NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Manapság esetleg. De akadnak azért kivételek.. pl. Ford Fairline is és az A&O Kleopátra küldetés is teljesen más szintre emeli a filmet magyarul mint eredeti nyelveken. Nem is beszélve a Frédi és Béni rajzfilmek magyar szinkronjairól..<#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Musachy
Ez is örök toplistás persze, de a szinkronos dolgot nem osztom. Az igaz, hogy régen jobb magyar szinkronok voltak (mondjuk a Star Wars sorozat nem), de az eredetinél sosem jobb semmilyen szinkron.

imo :) science fiction is science fact

rain70
Csak semmmi szarság! <#nevetes2>

Ez szerintem még jobb és inkább a magyar, mert akkoriban az amcsik is lenyilatkozták, hogy a magyar szinkronnal jobb és poénosabb lett a film, mint az eredeti. Igen, akkoriban profik voltak a színészek szinkronmunkáik is.

Zephyr Retiring
A lentebbi kérést figyelembe véve egy tavalyi remake italo disco inkább csak spoiler alatt..

Az esetleges reklamációk esetén kéretik figyelembe venni, hogy ez bizony kérem new italo disco<#worship>

Zephyr Retiring
Elengedtem. Sam Foxot is..(akinek szerintem ugyanúgy semmi keresnivalója itt)<#wave>

amaximus
örök kedvencek! <#eljen><#nevetes1>
amaximus
nem vicceltem! hozd az 5 aktiv tag támogatót és nézegesd itt is azt a szart. KOMOLYAN! ez ma a te nagy lehetőséged!
de mára már erről ne írj sem nyíltan, sem árnyaltan, sem burkoltan többet.
sam foxot bele lehet erőltetni a nu-discoba, csúnyán, de lehetne, ha meghallgatod a zenei alapokat, és kiszedsz képzeletben pl egy 30 sec részletet, elmehet bármelyik italo zenében is. a te sd zenédből pedig semmit olyat ne tudnék kivenni,ami picit is hasonlít akár munzert úr munkásságára,akár az ide való stílusok bármelyikére,még keverve sem. de mit nem értesz ezen, hogy nem tudod elengedni a témát? részemről ennyi,mára hagylak pihenni,mert elfáradtál.
Zephyr Retiring
Jó hokizást!..ööö..vagy nem arról beszéltél?<#hehe>
Életemben nem láttam még valakit...
így begerjedni a sz@rozástól
<#nevetes1>

Maxika! Plíz töröld már ezt a sok ide nem illő hszt.<#worship>

Az enyéimet ne, csak a sz@rabbakat!<#gunyos1>

amaximus
igen, eddig én is úgy éreztem, hogy elég ritkán szoktan belenyúlni a dolgokba, de most nagyon kellett, mert ha zeffre rájön ez a fajta itálódickózási roham, gyorsan átfordulhatnánk valamiféle szofisztikált glitch-hop-pop-thrash stílus felé is. ez neki normális is lenne, csak hát a 'normális' értelmezése is vitaalap sokaknál. <#nevetes1> velük meg nem vitázom. <#worship>
Zephyr Retiring
Mint ahogy Samantha Fox-nak sincs. Amúgy meg a franc se kérte a vidi visszahelyezését.
Továbbra sem érted a humort. Az enyémet még megértem, de hogy maxikáét sem?<#hehe>
Csak viccelt a helyreállító műtéttel, ez egyértelmű..

reynaud
Ne sz@rakodjatok már ennyit,mert rossz szag fogja átjárni a topicot,na én ki is lépek!
Kezdődik a kézi meccs! <#integet2>

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Pedig jó cikk, de mint mondtam: az élet megy tovább. Ne szarozzunk hát<#hehe>

reynaud
Belehallgattam a törölt videóba,semmi köze nem volt a topic zenei stílusaihoz.
A törlés teljesen jogos volt,a cirkuszt ez ügyben lefújhatnátok már,egyébként sem vagy az a hsz törlő bajnok "HG"! <#vigyor2>
Éppen én szoktam kifogásolni,hogy nem élsz a hsz törlő jogoddal elégséges terjedelemmel! <#nevetes1> <#wave>

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Ennyit szarozni...

...ez jutott eszembe erről...

amaximus
most akkor az a szar tényleg szar?! vagy most mi a szar szar? <#nevetes1>
ááá, szarjunk bele.ma egy ilyen szar nap van.
Musachy
Lehetne. A Marcello The Mastroianni például sokat szólt akkoriban nálam is, de azért én sem mondanám tipikusan egy italodiszkónak. (annak ellenére, hogy sokszor leszögeztem, hogy én aztán nem vagyok mestere a stílusba sorolásoknak).
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.07. 16:50:11

amaximus
köszi! <#nevetes1> rossz irányba fordult volna,aztán rájöttem, nem az a cél.
amaximus
mint oly sokadjára,megint történelmi tévedésben vagy, neked elnézem,mert már annyira megszoktam, és tévedéseid tömkelegével megszoktattad magad már másokkal is.
a discogs nem egy stíluselemző portál, és ha ismernéd (mint ahogy azt sem ismered), tudnád, hogy elég szűkös a stílusmeghatározási és besorolási lehetőség, ezért adódik sokszor úgy, hogy abszurd kategóriákba kénytelenek jelölni akár előadókat,akár zenéket a tagi szerkesztők vagy munkatársak. nem nagy ügy, de te szeretnél belőle nagyot csinálni. nem fog menni. itt nem.

tényleg nem érdekelnek a béna linkelt cikkeid, de már nem tudom, hogy hogyan mondjam vagy írjam le, hogy NEM ÉRDEKEL, miattam ne linkelgess semmilyen egybites értelmű cikket vagy józsi bácsi véleményét a túloldalról.
a többi részt nem értem, minek ide írtad, szerintem megint fórumot tévesztettél. <#vigyor>
a fórumba kerülő zenei stílusokról,amennyiben az kiugróan eltér az idevalótól, továbbra is döntök. elég ritkán élek ezzel a lehetőséggel,de ezzel lehet keretek között tartani, hogy te ne dobáld ide a hányattató sorsú zenei ajánlóidat. valamint mint jeleztem, ha az aktív tagok nagy hiányát érzik annak,amit eltávolítok, demokratikus alapokon visszaállításra kerül. nincs más dolgod,mint támogatókat szerezni a csodálatos sd zenédhez. nem kell emiatt most hetekig fesztiválhszek tömkelegével fárasztani mindenkit.
písz
Zephyr Retiring
Ide semmiképp sem, de oda ahol ismerik is az italo disco stílust, bármikor<#vigyor>

reynaud
Nem én készítettem Sam Fox dalát,tehát nem engem kritizáltál,nem is vettem magamra.
A véleményedet tiszteletben tartom,nincs két azonos zenei ízlésű ember,egy kicsit a dal minősítését túl toltátok,ezért írtam a hisztit.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Az esélytelennel egyetértek.
Külföldi oldalakon is vannak azért párbeszédek,zrikálás és egyéb nem oda való dolgok nélkül,zéró személyeskedés,szinte csak a zenére koncentrálva.
Tudnék néhány linket dobni,de pofátlanság volna más fórumokat reklámozni,én ezt preferálom,tudjátok jól.
Valamint egy spanyolnak vagyok tagja,a nyelv miatt,elképesztő volt anno a fogadtatásom,szó szerint leesett az állama kedves barátságos üdvözléseken,de ott egy ékezet lemaradásért rád szól a modi,trágár szóért pedig azonnali kitiltás jár.
Ez meg így durva,viszont béke és rend van!

ItaloDisco4Ever !

rain70
Te most miről is gondoltad azt, hogy én hisztizem? Leírtam, hogy NEKEM az a zene egy szar, nem ide való, mert szar. Nem azért, mert te raktad ki, hanem, mert szar. Ha Amaximus rakja ki, akkor is szar.
A fenti címstílusba nem illik bele, mert annyira szar. Többet nem írom, le, hogy szar (de mégis mert nem tudnám befejezni ezt a bűzlő mondatot), mert a szar az szar és előbb utóbb a szar tovább fejlődik még nagyobb szarrá és akkora szar lesz belőle, hogy Amaximus a háttérképet egy nagy wc csészére cserélheti mellette dugulás elhárító szerszámokkal.
Viszont, ha még sem az, mert másoknak bejön, akkor csak nekem szar és maradjon, ez csak vélemény volt és írhatnám ugyanazt, ha nem teszik, átlépsz rajta.
A korrekt véleményt meg dalszerzőktől, hangmérnököktől kell kérni. Ez egy átlagos fórum átlaghü...emberekkel.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.04.07. 16:26:04
Zephyr Retiring
Hát, ahhoz képest, hogy SD rajongónak tituláltad önmagad, szép öngólt rúgtál mind a vidi törlésével, mind a banda leminősítésével<#hehe>

Akkor csapjunk bele: egyrészt, a spoiler alatti rész nem neked szólt, szóval nem is értem miért reagálsz rá egyáltalán..
De ha már okítasz, jöjjön egy idézet csak neked az ős italo-szakinak, aztán linkelem is a forrását:

"...(Haluska Imre ugyan hétről hétre lelkesen mutatta be a rádióban a legújabb, Milánóban megkaparintott lemezeit, de ezek többsége egykaptafa-italo volt), ráadásul az eredetit is tovább butító-sziruposító német szűrön keresztül, lásd Fancy, Joy, Silent Circle, és persze a Modern Talking-Bad Boys Blue-C.C. Catch triumvirátus. De ezzel az eurodisco vagy discofox vonulattal tényleg hiba lenne egy kalap alá venni az italót, amely a fenti tényezők miatt nálunk sajnos joggal kapta meg a gagyi stigmát...."

Ízlésekről vitatkozni teljesen felesleges. És csak azért szidni egy zenekart, mert nem kedveljük, szintén az. Persze van akinél ez szívből jön (azokra nem is lehet haragudni), de van aki csak az eszét játssza. Ezt értsd akikre akarod, én neveket nem mondok.

Itt a teljes cikk amúgy ha érdekel.
És ha nem, hát akkor sem történik katasztrófa..
Fogadj el tőlem egy jó tanácsot: ne bírálj és dönts zenei stílusokról egymagad. Az amúgy sem lenne túl tisztességes senkivel sem szemben.
Jelezd inkább a discogs felé a stílus félreinformálást<#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.07. 16:24:34

amaximus
szerintem esélytelen. sok szempont miatt is, szemlélet, lehetőségek, szokások, zenei irányultságok különbzősége, személyiségi jegyek, stb.
rengeteg külföldi oldalon nem igazán vannak vélemények, vagyis a rosszakkal kevésbé kifejezőek,mint mi, valamint sok helyen nincs is igény a beszéljük megre, elég, ha bejelentik a valamit, esetleg linkelnek hozzá és annyi. ha valaki véleményt alkot,az már többnyire a blog vagy a dobj egy lájkot kategória.
reynaud
Vagy egyesek hozzászólása után,egy jót hányni! <#nevetes1>
Ez van és nem fog itt semmi változni már,mindig belefogunk futni olyan tagokba akik ide jönnek az otthon felhalmozott stresszt levezetni !

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Igen,az angolok sosem voltak oda az effajta disco zenékért,de mégis van egy fonákja a dolognak,ami mindjárt ellentmond amivel kezdtem.
Több tucat "S-A-W" szerzemény mászta meg a hivatalos angol eladási listákat,gyakran a legtetejéig felcsúszva!

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Igazad van, bár néha jó lenne köpni egyet és továbblépni... Tudom lépjek... <#vigyor5>

amaximus
ha tényleg SD, akkor jöhet! <#ravasz1>
csak majd a szomszéd fórumba.<#vigyor>
Musachy
Egy jó kis SD jöhet? (a korrekció után jobb lett a hsz-od is)
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.07. 16:13:14

reynaud
A korrekt véleménynyilvánítással semmi problémám,bizonyos dalok esetében kifejezetten érdekel ki mit gondol,de nem köpködő stílusban!
Jó és hasznos dolog is lehetne a zene rajongóknak,italo-disco fanoknak egy ilyen jellegű fórum,illetve topic.

Sam Fox általam alább linkelt 3 zenéje volt nálam befutó,nem tartozott a kifejezett kedvenceim közé !
Ez az újdonság egy laza ,ahogy Maxika is írja "S-A-W" zenei jegyeket felidéző zene,olyan mint egy jó ízű limonádé,semmi különös,de fogyasztható.

Hölgyek és Urak .... nem lehetne valamiképpen megoldást találni arra ami más országok zenei fórumain flottul működik?
Talán nem kell részleteznem vágjátok mire utalok,a fene sem vágyik arra hogy itt egyes személyek által előidézett légkörben aktívan hozzászóljanak egy-egy zenei témához.
Ha választhatsz egy első osztályú vendéglátó üzlet és egy sarki köpködő közt,ki az a marha aki a köpködőbe megy egy italt lehörpinteni.
Viszont ha nincs lehetősége egy nívós helyre betérni,válszeg a többség a sarki köpködőt kihagyja.
Egy hasonlat volt ,ezért nincs igazi pörgés a zene fórumon,a legjobb szándékkal szeretném ennek ellenkezőjét látni,de tudom nehéz eset,azért próbálkozzunk....hátha.

ItaloDisco4Ever !

amaximus
ezek szerint. kibeszéltük.
egyéb zenei javaslat mára?!<#hawaii>
Musachy
Ezek szerint szar poén volt, mint ez a megjegyzésed is.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.07. 15:46:10

amaximus
szerintem meg nincs musachy sem, aki magáról ezt állítja, az vagy hazudik vagy nem beszámítható.
szerintem meg úgy gondoltam, érteni a pojjént, de nem. tényleg tévedtem. fenébe. jó, hogy rávilágítottál.
Musachy
OK

amaximus
láttam,kinek mire válaszoltál, és értettem is a mondandód, csak mint kiinduló gondolatsorod, hozzátettem a magamét mind az előzményekhez, a régmúlthoz és ez utóbbi Fox asszony kiadáshoz is. szerintem sokaknak semmi baja sincs a régi saw zenékkel.még rain-ek sem.
Musachy
Nincsen tévedhetetlen, aki magáról ezt állítja, az vagy hazudik vagy nem beszámítható.

amaximus
ezek klasszikus slágerei, és nem freestyle-os
Musachy
Ugyanis én nem neked válaszoltam, nem rád értettem a "köpködős" jelzőt, hanem ami nagy általánosságban a SAW zenékkel kapcsolatosan jellemző. Amúgy tisztában vagyok a munkásságukkal, mint jeleztem, nekem semmi gondom velük.

amaximus
mondták már mások is, de sem a helyzetükön, sem a tényeken nem változtatott.
Musachy
kár...

amaximus
sosem tévedek! <#nevetes1>
Musachy
Ezt tévedésből (?) nekem címezted...

amaximus
nem vágom, miért is kellenek ezek az újraéneklések?!
ez most biznisz bárkinek is?
amaximus
a SAW zenékkel semmi gond nem volt, sokszor belőlük építkezett Fox, Mingoue, Astley, Mel and Kim, Bananarama, Jason Donovan és még sokan mások is.
ez a Sam dal pedig jellemző saw elemeket tartalmaz, csak sajnos különösebb vonzerő nélkül.
köpködés nem volt, anyázás volt! maradjunk a tényeknél, nem kell a grimm vagy zeff mese fórum.<#vigyor0>

Musachy
Sam Fox ügyében nem volt hiszti, csak egy vélemény, legalábbis részemről. A régivel kiegyezek, van is egy LP-m tőle. A Stock-Aitken-Waterman szerzőtrió zenéivel sincs bajom, nem osztom a szokásos köpködős álláspontot.

reynaud
Csak semmi trágárkodás ,szalonképes jelzőkkel a véleményeket, 😊

Mark Ashley - Cheri Cheri Lady
Fun Boy - Pretty Face

A kritikát én kezdem,ezek szörnyen rosszak,ide nekem Samantha Fox új dalát ,minden verzióban!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Bunny X - Hit Show

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Jól felhúztad magad,feszültségoldásként ezt az újdonságot ajánlom.
KALAX feat. Player One - Not Alone

Az egy dolog hogy neked,nektek nem tetszik Sam Fox új dala,másik ezernek meg igen,lehet mazsolázgatni a kommenteket a videó alatt vagy akár a face oldalán.
Akinél ez nem nyerő tovább lép a dolgon hiszti nélkül ,s mivel egy hölgyről van szó,legalább a minimális tiszteletet megadva.
Egyébként ránéztem a napi friss kiadványokra,ezeket találtam.
BCR ... i have to puke !
MT klón <#levele>

...ezerszer inkább Samantha Fox,s egyébként én "S-A-W" rajongó voltam és vagyok,az angol disco zene (PWL Records kiadványok zöme nálam betalált!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
a lover-en tudva, hogy full leszbi, én is csak mosolyogtam, ezek nem visszatérések, inkább csak erőlködések.ő tudja mire jó.
zerikát meg sosem szerettem,se így, se úgy. <#vigyor>