NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik több infóra vágynak a szép nagyméretű fotóknál,azokra Clay művész úr gondolt és feldobta ezt!
ItaloDisco4Ever !
Jó lett,tetszik!
Linda Ross zenéi közt a kedvencem "Touch me" Clara Moroni remek vokáljával!
E dal eredetije nem tetszik,a te újragondolt verziódban viszont igen.....gratulálok!
ItaloDisco4Ever !
Van egy uj...
Ez most egy 1990-es mu ujragondolasa. Termeszetesen csak a vokal eredeti.
Ez most egy 1990-es mu ujragondolasa. Termeszetesen csak a vokal eredeti.
El van nézve maxika<#nyes>#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Analóg rendszeren természetesen azt értettem, amit jelent:
digitális konverzió nélküli hangerősítést a fizikai tűtől a hangszórókig.
Bár ezzel magad is tisztában vagy..
AD felvételeknél nem létezik jobb? Most még talán nem, bár az analóg stúdiószalagos felvételek se rosszak..
digitális konverzió nélküli hangerősítést a fizikai tűtől a hangszórókig.
Bár ezzel magad is tisztában vagy..
AD felvételeknél nem létezik jobb? Most még talán nem, bár az analóg stúdiószalagos felvételek se rosszak..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A énekek szegények, de az iskola szép öreg iskola
Unreleased track from forthcoming "Italo Disco Legacy" to be released in 2017... stay tuned! Firstly recorded under "Expansives" in 1982.
elnézést szakika, de én is analógon hallgatok zenét (a dac után minden analóg), csak a forrás digitális, miközben nem forog semmi, és sokkal kevesebb benne a csomó felesleges, és a hangzást befolyásoló analóg alkatrész és hibalehetőség. <#nevetes1>#nevetes1>
az eredeti maszter digitális vagy AD felvételeknél pedig nem létezik jobb, legfeljebb más, maszterelni pedig sokféleképpen lehet, a vinylre meg az esetek többségében mindig át kell maszterelni az eredeti felvételt is.
az eredeti maszter digitális vagy AD felvételeknél pedig nem létezik jobb, legfeljebb más, maszterelni pedig sokféleképpen lehet, a vinylre meg az esetek többségében mindig át kell maszterelni az eredeti felvételt is.
2 napja megjelent a fantasztikus albumokat és zenéket gyártó Tim McEwan & Tyler Lyle páros, a The Midnight új albuma is, ennek örömére
The Midnight feat. Timecop1983 - River of Darkness
The Midnight feat. Timecop1983 - River of Darkness
Én díjazom az ötletet. Analóg rendszereken zenét hallgatni, az mindig is egy más világ lesz, mint a digitális..
Elmondtad a véleményed, ez jó.
Aki úgy gondolja, az beszerzi majd vinylen, aki meg úgy, annak meg ott a digitális verzió.
Rendben van ez így, legalább lehet dönteni.
Elmondtad a véleményed, ez jó.
Aki úgy gondolja, az beszerzi majd vinylen, aki meg úgy, annak meg ott a digitális verzió.
Rendben van ez így, legalább lehet dönteni.
Tiszta trash, de a kórus elképesztő. 😊
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
vegyesen, itt kevésbé ismert,de mégis népszerű vagy jobb italohouse, nrw, synthwave, funpop
és kazettás misi korábbi munkáiból is válogattam 😊
ahogy lenni szokott, mind vmben is megvan.<#whatever>#whatever>
Future Feelings & Dee Dee - The Disco Feeling (Auxiliary tha Masterfader Remix)
Easy M - Bottoms Up (Irregular Disco Workers Remix)
Salta & Roma - We Love Computers (Irregular Disco Workers Remix)
Spargelschmaus - Mond <#vigyor0>#vigyor0>
Max Elto - Backyard Animals (Michael Cassette Remix)
Max Elto - Somebody Like You
BT - Forget Me (Michael Cassette Remix)
és kazettás misi korábbi munkáiból is válogattam 😊
ahogy lenni szokott, mind vmben is megvan.<#whatever>#whatever>
Future Feelings & Dee Dee - The Disco Feeling (Auxiliary tha Masterfader Remix)
Easy M - Bottoms Up (Irregular Disco Workers Remix)
Salta & Roma - We Love Computers (Irregular Disco Workers Remix)
Spargelschmaus - Mond <#vigyor0>#vigyor0>
Max Elto - Backyard Animals (Michael Cassette Remix)
Max Elto - Somebody Like You
BT - Forget Me (Michael Cassette Remix)
az mflex sounds vinyl maxi meglepett, de engem ezek a 2-3 számos korongok nem tudnak izgalomba hozni, főleg nem úgy, hogy a zenék már rég elérhetők digitálisan, de megértem, ha valaki ezekkel a színes műanyagokkal vezeti le a gyűjtői feszültséget.<#vigyor0>#vigyor0>
<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
(ezt az ittenieknek írom) zeneileg szinte jó, bár a dalszöveg egy részlete azért kicsit erős
(ezt az ittenieknek írom) zeneileg szinte jó, bár a dalszöveg egy részlete azért kicsit erős
The perfect Beach Club Records parody:
A NEW ALBUM FROM MEXICO CITY
https://www.mediafire.com/file/ueu2bk65kabq3yn/GERSON%20TELLEZ%2080%B4S%20RETRO%20FOREVER%202018.rar
https://www.mediafire.com/file/ueu2bk65kabq3yn/GERSON%20TELLEZ%2080%B4S%20RETRO%20FOREVER%202018.rar
Mike és Clay ,gratulálunk és további sok sikert!
(Clay - Every Day , Every Night ) volt már vinylen ?
Mflex zenéiből akár egy LP (vinyl album) is jöhetne!
(Clay - Every Day , Every Night ) volt már vinylen ?
Mflex zenéiből akár egy LP (vinyl album) is jöhetne!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Sanyikám te nagyon jól informált vagy! Még a kiadó sem tudja a számokat,de te igen! Bravó te tudsz valamit barátom!!!
<#eljen>#eljen><#law>#law><#taps>#taps>
<#eljen>#eljen><#law>#law><#taps>#taps>
New Italo Vinyl
Teljes nagyüzem...😊 És ha nem rosszak az infóim akkor AMD 025 ÉS 027-es számmal, jön Clay is....<#taps>#taps> Magyarország nagyhatalom lessz a New Italo világában<#taps>#taps><#taps>#taps>
Avagy az első Flexi Maxi<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
M Flex vinyl-en! Egyszer el kell kezdeni! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.10.09. 19:12:21
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.10.09. 19:12:21
New Italo Vinyl
Tom Hooker – River Of My Past (AMD 024 )
Victor Ark – Messenger (AMD 023)
Victor Ark feat. Neon Game érdekesnek tűnik.
ItaloDisco4Ever !
AND MORE GERSON TELLEZ
NEW WORK, GERSON TELLEZ, AND NEW ALBUM
Ez nagyon Jónak tűnik!!!!!!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#taps>#taps> <#finom>#finom> <#taps>#taps>
ALEPH - Fire On The Moon (2017) promotional sample
discogs
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.04. 19:34:23
ALEPH - Fire On The Moon (2017) promotional sample
discogs
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.04. 19:34:23
ItaloDisco4Ever !
tényleg az EDEN jó kis zene volt. <#vigyor>#vigyor>
budai hídfő = szóval a pestit akartam írni <#nevetes1>#nevetes1>
budai hídfő = szóval a pestit akartam írni <#nevetes1>#nevetes1>
A vége tényleg jó poén,az a videó legjobb része,tetszik Clay szerelése is!
Vannak ott még ismerős arcok,pld. a D.J. = Tgolyó,és feltűnik a werkfilmben és videóban egyaránt,egy általam kedvelt fórumtársunk (W.S)!
Ami a zenét illeti,remélek a jövőben Clay-től egy (Every Day, Every Night) színvonalú zenét,az nagyon jó!
Vannak ott még ismerős arcok,pld. a D.J. = Tgolyó,és feltűnik a werkfilmben és videóban egyaránt,egy általam kedvelt fórumtársunk (W.S)!
Ami a zenét illeti,remélek a jövőben Clay-től egy (Every Day, Every Night) színvonalú zenét,az nagyon jó!
ItaloDisco4Ever !
az első mondatod 2. felétől szinte szívemből beszéltél, nagyon sok mindenben hasonlóan éltem meg én is a zenei dolgokat. a kocsmázásokat kivéve. 😊
synthmania videóit is szoktam nézni, nagyon jók, a simmons dobok , juno dobgépek stb. az eredeti stílus alapjai.
synthmania videóit is szoktam nézni, nagyon jók, a simmons dobok , juno dobgépek stb. az eredeti stílus alapjai.
gratula a kliphez,nem ítélkezem, mert tudom, egy hasonlót csak sok munkával lehet összerakni, de véleményem szerint talán picit jobban állt volna az összképnek, ha az 'álmodózó' más karaktert, arcot kap. a vége viszont jó poén volt. <#vigyor>#vigyor>
ez a zenéje ebben a hangszerelésben vagy mixben engem nem fogott meg, de bízom benne, lesz egy italodiszkósabb változata is.
a klipben és a werkfilmben is feltűnik mucsacsó fórumtárs is, így hirtelen csak ő volt ismerős, közel a tűzfészekhez ő biztos tudja, milyen verziók várhatók még a zenéből. a werkből látszik, hogy elég szar idő volt ott a rákóczi-híd budai hídfőjénél, ahol elő kellett adni a de jól érzem magamat. <#nevetes1>#nevetes1>
Pár hete ezen klipforgatás kulisszatitkait is elérhetővé tette Clay.<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.04. 11:02:33
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.04. 11:02:33
Kösz a kiigazítást, igyekszem magam tartani is hozzá, de az italo disco világa valahogy mindig is valami extrém módon vonzott, amit sosem értettem igazán. Egykoron rég, mint korábban említettem is, elég sokféle zenei irányultságú barátom és haverom is volt. Nekem baromira megfelelt, hogy míg délelőtt suli helyett a "depecsesekkel" lógtam, kora délután már valami füstös rockkocsmában hallgattunk valami mocskos rock'n roll-t megint másokkal, péntek és szombat este meg ugye irány a dizsi újból más társasággal, ahol többek közt Haddaway akkor slágereit üvöltöttük<#nyes>#nyes>
Az italo disco volt az egyetlen zenei irányzat, amit abszolút saját magamtól fedeztem fel önmagam számára, és ez a szerelem tart is a mai napig. De emellett mindig is érdekelt a technika (különösen a hangtechnika) hiszen nem árt azért a lehető legjobb hangminőségnem is meghallgatni minden zenét amit szeretünk..nem?
Csak a te kedvedért, és azért, hogy senkit se untassak itt olyasmivel, amit nem akar, spoiler alá tettem valami érdekességet, amit leginkább csak azok tudnak értékelni, akik szeretnék látni is egy italo disco zene "megalkotási" fázisát is napjainkban..
(tudom, ez nem mai keletű dolog, de azért az a terület is tud fejlődni, megújulni néhanap..<#vigyor>#vigyor>)
Most pont úgy jártál, mint a király a mesében egykoron..kaptál is "ajándékot", meg nem is<#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Az italo disco volt az egyetlen zenei irányzat, amit abszolút saját magamtól fedeztem fel önmagam számára, és ez a szerelem tart is a mai napig. De emellett mindig is érdekelt a technika (különösen a hangtechnika) hiszen nem árt azért a lehető legjobb hangminőségnem is meghallgatni minden zenét amit szeretünk..nem?
Csak a te kedvedért, és azért, hogy senkit se untassak itt olyasmivel, amit nem akar, spoiler alá tettem valami érdekességet, amit leginkább csak azok tudnak értékelni, akik szeretnék látni is egy italo disco zene "megalkotási" fázisát is napjainkban..
(tudom, ez nem mai keletű dolog, de azért az a terület is tud fejlődni, megújulni néhanap..<#vigyor>#vigyor>)
Most pont úgy jártál, mint a király a mesében egykoron..kaptál is "ajándékot", meg nem is<#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Sziasztok!
Végre elkészült Clay dalának a videóklipje!! Már nagyon vártuk! Gratulálok mindenkinek aki részt vett benne,és sok sikert kivánok Clay-nek a továbbiakban is!!
Végre elkészült Clay dalának a videóklipje!! Már nagyon vártuk! Gratulálok mindenkinek aki részt vett benne,és sok sikert kivánok Clay-nek a továbbiakban is!!
New Italo Vinyl
nem óhajtok én, csak sóhajtok <#vigyor>#vigyor>
a dacban lévő csipektől is bőven függ a jitter, a kvantálás pedig nem a bithelyesség kérdése másoláskor, az eac jó, de a pontosságához jó állapotú lemez is kell, már megint annyi kiguglizott témakört és fogalmat mosol össze, hogy egy önálló fórumot kéne nyitni a képzavaraid elmagyarázásához, de ezt most hagyjuk is ki, hisz mindennel rendelkezel,ami neked elég, és ez mindent megmagyaráz hosszú távon. <#hamm>#hamm><#hehe>#hehe>
a Verbatim valóban jó lemezeket gyárt(ott), az egyik legjobbakat, akár cd,akár dvdben, de csak az eredeti japán gyártásúak adják a maximumot, amit te már nem, vagy iszonyat nehezen szereznél be olyat. sőt, lehet,azt sem tudnád,honnan tudod, hogy az vagy nem az. <#nevetes1>#nevetes1>
nekem még van olyan is! de már nem szarakodok a lemezes dolgokkal. már szükségtelen és teljesen felesleges is.
a többiért ne haragudj, nem akartam én beleszólni az eszmei kirohanásaidba, csak annyira sok őrültséget tartalmazott, hogy azt hittem, rossz fórumba írtál. ez nem a zeff hifitechnológiai oktató fórum, úgyhogy ide jó zenéket hozzál, ne a mélyenszántó szakmai tapasztalataidat. <#hehe>#hehe>
a Verbatim valóban jó lemezeket gyárt(ott), az egyik legjobbakat, akár cd,akár dvdben, de csak az eredeti japán gyártásúak adják a maximumot, amit te már nem, vagy iszonyat nehezen szereznél be olyat. sőt, lehet,azt sem tudnád,honnan tudod, hogy az vagy nem az. <#nevetes1>#nevetes1>
nekem még van olyan is! de már nem szarakodok a lemezes dolgokkal. már szükségtelen és teljesen felesleges is.
a többiért ne haragudj, nem akartam én beleszólni az eszmei kirohanásaidba, csak annyira sok őrültséget tartalmazott, hogy azt hittem, rossz fórumba írtál. ez nem a zeff hifitechnológiai oktató fórum, úgyhogy ide jó zenéket hozzál, ne a mélyenszántó szakmai tapasztalataidat. <#hehe>#hehe>