NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zeneileg már meg sem lepődök, azaz annyira komolyan megkomponált zenéket és hangzást csinál, ahogy azon lepődnék meg, ha nem így lenne, de a vokálja most engem is meglepett, a zene és az ének hangulata is teljesen átjött, szép és remek remekmű.<#vigyor0>#vigyor0>
A design legalább jó. Ami a számozást illeti azt nem teljesen értem..
Ez nem teljesen hivatalos, ezért spoilerezem..
..szóval: miééért?<#falbav>#falbav><#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.02. 11:45:32
Ez nem teljesen hivatalos, ezért spoilerezem..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..bármilyen audio cd-t (másolásvédelem ide vagy oda) nem tart negyed órát berip-elni wav-be,
majd kiírni egy üres cd-re de természetesen szigorúan csak privát biztonsági lemezként és saját használatra<#vigyor5>#vigyor5>
de akkor pedig mi értelme audio cd-t 000-200-ig be sorszámozni?
Vinyl-eknél már érthető a dolog, mert azért azt akárki nem írja ki "bakelit" lemezre otthon<#hehe>#hehe>
Csak hogy mutassam is miről van szó, itt egy biztonsági lemez fotó a saját gyűjteményemből:
Remélem azt nem kell definiálnom, hogy a tartalma természetesen bitre megegyezik az eredeti lemezével...
Még a legprofibb lemezszakértőknek is fejvakarást okozhatna ez a lemez, ha nem maradt volna benne középen a márka és az adatinfó..direkt.
majd kiírni egy üres cd-re de természetesen szigorúan csak privát biztonsági lemezként és saját használatra<#vigyor5>#vigyor5>
de akkor pedig mi értelme audio cd-t 000-200-ig be sorszámozni?
Vinyl-eknél már érthető a dolog, mert azért azt akárki nem írja ki "bakelit" lemezre otthon<#hehe>#hehe>
Csak hogy mutassam is miről van szó, itt egy biztonsági lemez fotó a saját gyűjteményemből:
Remélem azt nem kell definiálnom, hogy a tartalma természetesen bitre megegyezik az eredeti lemezével...
Még a legprofibb lemezszakértőknek is fejvakarást okozhatna ez a lemez, ha nem maradt volna benne középen a márka és az adatinfó..direkt.
..szóval: miééért?<#falbav>#falbav><#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.02. 11:45:32
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az egy dolog, hogy megint nem lehet hova sorolni stílusban, mert annyira teljesen más és mégis minden benne van, mesterien megszerkesztett, egyszóval, ahogy írod profi minden szinten és egyedülálló.<#ijedt>#ijedt>
Viszont itt, Mflex akkorát énekel, mint eddig soha talán! Komolyan tátott szájjal hallgattam ezt az újabb mesterműt! <#wow2>#wow2>
Nagyon átérezni benne a fájdalmat. <#szomoru2>#szomoru2>Gyönyörű dal, fantasztikus és persze a szokásos egyedi hangokkal, amit megint idehajított. Tegnap már hallottam, hogy valami van megint, telefoncsipogás ezerrel. de csak most reggel tudtam meghallgatni. Emelem a kalapom, ha lenne! <#nevetes1>#nevetes1>
Viszont itt, Mflex akkorát énekel, mint eddig soha talán! Komolyan tátott szájjal hallgattam ezt az újabb mesterműt! <#wow2>#wow2>
Nagyon átérezni benne a fájdalmat. <#szomoru2>#szomoru2>Gyönyörű dal, fantasztikus és persze a szokásos egyedi hangokkal, amit megint idehajított. Tegnap már hallottam, hogy valami van megint, telefoncsipogás ezerrel. de csak most reggel tudtam meghallgatni. Emelem a kalapom, ha lenne! <#nevetes1>#nevetes1>
az előadó korábbi zenéiből és egy frissebb remixe
Berk - Andiamo alla Spiaggia
Berk - Lost in Sound (Dirty Dancer Version)
valamint egy érdekesség Nevada-ból, fiatal srácok első próbálkozásai euro-italo vonalon, nem hinném, hogy arrafelé sok italo disco rajongó rohangálna, kérdés hogy az ötlet honnan jött, így inkább csak a névválasztásból sejtem, a hasonlóság nem lehet véletlen, <#nevetes1>#nevetes1>,
a zenei alapokat lehetne még bőven erősíteni, de a vokál dallamvonala és előadása egy rendesen odarakott zenei háttérrel szerintem simán nyerő is lehetne, érdemes végighallgatni, de inkább úgy,mint egy jó demo.
Cody Zuver produkciója
Cam Zarrow - All This Time
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.10.01. 18:50:27
Berk - Andiamo alla Spiaggia
Berk - Lost in Sound (Dirty Dancer Version)
valamint egy érdekesség Nevada-ból, fiatal srácok első próbálkozásai euro-italo vonalon, nem hinném, hogy arrafelé sok italo disco rajongó rohangálna, kérdés hogy az ötlet honnan jött, így inkább csak a névválasztásból sejtem, a hasonlóság nem lehet véletlen, <#nevetes1>#nevetes1>,
a zenei alapokat lehetne még bőven erősíteni, de a vokál dallamvonala és előadása egy rendesen odarakott zenei háttérrel szerintem simán nyerő is lehetne, érdemes végighallgatni, de inkább úgy,mint egy jó demo.
Cody Zuver produkciója
Cam Zarrow - All This Time
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.10.01. 18:50:27
mai darab
szerelmi bánatosoknak 😊
szokásosan profi hangok és dallamok
Mflex Sounds - Please Don't Go
szerelmi bánatosoknak 😊
szokásosan profi hangok és dallamok
Mflex Sounds - Please Don't Go
Kár volt rárakni azokat a Maschina verziókat!
new videoclip SOGNO DE AMORE, LORENA MICHELON ITALIA-MEXICO
Egyetértek, nekem az előző albuma is nagyon bejött.
elég változatos előadó, akit szerintem azért nem ismernek sokan,mert rossz helyre pozicionálta magát a stílusban,
jobbára nem tipikus synthwave-t játszik, inkább new retro wave és 80as new wave-et, itt-ott italo-pop-al keverve.
jobbára nem tipikus synthwave-t játszik, inkább new retro wave és 80as new wave-et, itt-ott italo-pop-al keverve.
engem a zeppelin ugyan még nem nyűgözött le, de már éreztette a hatását, későbbre nagyon beérett minden téren, rengeteg kiváló remixxel.és pár szuper saját zeével. a 2010-es albumát nem ismerem, de arról a legtöbb zenét persze igen. <#vigyor0>#vigyor0>
kb onnantól sokan felfigyeltek rá és elkezdte azt a korszakot,amikortól már számított a neve! <#vigyor>#vigyor>
kb onnantól sokan felfigyeltek rá és elkezdte azt a korszakot,amikortól már számított a neve! <#vigyor>#vigyor>
kazettás misi vagy hívjuk egyszerűen csak polgári nevén (Matti Tapio Heininen) ,engem már az első "MC" név alatt kiadott zenéjével megvett,az a "Zeppelin" volt,a mai modern synth, progressive house hangzásba beledolgozott egy kis 80s retro sound-ot,és ez a zenei irányvonal a további zenéiben ,remixeiben is tetten érhető.
Biztosan ismered a 2010s stúdióalbumát,az a maga zenei stílusában kiemelkedő.
Kell e mondjam még "kazettás misi" <#nevetes1>#nevetes1> zenéit nagyra tartom,és The Midnight dal az Ő remixében nekem jobban tetszik mint az eredeti.
Biztosan ismered a 2010s stúdióalbumát,az a maga zenei stílusában kiemelkedő.
Kell e mondjam még "kazettás misi" <#nevetes1>#nevetes1> zenéit nagyra tartom,és The Midnight dal az Ő remixében nekem jobban tetszik mint az eredeti.
ItaloDisco4Ever !
igen jó remix lett a kazettás misitől! <#vigyor>#vigyor>
az eredeti nekem is nagy kedvenc.
az elérhetőségei meg ott vannak a vid leírásban, aki akarja megtalálja, de szerintem bármi más zenét is. HA akarja. <#kacsint>#kacsint>
az eredeti nekem is nagy kedvenc.
az elérhetőségei meg ott vannak a vid leírásban, aki akarja megtalálja, de szerintem bármi más zenét is. HA akarja. <#kacsint>#kacsint>
DDR Space Program - Le Tour
Carino Cat tagjának projektje.
Hamarosan elérhető lesz : DDR Space Program (bandcamp)
Carino Cat tagjának projektje.
Hamarosan elérhető lesz : DDR Space Program (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
The Midnight - Sunset (Michael Cassette Remix)
Hetek óta favorit nálam,beszerzési lehetőséget nem rakok ki,gondolom úgy sem érdekel mást itt!
Hetek óta favorit nálam,beszerzési lehetőséget nem rakok ki,gondolom úgy sem érdekel mást itt!
ItaloDisco4Ever !
ROMANTIC AVENUE feat ALIMKHANOV A. & BEE LEE - Hot Nights
Nem emlékszem hogy lett volna említve korábban,korábbi kiadványuk.
Ingyen (WAV) minőségben elérhető!
Romantic Avenue - Gamblers - (single 2017)
Reynaud az önzetlen ! 😊 .....this music and sounds not my world!
ItaloDisco4Ever !
végre nem vokoder, és talán szépen lassan sikerül nekik egy énekest is találni
Houdini - Measure for Measure
Houdini - Measure for Measure
nem lehet, biztos.
mint ahogy bármilyen más előadónak is az italo stílusban,nem hiába járnak így-úgy haknizni sokan.
mint ahogy bármilyen más előadónak is az italo stílusban,nem hiába járnak így-úgy haknizni sokan.
HASTA LUEGO - DREAMLINE
WAIT FOR THE NEW VIDEO, GREAT LAUNCH
ItaLove
Lehetséges,a fellépéseikből több bevételük van mint a lemezeladásaikból!
Lehetséges,a fellépéseikből több bevételük van mint a lemezeladásaikból!
ItaloDisco4Ever !
Cliff Wedge - Every Time (promo) - (release date 2nd october 2017)
Nagyon betalált már első hallásra! <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Electric City Cowboys - Free (teaser)
Talán legközelebb 10mp-ből kell kitalálni ,mit akarnak majd eladni! <#hehe>#hehe>
Talán legközelebb 10mp-ből kell kitalálni ,mit akarnak majd eladni! <#hehe>#hehe>
ItaloDisco4Ever !
Fly To Me 2017 ,én nagyon hamar meguntam,ezt kihagyom,azért egy sample azoknak akik szeretnék tudni mit kapnak a pénzükért,elvárható volna.
ItaloDisco4Ever !
kicsit ugorjunk el a hagyományos vonaltól,
egy egészen friss felvételt ajánlok, igazi bulis remixben, italo+house, tehát remek kombó.
(ennek kapcsán elővettem a stílusjegyeiben hasonló, korábban már itt járt népszerű dalt is annak,aki lemaradt róla).
DKS feat. Ashley Slater - Wonderland (Da Lukas Electrofunk Extended Mix)
Younger Than Me feat. Lara Caprotti - Honey (edited)
egy egészen friss felvételt ajánlok, igazi bulis remixben, italo+house, tehát remek kombó.
(ennek kapcsán elővettem a stílusjegyeiben hasonló, korábban már itt járt népszerű dalt is annak,aki lemaradt róla).
DKS feat. Ashley Slater - Wonderland (Da Lukas Electrofunk Extended Mix)
Younger Than Me feat. Lara Caprotti - Honey (edited)
SYSTEMS IN BLUE - THERE'S NO HEART(2017)
2017 -Systems In Blue - Melange Bleu- The 3rd Album 320 00:46:03
01. Back In Blue
02. There's No Heart
03. Lady Ocean
04. Take It Like A Man
05. All That I Need
06. If You Go
07. It's OK
08. Ninty Five
09. She's A Gambler
10. Only You Can Break My Heart
11. Gimme Gimme (Your Sweet Love)
http://www23.zippyshare.com/v/S28D6ESw/file.html
01. Back In Blue
02. There's No Heart
03. Lady Ocean
04. Take It Like A Man
05. All That I Need
06. If You Go
07. It's OK
08. Ninty Five
09. She's A Gambler
10. Only You Can Break My Heart
11. Gimme Gimme (Your Sweet Love)
http://www23.zippyshare.com/v/S28D6ESw/file.html
New Italo Vinyl
AMD 020 - Humphrey Robertson - Love In Your Eyes 12" Maxi Single . Red vinyl. Limited Edition of 200 copies only. 100 copies strictly for sale in Mexico only. The other 100 copies Worldwide. Available September 25, 2017.
Side A:
A1. Love In Your Eyes (Extended Version)
Side B:
B1. Love In Your Eyes (Singles Version)
B2. Your Love Tonight
Side A:
A1. Love In Your Eyes (Extended Version)
Side B:
B1. Love In Your Eyes (Singles Version)
B2. Your Love Tonight
New Italo Vinyl
Az arcukra nézve le sem tagadhatnák hogy olaszok.
Band??? ...hamarosan egy régi-új dal jön vonatkozásban.

Band??? ...hamarosan egy régi-új dal jön vonatkozásban.

ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Kár hogy vinyl-en nem jelent meg eddig.Bomba Nóta!! <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
New Italo Vinyl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elképesztő zenék (lehetnek), ezt így is hallani.
A csávesz ET, ahogy írtad. És ennyi, vagy mennyi volt már csak ebben az évben is.
<#eljen>#eljen>

A csávesz ET, ahogy írtad. És ennyi, vagy mennyi volt már csak ebben az évben is.
<#eljen>#eljen>

egész jó kis demo, sok jó hanggal, 15 perc <#nevetes1>#nevetes1>
végre megjelent a vol3, amiről már lehet is pici előzetest hallani.
Mflex Sounds - Italo Essentials vol.2 & vol.3 demo
végre megjelent a vol3, amiről már lehet is pici előzetest hallani.
Mflex Sounds - Italo Essentials vol.2 & vol.3 demo
picit eltérve a fő csapásiránytól jöjjön egy olyan dal egyik legjobb dance feldolgozása már kissé régről,ami még biztos nem volt, de az erős középkorú eredetije meghatározó volt a 80-asban
Lion Project - Happy Children 2002 (Vill@ + Gant Club Mix)
Lion Project - Happy Children 2002 (Vill@ + Gant Club Mix)
<#eljen>#eljen> az IC remixek Ventura hangjával szinte mindig lehengerlők, bár az alapjai nagyon hasonlók, de annyira jók, hogy nagyon nehéz lenne megunni.
Nincs megállás,jönnek a jó zenék! 😊
Victor Ark feat. Mr. Konrad - Love Is Life (MiLAno Remix) - Official Audio
Victor Ark feat. Mr. Konrad - Love Is Life (MiLAno Remix) - Official Audio
ItaloDisco4Ever !
Ebből sosem elég..<#awink>#awink>
Follow Your Instinct (feat. Fred Ventura) (New Silvi's Remix)
Nem sok szó esett erről a zenéről,,,,,pedig kellene...Nálam egy ideje etalon,és nem igen tudok vele betelni,,Nagy mágus Digimax,mese nincs!! 😊
<#taps>#taps><#finom>#finom>
<#taps>#taps><#finom>#finom>