NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amaximus
amaximus
nem beszéltünk össze, de ezzel szinte mindenben egyetértek! <#eljen> kivéve abban, hogy nem lehet belekötni, mert bele lehet! csak felesleges lenne, <#nevetes1> mivel akár az elmúlt 2 évet nézve, nagyon kevés zene vagy előadó van a piacon, ami legalább ezt a színvonalat képviseli, olyan meg szinte 2 tucatnyi alkotás sincs, ami zeneileg ennyire komplex és kidolgozott lenne ebben a stílusban (a saját zenéin kívül). 6-szor biztos meghallgattam 2 nap alatt, rendben van ez. várom a folytatást, de tényleg az van, hogy hirtelen kijönnek valamivel,aztán eltűnnek. addig meg legyen veled a türelem.<#whatever>
Nem valami acélos zene,de közzéteszem,hátha gerjed rá valaki....😊

Jaber DJ ‎– Search For You (Vocal)
rain70
Biztos jó lehet, annak aki kedveli, de engem megőrjít ez a stílus. <#wink>
rain70
Nem rossz, sőt azt mondanám, hogy jó, csak épp előtte van egy zene, ami mellett eltörpül. <#eljen>
rain70
Nem lehet belekötni egyszerűen félelmetes! <#eljen>
Annyira össze van rakva ez is, mint a többi másik, hogy még hasonlítani is kár bármihez. Nincs lopva semmi, a hangszerelés mint mindig egyedülálló és döbbenetes hangokat tud kicsikarni a szintikből a legapróbb háttérben megszólaló kis mütyürkékkel. <#ijedt>
Mflex ráadásul egyre jobban énekel és amit biztosan nem lehet elvenni tőle más mellett sem, az angolja zseniális, ahogy kiejti és énekli, több más betanult a nyelvet nem si ismerő énekessel. Írok is oda most. Valami volt már tegnap este, mert a z FB is felrobbant újra, de látom mind a két csatornájuk is. UFO-k, ez jó, találó! <#hehe>Nem tudom ki az a Cora, de a dalszöveg és a rímek és kimagaslóan meg lett írva!
És mindig ugyanaz van, Mflex jön odahajít, aztán eltűnik hónapokra és utána kb szarik a világra. <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.25. 09:59:22
amaximus
Nagyon nagy! Bár bő 70% Off - Electrica Salsa, de így is jó lett.
ON! - Magnetical Samba (2018) - 80s Retro Disco - New Gen Eurodisco Italo
amaximus

és akkor ezt az eddigi italo disco felhozatal mellé azt hiszem nyugodtan linkelhetem <#nevetes1>
elég friss,mert 2 órája még nem volt.

az UFO előadó ismét borzolja a kedélyeket

Mflex Sounds - I Want You

amaximus
az eredeti zene számomra teljesen érdektelen, de ez a remix még akkor is egész jó lett, ha figyelmbe veszem, hogy a nagyja innen-onnan átemelt részekből van

Katiuscia Ruiz - Mirame (DJ Nikolay-D Italo Disco Remix)

amaximus
mert a mexikói barát minden hülyeségre rábeszéli, valóban jó lenne, ha ezt a feldolgozás mániát sürgősen befejezné. esetleg jelezhetnéd neki szóban. <#kacsint> sajnos én elvesztettem a számát.<#nevetes1>
amaximus
egész jó!
Spacesynth
AeroCool

New Italo Vinyl

AeroCool
Copernico
Michael Rimini - Walking In The Sky. 2018

Zephyr Retiring
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Raff írta a szövegét, én rá tippelnék. Melyik is pontosan az a ritkaságszámba menő Usa-Laura verzió amire gondolsz?
Valamelyik maxi lenne?<#vigyor5>
Nekem már csak egy kanadai album verzió jutott..<#falbav>

De zenéljünk is valamit..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.02.23. 16:43:46

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

AeroCool
Jó kis lemez lesz! Vásárlós tétel! :-)

New Italo Vinyl

AeroCool
Jól tolja a csóka! El van látva New italo lemezekkel dögivel! :-)

New Italo Vinyl

DJ ROGER MASTER 2018 SESSION (Italo Disco)

Estimado - You Try To Help Me - 12" Milky Clear vinyl.
Musachy
<#eljen>

imo :) science fiction is science fact

rain70
Ez is tovább rombolja, amit felépített. <#wilting>
Nem emlékszem ki énekelte először, Raff aki többek között a szövegíró is volt, vagy a ritkaság számba menü USA-ban készült Laura verzió, ami egy frenetikus hangszerelésű sláger lett. Vagyis tökmindegy, ki kitől lopott, vagy nem lopott, de ha Self Control, akkor csak is Laura Branigan, Isten nyugosztalja! Ez meg <#vomit>
A Self Control nekem sem jön be így, de a Francesco Napoli féle Lady Fantasy (2001) így is oké.
Frank Lozano - Ciao Ciao Gigolo

Frank Lozano - A Donde

Ryan Paris & T.X.T. - Girl's Got a Brand New Toy 2018

Kezd kínossá válni! <#shakehead><#falbav>

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.02.21. 09:03:56

enjoy
amaximus
AeroCool
AeroCool
amaximus
ez tetszik! <#vigyor0>

HYPNOTIC - In Africa (2018) Ambient New Italo Disco Relaxing Instrumental
amaximus
és a remixeknél, felújításoknál maradva ez is volt már itt futólag, szerintem a régi zenék közül szintén a jól sikerülteket bővíti.

Cristina Manzano feat. Kristian Conde - Moving Your Hips
Cristina Manzano feat. Kristian Conde - Moving Your Hips (Michael Nolen extended edit)

amaximus
ezt pedig emlékeim szerint futólag Reynaud ajánlotta régebben, az első változat érdekessége, hogy a dallam és zenei alapok eredetileg egy sok remixet megélt trance zenében születtek meg,amiből csinált Mirko Hirsch is egyfajta átiratot

Luna Light - Ti Amo

Luna Light - Ti Amo (disco space remix)

amaximus
összefésültem a régit és ezt a verziót, valóban 1 az egyben a 2011-es eredeti vokál van benne, csak nincs rajta a hiányolt selymesség effekt!

ezt leszámítva Alexander jó renoválást csinált az új alapokkal, frissebb hangzású ez,mint a régebbi.

Sokunk kedvence.....😊

ALEPH - I'm on Fire (2018) - MIRKO HIRSCH MIX
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2018.02.18. 16:59:33
Zephyr Retiring
Pontosabban ha kell, ha nem.. 😄

Itt most Mark Ashley-től szól az Undying egy újabb verziója.
Gondoltam válaszolok helyetted a jó zene mostanság kérdésemre is 😄

Szavad itt sincs, legfeljebb véleményed lehet 😛

rain70
Van a családban egy bejáratott szokás. Új év után Január közepén lelépünk síleni jó három hétre. <#hawaii>
A másik meg az, hogy 3 kislány, vagyis 4 nő mellett nekem már nem igazán van szavam, semmire nincs időm.
Azért, ha kell, akkor itt vagyok. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.18. 09:05:47
rain70
De akkor már legyen itt ez is, sokkal ööööö hogy is írjam, "selymesebb" JP hangja itt.

Zephyr Retiring
Te meg miféle italo-multiverzumban tekeregtél eddig? Télire eltűntél mint tavaszi eső a nyárban 😄

Hallottál valami jó zenét mostanság? 😊

rain70
Nem rossz, de hogy reggeltől estig ezt kellene hallgatnom, attól hülyét is kapnék. legalábbis én biztosan. <#csodalk>
Egyrészt, a Silent Circle, vagy ahhoz nagyon hasonlító hangszereléseket csak tőlük tudom elviselni, illetve tudtam. Más meg találjon ki újat, ha nem megy, akkor inkább ne csináljon semmit.<#vomit> De így is kedvelni fogják sokan, mert egyre kevesebb, ami tényleg fasza italo disco zene. Syntwave-vekben sokkal jobb és egyedi újdonságok vannak.
Másrészt, ez nem new italo, csak egy edit, de az ott is van, 2011-ben már - és szerintem sokkal jobb hangszínben - már elénekelte ezt Joy Peter, de a Daniel (aki a dalt írta) csávesz még előbb és az az én ízlésemnek sokkal jobban bejött. Valahogy hallatszik, hogy 60 felett már JP hangja is megkopott, de még mindig egész jól "adja".
Igazából, abban sem vagyok biztos, hogy ezt most énekelte, lehet akkor több féle kép is elénekelték, én most így került remix képében górcső alá. De ez határozottan nem jobb, mint a 2011-ben megjelent.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.02.18. 08:58:44
Sanyikám, ez tényleg qrva jó.....olyan amit reggeltől estig lehet hallgatni...<#law>
Ezt nevezem ÉN, new italo-nak..😊<#finom><#taps>
AeroCool
D white 2018.02.15
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.02.15. 12:57:28

New Italo Vinyl

AeroCool
EXCLUSIVE!
LUXURY EDITION
ONLY 250 COPIES
NUMBERED
& SIGNED
COLORED