NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kívülről azért még meg tudom különböztetni az E osztályt az ML,GLC,GLS-től, <#vigyor>#vigyor> főleg, hogy S-ben is utazom. <#vigyor>#vigyor> meg még 2 hasonló kaliberben,ha ahhoz van kedvem. <#vigyor>#vigyor> 'de többet nem árulok el ' <#kacsint>#kacsint>
Ritkán szánom ilyen cselekedetre magam,de ez engem szórakoztatott,talán másokat is.
Lazuljunk kicsit !
Lazuljunk kicsit !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
a synthwave - NRW romantikusabb oldaláról ajánlom Nina új lemezéről a jól ismert beyond memory mellett ezt a 2 zenét
Nina - Born To Live
Nina - 80's Girl
Nina - Born To Live
Nina - 80's Girl
Maxika barátom,ez egy másik verda mint amit már láthattál, az egy terepjáró volt,amit tegnap említettem Mercedes - Benz, E-osztály limuzin,többet nem árulok el .....
ItaloDisco4Ever !
a kormányt és a műszerfal egy részét már jól ismerjük, de a gépezetet még nem láttuk, legközelebb rakj a motorháztetőre is, és elölről telibe kérjük a fotót! <#vigyor>#vigyor>
László úr jól tartja magát. hát ööö izé,
csak azt sajnálom,nem nekem kellett valahogy eltapsolnom és megforgatnom erre-arra azt a sok állami -adófizetői- pénzt. a többi véleményem már erősen politikai színezetű lenne. <#violent>#violent>
Ez nálam profi,bár elsőre azt mondtam rá,hogy jó jó,de túl sok a taps gép benne.
De rendben van ez, italo a javából.<#smile>#smile>
De rendben van ez, italo a javából.<#smile>#smile>
Na ezekkel a hangokkal már durván odavág, jöhet a teljes! <#ticking>#ticking><#ijedt>#ijedt><#buck>#buck>
Leslie Mandoki >>> "present day"
Előrebocsájtom, hogy nem szeretném, nem is az a célom, hogy ezt bárki is kommentálná, aki elolvassa.
Csak elolvasásra raktam be, tehát legyen (nagyon) off és főleg spoileres. Amaximus meg majd dönt a sorsáról. <#zavart1>#zavart1>
Hátőőő...izé
Csak elolvasásra raktam be, tehát legyen (nagyon) off és főleg spoileres. Amaximus meg majd dönt a sorsáról. <#zavart1>#zavart1>
Hátőőő...izé
Már jól ismersz ! <#eljen>#eljen> <#kacsint>#kacsint> .... vettem egy E-osztályos limuzint,a kedvenc márkámat verdában ismerheted,majd talán felpakolom "O" néhány CD lemezét a kormánykerékre 😊
Tetszett ez a válasz,rövid,lényegre törő és találó! <#wave>#wave>
Tetszett ez a válasz,rövid,lényegre törő és találó! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Igen,valami pici plusz valóban hiányzik a munkáiból ahhoz hogy igazán átütő legyen,de nekem így is tetszenek,egy amatőrtől bravúros!
pld ... ez
pld ... ez
ItaloDisco4Ever !
Nem vicceltem,tényleg nem tudtam ki Ő,anno tizenévesen egy másik Bobby zenéi irányítottak erős sodrással a stílus felé,azóta ez az első számú.
Tudod "O" ! (szintén olasz származású)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.26. 21:51:01
Tudod "O" ! (szintén olasz származású)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.26. 21:51:01
ItaloDisco4Ever !
nagyon jó a hangzás, de sok zene koncepció nélküli, csak hallgatod, de nem fog meg, ami tényleg jó tőle,az a néhány jól sikerült remixe,amit régi bevált klisékből és slágerekből csinált, nem rossz,amit csinál, de néhány kivétellel szerintem nem elég átütő.
ki BS? ugye csak viccelsz?!
az italohoz sosem volt köze, de ő volt az olaszok és németek paul anka-ja vagy mint nekünk szécsi pál. 😊
az italohoz sosem volt köze, de ő volt az olaszok és németek paul anka-ja vagy mint nekünk szécsi pál. 😊
Erről meg majd megfeledkeztem,rajongója vagyok,profikat megszégyenítő produkciói vannak!
Henrik Johnson - California (sc)
Henrik Johnson - California (sc)
ItaloDisco4Ever !
s ha már Victor Ark,komolyodva irányába,karrierje toronymagasan legjobb zenéje. (a videó friss!)
Italo Disco - Victor Ark feat Daniela BACIA ME (80's Live Video Mix) Neon Game Remix Hi NRG
Neon Game ( Joan San Miguel Moragas) szép neve van 😊))...szóval ha valaki tud hozzá vezető elérhetőséget,írja meg nekem privát.
Italo Disco - Victor Ark feat Daniela BACIA ME (80's Live Video Mix) Neon Game Remix Hi NRG
Neon Game ( Joan San Miguel Moragas) szép neve van 😊))...szóval ha valaki tud hozzá vezető elérhetőséget,írja meg nekem privát.
ItaloDisco4Ever !
Mondtam már, azok járnak jól akik Joy Peters ezen maxiját választották,vagy inkább mindkettőt !
A jobbik kiadványról "Sayonara mix" ,persze igazából a Passion of Love a húzó dal a korongon!
A jobbik kiadványról "Sayonara mix" ,persze igazából a Passion of Love a húzó dal a korongon!
ItaloDisco4Ever !
Victor Ark a YT csatornáján nagyjából olyan aktív az utóbbi időben,mint én itt a topicban 😊
Ez inkább mókás mint jó!
P.S. : George Aaron ismerős,de ki Bobby Solo ?
Ez inkább mókás mint jó!
P.S. : George Aaron ismerős,de ki Bobby Solo ?
ItaloDisco4Ever !
KosmoramaDisco - Hypnotic Tango (IAMNOTAROBOT Version)
Vadiúj feldolgozás Franciaországból,ha tetszik szerezd meg,ide ( KLIKK ) megteheted .
Vadiúj feldolgozás Franciaországból,ha tetszik szerezd meg,ide ( KLIKK ) megteheted .
ItaloDisco4Ever !
Lassan 1 hónapja várom,de csak nem érkezik meg<#confused>#confused>
Úgy gondolom vinyl gyűjtők már tudnak a lehetőségről,de...
Egy átlagban 100-250 € -os áron mozgó vinyl új kiadása ,baráti áron.
Ez nekem CD-n van meg ,nem vagyok elégedett a minőséggel,s tudom mert volt alkalmam meghallhatni anno ,vinylen jobb minőségben szól.
A dal szerző : Gianfranco Bortolotti
Érdemes átnézni a diszkográfiáját,elképesztő!
Ocean Wings – Loving In The Snow (ZYX Music – MAXI 1008-12) - Vinyl, 12" (2018)
Egy átlagban 100-250 € -os áron mozgó vinyl új kiadása ,baráti áron.
Ez nekem CD-n van meg ,nem vagyok elégedett a minőséggel,s tudom mert volt alkalmam meghallhatni anno ,vinylen jobb minőségben szól.
A dal szerző : Gianfranco Bortolotti
Érdemes átnézni a diszkográfiáját,elképesztő!
Ocean Wings – Loving In The Snow (ZYX Music – MAXI 1008-12) - Vinyl, 12" (2018)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Kárpótlásként, maradva a stílusnál ezt ajánlom, természetesen elsősorban neked,ingyen akár lossless minőségben letölthető.
Night Runner feat. Dan Avidan - Magnum Bullets
Night Runner - Magnum Bullets (Instrumental)
Night Runner feat. Dan Avidan - Magnum Bullets
Night Runner - Magnum Bullets (Instrumental)
ItaloDisco4Ever !
Italove - Extended & Remixed (CDA) - 2018.04.20 (Analog Language)
Tracks :
1. Stockholm Is Calling (Extended Mix) 4:41
2. Follow Me To Mexico (Extended Mix) 4:40
3. Rhythm Of Love (Feat.: Tq) (Extended Mix) 7:08
4. Too Late To Cry (Matt Pop Club) 7:17
5. We Don’t Care (Mirko Hirsch Remix) 3:54
6. Heading For The Sun (Extended Mix) 4:55
7. I Need Your Love (Feat.: Tq) (Extended Mix) 5:00
8. Never Surrender (Feat.: Fred Ventura) (Italoconnection Remix) 4:26
9. I Trust You (Like I Trust Myself) (Matt Pop Club Mix) 6:12
10. Disco Queen (Feat.: Ken Laszlo) (Flashback Re-Edit) 6:43
11. Strangers In The Night (Extended Mix) 4:44
12. L’amour (Flashback Remix Revisited) 5:32
13. Too Late To Cry (Extended Version) 6:11
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
TANNER, ENJOY
nem tudom, vagyis de.
ez autóban is unalmas. inkább már filmzene kategória, abból is a félperces összekötő részekhez való.
nincs semmi,de semmi, ami megragadná a hallgatót. nem tudom, a vevők mit hallanak, lehet másik albumot. <#nevetes1>#nevetes1>
a 9-es zene egyedül,amiben valami megmozdul picit, a többi csak műsoridő.<#zavart2>#zavart2>
ez autóban is unalmas. inkább már filmzene kategória, abból is a félperces összekötő részekhez való.
nincs semmi,de semmi, ami megragadná a hallgatót. nem tudom, a vevők mit hallanak, lehet másik albumot. <#nevetes1>#nevetes1>
a 9-es zene egyedül,amiben valami megmozdul picit, a többi csak műsoridő.<#zavart2>#zavart2>
nekem sem állt össze: sok jó hang vagy szinti elem van benne, de 'mit is akarok kihozni ebből? nem tudom' lehetett a mondanivaló, vagy csak hiányzik egy igazán húzós dallam rész.
Ryan Paris & Stylove - Lady Fantasy (Radio Version)
link
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.19. 21:11:07
link
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.19. 21:11:07
Egész jól indult <#eljen>#eljen>, azokkal a hangokkal, amiket imádok, aztán hamar lehervadtam.<#shakehead>#shakehead>
Olyan, mintha a készítője nem tudta volna, hogy hova lyukadjon ki, amolyan amatőr összevisszaság lett az egész. Ráadásul több, mint 6 percben, amiből két max három perc is sok. A hard italosok <#hawaii>#hawaii>körében nem hinném, hogy valaki ezt újból és újból meghallgatná az első kínszenvedés után.
És még a bpm is lassú (ezt nem hagyhattam ki)! <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Olyan, mintha a készítője nem tudta volna, hogy hova lyukadjon ki, amolyan amatőr összevisszaság lett az egész. Ráadásul több, mint 6 percben, amiből két max három perc is sok. A hard italosok <#hawaii>#hawaii>körében nem hinném, hogy valaki ezt újból és újból meghallgatná az első kínszenvedés után.
És még a bpm is lassú (ezt nem hagyhattam ki)! <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
FROM ITAILA, WHIT THE HEART TO MEXICO DREAMLINE
Akkor +1 hallgató ,remélem úgy alakul a napi illetve esti programom hogy tudlak majd hallgatni bennetek!
Sajnos a 8.0 előttiekről lemaradtam !
Köszi az infót ! <#wave>#wave>
Sajnos a 8.0 előttiekről lemaradtam !
Köszi az infót ! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Joy Peters már megrendeltem, mire jött az infó hogy lessz egy másik is,,,arról nem beszélve hogy elég komoly problémák vannak az én példányommal..<#szomoru1>#szomoru1> Bakelit Party 9.0,a tervek szerint 30-án adásba fog kerülni,ahogy eddig,élőben...😊
Jordan F - Oblivion (bandcamp)
Autóban egy félórás úton eltudom képzelni,mint ahogy a videóban hallható Kalax zenét is.
Kalax - The Ride (Into The Midnight)
Autóban egy félórás úton eltudom képzelni,mint ahogy a videóban hallható Kalax zenét is.
Kalax - The Ride (Into The Midnight)
ItaloDisco4Ever !
Joy Peters kapcsán ez a kiadvány ,rajta "Passion Of Love" ,szerintem azok járnak jól akik ezt választották,választják!
AMD 034
Ha jól emlékszem húsvét környékére volt tervezve " Bakelt Party 9.0" ,mint érintett,tudsz többet erről ?
A legutóbbi tetszett!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.18. 18:20:06
AMD 034
Ha jól emlékszem húsvét környékére volt tervezve " Bakelt Party 9.0" ,mint érintett,tudsz többet erről ?
A legutóbbi tetszett!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.18. 18:20:06
ItaloDisco4Ever !