NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-3 hét, és ismét listázhatunk, ha van kedvetek egy top 10-est írni.
Emlékszem tavaly, egész jó zenék kerültek itt elő.
Pl. Stockholm Nightlife feat. Nathalie - Stay One Day ( Cliff Wedge Remix )
Tom Hooker & Miki Chieregato - Rain
ItaloDisco4Ever !
a címkézés nem helytálló,ennek sok köze nincs a new-italo stílushoz!
Nem tudom,nem értem miért jó az neki hogy amit felépített korábban,azt ilyen kommersz zenékkel tönkre vágja!
Mi a véleményetek?
ItaloDisco4Ever !
WILL HOUSE - Sunset Love (2017) - NEW GEN ITALO DISCO / AMBIENT / SPACE VOCODER
merthogy az original nekem sem tetszik,az Mflex remix viszont igen!
ItaloDisco4Ever !
Ben Businovsky - Vapoury Door
viszont ez a remix szerintem ütős lett, igen kellemes és már nekem is hallgatható diszkó közegbe rakja ezt a dalt.
Nem csipognak még a telefonok a sok üzenetektől?
Mflex Sounds feat. Alvaro Soler - Sofia (flashback dance synths remix)
ItaloDisco4Ever !
USA, Greenville
Eleventyseven - Inside Out
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Moonraccoon - Sunset City (Free DL) BandCamp
Full igényes!
ItaloDisco4Ever !
Rain, kattints ide ,több mint 4 éve írtam ezt Robin Gibb szóló albumáról.
Nem is ragoznám tovább,azok a jelzők amiket leírtál ,helyén valók Bee Gees és Robin Gibb zenéire!
ItaloDisco4Ever !
Bármikor hallgatható és padlót fogok tőlük. <#eljen>#eljen>
A remixre nem írok semmit, mert ha megtenném, utána rögtön ki kellene zárnom magam innét! <#falbav>#falbav><#kocsog>#kocsog><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.11.15. 17:30:30
Vannak dalok amikhez nem jó ötlet hozzányúlni,mert az eredetin csak rontani lehet,ez éppen olyan.
ItaloDisco4Ever !
nincs vele gond, csak valamiért másra számítottam újdonságként és remixként pedig többre a minimálnál. sok volt ez a 2 nem túl rózsás remix pár nap különbséggel. de kiheverem! <#vigyor>#vigyor>
imo :) science fiction is science fact
személyesen ahogy írtam is, én is maradok a Gibb előadásnál, a feldolgozás ettől még hallgathatóra sikerült,tehát nem gondolom rossznak.
a paic majd eldönti,siker lesz-e vagy bukás. <#vigyor0>#vigyor0> a jelképesen nagyobb gondom inkább az volt, hogy hujanmartinezauréliószancsosnak miért kell egy frissen megírt valóban újdonság helyett egy 34 éves számot elővenni és feldolgozni?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahány helyen találsz ilyen nyomot,na pont annyi agysejted van.<#vigyor>#vigyor> ettől persze még lehetsz szubjektív, lehet szubjektív hallásod is és intelligens is lehetsz a magad szubjektív módján.
persze nnek semmi köze ahhoz, hogy melyik a jobb?!<#nyes>#nyes> szintén szerencsére.
Ezekre a kérdésekre nincs egyetemes jó vagy rossz válasz. Válaszlehetőségek vannak, amit egyenként mind szubjektíven döntünk el.
Amúgy az agysejtjeim számának semmi köze ahhoz, hogy dönteni tudjak két hangzás között.
De még a benne rejlő intelligenciának sincs. Naponta több millió pusztul el és születik meg folyamatosan, ezáltal a mérési eredmények is ingadoznának ha többször mérnéd. De neked felesleges ilyesmit tenni.
Válogass inkább kedvedre mp3 és lossless között ahogy szoktad, ahhoz legalább értesz..valamennyire<#wave>#wave>
merítettek ötleteket. Pl. minden refrén végén ott az " oh-ozás",meg a szinti is azt a dallamot adja.
Nálam olyan 4-es alá.
A 80s évek egyik legjobb zenéje,konkrétan nálam biztosan top 10-es!
A feldolgozás bátor cselekedet volt,de bukás,szerintem!
ItaloDisco4Ever !
Maxika küld át a linket priviben! thx
ItaloDisco4Ever !
persze el tudom dönteni, melyik a jobb (nekem), és ez általában az 'épp mikor melyik' szokott lenni,de nálam nem a hordozó anyag a meghatározó.
No comment.
ha erre a 2-3 újdonság köntösbe csomagolt ötlettelen,nem túl izgató feldolgozásra gondolsz, még igazad is lehet, de remélem nem a hasonló kategóriájú remixek vagy újraénekelgetések lesznek a meghatározó újdonságok, mert egyébként ugyanolyan érdeklődéssel várok minden valódi és zeneileg is megérintő megjelenést,mint az év vagy a hét többi napján.
időközben belefutottam egy érdekes és tudományos tanulmányba, ahol kiderült melyik a jobb, a pörgettyű vagy inkább valamilyen digitális.
tehát én már tudom. <#vigyor>#vigyor> érdekes volt, már csak azért is,mert eddig tapasztalataim és kevéske tudásom alapján szinte teljesen megegyezett a véleményem a témakör ok-okozat-tény-tévhit fejtegetésével és viszonyítási alapjaival,amiről nem is olyan rég kísérteties hasonlósággal firkálgattam én is.
Amúgy meg full negatív vagy mostanság szinte minden új zenével.
Mondhatsz ellenpéldát, ha tudsz..
az egészben annyi a pozitív, hogy a maximusic records-ban benne van a nevem <#nevetes1>#nevetes1>
2017 is almost over. Only a few weeks left before we all celebrate new year's eve, but before it happens, let us introduce to you our 2017 release schedule. To see the sleeve artworks, check the film below.
AL18 Some Bizarre - Don't Be Afraid (REMIXES 2017)
Including original 1983 versions taken from original mastertapes + remixes from Flemming Dalum, Foreign Boy, Medsound, Nayio Bitz, Also Playable Mono and Bellatrix
Format: 24 Nov maxi CD | 8 Dec digital
AL23 D.White - Walking (REMIXES EP)
Including remixes from Alexander Bez and Albiero.
Format: 17 Nov digital
AL24 Estimado - Faster (REMIXES EP)
Including remixes from Alexander Bez and Albiero.
Format: 24 Nov digital
AL25 State Of Art - Dreams Factory Expanded
The album contains original Dream Factory material + all the remixes from limited fanclub cassette, from such names as Italoconnection, Livio Fogli, Vego, Modo and many more.
Format: 1 Dec CD album
AL26 Heaven42 - Dancing And Moving (EP)
Including original extended and radio edits + remixes from Steve Burbon, Amateon, Synthya and Ryan Benson.
Format: 15 Dec digital
AL27 Italove - Stockholm Is Calling (REMIXES EP)
Including previously unreleased material, such as instrumentals and radio edits. Remixes produced by Mirko Hirsch, Also Playable Mono, RetroTeque.
Format: 1 Dec maxi CD
forrás : Analog Language (fb)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
az elsőt mondhatjuk egy újabb kiváló spacesynth-nek, rengeteg ötletes megoldással, míg a második megfejelve az előző minden előnyét, zeneileg már szerintem a remekmű kategóriába sorolható, ritkán hallható pazar ötvözete a spacesynth+90-es techno elemeknek,ami végig olyan megoldásokat vonultat fel,ami valljuk be elég ritkán hallható hasonló zenében (bár súrolja ezen fórum keretét,biztos sokan kajálni fogják)
<#taps>#taps>
Filipe Santos - 7th Symbol To The Way Of Paradise (With Space Medusa)
Filipe Santos - 7th Symbol To The City Of The Gods (With Z.Y.Z.T.E.M.)
21-22 éves fiatal élharcosok szájából hallok olyan mai new italo előadók dalait, hogy csak pislogok.
Tetszik nekik 😊
Hol vannak a régi tucc-tucc techno lázadók? Lassan már mindenki diszkót hallgat? 😄
Igazi 84-es stílus<#nevetes1>#nevetes1>
ez csak a 80as évek retro synthpop, italo disco érzésének korunkbeli zenei kifejeződése