világszerte rengeteg rajongót,aztán sajnos már jó ideje eltűntek
Sokan várunk új dalokat tőlük,a remixet egy holland duó készítette,tökéletes munka.
Nouvelle Phénomène - Cruel Game (Vanzetti & Sacco Remix)
ItaloDisco4Ever !
Aki revansként akarja használni a topicot korábbi sérelmei miatt,annak azt javaslom bringázzon el innen.
Nincs szükség feszkóra,volt benne részünk épp elégszer,és igen,elég volt az off-ból.
Nem kellenek a spoileres ,poénként idehányt mulatós zenék sem,gondolom senkit nem érdekel,legalább is remélem.
ItaloDisco4Ever !
Elég félreérthetően fogalmaztál,látom valakinek már gondja volt Brian Ice hangjának felismerésével. 😊
"A song composed by Andrea Majocchi, now re-arranged from the mid 80s demo. Vocals by Brian Ice."
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.03. 19:22:53
ItaloDisco4Ever !
Én nem tartozom ám oda.
Mindegy, lényegtelen.
Ne forszírozd tovább, ezzel sem vagy tisztában mit jelent a troll, mint ahogy a mashup féle lealacsonyításoddal sem, zenei hozzáértésed egyenlő a nullával, ha komoly, ha csak vicc volt, akkor meg megint kilyukadunk oda, hogy ez vita gerjesztés = troll.
Leírtad egyszer, mindenki tudja, lépj tovább, vagy ki, de elég volt az off-ból, gondolom normálisan is tudsz viselkedni.
Emiatt én sem folytatom tovább.
És még annyit, hogy bizony Mflex tud nagyon olyat, amit senki más, gondolom a sok nézettségét nem pénzért vette, vagy hamisíttatta meg a youtube-val, vagy a facéval, ráadásul két csatornán futnak sikerrel, de ahogy írtad a tied is csak egy vélemény, vagyis a továbbiakban nem kell hallgatnod, mert nem neked készülnek a dalai. Ennyire egyszerű a történet.
Amaximus meg takarítsa ki a topikját, ha erre jár! <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.03. 15:40:08
(A spoiler csak azok miatt, akik nem kíváncsiak a véleményemre.
Valahol őket is meg lehet érteni..)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már megint nagyot alkotott ez a Clay gyerek!<#eljen>#eljen>
...
Sajnáljuk, a vers további része kizárólag privát tagok számára elérhető!
De jó hírünk is van, gratulálunk!
Ön ma a 100. érdeklődő aki lenyitotta ezt a spoilert. Köszönjük<#worship>#worship>
Szóval amikor hallgatjátok majd a teljes dalt tessék csak fülelni és nagyon büszkék lenni rájuk!!!!!!
R.B. Project feat. Brian Ice - I Am What I Am
Italo Disco - D. White - Walking
Bár nem neked szólt az általad említett hsz. és nem is tartozik rád, de azért elmondanám, hogy erre jött a meglepett kérdésem:
"Mike olyat tud alkotni,amit ebben a stílusban senki más."
Azért ez még enyhén szólva is túlzás. De ez csak egy vélemény.
Trollkodni amúgy nem szokásom (semmi értelmét nem látom), viszont elmondom amit gondolok a témáról.
Mint ahogy te is és mint láttuk többen már reynaud kolléga is.
Ha valaki nem képes mások ellentétes véleményét higgadtan kezelni,
akkor érdemes más vizekre evezni (nem miattam vagy bárki más miatt) csak önmagunk miatt.
Mert aki idegeskedik az legtöbbet csak önmagának árt. Persze nem kell rám hallgatni.
Tegyétek csak ami jól esik.
De nem offolok tovább.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.04.02. 18:39:48
imo :) science fiction is science fact
Az nem fájt senkinek,de ha jön egy Mflex videó egy jó kritikával megspékelve,azt már nem bírjátok elviselni,túl érzékenységet okozva,üldözési mániában szenvedőkben.
Na igen,kísért a múlt.....remélem sejted mire gondolok.
Nem voltak véres marakodások??? ne viccelj! évekkel ezelőtt szinte napi szinten,lapozz vissza a 70-80s topicban.
Ahhoz képest szolidan megvoltunk itt az elmúlt időszakban.
Mi akik kedveljük Mflex zenéit,veletek ellentétben nem vagyunk irigyek,és nem szövetkezzünk egyetlen előadó lejáratására sem,mint a haverjaid a nem is oly rég történt esetben.
Ha valami jó,én örömmel elismerem,lásd. a másik magyar, italo-disco stílusban jeleskedő úriember zenéjét ,kiemeltem mint jó produkció!
Jó lenne ha egy kicsit magatokba néznétek,és nem azon munkálkodnátok folyton-folyvást hogy ellenségképeket gyártsatok!
ItaloDisco4Ever !