NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
imo :) science fiction is science fact
Az esetleges reklamációk esetén kéretik figyelembe venni, hogy ez bizony kérem new italo disco<#worship>#worship>
de mára már erről ne írj sem nyíltan, sem árnyaltan, sem burkoltan többet.
sam foxot bele lehet erőltetni a nu-discoba, csúnyán, de lehetne, ha meghallgatod a zenei alapokat, és kiszedsz képzeletben pl egy 30 sec részletet, elmehet bármelyik italo zenében is. a te sd zenédből pedig semmit olyat ne tudnék kivenni,ami picit is hasonlít akár munzert úr munkásságára,akár az ide való stílusok bármelyikére,még keverve sem. de mit nem értesz ezen, hogy nem tudod elengedni a témát? részemről ennyi,mára hagylak pihenni,mert elfáradtál.
Életemben nem láttam még valakit...
Maxika! Plíz töröld már ezt a sok ide nem illő hszt.<#worship>#worship>
Az enyéimet ne, csak a sz@rabbakat!<#gunyos1>#gunyos1>
Továbbra sem érted a humort. Az enyémet még megértem, de hogy maxikáét sem?<#hehe>#hehe>
Csak viccelt a helyreállító műtéttel, ez egyértelmű..
Kezdődik a kézi meccs! <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
A törlés teljesen jogos volt,a cirkuszt ez ügyben lefújhatnátok már,egyébként sem vagy az a hsz törlő bajnok "HG"! <#vigyor2>#vigyor2>
Éppen én szoktam kifogásolni,hogy nem élsz a hsz törlő jogoddal elégséges terjedelemmel! <#nevetes1>#nevetes1> <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
...ez jutott eszembe erről...
ááá, szarjunk bele.ma egy ilyen szar nap van.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.07. 16:50:11
a discogs nem egy stíluselemző portál, és ha ismernéd (mint ahogy azt sem ismered), tudnád, hogy elég szűkös a stílusmeghatározási és besorolási lehetőség, ezért adódik sokszor úgy, hogy abszurd kategóriákba kénytelenek jelölni akár előadókat,akár zenéket a tagi szerkesztők vagy munkatársak. nem nagy ügy, de te szeretnél belőle nagyot csinálni. nem fog menni. itt nem.
tényleg nem érdekelnek a béna linkelt cikkeid, de már nem tudom, hogy hogyan mondjam vagy írjam le, hogy NEM ÉRDEKEL, miattam ne linkelgess semmilyen egybites értelmű cikket vagy józsi bácsi véleményét a túloldalról.
a többi részt nem értem, minek ide írtad, szerintem megint fórumot tévesztettél. <#vigyor>#vigyor>
a fórumba kerülő zenei stílusokról,amennyiben az kiugróan eltér az idevalótól, továbbra is döntök. elég ritkán élek ezzel a lehetőséggel,de ezzel lehet keretek között tartani, hogy te ne dobáld ide a hányattató sorsú zenei ajánlóidat. valamint mint jeleztem, ha az aktív tagok nagy hiányát érzik annak,amit eltávolítok, demokratikus alapokon visszaállításra kerül. nincs más dolgod,mint támogatókat szerezni a csodálatos sd zenédhez. nem kell emiatt most hetekig fesztiválhszek tömkelegével fárasztani mindenkit.
písz
A véleményedet tiszteletben tartom,nincs két azonos zenei ízlésű ember,egy kicsit a dal minősítését túl toltátok,ezért írtam a hisztit.
ItaloDisco4Ever !
Külföldi oldalakon is vannak azért párbeszédek,zrikálás és egyéb nem oda való dolgok nélkül,zéró személyeskedés,szinte csak a zenére koncentrálva.
Tudnék néhány linket dobni,de pofátlanság volna más fórumokat reklámozni,én ezt preferálom,tudjátok jól.
Valamint egy spanyolnak vagyok tagja,a nyelv miatt,elképesztő volt anno a fogadtatásom,szó szerint leesett az állama kedves barátságos üdvözléseken,de ott egy ékezet lemaradásért rád szól a modi,trágár szóért pedig azonnali kitiltás jár.
Ez meg így durva,viszont béke és rend van!
ItaloDisco4Ever !
A fenti címstílusba nem illik bele, mert annyira szar. Többet nem írom, le, hogy szar (de mégis mert nem tudnám befejezni ezt a bűzlő mondatot), mert a szar az szar és előbb utóbb a szar tovább fejlődik még nagyobb szarrá és akkora szar lesz belőle, hogy Amaximus a háttérképet egy nagy wc csészére cserélheti mellette dugulás elhárító szerszámokkal.
Viszont, ha még sem az, mert másoknak bejön, akkor csak nekem szar és maradjon, ez csak vélemény volt és írhatnám ugyanazt, ha nem teszik, átlépsz rajta.
A korrekt véleményt meg dalszerzőktől, hangmérnököktől kell kérni. Ez egy átlagos fórum átlaghü...emberekkel.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.04.07. 16:26:04
Akkor csapjunk bele: egyrészt, a spoiler alatti rész nem neked szólt, szóval nem is értem miért reagálsz rá egyáltalán..
De ha már okítasz, jöjjön egy idézet csak neked az ős italo-szakinak, aztán linkelem is a forrását:
"...(Haluska Imre ugyan hétről hétre lelkesen mutatta be a rádióban a legújabb, Milánóban megkaparintott lemezeit, de ezek többsége egykaptafa-italo volt), ráadásul az eredetit is tovább butító-sziruposító német szűrön keresztül, lásd Fancy, Joy, Silent Circle, és persze a Modern Talking-Bad Boys Blue-C.C. Catch triumvirátus. De ezzel az eurodisco vagy discofox vonulattal tényleg hiba lenne egy kalap alá venni az italót, amely a fenti tényezők miatt nálunk sajnos joggal kapta meg a gagyi stigmát...."
Ízlésekről vitatkozni teljesen felesleges. És csak azért szidni egy zenekart, mert nem kedveljük, szintén az. Persze van akinél ez szívből jön (azokra nem is lehet haragudni), de van aki csak az eszét játssza. Ezt értsd akikre akarod, én neveket nem mondok.
Itt a teljes cikk amúgy ha érdekel.
És ha nem, hát akkor sem történik katasztrófa..
Fogadj el tőlem egy jó tanácsot: ne bírálj és dönts zenei stílusokról egymagad. Az amúgy sem lenne túl tisztességes senkivel sem szemben.
Jelezd inkább a discogs felé a stílus félreinformálást<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.07. 16:24:34
rengeteg külföldi oldalon nem igazán vannak vélemények, vagyis a rosszakkal kevésbé kifejezőek,mint mi, valamint sok helyen nincs is igény a beszéljük megre, elég, ha bejelentik a valamit, esetleg linkelnek hozzá és annyi. ha valaki véleményt alkot,az már többnyire a blog vagy a dobj egy lájkot kategória.
Ez van és nem fog itt semmi változni már,mindig belefogunk futni olyan tagokba akik ide jönnek az otthon felhalmozott stresszt levezetni !
ItaloDisco4Ever !
Több tucat "S-A-W" szerzemény mászta meg a hivatalos angol eladási listákat,gyakran a legtetejéig felcsúszva!
ItaloDisco4Ever !
csak majd a szomszéd fórumba.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.07. 16:13:14
Jó és hasznos dolog is lehetne a zene rajongóknak,italo-disco fanoknak egy ilyen jellegű fórum,illetve topic.
Sam Fox általam alább linkelt 3 zenéje volt nálam befutó,nem tartozott a kifejezett kedvenceim közé !
Ez az újdonság egy laza ,ahogy Maxika is írja "S-A-W" zenei jegyeket felidéző zene,olyan mint egy jó ízű limonádé,semmi különös,de fogyasztható.
Hölgyek és Urak .... nem lehetne valamiképpen megoldást találni arra ami más országok zenei fórumain flottul működik?
Talán nem kell részleteznem vágjátok mire utalok,a fene sem vágyik arra hogy itt egyes személyek által előidézett légkörben aktívan hozzászóljanak egy-egy zenei témához.
Ha választhatsz egy első osztályú vendéglátó üzlet és egy sarki köpködő közt,ki az a marha aki a köpködőbe megy egy italt lehörpinteni.
Viszont ha nincs lehetősége egy nívós helyre betérni,válszeg a többség a sarki köpködőt kihagyja.
Egy hasonlat volt ,ezért nincs igazi pörgés a zene fórumon,a legjobb szándékkal szeretném ennek ellenkezőjét látni,de tudom nehéz eset,azért próbálkozzunk....hátha.
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.07. 15:46:10
szerintem meg úgy gondoltam, érteni a pojjént, de nem. tényleg tévedtem. fenébe. jó, hogy rávilágítottál.
ez a Sam dal pedig jellemző saw elemeket tartalmaz, csak sajnos különösebb vonzerő nélkül.
köpködés nem volt, anyázás volt! maradjunk a tényeknél, nem kell a grimm vagy zeff mese fórum.<#vigyor0>#vigyor0>
Mark Ashley - Cheri Cheri Lady
Fun Boy - Pretty Face
A kritikát én kezdem,ezek szörnyen rosszak,ide nekem Samantha Fox új dalát ,minden verzióban!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
KALAX feat. Player One - Not Alone
Az egy dolog hogy neked,nektek nem tetszik Sam Fox új dala,másik ezernek meg igen,lehet mazsolázgatni a kommenteket a videó alatt vagy akár a face oldalán.
Akinél ez nem nyerő tovább lép a dolgon hiszti nélkül ,s mivel egy hölgyről van szó,legalább a minimális tiszteletet megadva.
Egyébként ránéztem a napi friss kiadványokra,ezeket találtam.
BCR ... i have to puke !
MT klón <#levele>#levele>
...ezerszer inkább Samantha Fox,s egyébként én "S-A-W" rajongó voltam és vagyok,az angol disco zene (PWL Records kiadványok zöme nálam betalált!
ItaloDisco4Ever !