NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Igen ,fogalmazhattál volna finomabban. 😊
Srácok,kérlek szépen bennetek,kerüljük a vulgáris ,útszéli hangnemű szavakat.
Olyan szép és kifejező a magyar nyelv,a francia és olasz mellett a legszebb.
Egyébként azonos a dallal kapcsolatos véleményünk.
Ez egy felesleges kör volt Roubix mestertől,de tehetséges zenész,lesz tőle még jó zene.
Srácok,kérlek szépen bennetek,kerüljük a vulgáris ,útszéli hangnemű szavakat.
Olyan szép és kifejező a magyar nyelv,a francia és olasz mellett a legszebb.
Egyébként azonos a dallal kapcsolatos véleményünk.
Ez egy felesleges kör volt Roubix mestertől,de tehetséges zenész,lesz tőle még jó zene.
ItaloDisco4Ever !
Ez a remix most nálam mindent visz. A hét zenéje nálam.
Nem hittem volna, hogy 1 eredeti tökjó dalból ezt még ki lehet hozni, s lám, ki lehet.
Joe Cocker - Unchain my Heart (Barron Space-Invaders Remix)
letöltés
Nem hittem volna, hogy 1 eredeti tökjó dalból ezt még ki lehet hozni, s lám, ki lehet.
Joe Cocker - Unchain my Heart (Barron Space-Invaders Remix)
letöltés
El Cielo No Entiende - AlanBatDeejay Remix 2024 New Generation
Gerson Tellez_Recover in the Night _Italo
Barron - Braveheart (New-Generation Italo Panflute Mix)
Gerson Tellez - En mis Pensamientos
Ez részemről egy kalap szar , és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.
A Hangja fényévekkel elmarad Tom Hooker vocaljától, nem mondom hogy rossz énekes mert bizonyította már hogy közel sem az ,de ehhez a dalhoz ő nagyon kevés.
Azt gondoltam legalább majd a zene odaver
de semmit nem tett hozzá akkor meg minek kellett ez??????
Most jó sok csodálkozó és haragos smile jönne a szöveg után!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.10.07. 17:45:30
A Hangja fényévekkel elmarad Tom Hooker vocaljától, nem mondom hogy rossz énekes mert bizonyította már hogy közel sem az ,de ehhez a dalhoz ő nagyon kevés.
Azt gondoltam legalább majd a zene odaver
de semmit nem tett hozzá akkor meg minek kellett ez??????
Most jó sok csodálkozó és haragos smile jönne a szöveg után!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.10.07. 17:45:30
Köszönjük Allada!
Szavazás legközelebb,december közepe táján az idei new-italo dalokat küldjük versenypályára.
Én most pause,nem leszek mostanában.
Szavazás legközelebb,december közepe táján az idei new-italo dalokat küldjük versenypályára.
Én most pause,nem leszek mostanában.
ItaloDisco4Ever !
Kint van a dal a videómegosztón,differencia a vokálban van,nagy,természetesen az original javára.
ItaloDisco4Ever !
Sziasztok ! Köszi a listákat.
A 70s és 80s topikban, a Top Magyar Zenék szavazás végeredménye felkerült. Beérkezett 7 listából, a legjobb 69 zene látható.
Hogy miért 69 ? A pontozás így adta ki. Elméletileg minden lista első fele benne van minenkinek.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.10.07. 10:14:19
A 70s és 80s topikban, a Top Magyar Zenék szavazás végeredménye felkerült. Beérkezett 7 listából, a legjobb 69 zene látható.
Hogy miért 69 ? A pontozás így adta ki. Elméletileg minden lista első fele benne van minenkinek.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.10.07. 10:14:19
Roubix's cover of Future Brain by Den Harrow drops
Ehhez a dalhoz hozzányúlni,nagy kihívás,akarom mondani van önbizalma ,majd holnap meghallgatjuk,hogy sikerült.
Ezek a short videók nem nekem valók,és ebből semmit nem lehet a produkcióról megállapítani,illetve de,Tom Hooker vokáljához közel sem ér.
Aztán lehet akár jó is.
Ehhez a dalhoz hozzányúlni,nagy kihívás,akarom mondani van önbizalma ,majd holnap meghallgatjuk,hogy sikerült.
Ezek a short videók nem nekem valók,és ebből semmit nem lehet a produkcióról megállapítani,illetve de,Tom Hooker vokáljához közel sem ér.
Aztán lehet akár jó is.
ItaloDisco4Ever !
Wow!!!
Ken Laszlo,Miko Mission,Fred Ventura fellép hazánkban,és még Gianni Durante is ott lesz ,képviselve a hazai new gen vonalat!
Hűha!!!
Ez egy jó alkalmat kínál a hazai italo-disco rajongóknak randevúzni egymással,és még egy jót bulizni is lehet.
Ken Laszlo,Miko Mission,Fred Ventura fellép hazánkban,és még Gianni Durante is ott lesz ,képviselve a hazai new gen vonalat!
Hűha!!!
Ez egy jó alkalmat kínál a hazai italo-disco rajongóknak randevúzni egymással,és még egy jót bulizni is lehet.
ItaloDisco4Ever !
Ami számotokra érdekes lehet a kiadványról,illetve passzol a topic zenei témájához.
Jeffreymixed with Paul Parker - Lost in the Fog (Pete Hammond London Fog Mix) bandcamp
Jeffreymixed with Paul Parker - Lost in the Fog (Pete Hammond London Fog Radio Mix) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Ez egy jó dal.
DE!
Meghallgatnám Mirko vagy mondjuk Tom Garrow vokáljával,énekével,utóbbival voltak már Mirkonak közös projekt.
A zenei alap tök jó,de ez a vokál számomra vékonyka! 😊
DE!
Meghallgatnám Mirko vagy mondjuk Tom Garrow vokáljával,énekével,utóbbival voltak már Mirkonak közös projekt.
A zenei alap tök jó,de ez a vokál számomra vékonyka! 😊
ItaloDisco4Ever !
Mirko Hirsch feat. Galaxy - You set me on Fire (Extended Version)
Nem sokára a kettő említett úriemberrel na és Miko Mission nevű leg leg leg formációval egy nagyot bulizhatunk majd Itthon is!
Felvezetőnek meg ott lesz még Sanyi is! 😊

Felvezetőnek meg ott lesz még Sanyi is! 😊

Eleve azért dobtam fel a játékot,mert tudom,az évek során tapasztaltam,akik ezt a topicot látogatják,azok közt sokan jól ismerik az italo-disco stílust,vágják a témát.
Ámde,ezek ellenére, nagy tétben biztosan nem fogadtam volna arra,még mai napon érkezik a megfejtés,mert ez nehéz feladvány volt.
Jó zenei hallás is kellett hozzá,felismerni a hasonlóságot a dallamvezetésben.
Allada,gratulálok,szép megfejtés.
Bravó!

Ámde,ezek ellenére, nagy tétben biztosan nem fogadtam volna arra,még mai napon érkezik a megfejtés,mert ez nehéz feladvány volt.
Jó zenei hallás is kellett hozzá,felismerni a hasonlóságot a dallamvezetésben.
Allada,gratulálok,szép megfejtés.
Bravó!

ItaloDisco4Ever !
Pamela - Hoky Toky (1992)
Na ez nekem odavág!
Szuper!!
Szuper!!
ItaloDisco4Ever !
Egy kis játékra hívlak bennetek,így a hétvégére.
Van egy kiadvány a 90s évek eleji italo-disco termésből,a lemezboritón egy dekoratív,nagyon szép hölggyel,a dal érdekességéhez füzőm a játákot,mely szerint a dallamvilág egyes részei egy Boney M. zeneszám,dallamvezetésére hasonlít.
Ha megfejtitek mutatni fogom a lemezborítót.
Nehéz,de megfejthető!
Van egy kiadvány a 90s évek eleji italo-disco termésből,a lemezboritón egy dekoratív,nagyon szép hölggyel,a dal érdekességéhez füzőm a játákot,mely szerint a dallamvilág egyes részei egy Boney M. zeneszám,dallamvezetésére hasonlít.
Ha megfejtitek mutatni fogom a lemezborítót.
Nehéz,de megfejthető!
ItaloDisco4Ever !
Brian Ice – Talking To The Night (ZYX Music – ZYX 1140-12) 2024 (Discogs link)
Ha azt mondom,italo-disco stílusban, Fred Ventura & Ken Laszlo szintjén tartom ,azt jelenti nálam,az egyik top előadó véleményem szerint a stílusban,kiváló énekes,óriási slágerekkel,pont mint ez is.
Hysteric remix ütős lett!
Ez és Tiger Club új dal is erősen sanszos az év végi listámra kerülni!
ItaloDisco4Ever !
Hi MrSister
Bingó!
Fel is soroltad a legjobb dalaikat,melyekből személyes favorit,
"Is It Love"
Évekkel ezelőtt aktívabb voltál te is itt a zenefórumon,elsősorban a 90s évek topicban.
Intelligens,jó arc lemezgyűjtőt ismertem meg személyedben,akivel jókat lehetett dumálni és arra is emlékszem ATB maxi gyűjteményeddel rám licitáltál,habár én akkor az előadó összes lemezét nem mutattam meg a gyűjteményemből.
Üdvözöllek.
Bingó!
Fel is soroltad a legjobb dalaikat,melyekből személyes favorit,
"Is It Love"
Évekkel ezelőtt aktívabb voltál te is itt a zenefórumon,elsősorban a 90s évek topicban.
Intelligens,jó arc lemezgyűjtőt ismertem meg személyedben,akivel jókat lehetett dumálni és arra is emlékszem ATB maxi gyűjteményeddel rám licitáltál,habár én akkor az előadó összes lemezét nem mutattam meg a gyűjteményemből.
Üdvözöllek.
ItaloDisco4Ever !
DONA - ROUPA NOVA (JEFF ZARLING) ITALO DISCO VERSION 2024
Kk. 18 másodpercnél a London Boys - I'm Gonna Give My Heart jutott eszembe.
Twenty 4 Seven
I can't stand it, Is it love, Keep on tryin', Leave them alone, Like flames, Slave to the music, Take me away, We are the world...
Szép volt, jó volt, elmúlt....
I can't stand it, Is it love, Keep on tryin', Leave them alone, Like flames, Slave to the music, Take me away, We are the world...
Szép volt, jó volt, elmúlt....
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Kedvenc dalom az említett csapattól a:We Are The World . Anno nagybátyám ezzel a dallal kezdte a " diszkóót".
Szia!
Kinek mi az ízlése, de azért van olyan mixelés vágás ami azért néha jobb mind az eredeti.
Tudod ,,kinek a pap kinek a papné"
Kinek mi az ízlése, de azért van olyan mixelés vágás ami azért néha jobb mind az eredeti.
Tudod ,,kinek a pap kinek a papné"
Tucatszor biztosan leírtam már,80s évekből az egyik favorit énekesem,Philip Oakey!
Érdekes ez a dal így,az biztos sokakat érdekel,érdekelt már,láthatjátok.
Vitán felül,a korszakának ,zenei stílusának egyik legnagyobb slágere.
The Human League - Don't You Want Me (Napoleon Remix) by OneHalfOfBent (Free DL) bandcamp
Érdekes ez a dal így,az biztos sokakat érdekel,érdekelt már,láthatjátok.
Vitán felül,a korszakának ,zenei stílusának egyik legnagyobb slágere.
The Human League - Don't You Want Me (Napoleon Remix) by OneHalfOfBent (Free DL) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Bizony ,nagyon el lehet rontani,de ez azért remek,mert jó kezekbe került.
Az úriember nevéhez sok nagysikerű sláger köthető.
A 90s évek egyik legnépszerűbb euro-dance formációjának producere volt.
Rávágja valaki melyik csapatra gondolok?
Matt Pop tudott még jól remixelni ABBA dalokat.
Az úriember nevéhez sok nagysikerű sláger köthető.
A 90s évek egyik legnépszerűbb euro-dance formációjának producere volt.
Rávágja valaki melyik csapatra gondolok?
Matt Pop tudott még jól remixelni ABBA dalokat.
ItaloDisco4Ever !
Egyik favorit zeném mostanság,de nem kell ezt vagdosni,megvágni,úgy a legjobb ahogy a lemezre került.

ItaloDisco4Ever !
Több mint 10 évvel ezelőtt,már az első dalának,jobban mondva egyik remixének dallamvilágát hallgatva,én ezt sejtettem,sőt tudtam ,sikeres előadó,zenész lesz a new-italo és synthwave vonalon.
Azért mutattam be itt rendszeresen az újdonságait,mert arra érdemesnek tartottam.
Kialakultak viták,ellentétek a dalai kapcsán,de az idő engem igazolt,250 ezer felíratkozó,ebben a stílusban ,elismerésre méltó.
Meg is érdemli Mike,sok munka van a zenei karrierjének kiépítése mögött.
Azért mutattam be itt rendszeresen az újdonságait,mert arra érdemesnek tartottam.
Kialakultak viták,ellentétek a dalai kapcsán,de az idő engem igazolt,250 ezer felíratkozó,ebben a stílusban ,elismerésre méltó.
Meg is érdemli Mike,sok munka van a zenei karrierjének kiépítése mögött.
ItaloDisco4Ever !
Az MFlex banda túl a negyed millió feliratkozón. Azért ez nem semmi, amit ez a csapat elért.
Nagyon sok jó dalt letettek az asztalra, sőt rengeteget, persze volt köztük több olyan is, ami nálam is rögtön kukába landolt, de akinek több, mint 250 ezer!! feliratkozója van, az tud valamit. És tegyük hozzá, hogy ez nem game csatorna, nem hülye táncolós, nem unboxing, és még sororolhatnánk az idióta alfa generációs baromság és iq nélküli csatornákat, amivel gyorsan lehet feliratkozókat szerezni, hanem egy new italo generation előadó és magyar. Amivel nagyon nehéz, sőt talán az egyik legnehezebb feliratkozásokat szerezni és főleg megtartani.
Nos, ők ennek ellenére növelik. Én nagyon büszke vagyok rájuk! tehát még egyszer. 250000 egy new italo előadónak!
Bár tudjuk, hogy sok stílusba belenyúltak már sikeresen.
Mflex, Dmcallofmusic, Marta respect!!!
Mflex Sounds Team - Party Up All Night (250k REMIX)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.10.03. 19:44:41
Nagyon sok jó dalt letettek az asztalra, sőt rengeteget, persze volt köztük több olyan is, ami nálam is rögtön kukába landolt, de akinek több, mint 250 ezer!! feliratkozója van, az tud valamit. És tegyük hozzá, hogy ez nem game csatorna, nem hülye táncolós, nem unboxing, és még sororolhatnánk az idióta alfa generációs baromság és iq nélküli csatornákat, amivel gyorsan lehet feliratkozókat szerezni, hanem egy new italo generation előadó és magyar. Amivel nagyon nehéz, sőt talán az egyik legnehezebb feliratkozásokat szerezni és főleg megtartani.
Nos, ők ennek ellenére növelik. Én nagyon büszke vagyok rájuk! tehát még egyszer. 250000 egy new italo előadónak!
Bár tudjuk, hogy sok stílusba belenyúltak már sikeresen.
Mflex, Dmcallofmusic, Marta respect!!!
Mflex Sounds Team - Party Up All Night (250k REMIX)
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.10.03. 19:44:41
Coleen Y Mateo - Show Me (Version Space Italo Lomeli) 2024
Fania All Stars - Spanish Fever (Kike Summer Super Disco Mix) 2024
FANIA ALL STAR Egy csoport akik a 70-es évek legjobb salsáját készítették, de néhány disco dalt is. Élvezd!
Lehet hogy ez nem ide való de szerintem sokaknak tetszeni fog!!
FANIA ALL STAR Egy csoport akik a 70-es évek legjobb salsáját készítették, de néhány disco dalt is. Élvezd!
Lehet hogy ez nem ide való de szerintem sokaknak tetszeni fog!!
Mark Tower - Loving You (Elektrify I Venti Vocal Mix Re-Edit) 2024
Bonfeel Electro Band - Back To The Eighties (Z-Call New Version) 2024