NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryan Paris & T.X.T. - Girl's Got a Brand New Toy 2018
Kezd kínossá válni! <#shakehead>#shakehead><#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.02.21. 09:03:56
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.02.21. 09:03:56
enjoy
New Italo Vinyl
New Italo Vinyl
New Italo Vinyl
HYPNOTIC - In Africa (2018) Ambient New Italo Disco Relaxing Instrumental
és a remixeknél, felújításoknál maradva ez is volt már itt futólag, szerintem a régi zenék közül szintén a jól sikerülteket bővíti.
Cristina Manzano feat. Kristian Conde - Moving Your Hips
Cristina Manzano feat. Kristian Conde - Moving Your Hips (Michael Nolen extended edit)
Cristina Manzano feat. Kristian Conde - Moving Your Hips
Cristina Manzano feat. Kristian Conde - Moving Your Hips (Michael Nolen extended edit)
ezt pedig emlékeim szerint futólag Reynaud ajánlotta régebben, az első változat érdekessége, hogy a dallam és zenei alapok eredetileg egy sok remixet megélt trance zenében születtek meg,amiből csinált Mirko Hirsch is egyfajta átiratot
Luna Light - Ti Amo
Luna Light - Ti Amo (disco space remix)
Luna Light - Ti Amo
Luna Light - Ti Amo (disco space remix)
összefésültem a régit és ezt a verziót, valóban 1 az egyben a 2011-es eredeti vokál van benne, csak nincs rajta a hiányolt selymesség effekt!
ezt leszámítva Alexander jó renoválást csinált az új alapokkal, frissebb hangzású ez,mint a régebbi.
ezt leszámítva Alexander jó renoválást csinált az új alapokkal, frissebb hangzású ez,mint a régebbi.
Sokunk kedvence.....😊
ALEPH - I'm on Fire (2018) - MIRKO HIRSCH MIX
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2018.02.18. 16:59:33
ALEPH - I'm on Fire (2018) - MIRKO HIRSCH MIX
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2018.02.18. 16:59:33
Pontosabban ha kell, ha nem.. 😄
Itt most Mark Ashley-től szól az Undying egy újabb verziója.
Gondoltam válaszolok helyetted a jó zene mostanság kérdésemre is 😄
Szavad itt sincs, legfeljebb véleményed lehet 😛
Itt most Mark Ashley-től szól az Undying egy újabb verziója.
Gondoltam válaszolok helyetted a jó zene mostanság kérdésemre is 😄
Szavad itt sincs, legfeljebb véleményed lehet 😛
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Van a családban egy bejáratott szokás. Új év után Január közepén lelépünk síleni jó három hétre. <#hawaii>#hawaii>
A másik meg az, hogy 3 kislány, vagyis 4 nő mellett nekem már nem igazán van szavam, semmire nincs időm.
Azért, ha kell, akkor itt vagyok. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.18. 09:05:47
A másik meg az, hogy 3 kislány, vagyis 4 nő mellett nekem már nem igazán van szavam, semmire nincs időm.
Azért, ha kell, akkor itt vagyok. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.18. 09:05:47
Te meg miféle italo-multiverzumban tekeregtél eddig? Télire eltűntél mint tavaszi eső a nyárban 😄
Hallottál valami jó zenét mostanság? 😊
Hallottál valami jó zenét mostanság? 😊
Nem rossz, de hogy reggeltől estig ezt kellene hallgatnom, attól hülyét is kapnék. legalábbis én biztosan. <#csodalk>#csodalk>
Egyrészt, a Silent Circle, vagy ahhoz nagyon hasonlító hangszereléseket csak tőlük tudom elviselni, illetve tudtam. Más meg találjon ki újat, ha nem megy, akkor inkább ne csináljon semmit.<#vomit>#vomit> De így is kedvelni fogják sokan, mert egyre kevesebb, ami tényleg fasza italo disco zene. Syntwave-vekben sokkal jobb és egyedi újdonságok vannak.
Másrészt, ez nem new italo, csak egy edit, de az ott is van, 2011-ben már - és szerintem sokkal jobb hangszínben - már elénekelte ezt Joy Peter, de a Daniel (aki a dalt írta) csávesz még előbb és az az én ízlésemnek sokkal jobban bejött. Valahogy hallatszik, hogy 60 felett már JP hangja is megkopott, de még mindig egész jól "adja".
Igazából, abban sem vagyok biztos, hogy ezt most énekelte, lehet akkor több féle kép is elénekelték, én most így került remix képében górcső alá. De ez határozottan nem jobb, mint a 2011-ben megjelent.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.18. 08:58:44
Egyrészt, a Silent Circle, vagy ahhoz nagyon hasonlító hangszereléseket csak tőlük tudom elviselni, illetve tudtam. Más meg találjon ki újat, ha nem megy, akkor inkább ne csináljon semmit.<#vomit>#vomit> De így is kedvelni fogják sokan, mert egyre kevesebb, ami tényleg fasza italo disco zene. Syntwave-vekben sokkal jobb és egyedi újdonságok vannak.
Másrészt, ez nem new italo, csak egy edit, de az ott is van, 2011-ben már - és szerintem sokkal jobb hangszínben - már elénekelte ezt Joy Peter, de a Daniel (aki a dalt írta) csávesz még előbb és az az én ízlésemnek sokkal jobban bejött. Valahogy hallatszik, hogy 60 felett már JP hangja is megkopott, de még mindig egész jól "adja".
Igazából, abban sem vagyok biztos, hogy ezt most énekelte, lehet akkor több féle kép is elénekelték, én most így került remix képében górcső alá. De ez határozottan nem jobb, mint a 2011-ben megjelent.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.18. 08:58:44
Sanyikám, ez tényleg qrva jó.....olyan amit reggeltől estig lehet hallgatni...<#law>#law>
Ezt nevezem ÉN, new italo-nak..😊<#finom>#finom><#taps>#taps>
New Italo Vinyl
EXCLUSIVE!
LUXURY EDITION
ONLY 250 COPIES
NUMBERED
& SIGNED
COLORED
VINYL + CD
24,90 EUROS
PLUS
SHIPPING
Gazebo 2018
LUXURY EDITION
ONLY 250 COPIES
NUMBERED
& SIGNED
COLORED
VINYL + CD
24,90 EUROS
PLUS
SHIPPING
Gazebo 2018
New Italo Vinyl
Nem olyan "ilyesztő" ez a dal,bár én is kicsit ütősebbet vártam,<#smile>#smile>
Várd ki Laci még a verziókat! Valaki hamarosan "feltupirozza" a mi fülünkhöz is! :-D
New Italo Vinyl
Okés!
Én meg ezt hagyom meg mindenkinek.
Mode-One és Lian Ross is nagy kedvencem de ez a dal nálam egyszerűen nem működik ebben a duett-ben.
Lian Ross & Mode-One - I Still Love You (Official)
Én meg ezt hagyom meg mindenkinek.
Mode-One és Lian Ross is nagy kedvencem de ez a dal nálam egyszerűen nem működik ebben a duett-ben.
Lian Ross & Mode-One - I Still Love You (Official)
Csatlakozom. Ezt meghagyjuk Lacusnak<#nyes>#nyes>
Nekem ez most nagyon nem jön be!!
Köszi az ajánlást már veszem is meg! <#eljen>#eljen><#finom>#finom><#finom>#finom>
<#vigyor>#vigyor>
Aleph - I'm On Fire (2018)
<#worship>#worship>
GERSON TELLEZ
ROBERT DELOREAN - My Music (2018) TOM GARROW MIX
Egye fene, legyen egy jó napotok...<#vigyor>#vigyor>
Előre jelzem, ez a verzió amit mutatok, szigorúan a 2000.-év után készült verzió, tehát itt a helye!
Attis barátom 1979-es BASF chromdioxid kazijáról pörög csak most, és csak itt<#nyes>#nyes>
Gipsy Woman (Mr Megahertz' Italo Disco Remix)
Előre jelzem, ez a verzió amit mutatok, szigorúan a 2000.-év után készült verzió, tehát itt a helye!
Attis barátom 1979-es BASF chromdioxid kazijáról pörög csak most, és csak itt<#nyes>#nyes>
Gipsy Woman (Mr Megahertz' Italo Disco Remix)
Soulya ID - You Say (Extended Mix)
Victor Ark - La Musica 80's (Hi NRG Radio Edit 7" Single) Official Video 2018 Italo Disco
egy ígéretes produkció J.Martinez válogatás lemezéről
Don Leone - In The Middle Of Love
"I Feel Love" hatásra erősen utaló italo house
Alexander Koning feat. Jessie Wagner - I Wanna Love Tonight (Extended)
orosz rulett
Neo Romantic - Miracle Time (Really, Really, Really!)
kellemes vocal NRW, synthwave romantikus
First Impressions feat. Oscar - Teenage Summer
Don Leone - In The Middle Of Love
"I Feel Love" hatásra erősen utaló italo house
Alexander Koning feat. Jessie Wagner - I Wanna Love Tonight (Extended)
orosz rulett
Neo Romantic - Miracle Time (Really, Really, Really!)
kellemes vocal NRW, synthwave romantikus
First Impressions feat. Oscar - Teenage Summer
valóban, én inkább euro discoba sorolnám, és a rássien-ért nagy kár,de feláldozta a kiejtést a dallamért, felesleges volt ráerőszakolni.
nem húzom le, ettől lényegesen gyengébbek is napvilágot látnak, így ez egy közepes. volt már jobb is,reméljük lesz is.
nem húzom le, ettől lényegesen gyengébbek is napvilágot látnak, így ez egy közepes. volt már jobb is,reméljük lesz is.
Az elején hirtelen italo disco hangulatom lett, nagyon jól indult, happy children lopás befigyelt, de nagyon jól állt neki, aztán jött a két csoda énekhang és még ebből a bemutatóból is sok lett a másfél perc! <#levele>#levele> Maradok az eredetinél.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.30. 12:50:11
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.30. 12:50:11
Van ennél még trébb is, majd biztos be kerül ide, de én be nem szennyezem a kezem BL fántásztikk új szerzeményével: OMG mekkora egy..<#zavart2>#zavart2><#gunyos1>#gunyos1>
Jah nem is OMG ha nem OMM! Nem lesz nehéz megtalálni, a youtube kivágta oldalra én meg ráklikk <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.30. 12:41:31
Jah nem is OMG ha nem OMM! Nem lesz nehéz megtalálni, a youtube kivágta oldalra én meg ráklikk <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.30. 12:41:31
Használhatod a "nekem ez nem tetszik" kifejezést is akár a tré helyett. Engedélyezem<#eplus2>#eplus2>
Amúgy van olyan zene is new italo fronton, ami neked tetszik mostanság?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.29. 11:44:44
Amúgy van olyan zene is new italo fronton, ami neked tetszik mostanság?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.29. 11:44:44
Hát ez elég tré, szerintem. Ez a dallamvezetés már inkább russodisco, nem italo. Meg ez a "rássien lédi"... <#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
Fájdalom... de kár volt ezt elkövetni ezzel a becses nótával! <#wilting>#wilting>
imo :) science fiction is science fact
Nem csak az Orosz lányokkal.<#finom>#finom>
stb........<#wink>#wink>

stb........<#wink>#wink>

Új vágóképek! <#wink>#wink>