NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég volt egy levélváltásom az AMD Records kiadó egyik viszont eladójával,Scott Lucchesi-vel..azt írja, ebbe a mixbe a sayonara mix került bele...<#smile>#smile>
https://www.mixcloud.com/scottlucchesi/sixmix-feb-2018-by-djluc9/
https://www.mixcloud.com/scottlucchesi/sixmix-feb-2018-by-djluc9/
Amit keresel 11.35-nél Kryptho - Dark Angels 2005-ből! <#wink>#wink>
Hallotta már valaki erről a kiadványról a Asian Heart (Sayonara Mix)-et? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hozzám még csak a " fapados" vinyl jutott el! <#nyes>#nyes>
Hozzám még csak a " fapados" vinyl jutott el! <#nyes>#nyes>
Nekem így elsőre annyira nem jön be, de kösz a filmajánlót: azt meglesem<#worship>#worship>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nézem bambulva, A 19-es asztalnál ülők című filmet, egész jó zenék vannak benne. A film unalmas, de valamiért mégis nézeti magát. A fene se érti. <#hehe>#hehe>
Na mindegy, már épp kapcsolni akartam, erre meghallom egykori nagy kedvencem, igaz még kistökös <#lama>#lama>voltam akkor, tehát Cyndi Lauper - All Through the Night 83-as számát, de csávesz énekli és néhol elég italos beütésű néhány helyen.
Rákeresek az imdb-én, trackilst megvan, és a zene is, szerintem befér ide, nekem bejött.
Table 19 - all through the night
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.03. 18:33:09
Na mindegy, már épp kapcsolni akartam, erre meghallom egykori nagy kedvencem, igaz még kistökös <#lama>#lama>voltam akkor, tehát Cyndi Lauper - All Through the Night 83-as számát, de csávesz énekli és néhol elég italos beütésű néhány helyen.
Rákeresek az imdb-én, trackilst megvan, és a zene is, szerintem befér ide, nekem bejött.
Table 19 - all through the night
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.03. 18:33:09
tanner
tanner
and...
David Bird - Love Me (Digimax Full Power Mix)
Digimax - Hypertalk (Spacesynth)
Oroszokhoz méltó szerintem ez az újdonság,szerintem van benn spiritusz....😊
Discobonus - Can’t Let You Go Maxi
Discobonus - Can’t Let You Go Maxi
ez szerintem egy jó kis zene, csak sajnos borzalmasan gyenge a minősége, és ki tudja, lesz-e jobb belőle?!
ritkán lehet neked ekkora örömet okozni! <#nevetes1>#nevetes1> nem is tudom, hány tucatszor hallgattam végig az elmúlt hónapokban. prima bella
A végén, Hegedűs Tamás emlékének ajánlja Mflex, ő ki volt? Tudja valaki? <#miaz>#miaz><#nemtudom>#nemtudom>
Hát ez is durván komplex zeneileg összerakva, van eleje, vége, közepe története meg minden, de szerintem nekik sokkal több jobb zenéjük is van, mint a Loven in the rain. UFO csáveszek! <#hehe>#hehe>
Egyszerűen fantasztikus, fenomenális, zseniális! <#eljen>#eljen>
Lám, Mflex-ék mellett más is képes padlóra küldeni. Igaz elég ritkán és ez synthwave, de abból egy ritka csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#ijedt>#ijedt>
Ők is tudják, hogyan kell használni a riff gitárt a szintik mellet, de mennyire tudják!!!! Gyönyőrűűűűűűűűűűűűűű
Köszi az ajánlást! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.28. 14:46:32
Lám, Mflex-ék mellett más is képes padlóra küldeni. Igaz elég ritkán és ez synthwave, de abból egy ritka csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#ijedt>#ijedt>
Ők is tudják, hogyan kell használni a riff gitárt a szintik mellet, de mennyire tudják!!!! Gyönyőrűűűűűűűűűűűűűű
Köszi az ajánlást! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.28. 14:46:32
vokál synthwave vonalon sok jó mellett nagyon nagy kedvencem a múlt évből,és itt még nem hoztam szóba,de eljött az ideje. <#vigyor0>#vigyor0>
a szuper retro hangulatú klip főszereplője az előadó, és aki ettől a víziótól nem utazik vissza képzeletben az időben, az......
még túl fiatal. <#nevetes1>#nevetes1>
Michael Oakley - Turn Back Time
Legyen valami zene is ha már írtam.
Szerintem van egy két egész jó alkotása a srácnak.
Tanner - Call Me Again (2018)
Tanner - The last call (Italo Disco) *New Version 2017*
Remélem ez elfér itt.
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.02.27. 00:33:27
Szerintem van egy két egész jó alkotása a srácnak.
Tanner - Call Me Again (2018)
Tanner - The last call (Italo Disco) *New Version 2017*
Remélem ez elfér itt.
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.02.27. 00:33:27
Sziasztok! Ha már jó zene. Nem tudja valaki ennek a DJ ROGER srácnak a mixében mi az első muzsika címe/előadója? Ez valóban jó zene számomra. Esetleg a töbi nótából is érdekelne bármelyik ha tudja valaki. ( pl 11.35 nél vagy 14.30-nál)
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.02.26. 23:40:31
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.02.26. 23:40:31
nem beszéltünk össze, de ezzel szinte mindenben egyetértek! <#eljen>#eljen> kivéve abban, hogy nem lehet belekötni, mert bele lehet! csak felesleges lenne, <#nevetes1>#nevetes1> mivel akár az elmúlt 2 évet nézve, nagyon kevés zene vagy előadó van a piacon, ami legalább ezt a színvonalat képviseli, olyan meg szinte 2 tucatnyi alkotás sincs, ami zeneileg ennyire komplex és kidolgozott lenne ebben a stílusban (a saját zenéin kívül). 6-szor biztos meghallgattam 2 nap alatt, rendben van ez. várom a folytatást, de tényleg az van, hogy hirtelen kijönnek valamivel,aztán eltűnnek. addig meg legyen veled a türelem.<#whatever>#whatever>
Nem valami acélos zene,de közzéteszem,hátha gerjed rá valaki....😊
Jaber DJ – Search For You (Vocal)
Jaber DJ – Search For You (Vocal)
Nem rossz, sőt azt mondanám, hogy jó, csak épp előtte van egy zene, ami mellett eltörpül. <#eljen>#eljen>
Nem lehet belekötni egyszerűen félelmetes! <#eljen>#eljen>
Annyira össze van rakva ez is, mint a többi másik, hogy még hasonlítani is kár bármihez. Nincs lopva semmi, a hangszerelés mint mindig egyedülálló és döbbenetes hangokat tud kicsikarni a szintikből a legapróbb háttérben megszólaló kis mütyürkékkel. <#ijedt>#ijedt>
Mflex ráadásul egyre jobban énekel és amit biztosan nem lehet elvenni tőle más mellett sem, az angolja zseniális, ahogy kiejti és énekli, több más betanult a nyelvet nem si ismerő énekessel. Írok is oda most. Valami volt már tegnap este, mert a z FB is felrobbant újra, de látom mind a két csatornájuk is. UFO-k, ez jó, találó! <#hehe>#hehe>Nem tudom ki az a Cora, de a dalszöveg és a rímek és kimagaslóan meg lett írva!
És mindig ugyanaz van, Mflex jön odahajít, aztán eltűnik hónapokra és utána kb szarik a világra. <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.25. 09:59:22
Annyira össze van rakva ez is, mint a többi másik, hogy még hasonlítani is kár bármihez. Nincs lopva semmi, a hangszerelés mint mindig egyedülálló és döbbenetes hangokat tud kicsikarni a szintikből a legapróbb háttérben megszólaló kis mütyürkékkel. <#ijedt>#ijedt>
Mflex ráadásul egyre jobban énekel és amit biztosan nem lehet elvenni tőle más mellett sem, az angolja zseniális, ahogy kiejti és énekli, több más betanult a nyelvet nem si ismerő énekessel. Írok is oda most. Valami volt már tegnap este, mert a z FB is felrobbant újra, de látom mind a két csatornájuk is. UFO-k, ez jó, találó! <#hehe>#hehe>Nem tudom ki az a Cora, de a dalszöveg és a rímek és kimagaslóan meg lett írva!
És mindig ugyanaz van, Mflex jön odahajít, aztán eltűnik hónapokra és utána kb szarik a világra. <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.25. 09:59:22
ON! - Magnetical Samba (2018) - 80s Retro Disco - New Gen Eurodisco Italo
és akkor ezt az eddigi italo disco felhozatal mellé azt hiszem nyugodtan linkelhetem <#nevetes1>#nevetes1>
elég friss,mert 2 órája még nem volt.
az UFO előadó ismét borzolja a kedélyeket
Mflex Sounds - I Want You
az eredeti zene számomra teljesen érdektelen, de ez a remix még akkor is egész jó lett, ha figyelmbe veszem, hogy a nagyja innen-onnan átemelt részekből van
Katiuscia Ruiz - Mirame (DJ Nikolay-D Italo Disco Remix)
Katiuscia Ruiz - Mirame (DJ Nikolay-D Italo Disco Remix)
mert a mexikói barát minden hülyeségre rábeszéli, valóban jó lenne, ha ezt a feldolgozás mániát sürgősen befejezné. esetleg jelezhetnéd neki szóban. <#kacsint>#kacsint> sajnos én elvesztettem a számát.<#nevetes1>#nevetes1>
Spacesynth
New Italo Vinyl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Raff írta a szövegét, én rá tippelnék. Melyik is pontosan az a ritkaságszámba menő Usa-Laura verzió amire gondolsz?
Valamelyik maxi lenne?<#vigyor5>#vigyor5>
Nekem már csak egy kanadai album verzió jutott..<#falbav>#falbav>
Valamelyik maxi lenne?<#vigyor5>#vigyor5>
Nekem már csak egy kanadai album verzió jutott..<#falbav>#falbav>
De zenéljünk is valamit..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.02.23. 16:43:46
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
DJ ROGER MASTER 2018 SESSION (Italo Disco)
Estimado - You Try To Help Me - 12" Milky Clear vinyl.
Ez is tovább rombolja, amit felépített. <#wilting>#wilting>
Nem emlékszem ki énekelte először, Raff aki többek között a szövegíró is volt, vagy a ritkaság számba menü USA-ban készült Laura verzió, ami egy frenetikus hangszerelésű sláger lett. Vagyis tökmindegy, ki kitől lopott, vagy nem lopott, de ha Self Control, akkor csak is Laura Branigan, Isten nyugosztalja! Ez meg <#vomit>#vomit>
Nem emlékszem ki énekelte először, Raff aki többek között a szövegíró is volt, vagy a ritkaság számba menü USA-ban készült Laura verzió, ami egy frenetikus hangszerelésű sláger lett. Vagyis tökmindegy, ki kitől lopott, vagy nem lopott, de ha Self Control, akkor csak is Laura Branigan, Isten nyugosztalja! Ez meg <#vomit>#vomit>
A Self Control nekem sem jön be így, de a Francesco Napoli féle Lady Fantasy (2001) így is oké.
Frank Lozano - Ciao Ciao Gigolo
Frank Lozano - A Donde