NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mark Tower - Loving You (Elektrify I Venti Vocal Mix Re-Edit) 2024
Bonfeel Electro Band - Back To The Eighties (Z-Call New Version) 2024
Ez még jobb mint az eredeti!!
Maxi Talo - Love,Love,Love... (Hi-Nrg,Italo Disco,Synth Pop)
Maxi Talo - Love,Love,Love... (Hi-Nrg,Italo Disco,Synth Pop)
Jobb mint az eredeti!
ABBA dalokat nagyon el lehet rontani, és nagyon nem lehet elrontani.
Mivel annyira jó az alapanyag.
Ez a remix remek.
Erasure - ABBA Esque lemeze szerintem is csúcs.
Mivel annyira jó az alapanyag.
Ez a remix remek.
Erasure - ABBA Esque lemeze szerintem is csúcs.
ABBA dalok népszerűségét anno 1992-ben az Erasure formáció által kiadott Abba-Esque EP csúcsra járatta,feltúrbozta,azon fiatalabb generáció számára is akik nem ABBA dalokon nőttek fel.
Számos országban volt ez a kiadvány ,hivatalos lemezeladási listákon number one,azaz első helyezett.
Én is , mai napig kedvelem ezen feldolgozásokat.
Most,ABBA nu disco stílusban!
Nagyon bejön,hogy szoktam mondani? ... ez bitang jó! 😊
bandcamp link
Számos országban volt ez a kiadvány ,hivatalos lemezeladási listákon number one,azaz első helyezett.
Én is , mai napig kedvelem ezen feldolgozásokat.
Most,ABBA nu disco stílusban!
Nagyon bejön,hogy szoktam mondani? ... ez bitang jó! 😊
bandcamp link
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Fülcsi legutóbbi hozzászólásához válasz. (megint két azonos sorszámú hsz van,ezért így,mert nem neki megy ezáltal a válaszom!)
Olyan jól összefoglaltad a lényegét ,nincs is mit hozzáfűznöm.
Olyan jól összefoglaltad a lényegét ,nincs is mit hozzáfűznöm.
ItaloDisco4Ever !
Kellemes feldolgozás !
Village People - Y.M.C.A (Barron New-Generation Remix)
DEBLANC FEAT. ROUBIX - HEART IN TWO (ELECTRIFY I VENTI VOCAL MIX RE-EDIT)
Lady Gaga & Bruno Mars - Die With A Smile (Mirco Akuma Disco Edit)
Bomba jó szerintem!!!
Bomba jó szerintem!!!
"Úgy lenne fair illetve tisztességes ha AI által generált dalok esetén a címkézésben ezt feltüntetnék,illetve jeleznék."
Ezzel abszolút egyetértek! És teljesen igazad van abban, hogy azokban az emberi teljesítményekben, amelyek bármely művészeti ágban elismerést nyertek, óriási munka és energia van.
A mesterséges intelligenciát elfogadhatónak tartom pl. egészségügyben, műtéti eljárásokban, egyes műszaki megoldásokban.
De nem tartom elfogadhatónak művészi területen, amelyet az emberiség több ezer éve tökélyre fejlesztett, s nézzünk csak szét e világban, elég a csodálatos építészeti műemlékekre gondolnunk, gyönyörű templomokra és hidakra, nem sorolom.
Elég azokra a zenékre gondolnunk, amelyeket az emberiség létrehozott, s legyen az Fancy vagy Mozart.
Jól kinézünk majd, ha a mesterséges intelligencia Picasso-t fog festeni pár perc alatt.
Ezzel abszolút egyetértek! És teljesen igazad van abban, hogy azokban az emberi teljesítményekben, amelyek bármely művészeti ágban elismerést nyertek, óriási munka és energia van.
A mesterséges intelligenciát elfogadhatónak tartom pl. egészségügyben, műtéti eljárásokban, egyes műszaki megoldásokban.
De nem tartom elfogadhatónak művészi területen, amelyet az emberiség több ezer éve tökélyre fejlesztett, s nézzünk csak szét e világban, elég a csodálatos építészeti műemlékekre gondolnunk, gyönyörű templomokra és hidakra, nem sorolom.
Elég azokra a zenékre gondolnunk, amelyeket az emberiség létrehozott, s legyen az Fancy vagy Mozart.
Jól kinézünk majd, ha a mesterséges intelligencia Picasso-t fog festeni pár perc alatt.
Angelzoom - 80's Forever ( Extended )
Kis 80-as hangzással
Kis 80-as hangzással
ItaloDisco4Ever !
A formáció illetve a dal jó propaganda a stílusnak.
Ha jól tudom,még mindig nincs,hivatalos extended verzió,pedig vinylen is piacra dobták a dalt.
Ezt a videót megnézve,kijelenthető,
ItaloDisco is still alive!
ItaloDisco4Ever !
Kedvelem az olasz DJ remixeit,pláne ha Umberto Tozzi vonatkozásúak,pont mint ez.
Umberto Tozzi & Raf - Gente di mare (Archi deejay remix) bandcamp link
Umberto Tozzi & Raf - Gente di mare (Archi deejay remix) bandcamp link
ItaloDisco4Ever !
Úgy lenne fair illetve tiszteséges ha AI által generált dalok esetén a címkézésben ezt feltüntetnék,illetve jeleznék.
Van néhány zenész haverom,ismerősöm a new-italo vonalon,elmondták mennyi meló van egy-egy dal,produkció mögött,sok!
Egy igazán ütős,jó dalt komponálni,ebben a stílusban sem egyszerű.
Ehhez képest az AI ....
Én is belefutottam a napokban néhány italo-disco stílusjegyekkel "ékeskedő" AI gyanús dalba,ha nem tüntetik fel mivel készült,én onnan ismerem fel ,a vokál az esetek többségében,borzalmasan gépies illetve torz,tehát tényleg nem természetes énekhang.
Van néhány zenész haverom,ismerősöm a new-italo vonalon,elmondták mennyi meló van egy-egy dal,produkció mögött,sok!
Egy igazán ütős,jó dalt komponálni,ebben a stílusban sem egyszerű.
Ehhez képest az AI ....
Én is belefutottam a napokban néhány italo-disco stílusjegyekkel "ékeskedő" AI gyanús dalba,ha nem tüntetik fel mivel készült,én onnan ismerem fel ,a vokál az esetek többségében,borzalmasan gépies illetve torz,tehát tényleg nem természetes énekhang.
ItaloDisco4Ever !
Erősen KOTO koppintás de így Vocal-al nem rossz.
Bár szerintem az meg AI , de én ezt már el nem döntöm , csak hallgatom!
Valentina - City Lights (2024)
Bár szerintem az meg AI , de én ezt már el nem döntöm , csak hallgatom!
Valentina - City Lights (2024)
KEN & MAX - I WANNA KNOW (ELECTRIFY I VENTI VOCAL MIX RE-EDIT)
Misfit(s) of Science - Can't touch you now (2024 Remix by Mirko Hirsch)
Pazar Vinyl Maxi lett!
Nálam most ez a legkedveltebb kiadvány!
A Duro mix most nem olyan ütős szerintem.
Egyértelműen az Extended viszi most a prímet!
Tiger Club & DYVA - Fire In The Night (Extended Mix)
TigerClub & DYVA - Fire In TheNight ( DuroMix )
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.09.30. 07:26:20
Nálam most ez a legkedveltebb kiadvány!
A Duro mix most nem olyan ütős szerintem.
Egyértelműen az Extended viszi most a prímet!
Tiger Club & DYVA - Fire In The Night (Extended Mix)
TigerClub & DYVA - Fire In TheNight ( DuroMix )
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.09.30. 07:26:20
Egyre jobbak. 😊
Victoria Nordmann Feat. AlimkhanOV A. - DISCO NIGHT (Extended Mix) Italo Disco 2024
Már nézhető - Alex Blue - My Friend (Extended) 2024
Utoljára szerkesztette: vaskó ferenc, 2024.09.29. 13:54:45
EuroMartina - Je t'aime ma chérie (Official Music Video)
Szia Marika,
Én tartozom nektek köszönettel,mert sokan részt vetettek a szavazásban,s mint már leírtam ,színvonalas,nagyszerű rangsorolásokat kaptam,ezekből állt össze ez a tényleg pazar összesített lista.
Fancy első 5 soralbuma mindegyike kapott szavazatott,számomra nem meglepő módon,mert pont veled beszélgettünk arról a minap,ezek mind jól sikerült,kiváló zenei anyaggal piacra dobott lemezek.
Tehát megosztó volt kinek melyik ezekből a favorit,s ez értelemszerűen gyengítette a végül legjobb helyre került albumát,melyről az én első számú kedvenceim : Colder Than Ice & In Shock valamint Chinese Eyes
Néha höbörgök,elégetlenkedek mert maximalista típus vagyok,és szeretném ha ennél is jobban pörögne a topic,de lám egy ilyen szavazás milyen sok fórumtársunkat aktívizálta,tehát nem kéne elégedetlenkednem.
Egy házigazda kéne nekem ide,legalább addig míg csinálnék egy kis dizájnt a topicba.
Én tartozom nektek köszönettel,mert sokan részt vetettek a szavazásban,s mint már leírtam ,színvonalas,nagyszerű rangsorolásokat kaptam,ezekből állt össze ez a tényleg pazar összesített lista.
Fancy első 5 soralbuma mindegyike kapott szavazatott,számomra nem meglepő módon,mert pont veled beszélgettünk arról a minap,ezek mind jól sikerült,kiváló zenei anyaggal piacra dobott lemezek.
Tehát megosztó volt kinek melyik ezekből a favorit,s ez értelemszerűen gyengítette a végül legjobb helyre került albumát,melyről az én első számú kedvenceim : Colder Than Ice & In Shock valamint Chinese Eyes
Néha höbörgök,elégetlenkedek mert maximalista típus vagyok,és szeretném ha ennél is jobban pörögne a topic,de lám egy ilyen szavazás milyen sok fórumtársunkat aktívizálta,tehát nem kéne elégedetlenkednem.
Egy házigazda kéne nekem ide,legalább addig míg csinálnék egy kis dizájnt a topicba.
ItaloDisco4Ever !
Előzetesen,nem vártam volna én sem ilyen jó helyezést Silicon Dream albumtól,habár , zenei műfajában egy nagyszerűen sikerült produkció.
Primaballerina és Andromeda az én személyes kedvenceim a lemezről,de a többi dal is jó.
Azt kell mondjam,az italo-disco csapatunk jó zenei ízlését tükrözi a top 45 összesítés.
A new-italo korszak dalait versenyeztettük már,ezen szavazásból az is kiderült a Retronic Voice - Awakening soralbumát tartjuk a new generation vonal legjobbjának,Marco és David mestermunkát végzett.
A lemez producerével néhány éve volt jó pár levélváltásom,egy barátságos,kedves úriember.
További érdekesség a listán ,a második legjobbnak befutó new-italo soralbum is Space Sound Records kiadvány.
Primaballerina és Andromeda az én személyes kedvenceim a lemezről,de a többi dal is jó.
Azt kell mondjam,az italo-disco csapatunk jó zenei ízlését tükrözi a top 45 összesítés.
A new-italo korszak dalait versenyeztettük már,ezen szavazásból az is kiderült a Retronic Voice - Awakening soralbumát tartjuk a new generation vonal legjobbjának,Marco és David mestermunkát végzett.
A lemez producerével néhány éve volt jó pár levélváltásom,egy barátságos,kedves úriember.
További érdekesség a listán ,a második legjobbnak befutó new-italo soralbum is Space Sound Records kiadvány.
ItaloDisco4Ever !
Roland,
köszönjük szépen az összesítést.
Pazar lista lett!!!
A 09. helyen lévő Fancy - Get Your Kicks nálam előrébb lenne, főleg a Slice Me Nice c. dal miatt.
köszönjük szépen az összesítést.
Pazar lista lett!!!
A 09. helyen lévő Fancy - Get Your Kicks nálam előrébb lenne, főleg a Slice Me Nice c. dal miatt.
Egyetértek, én is csak sasoltam a minőségi hangzást. Nagyon durva dalok vannak az albumon, kiváló minőségben.
A BLACK HOLE (és én nem vagyok spacesynth rajongó) de az olyan, hogy többször is szól nálam az autóban, mert nem valami Laserdance hangokból álló koppintás, hanem egyszerűen teljesen más, szinte feldob engem ez a hangzás és a dallamok.
Mflex Sounds - Black Hole
De amire kíváncsi leszek és szerintem ehhez sem mernek nagyon hozzányúlni, már amihez hozzányúltak az inkább említésre sem méltó.
De a Laura Branigan remix óta tudjuk, hogy a csávesz mindenre képes! Személyes kedvencem ez a dal a mai napig, kíváncsian várom az MFLEX REMIX-et! Holnap megtudjuk.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.09.28. 14:49:44
A BLACK HOLE (és én nem vagyok spacesynth rajongó) de az olyan, hogy többször is szól nálam az autóban, mert nem valami Laserdance hangokból álló koppintás, hanem egyszerűen teljesen más, szinte feldob engem ez a hangzás és a dallamok.
Mflex Sounds - Black Hole
De amire kíváncsi leszek és szerintem ehhez sem mernek nagyon hozzányúlni, már amihez hozzányúltak az inkább említésre sem méltó.
De a Laura Branigan remix óta tudjuk, hogy a csávesz mindenre képes! Személyes kedvencem ez a dal a mai napig, kíváncsian várom az MFLEX REMIX-et! Holnap megtudjuk.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.09.28. 14:49:44
Köszönjük az albumok rangsorolását. Vannak meglepetések. Silicon Dream 12. , nem semmi.
Végig görgetve , nagyon jó albumok. A 80s évek tarolt rendesen. Nekünk a világ legjobb zenéi, és albumai ott készültek.
Végig görgetve , nagyon jó albumok. A 80s évek tarolt rendesen. Nekünk a világ legjobb zenéi, és albumai ott készültek.
Semmi probléma!
A hölgy jó énekesnő ,ez a dala kifejezetten tetszik,még egyszer meg kell hallgatnom.
A dal címkézése szúrja a szemem,mert olyan angol szót " somwhere" én nem ismerek.
A hölgy jó énekesnő ,ez a dala kifejezetten tetszik,még egyszer meg kell hallgatnom.
A dal címkézése szúrja a szemem,mert olyan angol szót " somwhere" én nem ismerek.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Közelgő klip premier!
Alex Blue - My Friend (Extended) // EURODISCO / MODERN TALKING STYLE 2024
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.09.27. 15:19:15
Alex Blue - My Friend (Extended) // EURODISCO / MODERN TALKING STYLE 2024
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.09.27. 15:19:15
Mflex Sounds - Bad Love (2024) Album
El kell ismerni ami jó az jó!
Márpedig ez 19 track-es albuma nem csak tartalmilag ,de
minőségileg is ( spektrumkép & rendszer & fül ) szinte referencia losssless minőségű!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.09.27. 12:27:05
El kell ismerni ami jó az jó!
Márpedig ez 19 track-es albuma nem csak tartalmilag ,de
minőségileg is ( spektrumkép & rendszer & fül ) szinte referencia losssless minőségű!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.09.27. 12:27:05
Elnézést , én sem néztem utánna de nekem most ő Elen Cora után a legjobb Orosz énekesnő!
Legújabb zenéje éppen ma került ki!
Az új albumát meg csak sajnálni tudom hogy egyelőre csak anyanyelvén adta ki!
Victoria Nordmann - Somwhere Under the Star 2024
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.09.27. 12:21:55
Legújabb zenéje éppen ma került ki!
Az új albumát meg csak sajnálni tudom hogy egyelőre csak anyanyelvén adta ki!
Victoria Nordmann - Somwhere Under the Star 2024
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.09.27. 12:21:55
Nick Kamen - I Promised myself (2 TRUST DJs - Ruud van Rijen Refix) bandcamp link
Részemről ,a megunhatatlan dalok egyike!
Részemről ,a megunhatatlan dalok egyike!
ItaloDisco4Ever !
Semmit nem tudtam az énekesnőről, csak azt hogy tehetséges,jó hangú.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
ItaloDisco4Ever !
Thanks to :
allada67
zámor
xgaboca
polojana
djani75
wmallas
Musachy
wagner70
johnlennon
fülcsimanó2
carbit
ItaloMucsacso70
jba123
becauseIsaid
mathezoltan
Pazar lett az összesített lista.
ItaloDisco4Ever !
bár nem enyém a kérdés de tudom a választ...
Victoria Chernyshova (művésznév - Victoria Nordmann) 1982. június 18-án született Lettországban, Svarintsy kis falujában, orosz családban. előző egyik műsoromban már el sztoriztam zanzásítva élete eddigi történetét.
Gyerekkorom óta a zenélésről álmodozott, krumpliszedésből keresett első pénzéből vett egy harmonikát, és beiratkozott egy zeneiskolába. különböző versenyeken elénekelte kedvenc dalát, Whitney Houstont, az I will always love you-t. 12. osztályban első helyezést ért el a regionális énekversenyen. Majd zenetanár lett és megtanult zongorázni,esténként éttermekben énekelt zongorán kísérve magát és közben saját dalokat írt. 2004-ben előadta dalát 1 versenyen, és első helyezést ért el. Később németbe költözött és énektanárként dolgozott, zongora különórákat adott. 2021-ben egy barátja azt mondta Victoriának, hogy kedvenc zenésze, Alexander Pierce énekest keres egy dalhoz, majd két hónappal később megjelent az I Won’t Forget You című száma. Azóta többnyire Alexander Betz és Alimkhanov urakkal dolgozik. W
Victoria Chernyshova (művésznév - Victoria Nordmann) 1982. június 18-án született Lettországban, Svarintsy kis falujában, orosz családban. előző egyik műsoromban már el sztoriztam zanzásítva élete eddigi történetét.
Gyerekkorom óta a zenélésről álmodozott, krumpliszedésből keresett első pénzéből vett egy harmonikát, és beiratkozott egy zeneiskolába. különböző versenyeken elénekelte kedvenc dalát, Whitney Houstont, az I will always love you-t. 12. osztályban első helyezést ért el a regionális énekversenyen. Majd zenetanár lett és megtanult zongorázni,esténként éttermekben énekelt zongorán kísérve magát és közben saját dalokat írt. 2004-ben előadta dalát 1 versenyen, és első helyezést ért el. Később németbe költözött és énektanárként dolgozott, zongora különórákat adott. 2021-ben egy barátja azt mondta Victoriának, hogy kedvenc zenésze, Alexander Pierce énekest keres egy dalhoz, majd két hónappal később megjelent az I Won’t Forget You című száma. Azóta többnyire Alexander Betz és Alimkhanov urakkal dolgozik. W
Csak a WAV peregjen

01 Mike Mareen – Let's Start Now (1987)
02 Bad Boys Blue – Hot Girls, Bad Boys (1985)
03 Silent Circle – № 1 (1986)
04 The Flirts – Made In America (1984)
05 London Boys – The Twelve Commandments Of Dance (1988)
06 C.C. Catch – Catch The Catch (1986)
07 Ken Laszlo – Ken Laszlo
08 Modern Talking – The 1st Album
09 Fancy – Get Your Kicks (1985)
10 Alphaville – Forever Young (1984)
11 Retronic Voice – Awakening (2012)
12 Silicon Dream – Time Machine (1988)
13 Scotch – Evolution (1984)
14 Modern Talking – Ready For Romance (The 3rd Album) 1986
15 Divine – Maid In England (1988)
16 Dead Or Alive – Youthquake
17 Patty Ryan – Love Is The Name Of The Game (1987)
18 David Lyme – Like A Star (1986)
19 Den Harrow – Overpower (1985)
20 Bad Boys Blue – The Fifth (1989)
21 Joy – Hello
22 Pet Shop Boys – Actually (1987)
23 Fred Ventura – East & West (1989)
24 Baby's Gang – Challenger (1985)
25 Rofo – The Album (1988)
26 Bobby "O" – Freedom In An Unfree World (1983)
27 Radiorama – Desires And Vampires (1986)
28 Radiorama – The 2nd Album (1987)
29 The Twins – A Wild Romance (1983)
30 Philip Oakey & Giorgio Moroder – Philip Oakey & Giorgio Moroder (1985)
31 Koto – Masterpieces (1989)
32 Laser Dance – Future Generation
33 Joy Peters – Back To Joy (2012)
34 Modern Talking – Romantic Warriors - The 5th Album (1987)
35 Digital Emotion – Digital Emotion (1984)
36 Baltimora – Living In The Background (1985)
37 People Like Us – Deliverance (1987)
38 Space – Magic Fly (1977)
39 The Max Him – Danger - Danger (1986)
40 Boytronic – Love For Sale (1988)
41 Bobby "O" – Bobby "O" & His Banana Republic (1985)
42 Jean Michel Jarre* – Oxygène (1977)
43 F.R. David – Words (1982)
44 Bad Boys Blue – Heartbeat (1986)
45 Fancy – All My Loving (1989)
ItaloDisco4Ever !
Mára befejezem egy fantastico zenével.
Giovanni Zarrella - Fantastico
Giovanni Zarrella - Fantastico
Ezt sem találta a kereső pedig nem új.
Felix Jaehn & Leony - Waking Up (Extended Mix)
Felix Jaehn & Leony - Waking Up (Extended Mix)
Ilyesmit vártam már régóta. Nekem ez az év nagy dobása.
Csak hallgatom és hallgatom és hallgatom...
Utoljára szerkesztette: zámor, 2024.09.23. 22:31:12
Csak hallgatom és hallgatom és hallgatom...
Utoljára szerkesztette: zámor, 2024.09.23. 22:31:12
Igaz nem friss ropogós, sőt már egy éve lejárt a szavatossága, de nekem tetszik
Babert - Roller Disco
Utoljára szerkesztette: zámor, 2024.09.23. 22:25:14
Babert - Roller Disco
Utoljára szerkesztette: zámor, 2024.09.23. 22:25:14
Ha már Fancynél tartunk egy érdekesség tőle
Fancy - Dragostea Din Tei (Bob Shepherd x Da Clubbmaster Remix)
Fancy - Dragostea Din Tei (Bob Shepherd x Da Clubbmaster Remix)