NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Érkezni fog !
Még nem adták ki.

ItaloDisco4Ever !

Lassan 1 hónapja várom,de csak nem érkezik meg<#confused>
reynaud
Úgy gondolom vinyl gyűjtők már tudnak a lehetőségről,de...
Egy átlagban 100-250 € -os áron mozgó vinyl új kiadása ,baráti áron.
Ez nekem CD-n van meg ,nem vagyok elégedett a minőséggel,s tudom mert volt alkalmam meghallhatni anno ,vinylen jobb minőségben szól.

A dal szerző : Gianfranco Bortolotti
Érdemes átnézni a diszkográfiáját,elképesztő!

Ocean Wings ‎– Loving In The Snow (ZYX Music ‎– MAXI 1008-12) - Vinyl, 12" (2018)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Több, Samantha Fox új maxijáról.
sample of 9 version

(2,5) nálam a nyerő.

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Megjelenés dátuma : 2018.05.25

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Maradva Mexikóban,egy jó Hi-Nrg ,még valamikor 2016-ból.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Kárpótlásként, maradva a stílusnál ezt ajánlom, természetesen elsősorban neked,ingyen akár lossless minőségben letölthető.

Night Runner feat. Dan Avidan - Magnum Bullets
Night Runner - Magnum Bullets (Instrumental)

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Italove - Extended & Remixed (CDA) - 2018.04.20 (Analog Language)

Tracks :

1. Stockholm Is Calling (Extended Mix) 4:41
2. Follow Me To Mexico (Extended Mix) 4:40
3. Rhythm Of Love (Feat.: Tq) (Extended Mix) 7:08
4. Too Late To Cry (Matt Pop Club) 7:17
5. We Don’t Care (Mirko Hirsch Remix) 3:54
6. Heading For The Sun (Extended Mix) 4:55
7. I Need Your Love (Feat.: Tq) (Extended Mix) 5:00
8. Never Surrender (Feat.: Fred Ventura) (Italoconnection Remix) 4:26
9. I Trust You (Like I Trust Myself) (Matt Pop Club Mix) 6:12
10. Disco Queen (Feat.: Ken Laszlo) (Flashback Re-Edit) 6:43
11. Strangers In The Night (Extended Mix) 4:44
12. L’amour (Flashback Remix Revisited) 5:32
13. Too Late To Cry (Extended Version) 6:11

ItaloDisco4Ever !

TANNER, ENJOY
amaximus
amaximus
nem tudom, vagyis de.
ez autóban is unalmas. inkább már filmzene kategória, abból is a félperces összekötő részekhez való.
nincs semmi,de semmi, ami megragadná a hallgatót. nem tudom, a vevők mit hallanak, lehet másik albumot. <#nevetes1>
a 9-es zene egyedül,amiben valami megmozdul picit, a többi csak műsoridő.<#zavart2>
amaximus
nekem sem állt össze: sok jó hang vagy szinti elem van benne, de 'mit is akarok kihozni ebből? nem tudom' lehetett a mondanivaló, vagy csak hiányzik egy igazán húzós dallam rész.

rain70
Ryan Paris & Stylove - Lady Fantasy (Radio Version)

link
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.19. 21:11:07
rain70
Ilyet én is akarok csinálni! <#nevetes2>
rain70
Egész jól indult <#eljen>, azokkal a hangokkal, amiket imádok, aztán hamar lehervadtam.<#shakehead>
Olyan, mintha a készítője nem tudta volna, hogy hova lyukadjon ki, amolyan amatőr összevisszaság lett az egész. Ráadásul több, mint 6 percben, amiből két max három perc is sok. A hard italosok <#hawaii>körében nem hinném, hogy valaki ezt újból és újból meghallgatná az első kínszenvedés után.
És még a bpm is lassú (ezt nem hagyhattam ki)! <#eplus2><#hehe>
FROM ITAILA, WHIT THE HEART TO MEXICO DREAMLINE
Musachy

imo :) science fiction is science fact

reynaud
Akkor +1 hallgató ,remélem úgy alakul a napi illetve esti programom hogy tudlak majd hallgatni bennetek!
Sajnos a 8.0 előttiekről lemaradtam !

Köszi az infót ! <#wave>

ItaloDisco4Ever !

Joy Peters már megrendeltem, mire jött az infó hogy lessz egy másik is,,,arról nem beszélve hogy elég komoly problémák vannak az én példányommal..<#szomoru1> Bakelit Party 9.0,a tervek szerint 30-án adásba fog kerülni,ahogy eddig,élőben...😊
reynaud
Jordan F - Oblivion (bandcamp)

Autóban egy félórás úton eltudom képzelni,mint ahogy a videóban hallható Kalax zenét is.

Kalax - The Ride (Into The Midnight)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Joy Peters kapcsán ez a kiadvány ,rajta "Passion Of Love" ,szerintem azok járnak jól akik ezt választották,választják!
AMD 034

Ha jól emlékszem húsvét környékére volt tervezve " Bakelt Party 9.0" ,mint érintett,tudsz többet erről ?
A legutóbbi tetszett!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.03.18. 18:20:06

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Maxika barátom,egyetértünk,a vokál teszi elsősorban érdekessé és hallgathatóvá!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Samantha Fox közel 52 évesen is vonzó,izgató,a 80s évek végén ez hatványozott volt ! <#kacsint> .... ráadásként énekelni is tud.
E kis részletből még nem akarnám minősíteni újdonságát ,pláne hogy majdnem tucat verzió,remix készül a dalból,majd visszatérünk rá.

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Dehogy haragszom. Elfoglalt vagyok mostanság, de majd publikálok valami hasznosat a kért helyre.
Addig is: csak a legjobbakat kívánom...
magamnak

<#hehe>
... persze nyú itálókat (hosszú ó-val)<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

amaximus
köszi! <#worship>
amaximus
ne haragudj, <#wow3>
de tényleg el kell mondjam neked, hogy munkaszerűen napi 4-5 ilyen igen okos embert kell helyreigazítanom,mert a lógikájuk(igen ó-val) olyan,mint az eltévedt jámbor borjúé. max. amax.
a jelek szerint, tényszerű tévedésid sosem érnek véget. nem oktattam ki mucsácsót, csak gratuláltam neki a szabad és nyitott szemmel is látható felismeréshez, hogy az ott egy mobiltelefon.<#kacsint>

másrészt az előzményben nem egy magnókazira hasonlító eszköz volt, hanem egy deck és egy okostelefon, elég valós fizikai valójában, csak az audió részt nyilván egy másik hardverrel,ami itt épp az okosteló, aminek igen, van szoftvere is, mint a letöbbnek, áttolták a deckre,
ettől még semmi köze a te szoftveredhez, hisz az audio lejátszás részét (a forrást) egy kacsa vagy rád hasonlító borjú alakú vagy kinézetű hardver/szoftver párossal is megoldhatták volna.

kérlek, hagyd meg az okoskodást másra,mert neked kellő háttér nélkül egyrészt amúgy sem megy, vagy csak erőlködve, nehezen, másrészt, ha menne is,nem állna olyan jól, mint nekem. <#hehe> inkább írj valamit a hificsójszba.
Zephyr Retiring
Ha már amúgyis kioktattad mucsácsó kollégát, hogy bizony, egy okostelót építettek egy régi magnódeckbe, akkor arra is rájöhettél volna, hogy ehhez a fázishoz egy szoftver is kell, ami le is játssza a zenét és optikailag is úgy néz ki, mint egy magnókazi.
Ehhez javasoltam próbaképp egy olyan szoftvert, amivel már kipróbálható a művelet...megfelelő szoftver hiányában ugyanis szart sem ér a kijelentésed, hogy okostelefont használtak a magnókazi helyén. Így már remélem számodra is érthető a dolog..<#hehe>

amaximus
ettől a nem szokványos vokáltól egész élvezhető lett <#eljen>
amaximus
igazad van sok részletben, a nagyjával simán egyetértek, ettől függetlenül úgy gondolom, a többség jobban szereti, ha pörgősebb a zene. én is.
MS meg valószínű a mai napig tojik erre, és azt és úgy csinálja,ahogyan neki tetszik. ha figyelembe vesz egy ilyen siker %ot,már az is mérce.
az általad is említett lassúakat tényleg bűn lett volna nem megcsinálni. durva vagy nem, de anyag biztos jön majd, mert már ezek is ígérgettek új epét, de síri csönd van még mindig. biztos a twins-el együtt készül. <#nevetes1>
amaximus
megpróbáltak egy saw korszaknak megfelelő pancsi slágert csinálni, ennyiből azt hallom,az sikerült., de ennyi manapság már nem elég.
amaximus
komolyan<#zavart2>
érdekelne, hogyan jutottál el agyilag egy hardveres témától egy mezei android szoftverig?<#falbav>
nem biztos, de lehet, hogy az emberiség számára a te utad a sikerhez vezető egyetlen választás.
a progit ismerem, de annyi kapcsolódása van az előzményekhez,mint általában neked az itteni témákhoz.<#hehe>
és igen,majdnem jól látod,nem az a téma, hogy kazetta kinézetű szoftverrel hangot játszunk le.

Zephyr Retiring
Ezen témát érdeklődőknek...
..érdemes a "casse-o-player" progit is csekkolni androidokon.
Van egy teljes ablakos menürésze is, ha netán valaki még nem ismerné...szerintem elég élethű az is...

rain70
Ő már szinte "grandma éves", de még most sem dobnám ki az ágyamból. <#hawaii> De a kis előzetes alapján ez nem lesz padlós zene szerintem.
Örülök, hogy újra itt vagy, Reynaud! <#eljen>

rain70
Amikor még Mflex válaszolt nekem a Soundcloud-on privátban és talán ezzel titkot árulok el, nekem azt írta 2014-ben, hogy ő nem a hallgatóknak készít zenét, hanem magának és ezen csak akkor változtatna, ha a zenéi nem érnék el a legalább 80%-os tetszési indexet, és ez így bennem maradt ezért mindig néztem a lájkokat és kommenteket, hogy nemcsak engem küldött padlóra a legtöbb zenéivel, mert a zenéi azóta is mind 90-95%-sak, vagy afölött teljesítenek. Azóta meg csak rá kell nézni a csatornájukra, a közelében sincs senki a hasonló előadók közt, akkor minek változtasson bármiben is? <#zavart2>
A bpm emelés meg szubjektív, egy gyors dalon soha az életben nem jönnek ki a szépen elnyújtott szintetizátor dalalmok, sőt szinte semmi, ahogy azt ő megálmodta az eredeti ütemben, tehát nekem egyáltalán nem hiányzik a gyorsabb diszkó zene tőle, inkább MOMENTS, TIMELINE felsőszintű mesterműveket komponáljon, mint a bpm emelés átlagos diszkó baromságokkal. <#nyes>
Bár az előbb szidtam Mflex zenéjét, de ha jól belegondoltok, csak azért van összehasonlítási alap, mert úgy dobálja ki a kurva jó zenéket egymás után (néha néha számomra egy-egy szarral), amire más egyszerűen nem képes. Ha Mflex évente egyszer adna ki zenét fel sem merülne senkiben, hogy jaj a bpm miért lassú. Így is sok olyan zenéje van, amiben gyors a bpm, csak van az előbb említett sok zenéjéből viszonyítási alap.
Részemről ne változtasson semmit. Szóval ez a Save the izé valami szar bpm emeléssel együtt is! <#levele> Remélem jön valami durva anyag is majd a jövőben.
<#hehe>
Na megyek főzni, ja én azt is tudok, meg takarítani, mosni, gyereket nevelni. Itthon nincs szavam, ezért itt leszek g..i, ha szívóztok! <#hehe><#worship>
Szép vasárnapot Mindenkinek! <#love11>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.18. 08:10:26
rain70
Ennek a zenének tökmindegy a bpm emelés, számomra azon kivételek közé tartozik, ami egyszerűen szar kategória (volt) Mflexéktől.
Bár, ahogy látom így is imádják.
rain70
Csak azért most válaszolok rá (illetve nem válaszolok rá), mert eddig nem léptem ide be, de ennyi idő után elengedem a fülem mellett. A jövőben nem fogom. Béke.
Gazebo - Italo By Numbers (2018)
MP3. 320.rar 178Mb

01. Passion
02. Give Me One Day
03. Self Control
04. Wait
05. I Like Chopin (Classic Remastered)
06. Tarzan Boy
07. Another Life
08. Survivor
09. Happy Children
10. Lunatic (Classic)
11. Untouchable
12. People from Ibiza
13. Masterpiece (Classic Remastered)
14. Easy Lady
15. Dolce Vita (Classic)
16. Rainfall Memories
17. La Divina

https://yadi.sk/d/DVexSS9r3TUNgq

Utoljára szerkesztette: lazzoo, 2018.03.17. 21:21:28
Gazebo - Italo By Numbers (2018)
FLAC.rar 552Mb

01. Passion
02. Give Me One Day
03. Self Control
04. Wait
05. I Like Chopin (Classic Remastered)
06. Tarzan Boy
07. Another Life
08. Survivor
09. Happy Children
10. Lunatic (Classic)
11. Untouchable
12. People from Ibiza
13. Masterpiece (Classic Remastered)
14. Easy Lady
15. Dolce Vita (Classic)
16. Rainfall Memories
17. La Divina

https://yadi.sk/d/ITITj_bu3TUNi4
reynaud
Tán néhány tagot érdekelhet,nagyon friss anyag.

Johnny EX - Louie, Louie Forever (2018) bandcamp

ItaloDisco4Ever !

amaximus
amaximus
ok, gondoltam <#vigyor0>
Én is hallottam, de most csak az volt a cél hogy gyorsabb legyen nem egy minőségi felvétel elkészítése. <#ravasz1>

amaximus
ez igaz, én is jobban szeretem,ha nem áll meg a bpm jelző két ütem között <#nevetes1>, tehát kicsit pörgősebb lenne,az sok zenéjét diszkósabbá és szélesebb körben kedveltté tehetné, de valamiért több ilyen nagyon lassút tol.
5-10bpm növelés is elég lenne sokszor. a mintádban borzasztóan hullámzik az ütem még fülre is, de a lényeget hallottam, lényegesen jobb lenne így.
amaximus
<#integet2> olyan rendes vagy és még közben figyelmes is!<#nevetes1><#worship>
Musachy
Gondoltam segítek, hogy rájöjjetek és tehess egy epés megjegyzést végre. <#eljen>

imo :) science fiction is science fact

Szerintem és ez csak magánvélemény, nagyon sok zenéje van ami túl lassú.
Nem kell messzire menni ITT van a dal egy kicsit felgyorsítva kb 1 perccel lett így rövidebb a lejátszási ideje de szerintem így több élet van benne.

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.17. 11:36:01

amaximus

nem tudom, miért olyan ismerős ez az instrumentál?

nem rossz a téma, még ha picit kidolgozatlan is

Marko Flynn - Give Me A Break
amaximus

Alex Scuderi - I Feel The Same (Extended Mix)

és ilyen, amikor az alapok miatt véletlen már-már italo disco felé orientálódott dal születik a jelenleg berlini bázisú, de távol keleti származású zeneszerző-producertől, akihez mellécsapódott egy lengyel zeneszerző és egy olasz felmenőkkel rendelkező modellkedő srác is, az utóbbi énekelget, aztán ezt hozták össze.
amaximus
<#nevetes1> igen, ismerem az eredetit,azért is kérdeztem pont.
nekem is tetszik így sokkal gyorsabban!