NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az idei évben kicsit gyengébb a termés, ez valóban nem nekünk való.
2-3 hét, és ismét listázhatunk, ha van kedvetek egy top 10-est írni.
Emlékszem tavaly, egész jó zenék kerültek itt elő.
Pl. Stockholm Nightlife feat. Nathalie - Stay One Day ( Cliff Wedge Remix )
Én azt gondolom hogy totál ráment a pénzmagra....Lehet nagyon jól mennek a digitális értékesítések és meglovagolja a lehetőséget,,,Kár hogy már tényleg nem számít milyen zenével rukkol elő<#confused>
reynaud
mint ahogy ez is egy tök furcsa produkció......olyanoktól akiktől italo-disco volna az elvárás.

Tom Hooker & Miki Chieregato - Rain

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Mirko .....
a címkézés nem helytálló,ennek sok köze nincs a new-italo stílushoz!
Nem tudom,nem értem miért jó az neki hogy amit felépített korábban,azt ilyen kommersz zenékkel tönkre vágja!
Mi a véleményetek?

ItaloDisco4Ever !

WILL HOUSE - Sunset Love (2017) - NEW GEN ITALO DISCO / AMBIENT / SPACE VOCODER
Egy remek felvétel az új Italoconnection albumról <#szeret>

Humanize
reynaud
rövidebben ... amihez Mike hozzányúl abból mindig valami jobbat kapunk mint az eredeti!
merthogy az original nekem sem tetszik,az Mflex remix viszont igen!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
kicsit minimál instrumentál, az eleje is puffog, de benne van az italo érzés <#vigyor0>

Ben Businovsky - Vapoury Door

amaximus
Giusy Dej - Walking in the Night (Flemming Dalum remix)

amaximus
én fotelben ültem és moziztam. <#vigyor> szerencsére nekem nem csipog esztelenül, de talán még nem vagyok késésében. <#nevetes1> na igen, ez már remix! nem csak valamiféle szemetelés az eredetivel. a deszpaszítótól rosszul vagyok, de a szó-fija <#vigyor0> egy picit talán zeneileg alapból is jobb, annak aki kedveli a lationos pop zenét. én nem. ettől még az eredeti mondhatjuk, hogy világsláger. ki érti a tömegek ízlését? <#nevetes1>
viszont ez a remix szerintem ütős lett, igen kellemes és már nekem is hallgatható diszkó közegbe rakja ezt a dalt.
Na mi van a fületeken ültök?
Nem csipognak még a telefonok a sok üzenetektől?

Mflex Sounds feat. Alvaro Soler - Sofia (flashback dance synths remix)

reynaud
<#vigyor2> <#hehe> ..... maradj inkább az AC/DC - nél! .... abban a stílusban jobban mozogsz!

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
<#taps><#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

amaximus
szerintem még a csapat sem tudja,milyen jó synthwave dalt csinált, elvégre ők inkább pop punk stílusban ténykednek,de nagy ritkán becsúszik valami hasonló. <#vigyor>
USA, Greenville

Eleventyseven - Inside Out

bigivan
Ezt most találtam, érdekesség ....<#wink>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Zephyr Retiring
Modern Talking - Rouge Et Noir (80's Maxi Version 2015)

Egyetértek, örök kedvenceim, ekkora tehetség előtt fejet hajtok!!!
amaximus
NAGY!!!<#eljen>
reynaud
Moonraccoon feat. Thunder Porpoise & Straplocked - Into the Night

Moonraccoon - Sunset City (Free DL) BandCamp

Full igényes!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Véleményem szerint is ez így van,teljes mértékben egyetértek! <#eljen>

Rain, kattints ide ,több mint 4 éve írtam ezt Robin Gibb szóló albumáról.
Nem is ragoznám tovább,azok a jelzők amiket leírtál ,helyén valók Bee Gees és Robin Gibb zenéire!

ItaloDisco4Ever !

rain70
Egyszerűen csodálatos, fantasztikus, ahogy ez a csávesz meg a fivérei énekeltek. Olyan könnyedén ugrál oktávok között, hogy beleborsózik még most is a hátam. Az összes Bee Gees lemez megvan, meg a szólók is.
Bármikor hallgatható és padlót fogok tőlük. <#eljen>

A remixre nem írok semmit, mert ha megtenném, utána rögtön ki kellene zárnom magam innét! <#falbav><#kocsog><#hehe>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.11.15. 17:30:30
Zephyr Retiring
Inkább hagyjuk, meg sem akarod érteni amit írtam.

reynaud
....de ha csak ennyire telik tőle mint feldolgozás,akkor inkább hallgassa továbbra is az eredetit,mint azt tette gyerekkorában!
Vannak dalok amikhez nem jó ötlet hozzányúlni,mert az eredetin csak rontani lehet,ez éppen olyan.

ItaloDisco4Ever !

amaximus
ezt meg tudom érteni, csak jó sokat várt vele! <#vigyor>
nincs vele gond, csak valamiért másra számítottam újdonságként és remixként pedig többre a minimálnál. sok volt ez a 2 nem túl rózsás remix pár nap különbséggel. de kiheverem! <#vigyor>
Musachy
Ez úgy szokott lenni, hogy gyerekkorában kedvenc száma volt és "mindig is nagy vágya volt, hogy egyszer feldolgozza"...

imo :) science fiction is science fact

amaximus
tényleg nem szeretem a legeket.<#vigyor>
személyesen ahogy írtam is, én is maradok a Gibb előadásnál, a feldolgozás ettől még hallgathatóra sikerült,tehát nem gondolom rossznak.
a paic majd eldönti,siker lesz-e vagy bukás. <#vigyor0> a jelképesen nagyobb gondom inkább az volt, hogy hujanmartinezauréliószancsosnak miért kell egy frissen megírt valóban újdonság helyett egy 34 éves számot elővenni és feldolgozni?!
amaximus
az agysejteid számának ehhez van köze:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hol te olvastál olyat a tudományos tanulmány témájában, hogy szubjektív megítélés?
ahány helyen találsz ilyen nyomot,na pont annyi agysejted van.<#vigyor> ettől persze még lehetsz szubjektív, lehet szubjektív hallásod is és intelligens is lehetsz a magad szubjektív módján.

persze nnek semmi köze ahhoz, hogy melyik a jobb?!<#nyes> szintén szerencsére.
Zephyr Retiring
Én csak a kérdést tettem fel. A választ te döntöd el.
Ilyen témakörökben (szubjektív megítélés) felesleges bármilyen tanulmány. Ez pont olyan, mintha azt kérded: ki a jó nő?
Ezekre a kérdésekre nincs egyetemes jó vagy rossz válasz. Válaszlehetőségek vannak, amit egyenként mind szubjektíven döntünk el.
Amúgy az agysejtjeim számának semmi köze ahhoz, hogy dönteni tudjak két hangzás között.
De még a benne rejlő intelligenciának sincs. Naponta több millió pusztul el és születik meg folyamatosan, ezáltal a mérési eredmények is ingadoznának ha többször mérnéd. De neked felesleges ilyesmit tenni.
Válogass inkább kedvedre mp3 és lossless között ahogy szoktad, ahhoz legalább értesz..valamennyire<#wave>

Az 1996-os Farina-Crivellente féle (Factory Team Remix)-re hasonlít jobban,szerintem abból is
merítettek ötleteket. Pl. minden refrén végén ott az " oh-ozás",meg a szinti is azt a dallamot adja.
Nálam olyan 4-es alá.
reynaud
tudom hogy nem szereted mikor azt írom valamire hogy a leg,de a Robin Gibb féle eredetire odaakasztom!
A 80s évek egyik legjobb zenéje,konkrétan nálam biztosan top 10-es!

A feldolgozás bátor cselekedet volt,de bukás,szerintem!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
belefutnék én is abba az érdekes és tudományos tanulmányba,hátha valami újat olvasok a témában.
Maxika küld át a linket priviben! thx

ItaloDisco4Ever !

amaximus
a tudománynak kell tanulmány, hogy valamit biztosabban állíthasson, azokhoz a viszonylag kevés agysejtettel rendelkezőkhöz képest, pl. mint te, aki csak a saját füledre és elbeszélésekre hagyatkozol.<#hehe> de a tudománynak ez nem elég, szerencsére. <#vigyor>
persze el tudom dönteni, melyik a jobb (nekem), és ez általában az 'épp mikor melyik' szokott lenni,de nálam nem a hordozó anyag a meghatározó.
Zephyr Retiring
Neked tanulmány kell ahhoz, hogy el tudd dönteni, melyik hangzás a jobb? 😄
No comment.

amaximus
már miért lennék negatív?
ha erre a 2-3 újdonság köntösbe csomagolt ötlettelen,nem túl izgató feldolgozásra gondolsz, még igazad is lehet, de remélem nem a hasonló kategóriájú remixek vagy újraénekelgetések lesznek a meghatározó újdonságok, mert egyébként ugyanolyan érdeklődéssel várok minden valódi és zeneileg is megérintő megjelenést,mint az év vagy a hét többi napján.

időközben belefutottam egy érdekes és tudományos tanulmányba, ahol kiderült melyik a jobb, a pörgettyű vagy inkább valamilyen digitális.
tehát én már tudom. <#vigyor> érdekes volt, már csak azért is,mert eddig tapasztalataim és kevéske tudásom alapján szinte teljesen megegyezett a véleményem a témakör ok-okozat-tény-tévhit fejtegetésével és viszonyítási alapjaival,amiről nem is olyan rég kísérteties hasonlósággal firkálgattam én is.
Zephyr Retiring
Az inkább szomorú, mintsem pozitív 😄
Amúgy meg full negatív vagy mostanság szinte minden új zenével.
Mondhatsz ellenpéldát, ha tudsz..

amaximus
ennyire kifogytak az ötletekből? maradhatunk a Gibb verziónál.
az egészben annyi a pozitív, hogy a maximusic records-ban benne van a nevem <#nevetes1>
Wind 67

forrás: Juan Martinez

Csak a WAV peregjen

reynaud
Yo folks, how are you?
2017 is almost over. Only a few weeks left before we all celebrate new year's eve, but before it happens, let us introduce to you our 2017 release schedule. To see the sleeve artworks, check the film below.

AL18 Some Bizarre - Don't Be Afraid (REMIXES 2017)
Including original 1983 versions taken from original mastertapes + remixes from Flemming Dalum, Foreign Boy, Medsound, Nayio Bitz, Also Playable Mono and Bellatrix
Format: 24 Nov maxi CD | 8 Dec digital

AL23 D.White - Walking (REMIXES EP)
Including remixes from Alexander Bez and Albiero.
Format: 17 Nov digital

AL24 Estimado - Faster (REMIXES EP)
Including remixes from Alexander Bez and Albiero.
Format: 24 Nov digital

AL25 State Of Art - Dreams Factory Expanded
The album contains original Dream Factory material + all the remixes from limited fanclub cassette, from such names as Italoconnection, Livio Fogli, Vego, Modo and many more.
Format: 1 Dec CD album

AL26 Heaven42 - Dancing And Moving (EP)
Including original extended and radio edits + remixes from Steve Burbon, Amateon, Synthya and Ryan Benson.
Format: 15 Dec digital

AL27 Italove - Stockholm Is Calling (REMIXES EP)
Including previously unreleased material, such as instrumentals and radio edits. Remixes produced by Mirko Hirsch, Also Playable Mono, RetroTeque.
Format: 1 Dec maxi CD

forrás : Analog Language (fb)

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Kivételesen egyet kell értenem az előttem szólóval...<#nevetes1>..ez egész hallgathatóra sikeredett, még ha feldolgozás is..

reynaud
Night In Wales korábbi zenéje (Sunday Night ) betalált nálam,ez sem rossz,egy dolog zavar az angol ....tudod mire gondolok!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
hmm, ez érdekes, egy feldolgozásnak csak túlzással mondható áténeklésre futotta csak a csapattól?
reynaud
N.I.W - For Your Love

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.11.12. 21:06:39

ItaloDisco4Ever !

amaximus
ha már (a letöltési mennyiség alapján) sokaknak bejött Santos úr Atlas zenéje, akkor a következő 2 alkotást mindenképp mellé kell rakni,
az elsőt mondhatjuk egy újabb kiváló spacesynth-nek, rengeteg ötletes megoldással, míg a második megfejelve az előző minden előnyét, zeneileg már szerintem a remekmű kategóriába sorolható, ritkán hallható pazar ötvözete a spacesynth+90-es techno elemeknek,ami végig olyan megoldásokat vonultat fel,ami valljuk be elég ritkán hallható hasonló zenében (bár súrolja ezen fórum keretét,biztos sokan kajálni fogják)

<#taps>

Filipe Santos - 7th Symbol To The Way Of Paradise (With Space Medusa)

Filipe Santos - 7th Symbol To The City Of The Gods (With Z.Y.Z.T.E.M.)

Zephyr Retiring
Igazából még magam is meglepődöm néhanap, ha élőben beszélgetek új arcokkal és előkerül a zene témakör..
21-22 éves fiatal élharcosok szájából hallok olyan mai new italo előadók dalait, hogy csak pislogok.
Tetszik nekik 😊
Hol vannak a régi tucc-tucc techno lázadók? Lassan már mindenki diszkót hallgat? 😄

amaximus
ez olaj,abból is a szűzebb, és inkább már 86-os stílus, jó lenne , ha picit utána néznél a dolgoknak,mielőtt hülyeségeket írkálsz.<#nevetes1>
vagy annak, hogy hol vannak azok a kattintók, akik töltögetnek, tangót egy este alatt bő 60an vitték,vagy pl. rain által utált, szerintem meg jó Atlas című zene 200 letöltője. oké, hogy feltételezem, 10-20 ember csak a háttérből nézeget,de honnan kerül ide 200 alvó sejt vagy háttér követő? <#nemtudom><#hehe>
Zephyr Retiring
Zsír<#eljen>
Igazi 84-es stílus<#nevetes1>

amaximus
amaximus
a zene tényleg jó, de nincs 'igazi 85 stílus', sőt hasonló sem volt a 80asban nagyon,
ez csak a 80as évek retro synthpop, italo disco érzésének korunkbeli zenei kifejeződése

Ez Mirko Hirsch? Nagyon erős! igazi 85 stílus
Igen kellemes zene..nekem is nagyon tetszik...!!!!!!!!