NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manfred Alois Segieth....azt gondolom
reynaud
Aksuli - Ruusu-Maaria

Óriási zene ! <#eljen> <#taps>

Lossless letölthető ingyen : (itt !)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A spoilert nyitva egy fotó,van é egy olyan éles szemű tag,aki megtudja mondani , kicsoda balról a harmadik személy ?
Természetesen egy italo-disco énekes,zenész,ennyit segítségül.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.16. 17:23:39

ItaloDisco4Ever !

reynaud
57-58 évesnek tippelem Bonaventura úrat!

Amit az én esetemben tippelsz ,néhány évvel 52 évesnél fiatalabb vagyok,és általában egy olyan 8-10 évvel szoktak még annál is fiatalabbnak nézni.
Okos meglátás sok függ a genetikán,a jóképűség meg egy szerencsés adottság,ami pld. a munkámmal kapcsolatban (idegenforgalom,vendéglátás) a hosszú évek során sok előnyt jelentett! <#kacsint>
De zárjuk is ezt,viszont ha valaki tudja Fred pontosan hány éves,kérem közölje velünk.

ItaloDisco4Ever !

amaximus
én sem tudom pontosan, mikori, de olyan 62-65 születésűnek tippelem, ebben a korban már azért mindenkin látszik, hogy öregszik, és ha te 52-56 évesen sokkal jobban nézel ki, mint ő, és még hasonlítasz is a fiatalkori önmagára, akkor te 1 szerencsés jóképű vagy + genetika. <#vigyor1>
szerintem meg az italo előadók közül így is ő van az egyik legjobb "formában"

reynaud
Ez annyira jó így ,szerintem a betét csak elrontaná!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
New-italo korszakból a favorit ez tőle,sajnos egyenlőre hiányzó darab a gyűjteményemből!
Alba & Fred Ventura - Without You

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Fiatalos ,aláírom,viszont megöregedett külsőre.
Az egyik nagy kedvencem a stílusban,nagyítóval kéne keresnem az italo disco zenéi közt olyant ami nem tetszik,hatalmas alakja e stílusnak!
Te tudod mennyi idős ? ,mert én nem.

Van itt egy (fotó) róla,ez számomra azért döbbenetes mert ennyi idősen nagyon hasonlóan néztem ki,ugyanaz a frizura,szem, és az arcvonások szinte teljesen megegyezőek,sőt kb.súlyra is stimmeltünk,nem viccelek,van egy ilyen fotóm igaz az színes,mellé raknám .... és ezt csak azért említem meg,mert én olyan sokat nem változtam,Ő viszont külsőre rengeteget a képhez képest!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
vártam bele még egy betétet, de így is nagyon nagyon kellemes hangulatú! nekem tetszik!
amaximus
nem tudom miért írod ezt, korához képest kifejezetten jól tartja magát , fiatalos.
reynaud
The clone of Modern Talking from Russia !

DiscoBonus - Collection №1 (BandCamp)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Rago & Farina and Italoconnection (live)

Fred-nek sem sikerült megtalálnia az örök ifjúság elixirt,öregszik rendesen,mint mi is!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
No és erről mi a véleményed ?

Kiile - 18..4 (Marvel83' Remix)

Free DL (on soundcloud ) ha van fiókod,akár lossless minőségben!

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
A #26352 sem lett jobban elrejtve, pedig azt meg pont nem kellett volna 😉
Reméljük ezt legközelebb orvosolod.
Egyébiránt (szerintem) ha jön még ki MT új zene, az is elfér itt.
Bár ők sem kifejezetten italo disco..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

reynaud
A nagy számok törvénye alapján,abban bíztam hátha kifogok végre valami jó és hallgatható zenét az általad random dobált YT videók közt,hasztalan kattintás volt újfent,mint ahogy az már szokásos tőled! <#hehe> <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Valóban nem. De direkt elrejtettem. Minek találtad meg?

reynaud
Te sem gondolod komolyan hogy ez idevaló! <#hehe> <#vigyor2>

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Modern Talking feldolgozás (akart lenni) akik mellesleg pop zenét játszottak vagy mit<#nevetes1>

reynaud
Vendéglátós,lakodalmas,gagyi,bóvli,s ami a legfontosabb ... nem new-italo!
Mi a frászt kell idehajítani ilyet!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
én is úgy látom, mostanában,az elmúlt 1 évben már nem is értem,mikkel és minek jön ki?
reméljük ez csak átmeneti és lesz még miért rajongani tőle is.
reynaud
Nem rakok mindent spoilerbe!
Igen jól hallod,a dal nagyszerű!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Lossless minőségben sem kéne,Col Bennett magas színvonalon kezdett a stílusban (Los Angeles EP - vel) aztán a folytatás szerintem már nem sikeredett olyan szinten,folyamatosan csúszik lefelé,lejtős pályára állítva magát,s ez még akkor is igaz ha a linkelt dal egy 2010-es kiadatlan zenéje.

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Fityfenét ez lenne jó
Ha nem ütne néha félre a melósruhás muki<#nyes>

amaximus
nem kell átesni a ló túloldalára, most mindent spojlerbe raksz?

ez nem egy egyszerű dal, és valóban nagyszerű! kifejezetten jó!
amaximus
nagyon chill, átlagos, én is ingyen adnám, de ha neked ingyen sem kell mp3-ban,akkor nem neked szánta. <#nevetes1>
reynaud
FM-84 - Breathe (unreleased)

Ha ingyen adja miért nem lossless quality?...mézesmadzag!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Francesca e Luigi - Staying the night
Oly egyszerű hogy attól nagyszerű!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ha ez így van,márpedig miért ne,akkor ez egy kész zenei krimi!
Ugyanis ebben az esetben, egy Modern Talking klón klónozásáról van szó,bonyolódik a helyzet!<#nevetes1>

Ez a zenei alap megtámogatva egy jó vokállal,maradva keleten pld. Ira Vain,Monika Novak esetleg Irina Bez ráénekelne,talán még eladható is lenne!
Akkor ha valaki megtalálja a klón klónját,jelezze majd! <#wave>

ItaloDisco4Ever !

amaximus
amaximus
100%ban hasonló. <#vigyor> ilyenben ritkán tévedek (de fenntartva), és jelenleg nem ismert ennél teljesen ugyanilyenebb <#vigyor0>
persze az is lehet, együtt szerezték és mindkettőjük nevén fut
Szerintem nem pont ugyanez a zene, bár nagyon hasonló!!!

Michael Nolen zenéi között kell keresgélni, nekem ez nem pont ugyanaz!!!

<#csodalk>
amaximus
ahogy zeff is látja, így esztétikus, de akinek ilyen vagy hasonlója van, valószínű nem vinyl hallgatáshoz szerezte be, de így is biztos, hogy mindenkié a legjobban, legszebben szóló. <#nevetes1> nekem is kéne egy hasonló, szobadísznek és táskarádió helyett.<#vigyor>
amaximus
<#nevetes1>
amaximus
<#nevetes1>
Megvan az összes zenéje , még azok is ami nem lett kiadva. <#ravasz1>
De ilyen lépésre akkor se szántam volna magam ha nekem kellett volna ez a nóta. <#nevetes1>

reynaud
Nagy vonalakban ismerve a sztoridat Birizdo I AM UK (így írják helyesen?) <#fejvakaras> ,nagy szám lett volna ha rákérdezel a face-n,vagy rácsörögsz,....."Help me Lali,I AM Kaposi,this song is yours?" <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.12. 17:28:39

ItaloDisco4Ever !

Ki így , ki úgy kúrja el a hangzást. <#nyes>

Köszönöm , akkor már csak célba kell juttatnom a zenét.
Amúgy én elsőre Birizdo-ra gondoltam. <#nevetes1>

reynaud
Mirko Hirsch írta néhány hete : "I feel that the Italo/Euro New Gen scene is slowly destroying itself by releasing too many mediocre and interchangeable tracks by Modern Talking clones with always the same harmonies and sounds - not to forget certain labels/producers that always produce the same songs over and over again but under different names. 😉"

Azért a Modern Talking klónok közt is akad néha egészen meglepően jó produkció,ettől a formációtól én ilyen jót még nem hallottam!
DiscoBonus - My World Is Burning (bandcamp)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.12. 17:02:22

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ez egy tíz évvel ezelőtti szuper zene,remélem nem volt még korábban!
Nouveau Riche - It's My Party
discogs

ItaloDisco4Ever !

reynaud
"home" fotók mérettől függetlenül számomra hasznos,illetve érdekes infókat jelenthetnek,több értelme van mint az üres fröcsögésnek,süketelésnek,ergo egyetértek veled! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Így van,nem panaszkodhatunk a felhozatalban,én erősen szelektálok mit tartok érdemesnek beszerezni,olyanokat már nem amiknek a sorsa az lenne hogy egy-két meghallgatást követően odarakom a több száz nem hallgatott közé,miközben napi bő egy órám jut zenehallgatásra,vagy még annyi sem!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Jól célzott felvetés illetve észrevétel.
Hangfalat szekrénybe,szekrény tetejére nem helyezzünk,azt még + megjegyezheted volna hogy a japánok meglepő módon igazán jó minőségben megszólalni tudó hangfalakat nem képesek gyártani,ezen a piacon az angolok a jók elsősorban.

ItaloDisco4Ever !

Ismerem, ismerem. Amúgy nem gondoltam volna, hogy ekkora "felháborodás" lesz a kazettásos témából. Na mindegy.
Csak mellékesen én momentán szeretem a nagy képeket a fórumon ...... hali

www.magnokazetta.hu

Zephyr Retiring
Persze. Ezt az opciót nevezik esztétikumnak..

Musachy
Nem tudom, hogy Jurij komolyan gondolta-e ezt a dolgot a hangfalak elhelyezésével kapcsolatban... <#wilting>

imo :) science fiction is science fact

AeroCool
Na igen ilyen az amikor csak gyüjtjük a zenéket,de nem igazán halgatjuk mert nincs idő rá :-(
A bőség zavara.
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.01.11. 23:58:27

New Italo Vinyl

amaximus
nem ugrott be, de annyira tipikusan oroszos mindenben ez az egész zenei alap, hogy ezen a gondolatsoron folytatva és átgondolva, kik is voltak az elmúlt 1-2 évben porondon náluk, már nem volt nehéz gyorsan leszűkítenem a lehetséges előadókat és a zenét. legyen jó napod a megoldással. <#vigyor>

Alexander Pierce - To The Stars

Beugrik valakinek ki az előadó és mi a szám címe?
Egy barátomnak kellene.
A zene megvan nekem csak ki kellene keresnem valami alapján. <#fejvakaras>