111791
-
mathezoltan #111791 1978, gondolta akkor Didier Marouani és Roland Romanelli , hogy 46 év múlva AI Music disco zene is lesz ? -
allada67 #111790 Szerintem jó lett. Jó hogy nem lett elvadítva. -
MrSister #111789 Fun Fun - Give Me Your Love (Ben Liebrand Le Disco Mix)
-
katonak #111788 Sziasztok.Hoztam megint valamit ami a nyugalom megzavarására alkalmas. -
polojana #111787 Ezt nem ismertem, köszi. -
gsandor #111786 Sziasztok! '81 körül ez volt a kedvencem! -
#111785 Sziasztok! Csak úgy, hallgatni.... -
#111784 Csekkoltam,elolvastam,köszönöm! -
#111783 ment prv. -
#111782 Megkérlek,jelezd majd a műsor pontos időpontját,ha lesz rá lehetőségem,szeretném meghallgatni,kíváncsi leszek mely dalokból válogatsz a tematika vonalán.
Ha akkortájt éppen nem lennék aktív a fórumon,akkor is jelezz,mert napi szinten látogatom a zenefórumot. -
#111781 Ha már bent van a stúdióban,ott is kell tartani,mert jelenléte garancia a zenei szerkesztésben is,érdekes,szórakoztató,jó rádióműsorra.
Én sok olyan rádióadást hallgattam meg melyben vendégeskedett,feldobta a show-t.
S hogy miért?
Felkészülten érkezik,és nagyon tudja,mert ért hozzá,mi kell a hallgatónak.
Megjegyzem én is értek ahhoz hogy jó vagy rossz kritikát fogalmazzak meg egy zenei összeállításról,rádióműsorról,mert kategóriás DJ vizsgám van.
Néha beindul a fantáziám,tudnék é egy jó zenei témájú adást szerkeszteni,talán,de Bélát hívnám magam mellé vendégnek! -
katonak #111780 Sziasztok.Csak úgy érdekesség képpen hoztam. -
katonak #111779 -
djani75 #111778 A Game játékhoz még egy dal :
Koto - Japanese War Game -
#111777 Igen, Ronald Reagan. Téged nem lehet kizavarni a stúdióból! -
#111776 Köszi. Reagenről van benne szó hallom,de sajnos nem Reagen a cime..és sajnos a rap-hiphoppal ha leadnám kizavarnának a stúdióbol:)),pedig 85-86 ban millió zene született ebben a stilusban. -
#111775 Na látod. Köszönöm.Ez nem jutott eszembe.
Olyan ember akinek minden zenéje megvan..olyan nincs.
Olyan ember aki mindent tud..sosem volt.:(( -
#111774 Nekem van egy kedvencem a '80-as évekből, az utolsó verzéje szól egy politikusról (ex-színészről), anno aktuális volt.
Mr. Holiday feat. M.C. Miker "G" - N.Y. Against L.A.
-
#111773 Béla!
Ne viccelj velem.
Nem hinném tudnék olyan dalt,zenét mondani neked a témában,melyet te nem ismernél.
Ma írtam le,zenei lexikon van a fejedben,és esetedben ez szinte természetes,x évig Komjáthy úr mellett voltál.
Na jó ,egyet mondok.
Lee Young - Napoleon
Megjegyzem,sok jó zene van e tematikában.
Jelezd majd ,mikor lesz a műsor,hol hallgathatom. -
#111772 Nem.Egy könyvekkel foglalkozó topic miatt néztem fel.Jóideje könyveket gyüjtök nem cd-ket.Zenéket még gyűjtök de már csak digitálisan,nem éri meg más formában, mert arra a havi 1db három órás műsorra ,meg a heti egy félórásra jelenlegi a 3-4 éve elszállt lemez- meg postaárak mellett nem éri meg bármit is fizikailag megvenni.(+ Brexit hatás)
Na de hogy az agyadat terheljem.)).Milyen mesehősökről vagy történelmi személyekről vagy politikusokról szóló pop vagy discózene jut eszedbe??( a 3-4 hét múlva esedékes téma anyaga),már mindegyikhez megvan a kellő 4-5 zene de hátha neked olyan is eszedbejut ami nekem nem,és jobb mint amiket én találtam eddig.:)))) -
#111771 Másik fórum?
Gondolom facebook!
Béla,nincs igény fórumozásra,erről én a közelmúltban többször írtam a másik topicban.
Sok minden megváltozott ahhoz képest amikor még sokan voltak itt aktívan,maradva a sokan szónál,sokan zenét kerestek,azért volt itt elsősorban anno vonzó ez a topic.
Minden jót Neked! -
#111770 " Blue Heart " .... imádom! -
#111769 Nem tervezem,hogy gyakrabban idevetődöm,most is csak azért néztem fel,mert egy másik forumban kiváncsi voltam egy infora igy ha már felnéztem benéztem a zenei topicba is.A mai zenékről és a zenepiacról nem változott a véleményem az elmúlt egy- másfél évben, igy nagyon sok értelme nincs feljönni gyakran,max 2-3 havonta. -
#111768 Igen, a most szombat hajnali műsorban az Eddy Mi Ami mixet játszottam. A vasárnapi félórás blokkomban pedig mivel most a kedvenc négy italo dalom lesz a téma, az egyik az eredeti 1991-es változat lesz,Loris Hilldebrand,Lisa Johnson és Savage mellett. -
#111767 Privát üzenetekkel szórakozni,azokat megválaszolni ,mostanra arra nekem nincs időm,ne is írjatok,de ha már pm,néhány éve,valaki xy tag írta rólad privátban,olyan vagy mint egy zenei lexikon,mindent tudsz.
Egyetértettem vele,ezért is jó volna ha aktív lennél,rengeteg hasznos zenei vonatkozású infó stb. volt tőled itt a fórumon is.
-
#111766 Lejátszottad " More Than A Dream " dalát?
Brutál nagy zene,a memóriám 57 évesen is még tűéles,így aztán jól emlékszem,a regisztrációmat követően,éppen e topicban,már az első hozzászólásaim egyikében említést tettem a dalról.
Luigi Vicini = G.G. Near too,de ezt te tudod! -
#111765 És még egy game kedvenc,reggel a bicajon ülve jutnak eszembe ezek.
Facts & Fiction ft. Jérome – Love Game
-
#111764 Igen,ezt is említettem a mostani Éjszakai turmixunkban David R.Jones kapcsán.(mármint hogy hányféle aliasneve van) -
#111763 A hétvégén volt a kezemben egy Silvio nagylemez is:)) Csak még nem másoltam át,de ami késik nem múlik.Discogson nyoma sincs.
Nem nagyon jártam sg-re talán februárban utoljára,most augusztusban benéztem akkor láttam hogy valaki irt nekem májusban levelet,igy 3 honap után megválaszoltam:))
-
#111762 Ha "Game & Reynaud" akkor számomra ez a kihagyhatatlan!
A tempósabb italo zenék korszakának egyik nagy zenéje.
Ha valaki nem tudná,annak megsúgom,a dalban a vokált az a Luigi Vicini énekli,aki David R. Jones - More Than A Dream zeneszámban is.
Phil & Stan – Play The GAME
-
#111761 Silvio - Adios
Nohát,e dalról a mai napig nem tudtam hogy holland produkció,s nem szólóelőadó,hanem formáció.
Ha tippelnem kellett volna,spanyol vagy olaszra tettem volna tétet.
Látom van 1985-ös kiadása is,different az 1981s-hez képest,és szerintem ez jobb.
De nekem nem hogy ez,az első kiadása sincs meg,sehol,semmin,annak idején rádióban hallottam,tán középiskolás voltam már.
Jó zene!
P.S. : Hiányoztál már a csapatból! -
fülcsimanó2 #111760 Nagyon jó zenék mind!
Még 1 ajánló:
Vulcano - Staying with it 1982
-
#111759 És ha már diszkográfia.
Sajnálatos módon 2024.október 7 én elhunyt Hans van Hemert holland producer,zeneszerző és szövegíró,akinek a következő klasszikusokat(is) köszönhetjük:
Mouth & MacNeal - How Do You Do
Kamahl - The Elephant Song
Champagne - Valentino
Veronica Unlimited - Daddy-O
Luv -You're The Greatest Lover
Dingo:Hollywood.
American Gypsy I'm Ok You're Ok
Doris D. And The Pins - Shine Up
Silvio:Adios
Guys'n Dolls:Love Drives You Crazy
Akiknek ismerős,belőlük vált ki később a Dollar!!
Natascha Wright - Selfcontrol
Glennis Grace:One Moment in Time
Lily Marlene - Riders Of The Night
és még lehetne sorolni,Babe,Vulcano,Electric Boogieman,Loona,Teach in.....
R.I.P.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2024.10.13. 21:36:27 -
#111758 De ez sem volt kutya:))Babykorom klaszikusa:
P.Lion:Rubber game
-
#111757 Na, ebben benne van mindkettő! :) -
#111756 Végre egy játék,ami a játékról szól:)
Hot Cold:Love is like a game
Thomas:Another game
De pl.ezt is szerettem: Kris Tallow:Emotional game
és egy ritkább
Dave Force:Play your game
És a number one:
Robert Camero_Love games
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2024.10.13. 21:08:24 -
#111754 The Fans - Olé, Olé, Olé (The Name Of The GAME) -
mathezoltan #111754 Sandra – Party Games. Emelje fel a kezét az, aki a cím után felismerte a dalt. -
polojana #111753 Nekem is nagyon tetszik. -
fülcsimanó2 #111752 Újabb vizekre evezve:
Lian Ross feat. Mode-One - Game Of Love