NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Azt kell mondjam, félreismertelek. Be kell látnom, hogy végső soron igazad van.

1-2 dolog ugyan még nem teljesen tiszta (pl. hogy mit is takar a szarkupackörítés) de majd egyszer rájövök.<#nevetes2>
Tetszik, ahogy felvázoltad, hogy még egy nyavalyás trollnak sem lennék jó, mert az sem tudom mi az..
Hát legalább ezt is kipipálhatjuk. Meg aztán amúgy is nehéz trollkodással vádolni olyasvalakit aki spoiler alatt mondja el a témát szorosan nem érintő véleményét..
Egy képleted (szerintem) hibás vagy félreérthető, méghozzá a "vitagerjesztés=troll"
A troll (véleményem szerint) inkább az, akit kiközösít egy fórum, de ő ennek ellenére egy másik regisztrációval (mintha valaki más személy lenne) mégiscsak visszatér és ugyanonnan folytatja a dolgot ahol abbahagyta. Nehezen lehet őket kezelni.

Abban is igazad van, hogy elég az off-ból. Így jó szándékom jeléül, közel 7 év után (de rég volt már!)
fogadd békejobbom egy kiváló zenével, amit egy számomra igen kedves volt sg-s kolléga prezentált itt először:

Mára búcsúzóul még annyit tennék hozzá, (amiben szintén igazad van) hogy mflex valóban nem nekem készít zenét.
Mindenkinek készít. Mert a zene mindenkié.
Ahogy ez a topik is, ami nem amaximus-é, hanem közös.
Ő legfeljebb csak a méhkirálynő lehet itt.<#vigyor>

Legyen szép hete mindenkinek még akkor is, ha odakint már lassan a viharfellegek gyülekeznek...<#wave>

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.04. 12:07:32

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

reynaud
A visszapillantás következő darabja ,egy abszolút világszínvonalú magyar produkció.
(Nouvelle Phénomène) ,jöttek,láttak,győztek,szereztek világszerte rengeteg rajongót,aztán sajnos már jó ideje eltűntek
Sokan várunk új dalokat tőlük,a remixet egy holland duó készítette,tökéletes munka.

Nouvelle Phénomène - Cruel Game (Vanzetti & Sacco Remix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A következő "Flashback Records" kiadvány,vinylen,hamarosan.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A témát zárva,csipkelődés belefér,az aljasság nem.!!!
Aki revansként akarja használni a topicot korábbi sérelmei miatt,annak azt javaslom bringázzon el innen.
Nincs szükség feszkóra,volt benne részünk épp elégszer,és igen,elég volt az off-ból.
Nem kellenek a spoileres ,poénként idehányt mulatós zenék sem,gondolom senkit nem érdekel,legalább is remélem.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Pontosítva, a dalban a vokált Brian Ice énekli,és akkor gondolom az általad felsoroltak a háttérvokált (backing vocals).
Elég félreérthetően fogalmaztál,látom valakinek már gondja volt Brian Ice hangjának felismerésével. 😊

"A song composed by Andrea Majocchi, now re-arranged from the mid 80s demo. Vocals by Brian Ice."

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.03. 19:22:53

ItaloDisco4Ever !

rain70
Nem figyelek, mi? Ez a sok szarkupackörítés a szövegeidben, te ezeket hányan nyalják be?
Én nem tartozom ám oda.
Mindegy, lényegtelen.
Ne forszírozd tovább, ezzel sem vagy tisztában mit jelent a troll, mint ahogy a mashup féle lealacsonyításoddal sem, zenei hozzáértésed egyenlő a nullával, ha komoly, ha csak vicc volt, akkor meg megint kilyukadunk oda, hogy ez vita gerjesztés = troll.
Leírtad egyszer, mindenki tudja, lépj tovább, vagy ki, de elég volt az off-ból, gondolom normálisan is tudsz viselkedni.
Emiatt én sem folytatom tovább.
És még annyit, hogy bizony Mflex tud nagyon olyat, amit senki más, gondolom a sok nézettségét nem pénzért vette, vagy hamisíttatta meg a youtube-val, vagy a facéval, ráadásul két csatornán futnak sikerrel, de ahogy írtad a tied is csak egy vélemény, vagyis a továbbiakban nem kell hallgatnod, mert nem neked készülnek a dalai. Ennyire egyszerű a történet.
Amaximus meg takarítsa ki a topikját, ha erre jár! <#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.03. 15:40:08
Zephyr Retiring
Büszkeség és dalítélet.

(A spoiler csak azok miatt, akik nem kíváncsiak a véleményemre.
Valahol őket is meg lehet érteni..)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik szemem sír, a másik meg nevet:
Már megint nagyot alkotott ez a Clay gyerek!<#eljen>
...

Sajnáljuk, a vers további része kizárólag privát tagok számára elérhető!

De jó hírünk is van, gratulálunk!
Ön ma a 100. érdeklődő aki lenyitotta ezt a spoilert. Köszönjük<#worship>

Most kaptam a hivatalos megerősítést hogy ismét nagyon büszkék lehetünk mert hogy a közeljövőben megjelenő Brian Ice Maxi vinyl kiadványon bizony nem más vokálozik kérem mint Szandra Klajkó ( Clay gyönyörű és tehetséges lánya ) , Lajos Klajkó ( Alias Clay ) ) és az a Veréb Tamás aki 2016-ban megnyerte a Sztárban sztárt!!!!
Szóval amikor hallgatjátok majd a teljes dalt tessék csak fülelni és nagyon büszkék lenni rájuk!!!!!!

R.B. Project feat. Brian Ice - I Am What I Am

Zephyr Retiring
<#eljen>

<#integet2>
Italo Disco - D. White - Walking
Zephyr Retiring
Nem figyelsz, csak vádaskodsz. Egy szóval sem írtam, hogy nem tetszik egy zenéje sem az öreg flexinek.
Bár nem neked szólt az általad említett hsz. és nem is tartozik rád, de azért elmondanám, hogy erre jött a meglepett kérdésem:

"Mike olyat tud alkotni,amit ebben a stílusban senki más."

Azért ez még enyhén szólva is túlzás. De ez csak egy vélemény.

Trollkodni amúgy nem szokásom (semmi értelmét nem látom), viszont elmondom amit gondolok a témáról.
Mint ahogy te is és mint láttuk többen már reynaud kolléga is.
Ha valaki nem képes mások ellentétes véleményét higgadtan kezelni,
akkor érdemes más vizekre evezni (nem miattam vagy bárki más miatt) csak önmagunk miatt.
Mert aki idegeskedik az legtöbbet csak önmagának árt. Persze nem kell rám hallgatni.
Tegyétek csak ami jól esik.

Musachy
Nem, nem sejtek semmit. Egyébként nem is nagyon érdekel, őszintén szólva. A "marakodásokról" ismétlem: nem minden olyan, amilyennek látszik. Attól függ, ki miként fogja fel. Nincs itt semmi sem, ami halálosan komoly lenne.
De nem offolok tovább.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.04.02. 18:39:48

imo :) science fiction is science fact

reynaud
Mivel én tényleg kedvelem ezt a stílust,képes vagyok sok mindenki más zenéjétől hanyatt vágni magam,most éppen, ha még nem vetted volna észre , olyant játszom ,válogatok a legjobb zenékből,és pld. a napokban emeltem a csillagos égig ,jó kritikámmal, Ismael Blanco Ramos tevékenységét!
Az nem fájt senkinek,de ha jön egy Mflex videó egy jó kritikával megspékelve,azt már nem bírjátok elviselni,túl érzékenységet okozva,üldözési mániában szenvedőkben.
Na igen,kísért a múlt.....remélem sejted mire gondolok.

Nem voltak véres marakodások??? ne viccelj! évekkel ezelőtt szinte napi szinten,lapozz vissza a 70-80s topicban.
Ahhoz képest szolidan megvoltunk itt az elmúlt időszakban.
Mi akik kedveljük Mflex zenéit,veletek ellentétben nem vagyunk irigyek,és nem szövetkezzünk egyetlen előadó lejáratására sem,mint a haverjaid a nem is oly rég történt esetben.
Ha valami jó,én örömmel elismerem,lásd. a másik magyar, italo-disco stílusban jeleskedő úriember zenéjét ,kiemeltem mint jó produkció!

Jó lenne ha egy kicsit magatokba néznétek,és nem azon munkálkodnátok folyton-folyvást hogy ellenségképeket gyártsatok!

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Igen, ez lényeges dolog, nem fűz kommentárt semmihez - ez valóban pozitív, szerintem is.

rain70
Leírtam már én is, hogy pl Clay zenéje ez és ez nem jött be, de látható, ami nagyon jó, azt is leírom.
Ez volt mflex-nél is, de 90%-ban olyanokat dobál ki, hogy kész vagyok, nekem azok a hangok zenék bejönnek nagyon, és ahogy látom nagyon sok mindenkinek. Jó párszor írtam már, hogy mi történik, ha mflex a z Fb-on kihajít egy zenét. A telefon lelőhetlen és csipog másodpercenként. Imádják a srácot.
Az is biztos sokat számít, hogy nagyon titokzatos lett 1-2 éve, eltűnik, aztán hirtelen megjelenik kihajítja a zenét és mint a kámfor újra eltűnik.
Semmihez nem szól hozzá, és talán ez pont így van jól.
rain70
Amikor olvastam vissza a fórumot, azt láttam ill. jött le nekem, hogy téged kedvel(t) a csávesz, zefírt meg osztották a hülyeségivel együtt, így már érthető az ilyen beszólások, de ennek itt legyen vége. Egyébiránt, az jó régen volt, amikor mflex még itt aktív volt, azóta olyan magasra pakolta lécet, amit csak ő tud, és ő ugye ő pár stílusba belenyúlt már, nem is akárhogy, de nekem nem kenyerem védeni, viszont amikor a kibaszott irigység szinte lerí, az itt tovább nem játszik. Ha valakinek nem teszik a zenéje, leírja ennyi, és a továbbiakban nem hallgatja.
Ennyire egyszerű.
Musachy
Nem voltak azok olyan véres marakodások, csak vannak túl érzékeny emberek, akik lépten-nyomon megbántva érzik magukat, ha kapnak egy kis más véleményt is. De te sem vagy rest odaszúrni néha.

Nem akartam erről szavalni, mert kényes itt, de mivel felhoztad: "...reflexből támadtok" jó ez az általánosítás. Már kifejtettem annak idején az úriembernek, amikor még itt is szerepelt, hogy tetszenek a dallamok, amiket csinált, persze van olyan is, ami másképp jobb lenne szerintem, de az alkotóé a döntés, ő így álmodta meg. Viszont mindettől függetlenül óriási túlzás, sőt visszatetsző, amint páran úgy hanyatt vágják magukat bármitől, amit készít, szinte már azt hinné az ember, hogy minimum valami istenként imádják. Tegyék, de elég fura. Röhejes. Ha én lennék a helyében, biztos minimum megmosolyognám ezt a reakciót. (na most majd jön a lehányás...)

rain70
Igen elég komoly, főleg ha rátekintesz a YT csatornájukra, vagy FB oldalukra százezres és milliós nézettségű, hallgatottságú zenékkel mflex szinte mindenkit lemosott! Volt ugyan pár nekem kimondottan szar zenéje is, de az meg másnak tetszett. Gondolod, hogy őket érdekli, hogy egy senki trollzefírnek mi tetszik?
Szerinted ki francot érdekel itt a trollkodásod, jó pár helyen megteszed, ahogy láttam, de itt fejezd be, mert senki nem kíváncsi rá a jövőben!
Hacsak off megy, akkor nyiss a magánban egyet ezt meg felejtsd el a nem vicces spoilereiddel együtt.
reynaud
10 nap fórumozással a hátam mögött írtam az idézett hsz-t,senkit nem ismertem még,igen Zephyr akkor dumája alapján,szimpatikusnak tűnt.
Természetes dolog ha valaki csalódik akár itt egy fórumtársában és változik a véleménye.

Én mennyi hsz-t idézzek vissza a múltból, amikben szét martátok egymást mint rozsda a vasat? "régi szép idők" na ne röhögtess,te elég rég óta itt vagy hogy tud ,ezen a fórumon sosem volt olyan hogy szép idők.
Most sem én kezdtem, ha valaki leír egy jó kritikát Mflex zenéivel kapcsolatban,reflexből támadtok....érdekes ugye?

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Azok a régi szép idők, amikor még másképp beszéltünk a fórumon egymással, egymásról...

reynaud
Első aztán második és még harmadik meghallgatásra is ,kellemes ,igényes italo disco !

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ó igen,teljesen komoly!

A zenéiben olyan megoldások és dallamok hallhatók amit más jelenleg nem tud produkálni.
Tudod,írtam már a kottamásolókról,akik csak a 80s italo zenék másolására képesek,az úgy számomra unalmas,elcsépelt,értékelhetetlen dolog.

De itt be is fejezném,nem hiszem hogy egy olyan valakit érdemes volna győzködnöm,aki nem tudja a remix és a mashup közt mi a különbség ,valamint a múltban, a szóban forgó előadótól elszenvedett sérelmeit,még nem volt képes feldolgozni.
Hogy ne sírd tele a zene fórum összes topikját ,miszerint bántottalak,a zenei ízlésedre ,ami neked nincs, most nem térnék ki részletesebben.

Javasoltam már, kerüljük egymást,jól írtad múltkor,nem vagyunk egy szinten!
Béke veled!

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Ez most komoly? 😄

Úgy érzem nálam a Night In Wales ismét megpályázza idén is a Top 10-et ezzel a nótájával ! <#taps> <#eljen>

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Folytatva a visszatekintést az elmúlt évek legjobb new-italo disco zenéi közt válogatva,ma Mflex egyik nagy italo-disco slágere jön.
Mike olyat tud alkotni,amit ebben a stílusban senki más.

Mflex feat. Infinity - Won't Let You Down

ItaloDisco4Ever !

reynaud
September 87 - Bad Dream Baby (Official Video)

Ebben a verzióban,lényegesen jobb.
September 87 - Bad Dream Baby (Dream Fiend Cut)
SEPTEMBER 87 - Bad Dream Baby (BandCamp)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Köszi Rain! <#eljen> <#wave>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ez a dal a (radio,extended,long) verziókban az igazi,tempós,pörgős ,dallamos italo,a második bekezdésben írt verziók éppen ebből vesznek el,meg sem közelítik az imént felsoroltakat.
Én olyan új remixekre gondolok a szerzőpárostól(Gulyás,Klajkó), akár egy jó HI-NRG alapon amik megőriznék az eredeti verziók tempóját.
Clay ebben a dalban jól tolja a vokált,kerek az egész!

Csak ötleteltem és véleményeztem.

ItaloDisco4Ever !

<#integet2>
Thomas Anders - Sorry, Baby (Eurodisco Rost Version)
rain70
Én egyetértek, kurva jó zene!
Ennyi nem elég?.<#wink>

Italobox - Everyday Every Night (radio dance mix)
Italobox - Everyday Every Night (Radio Instrumental)
Italobox - Everyday Every Night (Radio version)
Italobox - Everyday Every Night (Long Instrumental)
Italobox - Everyday Every Night (Long version)
Italobox - Everyday Every Night (Extended Instrumental)
Italobox - Everyday Every Night (Extended version)

Italobox - Every Day , Every Night (Loni Cash Ballad Version)
Italobox - Every Day , Every Night (Loni Cash Last Mix)
Italobox - Every Day , Every Night (Loni Cash Remix)
Italobox - Every day , Every night(ErnestoRemix)
Italobox - Everyday Every Night (SZMC Space remix)

reynaud

A visszapillantást Amaximus egyik interjúalanyával folytatom.
Ezzel az állításommal biztosan sokan nem értenek egyet,de véleményem szerint ez Clay legjobb zenéje.
A dal megérdemelt volna egy jobb videót,és ha én lennék Clay ,készítenék e dalból új remixeket.

Italobox - Every Day, Every Night

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ezt csak érdekességként.

Espen Kraft - Those Days (BandCamp)

ItaloDisco4Ever !

amaximus
a klip jó, valóban hiányoznak a hasonlók a stílusból, sőt a zene is remek szerintem is, lendületes, dinamikus,de valahogy nem sikerül elszakadni a Fantasy hangzásvilágtól, mert hát ez is dettó az, picit felújítva, átvariálva. Lian asszony 'meg hát'<#nevetes1> pazarul tartja magát!
amaximus
42mp-ig le voltam nyűgözve, gondoltam, végre valami újszerű,drasztikus,energikus hangzás,aztán mintha utána csak hozzácsapták volna a többit.
rain70
Engem csak úgy érdekel, ha Den Harrow írja alá, nem pedig ez a hisztis picsa, Hooker! <#hehe>
reynaud
A hétvégén két magyar előadó jön.
De ma még egy spanyol szuper produkció.

Victor Ark feat. Daniela Vecchia - Bacia Me (Neon Game Remix Edit)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Kíváncsian várom ,mikor lesz ebből valami.
Ismael zenéit sokan kedveljük!

A visszatekintést is vele kapcsolatban folytatom,a dal Ismael Blanco Ramos szerzemény.
Tehát maradunk a spanyoloknál.

Squash Gang - Hey You (What's Coming On Along The Way)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Igen,egy jó videoklip segít az előadónak a zenéjét népszerűsíteni + az italo-euro disco stílusnak is jót tesz!

ItaloDisco4Ever !

Hatalmas zene szerintem.
Már első hallásra állam a padlón volt tőle.<#szeret>
És igen is kellenek ezek az Official videók, mert az ázsiai lányosoktól már hányok. <#szomoru1>

Éppen ma küldte el a kiadónak a 4 remasterelt zenét az új maxi-hoz! .<#taps>

reynaud
Lian Ross vadiúj videója,a dal hamarosan kapható lesz vinylen is.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Vissza a jó zenékhez,és vissza egy kicsit időben.
Mától néhány héten keresztül, az elmúlt évek legjobb new-italo zenéi közt válogatok.

Kezdésnek a legjobb hangú előadó,egyik legjobb zenéjét választottam,közel 5 évvel ezelőtti siker!

Magic System D.J. - You Are My Fantasy

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Próbálok valami pozitív dolgot találni a "BCR" által tolt zenékben,de nem akar összejönni!
Mindenesetre azoknak akiknek erre igénye van ,itt a legújabb kiadványuk,csak egyet végighallgatni,az is kínszenvedés!
The Early Years Of Italo Disco Vol. 1 (Beach Club Records)

ItaloDisco4Ever !

A címe valami olyasmit jelent hogy "a te feled" ..... ez a remix nagyon jóóóóóó lett
Zephyr Retiring
Szerintem meg poénnak egyszer is bőven elég, hiszen kétszer elsütni egy poént az már inkább kínos.
De azért örülök, hogy a címzett értette a poént. Végül is ez is lett volna a cél<#eljen>
Részemről rendszer nem lesz ebből. Mármint mulatós zenékből.

Viszont ha már egy Blue-t említettem lentebb (poénból), akkor szedjünk is elő egy másik Blue-t napjainkból..

Legyen ez mondjuk Mrs. Blue. És szóljon tőle "stílszerűen" a Never Enough<#nyes>
De természetesen mivel már este van, szigorúan csakis az instrumental night mix verzió<#eljen>
Szép estét a még fent lévőknek és további jó zenéket mindenkinek<#wave>

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.29. 20:32:02

amaximus
igen,pontosan ezt éreztem, és hallottam <#nevetes1> 1-2 alkalommal poénból befér,de ha lehet, rendszert ne csináljunk belőle. <#wow1>