NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Midnight - Sunset (Michael Cassette Remix)
Hetek óta favorit nálam,beszerzési lehetőséget nem rakok ki,gondolom úgy sem érdekel mást itt!
Hetek óta favorit nálam,beszerzési lehetőséget nem rakok ki,gondolom úgy sem érdekel mást itt!
ItaloDisco4Ever !
ROMANTIC AVENUE feat ALIMKHANOV A. & BEE LEE - Hot Nights
Nem emlékszem hogy lett volna említve korábban,korábbi kiadványuk.
Ingyen (WAV) minőségben elérhető!
Romantic Avenue - Gamblers - (single 2017)
Reynaud az önzetlen ! 😊 .....this music and sounds not my world!
ItaloDisco4Ever !
végre nem vokoder, és talán szépen lassan sikerül nekik egy énekest is találni
Houdini - Measure for Measure
Houdini - Measure for Measure
nem lehet, biztos.
mint ahogy bármilyen más előadónak is az italo stílusban,nem hiába járnak így-úgy haknizni sokan.
mint ahogy bármilyen más előadónak is az italo stílusban,nem hiába járnak így-úgy haknizni sokan.
HASTA LUEGO - DREAMLINE
WAIT FOR THE NEW VIDEO, GREAT LAUNCH
ItaLove
Lehetséges,a fellépéseikből több bevételük van mint a lemezeladásaikból!
Lehetséges,a fellépéseikből több bevételük van mint a lemezeladásaikból!
ItaloDisco4Ever !
Cliff Wedge - Every Time (promo) - (release date 2nd october 2017)
Nagyon betalált már első hallásra! <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Electric City Cowboys - Free (teaser)
Talán legközelebb 10mp-ből kell kitalálni ,mit akarnak majd eladni! <#hehe>#hehe>
Talán legközelebb 10mp-ből kell kitalálni ,mit akarnak majd eladni! <#hehe>#hehe>
ItaloDisco4Ever !
Fly To Me 2017 ,én nagyon hamar meguntam,ezt kihagyom,azért egy sample azoknak akik szeretnék tudni mit kapnak a pénzükért,elvárható volna.
ItaloDisco4Ever !
kicsit ugorjunk el a hagyományos vonaltól,
egy egészen friss felvételt ajánlok, igazi bulis remixben, italo+house, tehát remek kombó.
(ennek kapcsán elővettem a stílusjegyeiben hasonló, korábban már itt járt népszerű dalt is annak,aki lemaradt róla).
DKS feat. Ashley Slater - Wonderland (Da Lukas Electrofunk Extended Mix)
Younger Than Me feat. Lara Caprotti - Honey (edited)
egy egészen friss felvételt ajánlok, igazi bulis remixben, italo+house, tehát remek kombó.
(ennek kapcsán elővettem a stílusjegyeiben hasonló, korábban már itt járt népszerű dalt is annak,aki lemaradt róla).
DKS feat. Ashley Slater - Wonderland (Da Lukas Electrofunk Extended Mix)
Younger Than Me feat. Lara Caprotti - Honey (edited)
SYSTEMS IN BLUE - THERE'S NO HEART(2017)
2017 -Systems In Blue - Melange Bleu- The 3rd Album 320 00:46:03
01. Back In Blue
02. There's No Heart
03. Lady Ocean
04. Take It Like A Man
05. All That I Need
06. If You Go
07. It's OK
08. Ninty Five
09. She's A Gambler
10. Only You Can Break My Heart
11. Gimme Gimme (Your Sweet Love)
http://www23.zippyshare.com/v/S28D6ESw/file.html
01. Back In Blue
02. There's No Heart
03. Lady Ocean
04. Take It Like A Man
05. All That I Need
06. If You Go
07. It's OK
08. Ninty Five
09. She's A Gambler
10. Only You Can Break My Heart
11. Gimme Gimme (Your Sweet Love)
http://www23.zippyshare.com/v/S28D6ESw/file.html
New Italo Vinyl
AMD 020 - Humphrey Robertson - Love In Your Eyes 12" Maxi Single . Red vinyl. Limited Edition of 200 copies only. 100 copies strictly for sale in Mexico only. The other 100 copies Worldwide. Available September 25, 2017.
Side A:
A1. Love In Your Eyes (Extended Version)
Side B:
B1. Love In Your Eyes (Singles Version)
B2. Your Love Tonight
Side A:
A1. Love In Your Eyes (Extended Version)
Side B:
B1. Love In Your Eyes (Singles Version)
B2. Your Love Tonight
New Italo Vinyl
Az arcukra nézve le sem tagadhatnák hogy olaszok.
Band??? ...hamarosan egy régi-új dal jön vonatkozásban.

Band??? ...hamarosan egy régi-új dal jön vonatkozásban.

ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Kár hogy vinyl-en nem jelent meg eddig.Bomba Nóta!! <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
New Italo Vinyl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elképesztő zenék (lehetnek), ezt így is hallani.
A csávesz ET, ahogy írtad. És ennyi, vagy mennyi volt már csak ebben az évben is.
<#eljen>#eljen>

A csávesz ET, ahogy írtad. És ennyi, vagy mennyi volt már csak ebben az évben is.
<#eljen>#eljen>

egész jó kis demo, sok jó hanggal, 15 perc <#nevetes1>#nevetes1>
végre megjelent a vol3, amiről már lehet is pici előzetest hallani.
Mflex Sounds - Italo Essentials vol.2 & vol.3 demo
végre megjelent a vol3, amiről már lehet is pici előzetest hallani.
Mflex Sounds - Italo Essentials vol.2 & vol.3 demo
picit eltérve a fő csapásiránytól jöjjön egy olyan dal egyik legjobb dance feldolgozása már kissé régről,ami még biztos nem volt, de az erős középkorú eredetije meghatározó volt a 80-asban
Lion Project - Happy Children 2002 (Vill@ + Gant Club Mix)
Lion Project - Happy Children 2002 (Vill@ + Gant Club Mix)
<#eljen>#eljen> az IC remixek Ventura hangjával szinte mindig lehengerlők, bár az alapjai nagyon hasonlók, de annyira jók, hogy nagyon nehéz lenne megunni.
Nincs megállás,jönnek a jó zenék! 😊
Victor Ark feat. Mr. Konrad - Love Is Life (MiLAno Remix) - Official Audio
Victor Ark feat. Mr. Konrad - Love Is Life (MiLAno Remix) - Official Audio
ItaloDisco4Ever !
Ebből sosem elég..<#awink>#awink>
Follow Your Instinct (feat. Fred Ventura) (New Silvi's Remix)
Nem sok szó esett erről a zenéről,,,,,pedig kellene...Nálam egy ideje etalon,és nem igen tudok vele betelni,,Nagy mágus Digimax,mese nincs!! 😊
<#taps>#taps><#finom>#finom>
<#taps>#taps><#finom>#finom>
.....hát..... <#fejvakaras>#fejvakaras> ..... ha az eredetit vesszük,kemény meló lesz még csak megközelítőleg is olyan színvonalút csinálni.
Aleph nálam abszolút top kategória!
Aleph nálam abszolút top kategória!
ItaloDisco4Ever !
Nos igen. Ki így, ki meg úgy gondolja stílusügyileg..
Alsót italo disco ügyileg ki is pipálhatjuk, ha azt nézzük, hogy Cliff Wedge is hozzányúlt.
Gondolom neked nem kell elmagyarázni, hogy ő hogyan viszonyul az italo stílushoz..
Szerintem az eredetileg 2003-as house zenével sem lőttem annyira mellé, ha ezt vesszük alapul.
De ahogy gondolod..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.08. 23:12:38
Alsót italo disco ügyileg ki is pipálhatjuk, ha azt nézzük, hogy Cliff Wedge is hozzányúlt.
Gondolom neked nem kell elmagyarázni, hogy ő hogyan viszonyul az italo stílushoz..
Szerintem az eredetileg 2003-as house zenével sem lőttem annyira mellé, ha ezt vesszük alapul.
De ahogy gondolod..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.08. 23:12:38
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ÁÁÁÁÁ QRVA NAGY!!!! IMÁDÁS!!!<#taps>#taps> Várom a lemezt<#finom>#finom>
Synergic Silence feat. Fred Ventura - Follow Your Instinct (Italoconnection Remix) - Official Audio
<#taps>#taps> .... nagyon jó!
<#taps>#taps> .... nagyon jó!
ItaloDisco4Ever !
Nem ment ki a divatból a "felső" ,a "new-italo disco" jelenségnek az alapját éppen ezek a nagyszerű 80s disco zenék adják.
Ami pedig a két linkelt videót illeti,nem sikerült a zenei stílust belőnöd,napjaink italo disco zenéihez ezeknek szinte semmi köze,talán az "alsó" Magnus haver remixében stílus közeli elemekkel.
Plusz pontosítás : Erika - I Don't Know egy 2003-as zene!!!
Ami pedig a két linkelt videót illeti,nem sikerült a zenei stílust belőnöd,napjaink italo disco zenéihez ezeknek szinte semmi köze,talán az "alsó" Magnus haver remixében stílus közeli elemekkel.
Plusz pontosítás : Erika - I Don't Know egy 2003-as zene!!!
ItaloDisco4Ever !
(The Hurricanes - Only One Night ) egy 80s mestermunka,ehhez hozzányúlni és így,az nem volt egy épületes ötlet.
Linda vokálja? .... na igen,nem az a 80s színvonal,minősíthetetlenül gyenge!
Fancy 2000s években elkövetett ámokfutását többen is szóvá tettük már.
Itt van az egy hsz visszaidézve.
S milyen igaza van,volt Wind-nek,egy Fancy ne süllyedjen olyan mélyre hogy egy "Dragostea Din Tei" szintű zenét alkalmasnak talál feldolgozni.
Linda vokálja? .... na igen,nem az a 80s színvonal,minősíthetetlenül gyenge!
Fancy 2000s években elkövetett ámokfutását többen is szóvá tettük már.
Itt van az egy hsz visszaidézve.
S milyen igaza van,volt Wind-nek,egy Fancy ne süllyedjen olyan mélyre hogy egy "Dragostea Din Tei" szintű zenét alkalmasnak talál feldolgozni.
ItaloDisco4Ever !
Kereskedelmi forgalomba ne keresd , de létezik ez a Dupla CD ! <#wink>#wink>
11. Track<#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.09.08. 11:28:19
11. Track<#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.09.08. 11:28:19
A zenék jók, csak a felső egy kissé már kiment a divatból..
De semmi vész, megjöttem és visszahozlak napjaink italo zenéihez<#hehe>#hehe>
Jó, jó tudom ez is már lassan 6 éves. De mit tegyek, ha nem tudom megunni?<#nyes>#nyes>
Erika - I Don't Know
..és persze ez is Erika csak egy kicsit másképp:
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.08. 11:14:57
De semmi vész, megjöttem és visszahozlak napjaink italo zenéihez<#hehe>#hehe>
Jó, jó tudom ez is már lassan 6 éves. De mit tegyek, ha nem tudom megunni?<#nyes>#nyes>
Erika - I Don't Know
..és persze ez is Erika csak egy kicsit másképp:
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.08. 11:14:57
És akkor már nosztalgiázzunk, ha előtérbe került a téma. <#finom>#finom>
Az eredeti <#eljen>#eljen>nyomába se érhet a Lindás<#levele>#levele> változat.
Ennyit számít a dal írójának, Weindorf-nak a hangja.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.09.08. 09:13:06
Az eredeti <#eljen>#eljen>nyomába se érhet a Lindás<#levele>#levele> változat.
Ennyit számít a dal írójának, Weindorf-nak a hangja.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.09.08. 09:13:06
Volt már erről szó, de lehet nem itt.
Nyilván Fancy erőltette ezt is, hogy felújítva kikerüljön ez a 80-as években toplistás mű. A hangszerelés nagyjából ugyanaz, de Linda hangja borzasztó.
Ez már egy rossz nagymama hang, nem pedig a lenti videóban hallható fiatalos és erős diszkós csaj meghatározó éneke.
Amúgy meg, Alfons Weindorf (Elvin, Hurricanes), akinek nagyon jó hangja volt, kár hogy csak kevés zenéhez adta, aki az eredeti énekelte, itt éppen dobolgat. Reynaud-nak tökéletesen igaza van, Fancy menjen már a francba az idióta ötleteivel együtt.
Talán meghülyült öregkorára és felmérni sem tudja, hogy erőteljesen rombolja le azt, amit a 80-as években a csúcsra épített.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.09.08. 08:56:17
Nyilván Fancy erőltette ezt is, hogy felújítva kikerüljön ez a 80-as években toplistás mű. A hangszerelés nagyjából ugyanaz, de Linda hangja borzasztó.
Ez már egy rossz nagymama hang, nem pedig a lenti videóban hallható fiatalos és erős diszkós csaj meghatározó éneke.
Amúgy meg, Alfons Weindorf (Elvin, Hurricanes), akinek nagyon jó hangja volt, kár hogy csak kevés zenéhez adta, aki az eredeti énekelte, itt éppen dobolgat. Reynaud-nak tökéletesen igaza van, Fancy menjen már a francba az idióta ötleteivel együtt.
Talán meghülyült öregkorára és felmérni sem tudja, hogy erőteljesen rombolja le azt, amit a 80-as években a csúcsra épített.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.09.08. 08:56:17
AMD 019 - Linda Jo Rizzo - Only One Night - Blue vinyl - Limited edition of 100 copies only and no repress! Available at www.italodisconyc.com on Oct 30, 2017.
Side A:
Only One Night
Side B:
Only One Night (Instrumental)
Fingertips (AMD Records Exclusive Remix*)
*Remixed by Mirko Hirsch
Side A:
Only One Night
Side B:
Only One Night (Instrumental)
Fingertips (AMD Records Exclusive Remix*)
*Remixed by Mirko Hirsch
Maxim<#nevetes1>#nevetes1>
Azért, mert akkor és abban a pillanatban épp egy BCR zenét hallgattam, még nem jelenti azt, hogy mindig azt hallgatom<#nyes>#nyes>
Bizonyosságképpen (és persze azért is hogy megnyugodhass zenei ízlésemet illetően)
pár utcányira tőlem (egy ismerősöm ismerősének az ismerőse) felajánlotta megvételre ezen 30. évfordulóra kiadott műremeket:
Ha megszállott gyűjtő lennék, le is csapnék rá, hiszen állítólag ezekből mindössze 100 a fekete verziókból pedig csupán 200 példányt nyomtak.<#vigyor>#vigyor>
De mivel kibékülve az eredetin kívül legfeljebb ezzel az italoconnection verzióval vagyok, így ezt most passzolom.
Látod, látod azért akad nekem néha jó italo disco is<#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.06. 07:05:55
Azért, mert akkor és abban a pillanatban épp egy BCR zenét hallgattam, még nem jelenti azt, hogy mindig azt hallgatom<#nyes>#nyes>
Bizonyosságképpen (és persze azért is hogy megnyugodhass zenei ízlésemet illetően)
pár utcányira tőlem (egy ismerősöm ismerősének az ismerőse) felajánlotta megvételre ezen 30. évfordulóra kiadott műremeket:
Ha megszállott gyűjtő lennék, le is csapnék rá, hiszen állítólag ezekből mindössze 100 a fekete verziókból pedig csupán 200 példányt nyomtak.<#vigyor>#vigyor>
De mivel kibékülve az eredetin kívül legfeljebb ezzel az italoconnection verzióval vagyok, így ezt most passzolom.
Látod, látod azért akad nekem néha jó italo disco is<#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.06. 07:05:55
ItaloDisco4Ever !