NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy már ezen agyalj,,,kellenek az infóid,ahogy más ajánlóit is átnézem,ha módomban áll.Szorgos és fáradhatatlan vagy a témában....az aktívitásodat én is köszönöm,a többiek nevében is!!!!!!<#wink>#wink>
Ismerem a youtube és discogs fiókod,-az én fiókom?<#vigyor3>#vigyor3>
Ne aggódjál feleslegessen,hiszen a háttérbe alig várják a híreket<#awink>#awink>
David L. azért jobban nyomja
David L. azért jobban nyomja
ItaloDisco4Ever !
Elgondolkodtató ezt a "nagy pörgést" látva,kinek és minek dobálom én az újdonságokkal kapcsolatos infókat .... ?
De jöjjön még 2.
Mike Kremlin - Bye, Bye Mi Amor (Flemming Dalum Edit) sample
De jöjjön még 2.
Mike Kremlin - Bye, Bye Mi Amor (Flemming Dalum Edit) sample
ItaloDisco4Ever !
Nehéz dolgod nem igazán volt,elég jellegzetes akcentussal és meglehetősen felismerhető hangorgánummal rendelkezik a "Moonlight Affair" énekese.
ItaloDisco4Ever !
Ismeri valaki?
Én a vocal alapján Moonlight Affair-re tippelnék.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak ne lenne "mindig " igazam. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.08.04. 09:27:39
Én a vocal alapján Moonlight Affair-re tippelnék.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak ne lenne "mindig " igazam. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.08.04. 09:27:39
Favorit nálam,elkészült az olasz verzió,így tán még ütősebb.
Andermay - In Bianco (Italoconnection Remix) - (official audio )
Andermay - In Bianco (Italoconnection Remix) - (official audio )
ItaloDisco4Ever !
Ezeknél a szemétkukába való "BCR" zenéknél amiket gyakran nehéz megkülönböztetni is egymástól ,még egy mulatós nótában is több fantázia van.
Annyiszor ekéztem már,hogy felesleges is minden további,szóra sem érdemes.
Ismerem a youtube és discogs fiókod,azt nem lehet mondani hogy rossz ízlésed volna,,,, .... de ez ??? ... minek!!!
Alizée előadásában én is meghallgatnék egy újdonságot .....
Annyiszor ekéztem már,hogy felesleges is minden további,szóra sem érdemes.
Ismerem a youtube és discogs fiókod,azt nem lehet mondani hogy rossz ízlésed volna,,,, .... de ez ??? ... minek!!!
Alizée előadásában én is meghallgatnék egy újdonságot .....
ItaloDisco4Ever !
Sajnos ez van,én is örültem volna az eredeti hangnak.<#circling>#circling><#buck>#buck>
ZYX Italo Disco NEW GENERATION VOL. 13 (2018.09.07)
CD1
01. STAY ONE DAY (CLIFF WEDGE SPECIAL ZYX REMIX 2018) / STOCKHOLM NIGHTLIFE
02. BALABINA / CARINO CAT
03. NEON DISCO (FLEMMING DALUM REMIX) / ITALOCONNECTION
04. I STILL LOVE YOU (EXTENDED MIX) / MODE ONE FEAT. LIAN ROSS
05. LIFE WILL NEVER BE THE SAME (EXTENDED VERSION) / VERONA
06. DOC'S BRAIN (FLEMMING DALUM REMIX) / DENNY BEETH & ADELINA
07. FEELING SOMETHING (VOCAL VERSION) / AMAYA
08. DESIRE (EXTENDED VERSION) / DIEGO LA RIVA
09. FOLLOW YOUR INSTINCT (ITALOCONNECTION REMIX) / SYNERGETIC SILENCE FEAT. FRED VENTURA
10. OVERDRIVE (MIRKO HIRSCH EXTENDED MIX) / PETER WILSON
11. JUST AN ILLUSION (ITALO DISCO 12" VOCAL MIX) / VICTOR ARK FEAT. LINDA JO RIZZO
12. MYSTERIOUS AFFAIR / CYBER SPACE
CD2
01. PRETTY FACE (EXTENDED MIX) / FUN BOY
02. LOVE ME! (DJ PEACH CLUB REMIX) / MANDY MANCINI
03. CYBERNETIC LOVE (EXTENDED MIX) / NAOKY FEAT. STYLOVE
04. NO TIME TO SAY GOODBYE / TAM HARROW (FEAT. TOM HOOKER)
05. GLITTER (EXTENDED) / YUHNIVERSIA
06. YOU TRY TO HELP ME (ZYX MIX) / ESTIMADO
07. JOURNEY TO THE MOON (ZYX SPACE MIX) / BARRY LANE & VANELLO
08. ROMANTIC MIRACLE TIME (REALLY, REALLY, REALLY!) EXTENDED VERSION / NEO
09. HARSH WIND (FLEMMING DALUM REMIX) / DYVA
10. I WANNA SEE YOU IN MY LIFE / DAVID VERONA
11. THE WARRIOR (120 ITALO VERSION) / ITALOWARRIORS
12. BYE BYE MI AMOR (FLEMMING DALUM CLUB VERSION) / MIKE KREMLIN
cd 2,track 10 = David Verona - I Wanna See You In My Life <#szeret>#szeret> <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Rákattintottam de sajnos a zene és a hang is ezer közül felismerhető.
Ez valamelyik BCR a Ken Martina-tol.
Semmi köze sajnos Alizée-hez.
Pedig szívesen hallgatnék tőle valami jó kis újdonságot.
Ez valamelyik BCR a Ken Martina-tol.
Semmi köze sajnos Alizée-hez.
Pedig szívesen hallgatnék tőle valami jó kis újdonságot.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Bennem egyik track sem hagyott mély nyomott.Talán kettő olyat találtam amit- talán valaha- fel tudok használni.A dallamok,az effektek lopkovic innen onnan a multbol.
ItaloDisco4Ever !
Summer In Space Vol. 1 (Free DL)
Fogalmam sincs milyen zenék,aki letölti,dobjon majd infót,a borító nagyon jó!
ItaloDisco4Ever !
Blanco y Negro oldalán 15 euroért vinylen kapható.Kár hogy én vinyleket nem veszek.((.Cd-n még nem láttam.
tényleg hatalmas, nem is zeneileg,mert az úgy elmegy egy jó erős közepesnek, de így a profi pepsi szponzoros klippel együtt 10-es!<#eljen>#eljen>
ötletes, vegytisztán és tökéletesen hozza a retro hangulatot. dancsónak ez is jól fekszik, még hiteles is, a csaj pedig ultra....<#finom>#finom>
ötletes, vegytisztán és tökéletesen hozza a retro hangulatot. dancsónak ez is jól fekszik, még hiteles is, a csaj pedig ultra....<#finom>#finom>
a köztes szinti dallamok talán koto vagy másik italo dalból ismerős, de mi ennek az eredetije?mert az nem ugrik be.
Helyes. Akkor ezt letudva..<#eljen>#eljen>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az eredeti 1989-es, Sophie - Tonite Tonite. A Sophie - Tales to Tell című albumon található.
Még japánban szintén 1989-ben, My World címen is forgalmazták ezt az albumot.
Még japánban szintén 1989-ben, My World címen is forgalmazták ezt az albumot.
Ennek az eredeti verzioja mikori tudja valaki?<#awink>#awink>
Egyet közülük küldj át priviben. Hátha tudok segíteni..
Azt gondolom egy közös felkiáltással egyetérthetünk,ez egy jó dal.
Yuhniversia - Infection (Flemming Dalum Remix)
Yuhniversia - Infection (Flemming Dalum Remix)
ItaloDisco4Ever !
<#bdead>#bdead>
conexión - DJ LATE
sin razón - digital frequence - méxico
Ha valaki gerjedne a gondolatra,és bírtokolni szeretné eme 2 lemez valamelyikét vagy akár mindkettőt,írjon rám priviben.Mindegyikből van 1-1 frissen mosott új példányom eladó....😊
Joy Peters – Asian Heart (Around My Dream Records – AMD 029)
Joy Peters – Asian Heart (Around My Dream Records – AMD 034)
Joy Peters – Asian Heart (Around My Dream Records – AMD 029)
Joy Peters – Asian Heart (Around My Dream Records – AMD 034)
Ez qrva jó<#eljen>#eljen>
Sejtettem én, hogy az a bari inkább már barinő<#hehe>#hehe>
Sejtettem én, hogy az a bari inkább már barinő<#hehe>#hehe>
Arra adhatna inkább valamelyikszáőtechguru választ miért van az hogy az utobbi 2-3honapban semmilyen netről letöltött vagy levélmellékletben kapott rar file-t nem tudokmegnyitni mindegyikre azt irja hogy ismeretlen formátum vagy sérült.
De mindegyik nem lehet az??Mi lehet az ok?(commander,Winrarr,IZarc sem nyitja)
De mindegyik nem lehet az??Mi lehet az ok?(commander,Winrarr,IZarc sem nyitja)
Fülesen szinte sosem hallgatok zenét,autóban vezetés közben elsősorban trance zenét és néha Bobby O best lemezét.
Otthon viszont hónapok óta kizárólag,80s euro-italo disco,synth-pop,90s eurodance (néha) és természetesen new-italo.
Ez a CD autóban, vezetés közben hatalmas élmény,nem csodálom,hogy a discogs-on senki nem akarja eladni kinek megvan.

Otthon viszont hónapok óta kizárólag,80s euro-italo disco,synth-pop,90s eurodance (néha) és természetesen new-italo.
Ez a CD autóban, vezetés közben hatalmas élmény,nem csodálom,hogy a discogs-on senki nem akarja eladni kinek megvan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ItaloDisco4Ever !
világosabb a szitu !
Köszönjük hogy ezeket leírtad.
Azok a rádiós mainstream zenék .... <#levele>#levele>
Köszönjük hogy ezeket leírtad.
Azok a rádiós mainstream zenék .... <#levele>#levele>
ItaloDisco4Ever !
Na ezzel én is igy vagyok,mást hallgatok a fülesen át ha a gépnél ülök,mást kocsiban utazás közben,mást ha háttérzenének megy,stb stb
Egyébként pedig a rádios multhoz ennek semmi köze.Tudod ha valaki a saját izlése szerint gyüjti vagy szerkeszti be a dalokat egy műsorba abból régen és most sem kerekedne ki semmi jo dolog. Mindig is az volt nagy műhelymunka megtanulni a nagy elődöktől,akik mellett néha megfordulhatott az ember,hogy azt elsajátitsuk hogy szerkesszünk ugy meg egy zenei folyamot hogy az egy adott műfajt,stilus kedvelőközönségnek is megfeleljen,nem kapcsoljon el,de közben mi is,akik készitünk egy műsort is megfeleljen,hiszen olyan dalt amihez valahogy nem tudunk kötödni,nem biztos hogy folyamatosan el tudnánk viselni több órán,akár éven át.És ez-bevallom-nem egy egyszerű munka, még ma is ha néha meg is kell szolalnom egy egy műsorban kis nehézséget okoz ebbe a régi rendszerbe visszarázodni,hiszen már nem aktivként én is sokszor a saját kedvenc zenéimet akarom csak játszani,ami műsorszerkezeti okokbol régen és ma sem tul szerencsés.Na persze ilyenkor általában a mv.időben kapcsol és belök valami "populárisat" hogy kicsit megtörje az addigi zenei irányt.(addig max elmegyek teázni néhány percig).Hiszen ha mindenki csak az adná,és azt erőltetné a hallgatokra amit szeret elég fura adások lennének.Buza Sanyinál akkor régen csak rock ment volna,Rónai Egonnál AOR zene,Rókusfalvynál jazz meg LGT, Kajárik Andinál amerikai hiphop,Komjáthynál meg Bach és Handel😊),bizony,nem folytatom a régi kollegák zenei preferenciáinak felsorolását....és az hogy szeretem az italodiscot az egy dolog,de 3-4 számos blokkoknál többet egyfolytában elviselhetetlen ezekből adni.(Egyébként elárulom a korai nyolcvanas évek italo discoját sosem és ma sem szeretem,csak a nagyjábol 85 ben indult vonalat..én mindig is europ kedvelő voltam,abból már a hetvenes évektől kezdve is sokkal több a kedvenc.
Nekem ez az általad emlitett kedvenc zene is a korai italo éveket idézi,és sajnálom,ha ebben nem fog egyezni a véleményünk,de attol mert neked ez tetszik tetszett,attol még nekem továbbra sem fog.Ami Annabell-t illeti,ez egy kifejezetten nem egy tipus Maximusicos zene.Ezeket a spanyol válogatásokat amelyek a kilencvenes években is megjelentek és nekem is van néhány én annyira nem szeretettem,nem sokat mondanak az ilyen olyan álnéven felbukkano coververziokat éneklő válogatásalbumokon szerepelő dalocskák és előadói..Nekem ez az Annabell dal kifejezetten a kilencvenes évek közepét idézi a Les Blue Belles és Maryann,Lisa Jonhson meg Morena korai időszakát(te tudod kik ezek).Van benne dallam,éppen megfelelő az ütem,szerintem még a hanggal sincs sok baj,kifejezetten rádiobarát dal(Mondjuk a story to remember pont a középrésze miatt nehezebben beszereszthető,de a Question of time az nagyon is!). Igaz tuti,hogy 10év mulva már csak a rajongok fognak emlékezni rá,de ezzel szerintem a kilencvenes évek italodiszkodalaival is igy vagyunk.
Egy facebook bejegyzésben éppen a mult héten fejtettem ki azt a Zeneturmix müsor megszünése kapcsán,hogy miért volt annyira népszerű a korai Danubius rádio zenéje,szemben az utána következő korszakkal vagy azokkal a hallgathatatlan rádiokkal amibe néha belebotlik az ember.Pontosan ez a vegyes zenei világ felvállalása, ez egyéni szerkesztői magán izlés kizárása a zenei kinálatbol,ez volt az ami hallgathatóvá tette és az egyéni izlés elburjánzása az ami aztán létrehozta azokat a rádiokat amelyek zenei kinálatát nap mint nap szidjuk a különböző forumokon.Igen régen kellett zenei végzettség ahhoz hogy valaki zenei szerkesztő legyen egy rádioban,manapság meg...akármelyik celeb vagy szépségkirálynő is azonnal diszkos lesz meg zenei müsorvezető.(nem véletlen,hogy mivel nekem sincs én is CSAK technikai rendező cimen kaphattam pénzt,nem mint szerkesztő,mégha a feladat néha ugyanaz is volt)
Szoval veled szemben aki amint azt mondtam,hogy én azt a kedvenc zenédet kikukáztam,én nem tettem becsmérlő jelzőt az izlésedre.Ahogy másokéra sem.Szeretem az italodoscot,de nem félórán át,szeretem a rockzenét is,de nem állandoan, még technot is hip-hopot is szivesen hallgatok sőt Mozarttal,Joe Pizzarellivel,Warren Hillel,Michael W.Smith-el vagy Sade-val sem lehet engem a világbol kizavarni.És igen gyüjtök,hallgatok hatvanas és hetvenes éveket is,sőt sok zenét keresek ebből az időből is,de gondolhatod,hogy ezen kérdéseimet nem ide fogom kiirni.😊).Számomra a kedvenc zene kifejezés sosem azt takarta hogy mi az amit nap mint nap akár100x is meg tudok hallgatni,hanem mindig az amit egy adott műsorfolyamban a legjobban tudok felhasználni,beépiteni.És annak sajnos az a dal nem felel meg,ettől lett kuka.Ettől még akár világsláger is lehet.Számtalan olyan dalt tudnék mondani,amit sokan ismerünk mégsem hallod egyetlen rádioban sem.Sajnos ez is egy olyan "szakma" amit nem lehet oktatni,tanitani.Csak megtanulni,amihez sok idő kell.És sajnos az idő mindenkivel elszalad egyszer. Velem is.(.és majd veled is..)
Nekem ez az általad emlitett kedvenc zene is a korai italo éveket idézi,és sajnálom,ha ebben nem fog egyezni a véleményünk,de attol mert neked ez tetszik tetszett,attol még nekem továbbra sem fog.Ami Annabell-t illeti,ez egy kifejezetten nem egy tipus Maximusicos zene.Ezeket a spanyol válogatásokat amelyek a kilencvenes években is megjelentek és nekem is van néhány én annyira nem szeretettem,nem sokat mondanak az ilyen olyan álnéven felbukkano coververziokat éneklő válogatásalbumokon szerepelő dalocskák és előadói..Nekem ez az Annabell dal kifejezetten a kilencvenes évek közepét idézi a Les Blue Belles és Maryann,Lisa Jonhson meg Morena korai időszakát(te tudod kik ezek).Van benne dallam,éppen megfelelő az ütem,szerintem még a hanggal sincs sok baj,kifejezetten rádiobarát dal(Mondjuk a story to remember pont a középrésze miatt nehezebben beszereszthető,de a Question of time az nagyon is!). Igaz tuti,hogy 10év mulva már csak a rajongok fognak emlékezni rá,de ezzel szerintem a kilencvenes évek italodiszkodalaival is igy vagyunk.
Egy facebook bejegyzésben éppen a mult héten fejtettem ki azt a Zeneturmix müsor megszünése kapcsán,hogy miért volt annyira népszerű a korai Danubius rádio zenéje,szemben az utána következő korszakkal vagy azokkal a hallgathatatlan rádiokkal amibe néha belebotlik az ember.Pontosan ez a vegyes zenei világ felvállalása, ez egyéni szerkesztői magán izlés kizárása a zenei kinálatbol,ez volt az ami hallgathatóvá tette és az egyéni izlés elburjánzása az ami aztán létrehozta azokat a rádiokat amelyek zenei kinálatát nap mint nap szidjuk a különböző forumokon.Igen régen kellett zenei végzettség ahhoz hogy valaki zenei szerkesztő legyen egy rádioban,manapság meg...akármelyik celeb vagy szépségkirálynő is azonnal diszkos lesz meg zenei müsorvezető.(nem véletlen,hogy mivel nekem sincs én is CSAK technikai rendező cimen kaphattam pénzt,nem mint szerkesztő,mégha a feladat néha ugyanaz is volt)
Szoval veled szemben aki amint azt mondtam,hogy én azt a kedvenc zenédet kikukáztam,én nem tettem becsmérlő jelzőt az izlésedre.Ahogy másokéra sem.Szeretem az italodoscot,de nem félórán át,szeretem a rockzenét is,de nem állandoan, még technot is hip-hopot is szivesen hallgatok sőt Mozarttal,Joe Pizzarellivel,Warren Hillel,Michael W.Smith-el vagy Sade-val sem lehet engem a világbol kizavarni.És igen gyüjtök,hallgatok hatvanas és hetvenes éveket is,sőt sok zenét keresek ebből az időből is,de gondolhatod,hogy ezen kérdéseimet nem ide fogom kiirni.😊).Számomra a kedvenc zene kifejezés sosem azt takarta hogy mi az amit nap mint nap akár100x is meg tudok hallgatni,hanem mindig az amit egy adott műsorfolyamban a legjobban tudok felhasználni,beépiteni.És annak sajnos az a dal nem felel meg,ettől lett kuka.Ettől még akár világsláger is lehet.Számtalan olyan dalt tudnék mondani,amit sokan ismerünk mégsem hallod egyetlen rádioban sem.Sajnos ez is egy olyan "szakma" amit nem lehet oktatni,tanitani.Csak megtanulni,amihez sok idő kell.És sajnos az idő mindenkivel elszalad egyszer. Velem is.(.és majd veled is..)
Jahh !!! , azt én nem tudtam hogy te az alapján értékelsz egy zenét hogy eltudod é nyomni a rádióban avagy nem!
Azért úgy felmerül bennem hogy e Carino Cat dalt miért is nem ?
Gondolom tematikus összeállításokat tolsz.
Annabell(e) artist néven (elírtad!) nekem egy valóban nagyszerű italo zene ugrott be,abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy meg is van.
Azért úgy felmerül bennem hogy e Carino Cat dalt miért is nem ?
Gondolom tematikus összeállításokat tolsz.
Annabell(e) artist néven (elírtad!) nekem egy valóban nagyszerű italo zene ugrott be,abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy meg is van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
Nekem lelki világ kérdése ez sokszor,,,mindegyik zene tetszik,képtelen lennék dönteni köztük...