NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://mp3co.biz/artist/4044950373/Marco_Rochowski/
<#eljen>

Zephyr Retiring
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felesleges. Csak a tökéletes kép jelzőre és nem annak tartalmára reagáltam. Az pedig, hogy a magánéletedben kikkel kommunikálsz, maradjon is abban a szférában.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Ez nem Vizsgáztatás puszta érdeklődés hátha legalább infóval tudjuk segíteni egymást.

09. VA - I Love ZYX Italo Disco Collection 1CD
11.Fellini - Passenger (Extended Version)<#wink>

Bár mondjuk ő nagyon nem egy nótás előadó!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.20. 11:54:10

Aki itt van szerintem tudja miről van szó .Nem kell vizsgázni asszem.

Pl
Marco Rochowski sok tucat jobbnál jobb szerzeményben benne van Infó de mégis csak most jelent meg az első
az ő nevével fémjelzett kézzelfogható CD album!
Nagyon jó , de inkább lírai zenéket tartalmaz.
Azért itt is megmutatja amiben borzasztó erős<#wink> , de főleg olyan dalok vannak rajta amit lehetőleg egy jó rendszeren, időt nem sajnálva kell meghallgatni.

Marco Rochowski - Silent Motion ( Space Sound Records ‎– SSR 00040 ) 2017
Discogs

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.20. 11:41:00

Csak kíváncsiságból Pl: kik lennének azok az egy számos előadók?

Köszi ezeket már lerágtam. Valóban jó zenék.Én a Régebbi egy számos előadókat nyomozom, persze ezek is kiváló szerzemények.
Látod most jó "Válasz ...... Üzenetére küldted így nincs is félreértés!<#wink>

Ajánlok három albumot amit tegnap hallgattam.

Mind a három szerintem nagyon jó de közülük is kiemelkedik az International CD-je! <#finom><#szeret>

Fresh Fox - Anything (LUCA Records) CD Germany 2017
Discogs

International - Intl (Italo Box Music IBM 0011) CD 2017
Discogs

Spatial Vox - Singles Compilation (Italo Box Music IBM 0010) CD 2017
Discogs

Egy zenei szám véleményem szerint nincs időhöz kötve, A Csak 89 es is sokkal jobb mint mai utódaik.
Mégis nekem jött. Amugy lényegtelen, Egyébként annyira nem átlátjató itt minden, A nem gyenge zenéhe-z meglyegyezném ,hogy sok mai italót simán veri. Persze ez az én véleményem.
Bocsi de ez a válasz számomra több ponton is értelmezhetetlen! <#fejvakaras>
Az első mondatod nem jó helyre ment mert azt Zephyr-nek válaszoltam a képre.
Albumra meg a 7"-es vinyl-t értettem <#wink>, de az már egy valóban neked szóló másik hozzászólásra ment.

Mióta megkaptam a szerzőtől ajándékba nekem ez a kedvenc "Karácsonyi New Italo" dalom! <#szeret>

Retronic Voice - In this Moment

Ha nem tudod minek ,akkor minek írod?Kétlem ,hogy neki lenne albuma,Köszi.
Nem gyenge csak 1989-es.
Azért köszi. Beteszem a megszerzendő albumok közé! <#eljen>

Ha gondolod küldök neked priviben tökéletes képeket is.
Bár nem tudom minek?
Tudom hogy ez a kép nem tökéletes de nekem emlék mert én tudom a történetét.
Minden esetre a a képen szereplő személy valódiságáról ne kételkedj!

Nem gyenge zene.
Zephyr Retiring
Lassan megint itt az ideje<#miaz>

ItaLove - Christmas Time (Italo Version)

Zephyr Retiring
Nem az.
Először is sötétben készült így magas a képzaj, másodszor is mozgás közben, így a fókusz sem éles és harmadszor egy Wolkswagen-t vezető ipsét látunk hátulról és ennyi. Tökéletes kép majd akkor lesz, ha nappali fénynél szemből, mosolyogva átkarolja egymás vállát egykori földim és korombéli kaposvári kollégánk. Addig viszont ezzel kell beérni..

<#vigyor>

És ha már szóba kerültek..jöhet is egy már két éves sláger<#eljen>

Energy Voice - The Radio Star

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.20. 08:56:49

tökéletes kép.
Az instrumentál zenék közül,ez az egyik kedvenc.Igaz 1.45-ig majdnem olyan mint 200 másik, de ott egy kiállás után
nagyon jó végig. Oblivion - To The Stars

Utoljára szerkesztette: allada67, 2017.12.19. 20:31:45
Kettő hete náluk meghallgattuk a készülő ujdonságokat majd ő vitt ki minket a kocsimmal a reptérre.
Nála hagytam egy hétig a kocsit és visszafelé szintén ő volt a söfőrünk.

Egy végtelenül közvetlen, nagyon jó fej akire büszke vagyok hogy a barátomnak mondhatom.
Hát így vagyok én Clay-el! <#worship>
KÉP <#wink>

reynaud
Maxthor és The Twins reméltem még az idén új anyagot,de ez már biztosan tolódik jövő év elejére.
Wind mestertől tudjuk jön hamarosan egy Dyva maxi,ami ha jó lesz,majd szeretgetjük jövőre.
Nekem több infóm nincs új megjelenésekről,ettől persze még néhány újdonság az ünnep alatt és után befuthat,majd résen leszünk! <#nevetes1>
Év utolsó napjára tartogatom az év legjobb dala díjat,tehát a lehetőség nyitott még! <#wave>

ItaloDisco4Ever !

rain70
szerintem meg es ezt mar tobbszor beigazolodott hogy ev vegeig kijohet barkitol egy olyan dal ami rogton atirhat egy mar veglegesitett listat.
egy ilyen ki a legjobb volt az evben listanak januarban lenne erdemi lenyege.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.12.19. 19:33:56
Véleményem szerint jobb klippet is megérdemelne ez a nótácska.
Ennek örülök , mivel ,hogy Clay barátunkkal már kezet is fogtam , egy dedikált lemez kapcsán.Még DC, -z tem jó pár évvel ezelött ott nyertem , Studióvendég volt az egyik Italo rádióban, Elnézést ,de ezt elkellett mondanom.<#wave>
reynaud
Mára ígértem,elsősorban azért emelem ki mert remek ötlet volt magyar nyelvű verziót is készíteni.
Clay-től továbbra is remélek egy "Every Day,Every Night" színvonalú produkciót,az bitang jó,ez már közelített hozzá,szerintem.

Clayback - A Vágyak Hajnalán (MDR. version)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Tényleg nem írtam még le,de alapértelmezettnek gondoltam, ez a visszatekintés az én szubjektív véleményem,fikciós díjakkal a topic zenei stílusaiban.
Természetesen én senkire nem akarom ráerőltetni a saját zenei ízlésem!
Remélem senkinek nem okozok vele álmatlan éjszakákat,akár ismert előadók is eljátszanak efféle dolgokkal,lásd. Victor Ark.

Mflex általad említett másik remixének egy sokkal rangosabb díjat szánok,majd láthatod milyen kategóriában.
Synthwave zenék közt a legjobb nálam is : Dreamers Avenue - Memory Lane megérdemelne egy komoly videót ,olvassátok a kommenteket!

Örültem a véleményednek,köszi! <#integet2>
Mások is csatlakozhatnak.....

ItaloDisco4Ever !

reynaud
s ha már a csalódottságnál tartunk,akkor kiosztott erre egy citrom díjat!
Aki kapja ezért a dalért Ken Laszlo és másik verzióban sem jobb.
Anno amikor megláttam újdonság K.L -tól ,nagy reményekkel indítottam a play gombra kattintva,lepergett a videó,s megkérdeztem " mi volt ez az előadóhoz méltatlan szar".

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Carino Cat zene vezérdallama úgy idézi meg a 80s évek italo-disco hangzását,hogy közben pluszban ott van a dal zenei alapjaiban az is amit manapság úgy hívunk new-italo!
Kellemes vokál + nem túlbonyolított, dallamos, zenei alap,ez a varázsa ennek a dalnak,ami szerintem minden részletében jól kidolgozott,remek,igazi zenei élményt nyújtó darab.
A mai italo zenéktől azért ne remélj olyan színvonat mint a 80s évek kiemelkedő zenéi,mint pld. egy-egy Miko Mission dal.

Peter Wilson dal alapjai "Stock ,Aitken, Waterman" egykori szerzeményeire emlékeztet,nagyon magas színvonalú vokállal megspékelve,és a dallamokat befűszerezve némi 80s italo hangzással is,szerintem ez a dal egy szuper produkció!

Ha Carino Cat további zenéire írod a csalódottságot,azzal egyetértenék,mert a folytatás laposra sikerült a Speed Undercover-t követően!
Tiszteletben tartom a véleményed,te így gondolod,mások ,meg én is másként,két azonos zenei ízlésű ember nincs,csak hasonló,mint az ujjlenyomat!

ItaloDisco4Ever !

Ez sem rossz.
rain70
Az év legjobb férfi énekese, előadója, album, feldolgozása, szokatlan, de ez nekem pont nem tetszik Mflex-től stb.<#hehe> "Haggyadmá" <#nevetes2>
Írd már oda, hogy saját vélemény!
Szerintem meg ennél sokkal, de sokkal jobb feldolgozás is készült, igazi mestermű feletti lett ugyancsak Mflex-éktől, ki mástól??? a Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix) . Ez meg az én saját véleményem.
A Moments-t meg már meg sem említem, amire nincsenek szavak. Egy új műfajt hajított ki a csávesz és próbálták utána a gitárt belecsempészni, pl Italove, amit írtam is, de jobb lett volna elvetni at ötletet, mert a tüptürüp dalukat <#idiota>még jobban szarabbá tette.
Ehhez olyan hallás kellene legalább minimálisan, mint ezeknek a másik bolygóról jött DMC&MS bandának.<#alien2><#alien>

Synthwave stílusban a Memory Lane elsöpört mindent nálam.
Carino Cat tényleg nagyon jó, de Allada jól leírta, bugyuta ének és hang is, bugyuta szöveggel, bár ez nem fontos és számomra egyáltalán nem oda illő a nagyon jó italo disco hangszereléshez viszonyítva az a hülye szaxizás inkább elqrta, vagy inkább kizökkentette számomra.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.12.19. 06:22:00
Nekem pont ez,meg a Peter Wilson - Brokenhearted (Italo Connection Remix) az év csalódása.
Ilyen szuper zenei alapokra ezeket ráénekelni, nekem nagyon nem passzol a zene,meg a vokál.
Pedig nem hamisan,inkább profin énekelnek, csak maga a dallam egy közönséges popzene érzését kelti.
Hiányzik a klasszikus italo disco varázsa.
reynaud
Az év legjobb feldolgozása (rework).

Mflex Sounds & The Immortals - The Ultimate Warlord

folyt.köv. a legjobb magyar nyelvű dallal,holnap!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Na komolyodjunk,a visszapillantást 2017 legjobb férfi énekesével folytatom.
A jóképű spanyol csávesz,Ismael Blanco Ramos jön,a szerintem legjobb dalával a 2017-es maxiról.

Magic System D.J. - Up and Down

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ki ez a jól éneklő gyévuska?

ItaloDisco4Ever !

reynaud
What? ... <#fejvakaras> ... torrente,legend?

Erről van szó? <#hehe> <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

Küld el nekem itt privát-ba.
Ha a sorozat 6-10-es része benne van akkor nagy király vagy. ;-)

Meghallgattam a legendet, Vannak benne elég jó zenék,Csak torrentel tudok szolgálni, Az meg neketek nemokés,
Engem érdekel, de csak losslessben.
Hajrá tied a pálya. ;-)

Fönök megvan 1-10ig , Ha kell szivesen adom, Még külön Mixben is,
Eurocool téged külön üdvözöllek.
Rég láttalak. szia.
Nos keresek egy zenét jópár éve. Még anno grabbereltem,.Egy nöi duett énekel benne,a refrénje így hallásból így hangzik..
Light light sity light, vagy night night sity night,És van benne egy kibaszott nagy gitárszóló.Italo disco az tuti. a 80s évekböl.
Hátha valakinek beugrik. Köszi jóéjt.
https://www.youtube.com/watch?v=tGVC8GlS0Kg
Hátha valaki így nem ismerte.
Elnézést, de még most ismerkedem az oldallal. majd egyszer sikerül az is .hogy itt legyen a nyíl is.
https://www.youtube.com/watch?v=Eqs1Y_HfdaI
https://www.youtube.com/watch?v=9JvBYXf1mT0
Utoljára szerkesztette: yblm, 2017.12.17. 20:28:34