NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen van köze a rádios multhoz.Sajnos az általad kedvelt zenét sehol nem tudnám elnyomni, mig Annabellt több helyzetben is.Ez a különbség dióhéjban.
De otthoni hallgatásra biztos jó.....és rádiokat sem muszáj hallgatni.Én sem szoktam😊)Sem régen,most meg pláne nem.
Ahogy helyesen utalsz rá,egyszerűen kellemes a fülnek,jó hallgatni,s ez éppen elég ahhoz hogy zenei élményt nyújtson.
ItaloDisco4Ever !
Mulatós közeli plastic dallamok,élvezhetetlen, a zenei alappal nem szinkronizáló vokállal,én ezt nem ismertem,belehallgatva 2 perc után pause,mert fejfájás közeli "élményt" kaptam tőle.
Van néhány hallgatható,jobb Maxi Music Produkció pld. Vince International,Night In Wales,de a többség egy kaptafára készült,két dallamos borzalom.
ItaloDisco4Ever !
Erre utaltam,de te dolgod,nekem viszont egy újabb strigula behúzása ami a csalódást illeti a személyedet illetően.
ItaloDisco4Ever !
imo :) science fiction is science fact
És hát igaz az ízlések és pofonok mondás......
Egyébként én mindig is vállaltam,hogy ízléstelen vagyok😊)Ennek előnyével és hátrányával egyetemben....egyszer már kifejtettem már ennek történelmi kialakulását.
Anabel Lee - A Story Remember
<#szeret>#szeret>
Pár napra átadom a stafétát, vagy ahogy korábban szépen megfogalmaztad: pár Zef-mentes nap következik ..<#rinya>#rinya>
Mit nap...hetek , hónapok vagy akár évek is lehet(né)nek ezek.
Emelkedjenek hát mind az égnek hálaként a kezek...<#eplus2>#eplus2>
Búcsúzik hát Zef mára és végre valahára zárul szolid mókatára<#idiota>#idiota><#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Persze tudom ízlések és ..... ízlésficamok ! <#hehe>#hehe> ezerszer jobb mint a máximjúzik produkciók .... persze szigorúan szerintem !
ItaloDisco4Ever !
Igazából nem is tudom hová lehetne sorolni. Talán kicsit a dance, a diszkó és a mulatós furcsa elegye.
Nekem a GDB féle eredeti jobban bejön.
Nálunk is volt Rony,és Árva fiú....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wave>#wave>
Azért az igyekezetért jár egy jó pont Zef !<#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Persze szigorúan csak spoiler allatt...mielőtt fejemet veszik még..<#vigyor>#vigyor>
Marisa Machado - Wet Dreams
De maga az ipse továbbra is tisztára Hitler..<#hehe>#hehe>..szóljatok már neki. Lehet neki ez fel sem tűnik..
Nálam,az elmúlt hetek egyik legjobbja !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Soulya ID - Disco Boy 2018.
<#finom>#finom>
Még akkor is,ha a soraid közt leírtakkal vitatkoznék,elsősorban az 55 verziós lemez témában.
ItaloDisco4Ever !
Ha már példaként fehoztam..
És még egy apróság, ha már lemezvásárlás a téma: sokszor megjegyzed, ha valaki mondjuk egy több száz eurós maxi verziót birtokol. Nálam nem az ár játszik. Hanem maga a zene. Akkor is, ha az mondjuk példának okáért csak egy Delirio Mind a Scotch-tól 1 euró értékben. Nem ez fogja eldönteni, hogy ez ennyiért most jó zene, vagy sem.
Ám de nem vagyok egy mohó típus,megelégszem azzal ami van.
Végre kioszthatók neked egy jó pontot,ha tényleg megvásároltad a Mode-One Cd-t,hallgass new-italo-t ,szerintem jó hatással lesz rád.
Amúgy Musachy & Amaximus által megpengetett dologhoz kapcsolódva,szerintem te nem troll vagy,hanem egy tökfej,és gyanúm szerint ezt direktben tolód,régebben bírtam a humorod,előkaphatnád újra azt az énedet.
A "tökfej"jelzőért remélem nem fogsz megsértődni,de ismerd be gyakran tényleg úgy nyilvánulsz meg. <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Akkor ez már a vég kezdete. Ha már te sem tudsz...<#idiota>#idiota>
Na de semmi gond. Valahonnét úgyis beszerezzük majd.<#vigyor>#vigyor>
Nem tudok beszerezhető forrást 😞 !
ItaloDisco4Ever !
csak kár, hogy semmi eredeti sincs bennük, korábbi sikerek lenyúlt dallamai, ütemei
Ez full kizárja a trollkodás tényét. Témától eltérni valamennyire azért sokszor elkerülhetetlen, és ezzel te magad is tisztában vagy (például ha egy segget mutatsz véleményként egy műszaki jellegű totyikban. Na ezt nyugodtan sorolhatnánk a trollkodás számlájához, ha nem lennék ilyen vajszívű amilyen vagyok..<#nevetes1>#nevetes1>
Ad2) engem mindenki megért, aki meg akar érteni. Mert ha nem ért: kérdez, én meg olyankor korrigálom a mondandómat a kérdező intelligenciájához. Aztán már megérti. Ha mégsem, akkor tovább korrigálok..<#hehe>#hehe>
Ad55) (mert közel ennyi sört gurítottunk le ma este a torkunkon a kollégákkal) mi az, hogy nem sikerül?<#nevetes2>#nevetes2>
Kisapám: a fórumozás egyetlen és legfőbb célja a vélemény nyilvánítás pro és kontra. Én mondom mi van, te mondod a tutit, egy harmadik meg reagál rá úgy és azt amit gondol. Ettől halad a totyik, lesz pörgés, lesz miről kommunikálni. Ennyi a lényeg.
Ja, hogy közben egyesek megútálnak másokat, az megesik. Nincs annyi ujj a kezeden, ahány fórumozó letépné bármikor a fejemet. De ugyanannyi meg kedvel is. Jól szórakozik rajtam, rajtad, rajtunk..
Tegye. Ha nincs jobb dolga...
Legyen már egy new italo lemezem nekem is...<#nevetes1>#nevetes1>
Keress priviben, többit ott.<#wave>#wave>
Beszélem az angolt,de van még hová fejlődni ahhoz hogy tökéletes közeli szintre kerüljek.
Igen! jól vágod,az autóm megmutatása fotón nem dicsekvés,valóban inkább az a bizonyos természetes emberi tulajdonságunk az okozat esetemben is,hogy amire büszkék vagyunk,ami örömöt jelent számunkra azt pld.,haveroknak,barátoknak megmutatjuk,mint sok más tagnak,nekem is vannak kiépített jó haveri kapcsolataim az sg-n is.
Nagyon jól összefoglaltad ennek lényegét.
Ezt csak visszaidézem tőled:
Ami a topikban végzett "munkásságodat" illeti, szerintem hasznos. Zeff azt írta, hogy mindez csak reklám, ezeket az infókat előbb vagy utóbb a többiek is megszerzik - ezt így is fel lehet fogni, de én úgy látom, hogy igenis hasznos, mert sok energiát fektetsz ebbe és így a többieket megkíméled egy csomó kutatómunkától, annál is inkább, mert lehet, hogy nem is tennék meg maguktól, vagy nem is tudnák a lelőhelyeket, nincsenek olyan ismerőseik, stb.
Köszönöm hogy ezt leírtad,jól esik hogy hasznosnak gondolod a ténykedésem,én magam is hálás vagyok az aktív tagoknak,minden egyes infóért,úgy gondolom nekünk szenvedélyes zeneimádóknak ez egy nagyon jó dolog,és szó sincs reklámról.
Egy példával azonnal ezt megerősítem,Tom Garrow barátom érdekeltségében tartozó kiadványt sem linkeltem még,szimplán a videót néhány napja.
Ami téged illet,számomra te egy szórakoztató, intelligens egyéniség vagy,kissé talán különc,örülők a jelenlétednek a fórumon.
A pár éve használt EQ avatárod hova lett ? hasonló volt az enyémhez.
ItaloDisco4Ever !
Vision - Midnight.................
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=---rov4VRmM
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2018.07.20. 21:27:40