NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tom Garrow - Angel Of My Heart
Imádom,minden benne van amit én manapság elvárok egy jó italo-disco zenétől.
ItaloDisco4Ever !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zárjuk!!! ,kérlek ne válaszolj!
ItaloDisco4Ever !
dobd ide inkább az év utolsó italo újdonságát! <#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nem is szorult volna másolt cuccokra,nagyon jómódú család egyke gyermeke,könnyedén kiperkálta a kiválasztott lemezek árát!
Én szintén ragaszkodtam a gyári,original lemezekhez + az egy más világ volt akkortájt.
Miután megnősült a zene háttérbe szorult nála,a barátságunk mostanra nem zenével kapcsolatos már.
Bocs mindenkitől az offért!
ItaloDisco4Ever !
Csak amiatt kérdem, mert konkrétan 20 éve tartó barátságom nem túl sok van (a legtöbb inkább csak 9-10 éves), de amelyik mondjuk a katonaság óta tart máig, az nekünk mostanra teljesen átalakult már..
Én ilyet nem írtam hogy csak a zene miatt barátkozok az illetővel,hasonló zenei stílus iránti érdeklődéssel KEZDŐDÖTT !!! a barátság!
Amely természetesen az évek során, úgy az elmúlt több mint húsz éveben a szó szoros értelmében barátság lett,ennek sok köze már nincs a zenéhez,persze néha dumálunk,felemlegetjük azt az időszakot amikor autóba pattantunk és elmentünk pld.Ausztriába lemezeket vásárolni.
Azt akivel csak hasonló zenei érdeklődés érint,én sem nevezném barátnak,ez a szó arra erős kifejezés lenne.
Remélem így már vágod mire utaltam.
ItaloDisco4Ever !
Én barátság tekintetében nem tudok csak a hasonló zenei ízlésre támaszkodni. Sőt, az egyik legjobb barátom kedvenc zenei stílusa egy számomra semmit sem jelentő ír-skót, félig meddig autentikus rock féleség 😊
Italo-fronton korábban már több fórumon is ecseteltem, több italodisco maxi gyűjtő ismerősöm is van, akiknek bizony nekem is baromira tetsző zenéik vannak 😊 Bármikor elkérhetném bármelyik zenét ha kellene, szinte kérnem is felesleges. Jó viszonyban vagyunk, privát telefonkapcsolat is megoldható bármikor. Ennek ellenére mégsem nevezném barátomnak egyiküket sem. Inkább csak jó haveroknak. Azt nem tudnám megmondani hirtelen, hogy ennek mi az oka. De részemről az biztos, hogy csak a zene miatt én nem fogok barátkozni. Eddig sem tettem, eztán sem fogom..
Ez a zene dallamaiban,hangzásában nálam a top! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Az azért természetesen sokak számára jóleső vagy örömteli dolog ha saját véleményét megtámasztják vagy azonossal találkozik.
Akár komoly barátságok is létrejöhetnek hasonló zenei ízlésű emberek közt,nekem van is egy ilyen barátom,akivel a nagyon hasonló zenei stílus iránti érdeklődéssel kezdődött a barátság,és tart a mai napig!
ItaloDisco4Ever !
Ezt a vakert korábban már lökted ,előadtad a "besztofozásról" semmi újat nem vélek benne felfedezni!!!
Vajon miért zavar téged hogy nekem van egy határozott véleményem ,tudok és akarok is különbséget tenni ,és a jó zenék közt is megtudok jelölni egy általam legjobbnak tartott produkciót!
Avagy mondhatnám azt is nem vagyok egy töketlen ,határozatlan típus.....ugye sejted mire gondolok haver???
Mirko videójához visszatérve,több sokkal több az mint egy kazettás,magnódeckes videó,aki tud angolul,vagy tud olvasni a videó képi világából,az tudhatja ,az előadónak van egy elég súlyos közlendője,amit nagyon jól illusztrált a vidiben,ezt is figyelembe vettem.
A félmeztelen csajszis,csilli-vili illetve a táncikálós videóktól én ezt többre értékelem,tudod privát vélemény,amire nem illő szemtelenséget súrolóan olyant írni "ezt hogy találtad ki" .. ejnye Maxika barátom !!! <#nevetes1>#nevetes1>
Jeleztem már hogy az én véleményem : itt.
ItaloDisco4Ever !
Nem tudom a választ, talán idővel kiderül. Viszont az első két, csak magnókazin kiadott New Times albumot, gondosan őrzöm..
Biztos, ami biztos.
csak viccelek, nehogy felülj a lufivonatra!<#wave>#wave>
biztos nem írtam eléggé egyértelműen, ezért kell idézgetned tőlem nekem, amit enélkül is tudok, hisz itt kevésbé kerülök önkívületi állapotba, tehát akkor,most és holnapután is önmagam vagyok!<#kacsint>#kacsint> nem a véleményed kimutatása vagy t-ben tartása volt a kérdés, a megkérdőjelezés, hanem az, hogy ez hogyan jött ki neked akár az én példámon keresztül, akár úgy, ha kicsit jobban körbenézel a kevesebb magnódecket tartalmazó klippek között. <#nevetes1>#nevetes1> másrészt ha így írod, hogy "best video 2017 by reynaud", vagy "best akármi by reynaud" kevésbé feltűnő (én pedig biztosan még csak gondolatilag sem foglalkozok vele), anélkül meg olyan, mintha a topikot vagy a stílust képviselve létrejött volna a "best of akármi", ami itt közzé tétetik, ami meg megint messze nem igaz.
a többire emiatt már nem is fejtegetek ki semmit, hisz már sokszor leírtam, nyilvánvaló, hogy mindenkinek más az ízlése, és a tetszése, nem tetszése, a változatosság pedig előnyünkre válik, ezt leírhatja bárki, és ez jó. az is nyilvánvaló, hogy hegylakó módjára küzdök a csak egy legjobb lehet beskatulyázás ellen <#nevetes1>#nevetes1> (szerintem más kimaradt előadók nevében tök jogosan <#hehe>#hehe>), de csak azért,mert legalább 10-20 legjobbak vannak minden évben.
úgy látszik, örök lufi téma lesz a legjobbozás.<#vigyor>#vigyor> még szerencse, hogy nem jobbikozás!<#nevetes1>#nevetes1>
ha most itt minden aktív tag legjobbozna, very best of valószínű igen eltérő legjobbak lennének, ami megint groteszkbe vagy nagy összevisszaságba fulladna.
na de nem akartalak félbeszakítani, mi a következő legjobb? legyünk túl rajta gyorsan!<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Maximumussal is néha ugyanígy vagyok..
ItaloDisco4Ever !
Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix)
ItaloDisco4Ever !
Lemezgyűjtő ismerősömet egy new-italo disco lista elkészítésére kértem,a hiányolt dalok euro-disco stílusúak,és pluszban ez esetben is érvényes az hogy ne akarja megmondani más,egy privát listán mi szerepeljen,ha más véleménye van írjon egy saját listát!
S ha már az euro-disco ,számomra a stílusban ez a dal az év legjobbja:
Koit Toome & Laura - Verona (1985 Version)
ItaloDisco4Ever !
"sok-sok ízlés ütközik a fórumon, de ettől leszünk változatosak"
Ha még nem írtam volna le, privát véleményemet tükrözi ez az év végi visszapillantás,amit persze szabad megkérdőjelezni ha neked vagy másnak ellenkező a véleménye ,elsősorban azzal hogy elmondod,leírod mi az egy adott témában ami szerinted a legjobb vagy jobb annál amit én megjelöltem.
De azt nagyon nem díjazom.és ezt már tudhatnád ha valaki jobban tudja nálam hogy mi tetszik nekem!
Ritka pillanat, Zeff-el egyetértek,látom rávett hogy elmond mi az a stílusba vágó videó ami nálad a nyerő idén,én ezt nem kérdőjelezem meg,mert én tiszteletben tartom a véleményed,talán csak annyit én azért nem ezt választottam mert számomra ez tucat!
S ha már megkérdezted hogy találtam ki,a Mirko féle videó eleje full ötletes,és hát a kazetta imádatomat illusztráltam már a fórumon.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.29. 12:29:10
ItaloDisco4Ever !
..bár mint tudjuk: ismétlés a tudás anyja<#nyes>#nyes>
DMC papa csak a kevés haja miatt látszik öregnek. De szívében örök gyerek marad<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.29. 11:50:19
dmc papa? <#nevetes1>#nevetes1> már annyira öreg? reméljük nem veszi zokon vénségére. tényleg jó a klipp és zene is,szerintem volt már itt ez. neon droid is jó zenéket nyom a stílusában.
2 éve még Blasta is jó látványos vidiket kapott DMC papa segítségével..
Megjegyzem, a zene se volt rossz..<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.29. 11:19:31
Lian Ross - Dr. Mabuse
oh már látom!<#eljen>#eljen>
nekem a 2,4,6 a legszimpatikusabb, de összességében is elég erős lett! gratulálok!
a némber van az Apex One és Mona!
Nálam is valahol ott zörög a 2017-es Top 3 italo-video-disco listámon<#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Synergic Silence Feat. Fred Ventura - Follow Your Instinct (Italoconnection Remix)
A 80s évek italo-disco előadói közt véleményem szerint , a 2017-es évben toronymagasan a legjobb zenéket (Italoconnection dalok,remixek) Federico Di Bonaventura szállította!
Azaz nálam Fred Ventura az év legjobbja.
A dal pedig a 3-as számú favorit az idei év new-italo zenéi közt!
ItaloDisco4Ever !
Megjelent a 'Sunset Trilógiám' záró kislemeze, csekkoljátok, kemény lett és sötét, Darksynth föleg 😉
Remélem tetszeni fog 😉
The Neon Droid - No More Sunset (2017 EP)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
imho masQraider barátom tavalyi diszkófeldolgozása
Vedd, vidd, oszt egy (rossz) szót se halljak többé<#hehe>#hehe>
A pörgősebb zenék közt az egyik nagy kedvenc,egyben kiosztom a legidegesítőbb official videó díjat is 😊.
Split Mirrors - Tell Me Why (Digimax remix ) official video
ItaloDisco4Ever !
Mielőtt valaki szóvá tenné,egyáltalán nem elfogultság amikor azt írom ezt a stílusban nem hallani szinte senki mástól!
A pörgősebb (hi-nrg stb.) disco zenék mellett ,amiket szintén kedvelünk jó hogy van a stílusban egy ilyen irányvonal is.
ItaloDisco4Ever !
Ágicának üdvözlet a hirtelen semmiből.<#integet2>#integet2>
Nagyon jó ,olyan dallamokkal,hangzással amit kevesen tudnak manapság,sőt talán senki más!
ItaloDisco4Ever !
The beauty is in the eyes of the beholder.