NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alex Scuderi - I Feel The Same (Extended Mix)
és ilyen, amikor az alapok miatt véletlen már-már italo disco felé orientálódott dal születik a jelenleg berlini bázisú, de távol keleti származású zeneszerző-producertől, akihez mellécsapódott egy lengyel zeneszerző és egy olasz felmenőkkel rendelkező modellkedő srác is, az utóbbi énekelget, aztán ezt hozták össze.
<#nevetes1>#nevetes1> igen, ismerem az eredetit,azért is kérdeztem pont.
nekem is tetszik így sokkal gyorsabban!
nekem is tetszik így sokkal gyorsabban!
<#worship>#worship> oké, de mi mit kezdjünk vele? nem mindegy, mit hová rak fel, ha amúgy is az ő dolga?
a warezoló moderátor. <#nevetes1>#nevetes1> de akkor gondolom az oldal eleve tartalmaz kevésbé legális dolgokat, mint szinte minden forgalmasabb zenei fórum a keleti részeken.
a warezoló moderátor. <#nevetes1>#nevetes1> de akkor gondolom az oldal eleve tartalmaz kevésbé legális dolgokat, mint szinte minden forgalmasabb zenei fórum a keleti részeken.
Jót tett neki a BPM jelentős gyorsítása !
Hallgasd végig a Mflex Sounds - Reflection (recollection EP edit)-en.
Ezek után olyan mint ha egy rosszul megválasztott sebességű lemezjátszón játszanád le a zenét. Annyira lassú hogy az már zavaró .
Hallgasd végig a Mflex Sounds - Reflection (recollection EP edit)-en.
Ezek után olyan mint ha egy rosszul megválasztott sebességű lemezjátszón játszanád le a zenét. Annyira lassú hogy az már zavaró .
Stanics egy óriási Modern Talking ,Bad Boys Blue és hasonló stílusú együttesek fanja aki előszeretettel pakol fel komplett discográfiákat az egy általa is moderátori feladatokat ellátó oldalra.
A kettő kicsit üti egymást de ő tudja meddig mehet el.
A kettő kicsit üti egymást de ő tudja meddig mehet el.
ez érdekes, most remixelték önmagukat vagy más remixelte? mert az van odaírva, hogy nem hivatalos és a yt kidobta a forrást is.
"Okostelefon van beletéve."
brilliáns vagy! <#nevetes1>#nevetes1> mintha nem, látszódott volna.<#kacsint>#kacsint>
brilliáns vagy! <#nevetes1>#nevetes1> mintha nem, látszódott volna.<#kacsint>#kacsint>
<#vigyor>#vigyor> tetszik, csak a deck lelke és így az értelme veszett el. értelmetlen startup.
én is azt akartam kérdezni, hogy ki ez a stanics, tudnunk vagy ismernünk kéne? meghatározó bármiben is? mert úgy beszélsz róla,mintha mindenki ismerőse lenne vagy mintha itt naponta megfordulna és nekünk ez olyan lényeges infó a sok másik torrent stanics közül.
a zsoceszt ismered? na az pont ugyanilyen, csak ő már aznap felrakja.
a zsoceszt ismered? na az pont ugyanilyen, csak ő már aznap felrakja.
..."de valószínű hogy csak pár nap kérdése és az is bekerül a torrent discográfiába! "
5 nap kellett Stanicsnak hozzá! <#wink>#wink>
5 nap kellett Stanicsnak hozzá! <#wink>#wink>
Luca Gold Cry Baby For Me Italo Disco 2018
Én még nem láttam erre fele,ha volt bocsika,,,Szerintem figyelemre méltó...😊
Tegyen bele egy Note 8-at és jöhet 160 Euro + postáért! <#nyes>#nyes>
Okostelefon van beletéve. Ilyesmivel már én is próbálkoztam, igaz deckbe építés nem jutott eszembe.
imo :) science fiction is science fact
The Twins új album várhatóan,remélhetőleg április 15-én raktáron.
Tehát cirka 1 hónapot várni kell még a megjelenésre.
Ezt az oldalt csekkoljátok majd friss infókért : The Twins (Passion Factory online shop)
Tehát cirka 1 hónapot várni kell még a megjelenésre.
Ezt az oldalt csekkoljátok majd friss infókért : The Twins (Passion Factory online shop)
ItaloDisco4Ever !
Gerson already can to make better remixes in this style,than Digimax !
The vocals is : Clara Moroni
It would be good,to get it in lossless quality.
The vocals is : Clara Moroni
It would be good,to get it in lossless quality.
ItaloDisco4Ever !
Nos hivatalos infó hogy ilyen kiadvány nem létezik és megteszik a lépéseket hogy levegyék az oldalról!
Kértem egy kis infót hogy mennyiben is lenne egy ilyen.<#nevetes1>#nevetes1>
A válasz!
"Tehát a teljes ár 150 euro, beleértve a 8 GB-os memóriakártyát is. Ha több memóriát szeretne, akkor 155 euro (16 G😎 és 160 euro (32 G😎 között fog kerülni. Plusz szállítási költség Lengyelországból Magyarországra - kb. 30 euró."
A válasz!
"Tehát a teljes ár 150 euro, beleértve a 8 GB-os memóriakártyát is. Ha több memóriát szeretne, akkor 155 euro (16 G😎 és 160 euro (32 G😎 között fog kerülni. Plusz szállítási költség Lengyelországból Magyarországra - kb. 30 euró."
Jól néz ki. <#taps>#taps> Lehet egy ilyen Deck Onkyo TA-2630-t még vennék is. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak a WAV peregjen
Amúgy volt már ha nem is ezzel a videóval de ami a sokkal érdekesebb és amiről nem tudtam hogy az Mflex Sounds valóban megjelentette ezt a remek dalt 12"-es vinyl-n 2012-ben???? <#fejvakaras>#fejvakaras><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
ENJOY, GERZON TELLEZ
Lassan én is nagypapakorban vagyok már, de az italo tűz még bennem is lobog mint az "Ikrekben"<#vigyor>#vigyor>
Hogy ezt bizonyítsam, dobok is egy digimax keverést, ami itt még nem volt..
Rosette - Fire (Digimax Italo Fever Remix)
Aztán lassan jönnek az "Ikrek" zenéi is..
Hogy ezt bizonyítsam, dobok is egy digimax keverést, ami itt még nem volt..
Rosette - Fire (Digimax Italo Fever Remix)
Aztán lassan jönnek az "Ikrek" zenéi is..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
komolyan?! nem mertem ilyen nagyot gondolni.<#nevetes1>#nevetes1> csak benned bízok,úgy legyen!
az hogy régen mit csináltak, semmire sem garancia senkinél, legalább ezt megtanulhattad volna, de én és a mindenki más is reménykedik a legjobbakban <#vigyor>#vigyor>. sok nagyon igényes zenéjüket a mai napig szívesen hallgatom, csak a fénykor óta egy laza 30-35 év eltelt már, ők meg már nagypapakorban vannak.
ettől még kíváncsian várom, csak valamit mutassanak már.<#merges2>#merges2>
az hogy régen mit csináltak, semmire sem garancia senkinél, legalább ezt megtanulhattad volna, de én és a mindenki más is reménykedik a legjobbakban <#vigyor>#vigyor>. sok nagyon igényes zenéjüket a mai napig szívesen hallgatom, csak a fénykor óta egy laza 30-35 év eltelt már, ők meg már nagypapakorban vannak.
ettől még kíváncsian várom, csak valamit mutassanak már.<#merges2>#merges2>
Ezzel nem vagy egyedül. Mindenki várja aki valaha is kedvelte őket..
Mondjuk abból kiindulva, hogy milyen zenéket komponáltak ezidáig,
nagy meglepődésre ne számíts. Hozzák majd a megszokott dallamokat tutira..<#vigyor5>#vigyor5>
Mondjuk abból kiindulva, hogy milyen zenéket komponáltak ezidáig,
nagy meglepődésre ne számíts. Hozzák majd a megszokott dallamokat tutira..<#vigyor5>#vigyor5>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
én csak azt várom, hogy végre kijöjjön, és legyen rajta legalább élvezhető zene. <#vigyor>#vigyor>
ha csalódás lesz,az sokaknak lesz nagyon nagy csalódás, gondolom ezt ők is tudják, és lehet pont amiatt késik minden már egy ideje, mert volt belső körös demo és utána meg sok változtatás, vagy tudja a fene. nem is érdekelnek nagyon a részletei,csak halljuk már a végeredményt. <#kacsint>#kacsint>
ha csalódás lesz,az sokaknak lesz nagyon nagy csalódás, gondolom ezt ők is tudják, és lehet pont amiatt késik minden már egy ideje, mert volt belső körös demo és utána meg sok változtatás, vagy tudja a fene. nem is érdekelnek nagyon a részletei,csak halljuk már a végeredményt. <#kacsint>#kacsint>
Érdekes, hogy minden normális kiadónál már hetekkel a megjelenés előtt (amit pontosan napra belőnek) lehetséges az előrendelés. Ez meg állítólag valamikor áprilisban jelenik meg, de semmi infó, előrendelhetőségről meg szó sincs. Ezután mit várjunk? Remélem legalább a zene nem lesz csalódás.
imo :) science fiction is science fact
jó régen elkezdték felkavarni a hangulatot, azóta csak szöszmötölnek rajta. remélem megéri ez a hosszú előkészítő folyamat.
ha sokáig nézem ezt az LP borítót, émelygek. reméljük a zene majd kárpótol.
ha sokáig nézem ezt az LP borítót, émelygek. reméljük a zene majd kárpótol.
az új régi zenék zyx-es válogatásának válogatása <#kacsint>#kacsint>
Frank Lozano - I Wanna Fly (Extended Mix)
Stylove feat. Vincent International - You Are Bambina (Extended)
Magic System DJ - Up & Down
Ken Laszlo - Fire And Ice (Extended)
DJ Rocca & Fred Ventura - Looking For Love (Italoconnection Remix)
Tom Hooker - King Of The World (Extendance Mix)
Frank Lozano - I Wanna Fly (Extended Mix)
Stylove feat. Vincent International - You Are Bambina (Extended)
Magic System DJ - Up & Down
Ken Laszlo - Fire And Ice (Extended)
DJ Rocca & Fred Ventura - Looking For Love (Italoconnection Remix)
Tom Hooker - King Of The World (Extendance Mix)

ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Tom Hooker ezen felvétele,ha nem tévedek,még nem volt a topic zenei ajánlata közt.
Dupla élvezet ! <#vigyor2>#vigyor2>
Dupla élvezet ! <#vigyor2>#vigyor2>
ItaloDisco4Ever !
Lásd !!! .... Ő sem töltikézik! <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Semmi probléma!
S ha ez így van,még inkább bosszantó,egy 100 €-os maxiról,Tonschatz hivatalos videómegosztós fiókján,miért csak egy 40 mp-es részlet elérhető.
Mitől parázik,az a korosztály aki ezeket a zenei stílusokat hallgatja,nem hinném hogy beéri egy mp3 128kbps minőséggel.
Egyébként tényleg nem nézzek torrent oldalakat,sőt bevallom teljes komolysággal ,azt sem tudom hogy kell egy zenét letölteni egy torrent oldalról,de nem is akarom tudni,nem is érdekel!
S ha ez így van,még inkább bosszantó,egy 100 €-os maxiról,Tonschatz hivatalos videómegosztós fiókján,miért csak egy 40 mp-es részlet elérhető.
Mitől parázik,az a korosztály aki ezeket a zenei stílusokat hallgatja,nem hinném hogy beéri egy mp3 128kbps minőséggel.
Egyébként tényleg nem nézzek torrent oldalakat,sőt bevallom teljes komolysággal ,azt sem tudom hogy kell egy zenét letölteni egy torrent oldalról,de nem is akarom tudni,nem is érdekel!
ItaloDisco4Ever !
Már azt gondoltam csak nekem tetszik 😊 ...!
Tegnap este 4x indítottam újra a videót,betalált alaposan nálam,a zenei alapot ami szerintem tökéletesre kidolgozott csúcskategóriás italo-disco hangzás,megkoronázza a vokál minősége ami a 80s évek legjobb italo férfi énekeseinek produkcióival vetekszik!
Zárójelben a Neon Game nem véletlen lett feltüntetve,tudjuk róla milyen produkciókra képes.
Akár a videó alatt ,akinek van YT fiókja ,egy kommentben rákérdezhetne ,lesz é elérhetősége a dalnak a jövőben valamilyen kiadványon.
Várom az infót,ha tudsz ,tudtok többet....
Tegnap este 4x indítottam újra a videót,betalált alaposan nálam,a zenei alapot ami szerintem tökéletesre kidolgozott csúcskategóriás italo-disco hangzás,megkoronázza a vokál minősége ami a 80s évek legjobb italo férfi énekeseinek produkcióival vetekszik!
Zárójelben a Neon Game nem véletlen lett feltüntetve,tudjuk róla milyen produkciókra képes.
Akár a videó alatt ,akinek van YT fiókja ,egy kommentben rákérdezhetne ,lesz é elérhetősége a dalnak a jövőben valamilyen kiadványon.
Várom az infót,ha tudsz ,tudtok többet....
ItaloDisco4Ever !
Itt a tavasz akkor egy másik jó kis Italo disco !
Neo Romantic - Don't Wait For Tomorrow /2018/
Neo Romantic - Don't Wait For Tomorrow /2018/
Jó napot, amikor új dalok Tonschatz columbus és Icarus letöltésére lesz lehetőség ?
Ja bocsi most nézem hogy te a Believe In You EP-ről kérdeztél. <#falbav>#falbav><#worship>#worship>
Az még valóban nincs fent de valószínű hogy csak pár nap kérdése és az is bekerül a torrent discográfiába!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.12. 09:05:33
Az még valóban nincs fent de valószínű hogy csak pár nap kérdése és az is bekerül a torrent discográfiába!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.12. 09:05:33
Le se tagadhatná hogy Joan San Miguel-nek a Neon Game énekesének van hozzá köze.
Úgy látom még nagyon friss a nóta.<#eljen>#eljen>
Majd rákérdezek hogy hogyan lehet hozzájutni?
Vinyl, CD ,vagy esetleg digitális file formátumban.
Engem is érdekelne. <#taps>#taps>
Úgy látom még nagyon friss a nóta.<#eljen>#eljen>
Majd rákérdezek hogy hogyan lehet hozzájutni?
Vinyl, CD ,vagy esetleg digitális file formátumban.
Engem is érdekelne. <#taps>#taps>
Pedig hidd el fent van az egész Tonschatz discográfiájuk az orosz torrenten.
Nézd meg a dátumot is !
Tudom te ott nem nézelődsz de ettől még a tény tény marad.
Ma már arra is lusták az egykoron lelkes youtube feltöltögetők hogy az újdonságokat prezentálják frissiben.
Vagy csak megunták a sok tiltást a szerzőktől.
De az biztos hogy sok sok új nóta már semmilyen formában nincs a videómegosztókon sem.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.12. 08:48:47
Nézd meg a dátumot is !
Tudom te ott nem nézelődsz de ettől még a tény tény marad.
Ma már arra is lusták az egykoron lelkes youtube feltöltögetők hogy az újdonságokat prezentálják frissiben.
Vagy csak megunták a sok tiltást a szerzőktől.
De az biztos hogy sok sok új nóta már semmilyen formában nincs a videómegosztókon sem.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.12. 08:48:47
Hoztam egy nagyon jó zenét,igazi 80s italo-disco hangzás!
David Verona - I Wanna See You In My Life ( Composers: Fernando Marzo, Neon Game & Jofre Horta Antoniou)
Ha valaki tud majd a dallal kapcsolatos beszerzési forrást,tessék szólni.
David Verona - I Wanna See You In My Life ( Composers: Fernando Marzo, Neon Game & Jofre Horta Antoniou)
Ha valaki tud majd a dallal kapcsolatos beszerzési forrást,tessék szólni.
ItaloDisco4Ever !
Mármint a videomegosztón ??? ... ezt most nem vágom mire utalsz.
Tonschatz - Believe In You EP dalairól belehallgatási lehetőség csak az a 40 mp-es (preview) van a hivatalos oldalukon,semmi más,senkitől!
Tonschatz - Believe In You EP dalairól belehallgatási lehetőség csak az a 40 mp-es (preview) van a hivatalos oldalukon,semmi más,senkitől!
ItaloDisco4Ever !
Tonschatz – Believe In You
Már a megjelenés napján megvette Stanics és "közkincsé" is tette!
Hogy nem tiltják le ezeket? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.10. 14:38:11
Már a megjelenés napján megvette Stanics és "közkincsé" is tette!
Hogy nem tiltják le ezeket? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.10. 14:38:11