NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább kérés volt,mint vélemény!!!
Azt gondolom e zene fórumon az évekkel ezelőtti trend ,az mp3 hsz hegyek ideje lejárt.
Legyünk már annyira igényesek hogy lemezeket vásárolunk,illetve csak a WAV peregjen!
A bemutató jellegű mp3-as cuccaidra sosem kattintok,ezért nem is tudok hozzászólni,Maxikám tudod már tárgyaltunk erről,vannak e zenékhez az előadók által prezentált videók,hanganyagok,én azokat használom !
....ez most vélemény volt,aztán mindenki azt csinál felőlem amit jónak lát!
Azt gondolom e zene fórumon az évekkel ezelőtti trend ,az mp3 hsz hegyek ideje lejárt.
Legyünk már annyira igényesek hogy lemezeket vásárolunk,illetve csak a WAV peregjen!
A bemutató jellegű mp3-as cuccaidra sosem kattintok,ezért nem is tudok hozzászólni,Maxikám tudod már tárgyaltunk erről,vannak e zenékhez az előadók által prezentált videók,hanganyagok,én azokat használom !
....ez most vélemény volt,aztán mindenki azt csinál felőlem amit jónak lát!
ItaloDisco4Ever !
Végre ki lett javítva a "lopásvédelmi" szöveg is. <#vigyor3>#vigyor3>
imo :) science fiction is science fact
Nem fogom nyugi.
Kiemeltem egy zenét ami tetszik az albumról. Egyébként lazzoo..
<#hehe>#hehe>
Kiemeltem egy zenét ami tetszik az albumról. Egyébként lazzoo..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"munkásságát" már 7. éve követem. Nem veszi ő szívére a negatív kritikát, csak "visszavágott"
<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
biztos már unta a 2 évvel korábbi munkáját és realizálta a vokált. <#vigyor0>#vigyor0>
Daydream - In the Night (Juan Martinez Remix)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.10.29. 10:01:22
Daydream - In the Night (Juan Martinez Remix)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.10.29. 10:01:22
ahogy zeff mondta, nem kell elérzékenyülni reynaud véleménye miatt, neki is van, másnak is van.
én is mp3at töltök fel (direkt sokkal rosszabb minőségben,mint tehetném,így nem veszem el a lehetőséget senkitől sem, hogy ha akarja, beszerezze a legjobban,amit elér)<#vigyor>#vigyor>, mert ajánlónak szánva az tökéletes és sokszor egyszerűbb így meghallgatni.
a fórum központi témája a zene, problémát nem látok abban, ha felkerülnek a témába vágó "zenék" akármilyen hallgatható formában.
a warez és kapcsolódó jogi témakörök megvitatása nem idevágó témakör.<#vigyor>#vigyor>
én is mp3at töltök fel (direkt sokkal rosszabb minőségben,mint tehetném,így nem veszem el a lehetőséget senkitől sem, hogy ha akarja, beszerezze a legjobban,amit elér)<#vigyor>#vigyor>, mert ajánlónak szánva az tökéletes és sokszor egyszerűbb így meghallgatni.
a fórum központi témája a zene, problémát nem látok abban, ha felkerülnek a témába vágó "zenék" akármilyen hallgatható formában.
a warez és kapcsolódó jogi témakörök megvitatása nem idevágó témakör.<#vigyor>#vigyor>
kommersz, ettől még lehet jó, nem lehet minden extrém jó vagy különleges.
martin blix korábbi = 18 évvel ezelőtti???? ahhhhaaa<#hehe>#hehe>
az ősrégi vagy gyerekkori jelző jobban képbe rakta volna ezt a hasonlatot, maga a zene pedig tökéletesen hozza azt a stílust,nincs abban semmi rossz vagy gyengeség, ez ilyen.
martin blix korábbi = 18 évvel ezelőtti???? ahhhhaaa<#hehe>#hehe>
az ősrégi vagy gyerekkori jelző jobban képbe rakta volna ezt a hasonlatot, maga a zene pedig tökéletesen hozza azt a stílust,nincs abban semmi rossz vagy gyengeség, ez ilyen.
nem fogod a teljes listát egyesével idelinkelni, ugye? ott van a lazzoo által rakott fájlban az egész album. te is észrevetted gondolom.
lazzonak meg én is megköszöntem.
lazzonak meg én is megköszöntem.
Italoconnection - Conversation
Nagy kedvenc mostanság<#vigyor>#vigyor>
Nagy kedvenc mostanság<#vigyor>#vigyor>
Az új Italove dal szerintem is meglehetősen laposra sikeredett,a régebbi zenéikhez képest pláne.
Nem hallok semmi olyant a dalban ami magával ragadna,kommersz produkció!
Érdekességként Martin Blix egy korábbi projektben.
Ettől azért a "Stockholm is calling" inkább!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.29. 08:06:42
Nem hallok semmi olyant a dalban ami magával ragadna,kommersz produkció!
Érdekességként Martin Blix egy korábbi projektben.
Ettől azért a "Stockholm is calling" inkább!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.29. 08:06:42
ItaloDisco4Ever !
Néhányan teszünk azért hogy a legfrissebb zenékről aktuálisan a topic látogatok infót kapjanak!!!
Ezeket már mindenki hallhatta,s aki igényli mp3-ban,néhány kattintás után elérheti a kedvenc orosz warez oldalán.
Felesleges dolognak tartom onnan ide újraosztani.
Dobjunk infókat az újdonságokról,dumáljunk jókat,értékeljük ki az aktuálisan, frissen megjelenő zenéket,én fórumozás alatt e topicban elsősorban ennek látom értelmét,az elmúlt időszakban ez működő képes pályán volt,személy szerint díjaznám ha így is maradna.
Ezeket már mindenki hallhatta,s aki igényli mp3-ban,néhány kattintás után elérheti a kedvenc orosz warez oldalán.
Felesleges dolognak tartom onnan ide újraosztani.
Dobjunk infókat az újdonságokról,dumáljunk jókat,értékeljük ki az aktuálisan, frissen megjelenő zenéket,én fórumozás alatt e topicban elsősorban ennek látom értelmét,az elmúlt időszakban ez működő képes pályán volt,személy szerint díjaznám ha így is maradna.
ItaloDisco4Ever !
Jól hitted. Rénó alapból nem csak ingyen mp3, de ingyen lossless ellenes is 😊
Felesleges rágnod emiatt magad.
Kért valamit, aztán vagy teljesül, vagy nem. Majd az idő eldönti.
Azért annyit megsúgnék csendben, ha szavazásra bocsájtanánk a kérdést ingyen zene kontra csak fizetős zene ellen, az első felé billenne a mérleg 😉
Azok nevében, akik ezt szégyenlik és sosem írnák le, most én szólok feléd: köszönet az eddig általad feltöltött új zenékért, amit informálás gyanánt töltöttél fel ezidáig. Hogy a későbbiekben teszel e még így, azt majd te eldöntöd.
Ettől függetlenül az mp3 warez mint olyan, eltűnni sosem fog.
Felesleges rágnod emiatt magad.
Kért valamit, aztán vagy teljesül, vagy nem. Majd az idő eldönti.
Azért annyit megsúgnék csendben, ha szavazásra bocsájtanánk a kérdést ingyen zene kontra csak fizetős zene ellen, az első felé billenne a mérleg 😉
Azok nevében, akik ezt szégyenlik és sosem írnák le, most én szólok feléd: köszönet az eddig általad feltöltött új zenékért, amit informálás gyanánt töltöttél fel ezidáig. Hogy a későbbiekben teszel e még így, azt majd te eldöntöd.
Ettől függetlenül az mp3 warez mint olyan, eltűnni sosem fog.
Azt hittem, hogy örömet szerzek vele, hátha még valaki nem hallotta. De ezután nem töltök fel semmit!
Hargittay Gabi kiadványáról való ez a dal....Nekem bejön,és valami miatt ma egész du.hallgatom....😊
Hargent-Eurodisco(My Night Way) Short Mix 2017
Hargent-Eurodisco(My Night Way) Short Mix 2017
ha kérhetem,ruszki warezéktől újraosztott mp3 fájlokkal ne szemeteljétek tele ezt a nagyszerű topicot!
Nagyon köszönöm ha lehetséges!<#worship>#worship>
Nagyon köszönöm ha lehetséges!<#worship>#worship>
ItaloDisco4Ever !
nem lehet róla túl sok újat mondani, zeneileg (és csak zeneileg) mostanában 1-2 előadónál többet nem tudnék mellérakni, kidolgozottságban meg egyet sem, szóval.nem az a tipikus tömeges lancsipancsi zenealbum. a vol2 és vol3 is megvan már, amik ebben a stílusban és felhozatalban igen kiemelkedő anyagok, ami sokszor hanyatt vág a megoldásaival.míg a vol2 végülis színtiszta italo, addig a vol3 inkább már egy vegyes, de így is teljesen egyediés kiváló zenék gyűjtője lett.
ufo. <#nevetes1>#nevetes1>
ufo. <#nevetes1>#nevetes1>
valóban nem rossz, a vienna calling ugrott be egyből. <#nevetes1>#nevetes1>
könnyű popzene, annak tökéletes. lehet trütü dalolászni és kész.
könnyű popzene, annak tökéletes. lehet trütü dalolászni és kész.
Tom Hooker Feat. Tam Harrow Project - Incredible 2017
01.I Look Into Your Eyes (05:26)
02.Fixation (04:26)
03.It Won`t Happen Again (04:08)
04.Kept Boy (04:52)
05.Toledo (04:58)
06.Idiot (04:20)
07.I Won`t Let You Down (04:35)
08.I Love You So (03:57)
09.You DJ You Rock (05:20)
10.I Was Hungry (03:55)
11.Not Today Not Tonight (04:16)
12.Incredible (03:43)
http://www5.zippyshare.com/v/x1lUwNhU/file.html
01.I Look Into Your Eyes (05:26)
02.Fixation (04:26)
03.It Won`t Happen Again (04:08)
04.Kept Boy (04:52)
05.Toledo (04:58)
06.Idiot (04:20)
07.I Won`t Let You Down (04:35)
08.I Love You So (03:57)
09.You DJ You Rock (05:20)
10.I Was Hungry (03:55)
11.Not Today Not Tonight (04:16)
12.Incredible (03:43)
http://www5.zippyshare.com/v/x1lUwNhU/file.html
D.Black - Vodka Girl
01. Vodka Girl 04:28
02. Vodka Girl (Instrumental) 04:28
http://www5.zippyshare.com/v/8MPa1dl1/file.html
01. Vodka Girl 04:28
02. Vodka Girl (Instrumental) 04:28
http://www5.zippyshare.com/v/8MPa1dl1/file.html
LUNA LIGHT - Ti Amo
Mirko Hirsch Remix:
Italove - Stockholm Is Calling
01. Stockholm Is Calling
02. Computer World
03. Stockholm Is Calling (Mirko Hirsch Remix)
04. Stockholm Is Calling (Also Playable Mono Remix)
05. Stockholm Is Calling (RetroTeque Face Time Remix)
06. Stockholm is Calling (Extended)
07. I Need Your Love (Mirko Hirsch version)
http://www5.zippyshare.com/v/Y7Z7MHR9/file.html
01. Stockholm Is Calling
02. Computer World
03. Stockholm Is Calling (Mirko Hirsch Remix)
04. Stockholm Is Calling (Also Playable Mono Remix)
05. Stockholm Is Calling (RetroTeque Face Time Remix)
06. Stockholm is Calling (Extended)
07. I Need Your Love (Mirko Hirsch version)
http://www5.zippyshare.com/v/Y7Z7MHR9/file.html
Italoconnection - Metropoli 2017
1. Horizon
2. Humanize
3. Sleeping
4. King Of The Night
5. Neon Disco
6. Unbelievable
7. Voyage
8. Life Happens
9. Conversation
10. Exil
11. Metropoli
http://www5.zippyshare.com/v/5bDiZWAW/file.html
1. Horizon
2. Humanize
3. Sleeping
4. King Of The Night
5. Neon Disco
6. Unbelievable
7. Voyage
8. Life Happens
9. Conversation
10. Exil
11. Metropoli
http://www5.zippyshare.com/v/5bDiZWAW/file.html
Ízlés kérdése csupán. Nekem ez bejön...mármint a Stocholm tűrürütüttürűtűrűrürű..
..és nem baj, ha nem hall. Elég ha énekelni tud<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.26. 20:10:24
..és nem baj, ha nem hall. Elég ha énekelni tud<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.26. 20:10:24
Csak ma volt időm meghallgatni.<#ijedt>#ijedt>
A címe lehetne az is, hogyan kell valami eszméletlen szép romantikus diszkó zenét készíteni, 1 lecke!
Sok embernek 10 másodperc dallamot is nehéz kinyögnie magából erre itt ez a csávesz és olyan gyönyörű zongora indulót nyom le másfél percben, amire nincsen, mert ne volt rá példa. 10 évig zongoráztam, ha valamire, hogy jól és szépen szóljon komponálni, az a zongora, mert szintetizátorral még a szart is széppé lehet varázsolni, bár egyeseknek az sem sikerül.
És onnét ollóztam egy hozzászólást a sok közül.
A great piece in time ITALO DISCO congratulations MY WANTED MIKE A GREAT WORK the ears composed fantastic great romantic voice and in that aggressive part remain excellent all the condiments you have to have a good theme
Teljesen egyetértek, még az agresszív mély részt is sikerült neki romantikussá és fájdalmassá tenni. <#eljen>#eljen>
Nem tudom normálisan megfogalmazni, de hallom, hogy az Mflex csávesz hall, talán a legjobban, mint bárki más, remélem érthető! <#nevetes2>#nevetes2>
Ugyanez már nem mondható el az utolsó hozzászólásodról, illetve a favorit Italove egyre szarabb hülyeségeket dobál ide.
Valaki árulja már el, hogy ebben a dalban mi a jó és melyik rész jó, mert én nem hallom jónak, csak egy ötlettelen nem is tudom mi ez, zene???<#wilting>#wilting>
A másik.
Eddig nagyon nem került képbe a riff gitár, csak épp a fentebb említett földönkívüli <#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1> tudta és tudja ezt a dalaiba úgy belegyömöszölni és megkoreografálni, hogy élvezet legyen hallgatni. Az italove úgy gondolta, hogy ezt most lelopja és fasza lesz minden?
Az italove nem hall. Követelem vissza a la mour és a többi kiváló irányvonalat, mert ezek a mostaniak kb szarral sem egyenlő, az alatt van.
Még mindig a Memory Lane az egyik legjobb ami mostanában ide bekerült!!!!
türütüttüttütüüü mi? Beszarok! <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.10.26. 17:59:03
A címe lehetne az is, hogyan kell valami eszméletlen szép romantikus diszkó zenét készíteni, 1 lecke!
Sok embernek 10 másodperc dallamot is nehéz kinyögnie magából erre itt ez a csávesz és olyan gyönyörű zongora indulót nyom le másfél percben, amire nincsen, mert ne volt rá példa. 10 évig zongoráztam, ha valamire, hogy jól és szépen szóljon komponálni, az a zongora, mert szintetizátorral még a szart is széppé lehet varázsolni, bár egyeseknek az sem sikerül.
És onnét ollóztam egy hozzászólást a sok közül.
A great piece in time ITALO DISCO congratulations MY WANTED MIKE A GREAT WORK the ears composed fantastic great romantic voice and in that aggressive part remain excellent all the condiments you have to have a good theme
Teljesen egyetértek, még az agresszív mély részt is sikerült neki romantikussá és fájdalmassá tenni. <#eljen>#eljen>
Nem tudom normálisan megfogalmazni, de hallom, hogy az Mflex csávesz hall, talán a legjobban, mint bárki más, remélem érthető! <#nevetes2>#nevetes2>
Ugyanez már nem mondható el az utolsó hozzászólásodról, illetve a favorit Italove egyre szarabb hülyeségeket dobál ide.
Valaki árulja már el, hogy ebben a dalban mi a jó és melyik rész jó, mert én nem hallom jónak, csak egy ötlettelen nem is tudom mi ez, zene???<#wilting>#wilting>
A másik.
Eddig nagyon nem került képbe a riff gitár, csak épp a fentebb említett földönkívüli <#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1> tudta és tudja ezt a dalaiba úgy belegyömöszölni és megkoreografálni, hogy élvezet legyen hallgatni. Az italove úgy gondolta, hogy ezt most lelopja és fasza lesz minden?
Az italove nem hall. Követelem vissza a la mour és a többi kiváló irányvonalat, mert ezek a mostaniak kb szarral sem egyenlő, az alatt van.
Még mindig a Memory Lane az egyik legjobb ami mostanában ide bekerült!!!!
türütüttüttütüüü mi? Beszarok! <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.10.26. 17:59:03
ItaloDisco4Ever !
Maxthor,ahogy még nem láttad és hallottad!
A vokál a betonfalat is áttöri,kiváló énekes!
A vokál a betonfalat is áttöri,kiváló énekes!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Wind mester ajánlásával,,,nekem nagyon tetszik...😊
Adam van Hammer feat. Valerie - Self Control (Split Mirrors Remix 2017)
Adam van Hammer feat. Valerie - Self Control (Split Mirrors Remix 2017)
I LOVE ZYX ITALO DISCO COLLECTION 24
CD 1
01. BAD BOY (Extended Version) / DEN HARROW
02. LEAVE ME ALONE (Extended Version) / FRED VENTURA
03. CRAZY (Vocal Version) / DAYDREAM
04. YOU ARE THE ONE (Maxi Version) / DR. MARTINI
05. HIT & RUN (Vocal Version) / SHELLY BRIEN
06. WHY (Extended Version) / STYLOO
07. LET ME LOVE TONIGHT (Vocal Version) / ELECTRIC MIND
08. TALKING TO THE NIGHT (Swedish Remix) / BRIAN ICE
09. FLYING DREAM (Vocal Version) / FRANK HINO
10. BAD GIRL (Vocal Version) / SPHINX
11. HE'S BRANDO (Vocal) / BRANDO
CD 2
01. AFRIKAN MAN (Vocal Version) / HALLY & KONGO BAND
02. IT'S MY LIFE (Extended Version) / OSCAR
03. FACES / CLIO
04. DANCE TO THE MUSIC (Extended Remix) / DIGITAL EMOTION
05. BELIEVE ME (Vocal) / PAUL CRAZY
06. SOMEBODY SMILE (Extended) / MOY
07. MORE THAN EVER (Club Mix) / GLAM
08. I NEED SINCERITY (Vocal Version) / EKSTASY
09. PETER AND THE WOLF (Vocal Version) / PETER AND THE WOLF
10. RADIO MAN (Vocal Version) / KARIN KLARK
11. TAKE ME TO THE TOP (Extended) / BETTY MIRANDA
CD 3
01. DANCE WITH ME / DEREK SIMON
02. LIFE (Vocal Version) / WISH KEY
03. HEY MAN (Vocal) / DOKTOR GROOVE
04. ALIENS (Vocal Version) / RADIORAMA
05. THE KEY OF YOUR LIFE (Maxi Version) / PANORAMA
06. SAVE A DREAM (Vocal Version) / RINGO & FINZY KONTINI
07. MISTERY WOMAN (Extended Version) / D.D. BAND
08. TALK TO ME (Vocal Version) / CAM
09. FOR YOU FOR ONLY YOU (Extended Version) / PETER RICHARD
10. HE IS THE ONE / GEORGE G
11. SKYHAWK HUNTER (Vocal) / JAMES D.
Catalog Number : ZYX 82922-2
Release Date : 2017.12.01
ItaloDisco4Ever !
Koszonom a visszajelzeseket!
Az nincs..de van a tükörben 😊
Daria Danatellitől valami egyéb még?
Daria Danatellitől valami egyéb még?
ItaloDisco4Ever !
Döntsön mindenki igényei és lehetőségei szerint,de akinek van pörgetője műanyagba vésve jobban megéri!
The real DJs play vinyl !
Képzeljünk el egy retro bulit ahol a D.J. laptopról játssza a 80s évek zenéit,elég hülyén nézz ki a helyzet,már-már komikus!
The real DJs play vinyl !
Képzeljünk el egy retro bulit ahol a D.J. laptopról játssza a 80s évek zenéit,elég hülyén nézz ki a helyzet,már-már komikus!
ItaloDisco4Ever !
kellemes darab, ebből ugyan nem derül ki, milyen lesz a többi 10 szám, de ha ehhez hasonlóan jó, akkor nagy öröm lesz.
November elején új Boytronic album.
Egy kis ízelítő:The Universe (sc)
Egy kis ízelítő:The Universe (sc)
ItaloDisco4Ever !
...attól függetlenül járt volna!
Szóval ezek szerint elérhető lesz a dal vinylen,remek hír,köszi az infót.
Szóval ezek szerint elérhető lesz a dal vinylen,remek hír,köszi az infót.
ItaloDisco4Ever !
nem török nagy babérokra..
Még dolgoznak rajta a spanyolok Blanco y Negro (ha el nem cseszik ahogy szokták manapság). Nov közepéről tudok.
Még dolgoznak rajta a spanyolok Blanco y Negro (ha el nem cseszik ahogy szokták manapság). Nov közepéről tudok.
Csak a WAV peregjen