NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem lelki világ kérdése ez sokszor,,,mindegyik zene tetszik,képtelen lennék dönteni köztük...
cucurbia
Nem baj,túlélem.Beteszem a te striguláid mellé😊)
És igen van köze a rádios multhoz.Sajnos az általad kedvelt zenét sehol nem tudnám elnyomni, mig Annabellt több helyzetben is.Ez a különbség dióhéjban.
De otthoni hallgatásra biztos jó.....és rádiokat sem muszáj hallgatni.Én sem szoktam😊)Sem régen,most meg pláne nem.

reynaud
Zeneileg sem szegényebb,a 80s évek,synth-pop,italodisco stílusát minden flikk-flakk nélkül idéző,nagyszerű dal.
Ahogy helyesen utalsz rá,egyszerűen kellemes a fülnek,jó hallgatni,s ez éppen elég ahhoz hogy zenei élményt nyújtson.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Teljes őszinteséggel mondom,ha valaki felajánlaná e zenét tartalmazó maxiból egy példányt,udvariasan visszautasítanám.
Mulatós közeli plastic dallamok,élvezhetetlen, a zenei alappal nem szinkronizáló vokállal,én ezt nem ismertem,belehallgatva 2 perc után pause,mert fejfájás közeli "élményt" kaptam tőle.
Van néhány hallgatható,jobb Maxi Music Produkció pld. Vince International,Night In Wales,de a többség egy kaptafára készült,két dallamos borzalom.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Tudva a rádiós múltaddal kapcsolatban ,röpke általad is említett dolgokat,melyekből azért nyilvánvaló kedveled az italo-disco stílust,merő meglepetés volt számomra,hogy egy ilyen dalt kukáztál.
Erre utaltam,de te dolgod,nekem viszont egy újabb strigula behúzása ami a csalódást illeti a személyedet illetően.

ItaloDisco4Ever !

<#eljen>
Musachy
Lehet, hogy zeneileg szegényebb vagy egyszerűbb inkább a Carino Cat, de nekem mégis azt jobb hallgatni, valahogy kellemesebb hangzása van.

imo :) science fiction is science fact

cucurbia
Hát vitatkozhatnék ezzel az állítással,de direkt nem fogok.)))).Mondjuk úgy,hogy nekem amikor eldöntöm mi tetszik és mi nem, számtalan olyan szempontot is figyelembe kell és kellett vennem,amit egy sima egyszerű lemezgyűjtő nem szokott.
És hát igaz az ízlések és pofonok mondás......

Egyébként én mindig is vállaltam,hogy ízléstelen vagyok😊)Ennek előnyével és hátrányával egyetemben....egyszer már kifejtettem már ennek történelmi kialakulását.

Azért ezt a maxi CD-t nem adnám a Carino Cat Vinyl-ért zeneileg az biztos.

Anabel Lee - A Story Remember

<#szeret>

Zephyr Retiring
Logikád kikezdhetetlen. Ezért jutalmat érdemelsz...

Pár napra átadom a stafétát, vagy ahogy korábban szépen megfogalmaztad: pár Zef-mentes nap következik ..<#rinya>
Mit nap...hetek , hónapok vagy akár évek is lehet(né)nek ezek.
Emelkedjenek hát mind az égnek hálaként a kezek...<#eplus2>

Búcsúzik hát Zef mára és végre valahára zárul szolid mókatára<#idiota><#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

reynaud
Gondold át újra,velem is előfordult már hogy kidobtam valami értékes dolgot amit később szántam-bántam ,ha azóta még nem volt a kukásautó üríteni,tán még megmenthetsz egy szuper zenét,mert ez az,még képletesen sem kukába való. <#mf1>
Persze tudom ízlések és ..... ízlésficamok ! <#hehe> ezerszer jobb mint a máximjúzik produkciók .... persze szigorúan szerintem !

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Mármint zeneileg? Úgy semmi. Viszont nem ide illik, mert nem new italo.
Igazából nem is tudom hová lehetne sorolni. Talán kicsit a dance, a diszkó és a mulatós furcsa elegye.
Nekem a GDB féle eredeti jobban bejön.

cucurbia
Mi a baj ezzel?Ha még lenne Dáridó,vagy Koós-toló akkor tuti minden héten menne😊)
Nálunk is volt Rony,és Árva fiú....

cucurbia
Hm.Erre mondják,hogy izlések és pofonok,de hát ezért jo,hogy sokan vagyunk.Nálam már hetekkel ezelőtt a kukában landolt.

reynaud
na majd folyt.köv. ! <#wave>

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Igyekszik az ember..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..ott ártani ahol csak tud.

<#wave>

reynaud
Musachy kollégát idézem :
Zeff meg trollkodni , mert sosem értik meg, hogy ő is szeretne valamit hozzátenni, csak nem sikerül.

Azért az igyekezetért jár egy jó pont Zef !<#eljen>

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Ha neked ez bejön, megmutatom a lengyel kollégáink milyen retro zenére mulatnak a klubokban.
Persze szigorúan csak spoiler allatt...mielőtt fejemet veszik még..<#vigyor>

Zephyr Retiring
Perpillanat ez is bejön, pedig lassan már 10 éves zene:

Marisa Machado - Wet Dreams

Zephyr Retiring
A klip is és a zene is baromi jó.
De maga az ipse továbbra is tisztára Hitler..<#hehe>..szóljatok már neki. Lehet neki ez fel sem tűnik..

Musachy
Ez jó! <#eljen>

reynaud
Carino Cat - Chinese Machine (Official Video 2018)

Nálam,az elmúlt hetek egyik legjobbja !

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

cucurbia

Zephyr Retiring
Zenéljünk is...<#vigyor>

Soulya ID - Disco Boy 2018.

<#finom>

Zephyr Retiring
Nem gond. Lehet saját véleményed is<#hehe>

reynaud
Zef,totál be vagyok havazva,ezért most csak nagyon röviden annyit,ez a hsz ,egy nem tökfej csávesz írása,van neked egy ilyen stílusod,arcod is.
Még akkor is,ha a soraid közt leírtakkal vitatkoznék,elsősorban az 55 verziós lemez témában.

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Ezt a zenét egyébként a new generáció is kedveli még manapság is..
Ha már példaként fehoztam..

Zephyr Retiring
Természetesen nem.
Nem ismersz, csak felszínesen. Annyi infó alapján amit itt a fórumokon összeszedhetsz rólam, minden további nélkül tarthatsz akár tökfejnek is ha jólesik. Mode One részleteket megbeszéltük Sanyival, bár anélkül is tudnám hallgatni bármikor, hogy megvenném. Nem ezen múlik. Új és "retro" italo disco-t is hallgatok már viszonylag régóta, igaz, talán csak a mennyiség miatt is, de retro diszkót azt sokkal többet, mint mait, az tény. Sanyának is említettem, hogy épp most szereztem be például egy tripla lemezes diszkó vinylt is. Gyűjtőnek ettől még ne gondolj, mert - mint azt korábban többször is jeleztem már - csak és kizárólag olyan lemezeket veszek meg, amiket szívesen hallgatok is bármikor. Ezért nálam nem fér bele az a gyűjtői szokás, hogy egy zenét beszerzek 55 féle maxi vagy remix verzióban. Ha megvan már mondjuk a radio vagy az album verzió belőle, az nekem doszt elég meghallgatni. Többször is akár, ha akarom. Ezért nem is tudok elismeréssel tapsikolni ha valaki egy zene 55 verziójának birtoklásával dicsekszik. Annak nem látom semmi értelmét mint zenehallgató.
És még egy apróság, ha már lemezvásárlás a téma: sokszor megjegyzed, ha valaki mondjuk egy több száz eurós maxi verziót birtokol. Nálam nem az ár játszik. Hanem maga a zene. Akkor is, ha az mondjuk példának okáért csak egy Delirio Mind a Scotch-tól 1 euró értékben. Nem ez fogja eldönteni, hogy ez ennyiért most jó zene, vagy sem.

reynaud
Akad néhány olyan felvétel ami nincs meg,bár szeretném.
Ám de nem vagyok egy mohó típus,megelégszem azzal ami van.
Végre kioszthatók neked egy jó pontot,ha tényleg megvásároltad a Mode-One Cd-t,hallgass new-italo-t ,szerintem jó hatással lesz rád.

Amúgy Musachy & Amaximus által megpengetett dologhoz kapcsolódva,szerintem te nem troll vagy,hanem egy tökfej,és gyanúm szerint ezt direktben tolód,régebben bírtam a humorod,előkaphatnád újra azt az énedet.
A "tökfej"jelzőért remélem nem fogsz megsértődni,de ismerd be gyakran tényleg úgy nyilvánulsz meg. <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Talking style from Russia ... ez a stílus ha nem tévedek,hozzád közel áll! <#kacsint>

ItaloDisco4Ever !

AlimkhanOV A. - Eyes Of Delight (Extended Mix) Italo Disco 2018
Zephyr Retiring
Micsoooodaa?<#wow1>
Akkor ez már a vég kezdete. Ha már te sem tudsz...<#idiota>
Na de semmi gond. Valahonnét úgyis beszerezzük majd.<#vigyor>

Zephyr Retiring
Gyerekek, gyerekek...<#vigyor>..a témáról ha lehetne..engem már eleget fényeztetek..<#hehe>

reynaud
mindettől függetlenül,tényleg jók.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nekem ez tetszik tőle,aktuálisan sokat játszották (Radio Stad Den Haag).
Nem tudok beszerezhető forrást 😞 !

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Én is megértem, hogyne érteném meg. Ha valaki, akkor ő tényleg az sg elemi része. Dehát tudja ő azt, nem kell mondanom. <#nyes>

amaximus
nem merültem el a részletekben és hosszas előzményekben, de az utolsó előtti mondat vége nagyon gonosz lett! <#vigyor1> még ha igaz is. <#hehe> azért néha zeffet is meg lehet érteni, és én mindenki állás és nézőpontját megértem és elfogadom! kivéve, ha nem egyezik,az enyémmel! <#nevetes1>
amaximus
köszönöm!
amaximus
nekem tetszenek, jók, vikivel együtt!
csak kár, hogy semmi eredeti sincs bennük, korábbi sikerek lenyúlt dallamai, ütemei
Musachy
Oh, pardon, akkor tévedtem... <#hehe>

cucurbia
A SC.-on van ami tetszik,nem sok,de a youtube-re feltettek hallgathatatlanok(számomra)

Zephyr Retiring
Theme is closed.

Zephyr Retiring
Ezt ugyan nem nekem szántad, de akad némi hozzáfűznivalóm ha megengeded...<#worship>
Először is tisztázzuk a "troll" fogalmát, mert ezt a legtöbben szándékosan vagy véletlenül félreértik. Troll az, aki szándékosan, a fő témától állandó jelleggel direkt eltér azzal a szándékkal, hogy a többieket összeugrassza, vagy a fórumozástól elvegye a kedvüket. Közel 10 éve figyelheted a tevékenységeimet csak itt az SG-n különböző témájú fórumokon. Nem egy példát tudnék neked mutatni, ahol pont, hogy én jeleztem a többieknek, hogy lassan ideje lenne már az eredeti témáról is ejteni pár szót.
Ez full kizárja a trollkodás tényét. Témától eltérni valamennyire azért sokszor elkerülhetetlen, és ezzel te magad is tisztában vagy (például ha egy segget mutatsz véleményként egy műszaki jellegű totyikban. Na ezt nyugodtan sorolhatnánk a trollkodás számlájához, ha nem lennék ilyen vajszívű amilyen vagyok..<#nevetes1>

Ad2) engem mindenki megért, aki meg akar érteni. Mert ha nem ért: kérdez, én meg olyankor korrigálom a mondandómat a kérdező intelligenciájához. Aztán már megérti. Ha mégsem, akkor tovább korrigálok..<#hehe>

Ad55) (mert közel ennyi sört gurítottunk le ma este a torkunkon a kollégákkal) mi az, hogy nem sikerül?<#nevetes2>

Kisapám: a fórumozás egyetlen és legfőbb célja a vélemény nyilvánítás pro és kontra. Én mondom mi van, te mondod a tutit, egy harmadik meg reagál rá úgy és azt amit gondol. Ettől halad a totyik, lesz pörgés, lesz miről kommunikálni. Ennyi a lényeg.
Ja, hogy közben egyesek megútálnak másokat, az megesik. Nincs annyi ujj a kezeden, ahány fórumozó letépné bármikor a fejemet. De ugyanannyi meg kedvel is. Jól szórakozik rajtam, rajtad, rajtunk..
Tegye. Ha nincs jobb dolga...

Zephyr Retiring
Engem ez érdekel, ha korrekt az ár is.
Legyen már egy new italo lemezem nekem is...<#nevetes1>
Keress priviben, többit ott.<#wave>

reynaud
Ahhoz képest hogy nem vagy angoltanár,teljes mértékben helytálló ,helyes amit írsz, ("at last"😉 volt első szándékból nálam is,de éppen a google fordító gyakori zagyvaság dobálása miatt választottam inkább a ("finally"😉 szót,("getting boring"😉 igen,a szövegkörnyezetbe inkább illik.
Beszélem az angolt,de van még hová fejlődni ahhoz hogy tökéletes közeli szintre kerüljek.

Igen! jól vágod,az autóm megmutatása fotón nem dicsekvés,valóban inkább az a bizonyos természetes emberi tulajdonságunk az okozat esetemben is,hogy amire büszkék vagyunk,ami örömöt jelent számunkra azt pld.,haveroknak,barátoknak megmutatjuk,mint sok más tagnak,nekem is vannak kiépített jó haveri kapcsolataim az sg-n is.
Nagyon jól összefoglaltad ennek lényegét.

Ezt csak visszaidézem tőled:
Ami a topikban végzett "munkásságodat" illeti, szerintem hasznos. Zeff azt írta, hogy mindez csak reklám, ezeket az infókat előbb vagy utóbb a többiek is megszerzik - ezt így is fel lehet fogni, de én úgy látom, hogy igenis hasznos, mert sok energiát fektetsz ebbe és így a többieket megkíméled egy csomó kutatómunkától, annál is inkább, mert lehet, hogy nem is tennék meg maguktól, vagy nem is tudnák a lelőhelyeket, nincsenek olyan ismerőseik, stb.
Köszönöm hogy ezt leírtad,jól esik hogy hasznosnak gondolod a ténykedésem,én magam is hálás vagyok az aktív tagoknak,minden egyes infóért,úgy gondolom nekünk szenvedélyes zeneimádóknak ez egy nagyon jó dolog,és szó sincs reklámról.
Egy példával azonnal ezt megerősítem,Tom Garrow barátom érdekeltségében tartozó kiadványt sem linkeltem még,szimplán a videót néhány napja.

Ami téged illet,számomra te egy szórakoztató, intelligens egyéniség vagy,kissé talán különc,örülők a jelenlétednek a fórumon.
A pár éve használt EQ avatárod hova lett ? hasonló volt az enyémhez.

ItaloDisco4Ever !

Nem is rossz Batya..<#smile>
Már nem annyira újdonság talán
Vision - Midnight.................
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=---rov4VRmM
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2018.07.20. 21:27:40
A zenei tárháza eléggé kiismerhető Ian Coleen-nek is,de én elég sok remixét imádom..pl ezt is!! 😊
cucurbia
Eric Saade

Nekem meg inkább ez tetszik.