NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Még akkor is,ha a soraid közt leírtakkal vitatkoznék,elsősorban az 55 verziós lemez témában.
ItaloDisco4Ever !
Ha már példaként fehoztam..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És még egy apróság, ha már lemezvásárlás a téma: sokszor megjegyzed, ha valaki mondjuk egy több száz eurós maxi verziót birtokol. Nálam nem az ár játszik. Hanem maga a zene. Akkor is, ha az mondjuk példának okáért csak egy Delirio Mind a Scotch-tól 1 euró értékben. Nem ez fogja eldönteni, hogy ez ennyiért most jó zene, vagy sem.
Ám de nem vagyok egy mohó típus,megelégszem azzal ami van.
Végre kioszthatók neked egy jó pontot,ha tényleg megvásároltad a Mode-One Cd-t,hallgass new-italo-t ,szerintem jó hatással lesz rád.
Amúgy Musachy & Amaximus által megpengetett dologhoz kapcsolódva,szerintem te nem troll vagy,hanem egy tökfej,és gyanúm szerint ezt direktben tolód,régebben bírtam a humorod,előkaphatnád újra azt az énedet.
A "tökfej"jelzőért remélem nem fogsz megsértődni,de ismerd be gyakran tényleg úgy nyilvánulsz meg. <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Akkor ez már a vég kezdete. Ha már te sem tudsz...<#idiota>#idiota>
Na de semmi gond. Valahonnét úgyis beszerezzük majd.<#vigyor>#vigyor>
Nem tudok beszerezhető forrást 😞 !
ItaloDisco4Ever !
imo :) science fiction is science fact
csak kár, hogy semmi eredeti sincs bennük, korábbi sikerek lenyúlt dallamai, ütemei
Ez full kizárja a trollkodás tényét. Témától eltérni valamennyire azért sokszor elkerülhetetlen, és ezzel te magad is tisztában vagy (például ha egy segget mutatsz véleményként egy műszaki jellegű totyikban. Na ezt nyugodtan sorolhatnánk a trollkodás számlájához, ha nem lennék ilyen vajszívű amilyen vagyok..<#nevetes1>#nevetes1>
Ad2) engem mindenki megért, aki meg akar érteni. Mert ha nem ért: kérdez, én meg olyankor korrigálom a mondandómat a kérdező intelligenciájához. Aztán már megérti. Ha mégsem, akkor tovább korrigálok..<#hehe>#hehe>
Ad55) (mert közel ennyi sört gurítottunk le ma este a torkunkon a kollégákkal) mi az, hogy nem sikerül?<#nevetes2>#nevetes2>
Kisapám: a fórumozás egyetlen és legfőbb célja a vélemény nyilvánítás pro és kontra. Én mondom mi van, te mondod a tutit, egy harmadik meg reagál rá úgy és azt amit gondol. Ettől halad a totyik, lesz pörgés, lesz miről kommunikálni. Ennyi a lényeg.
Ja, hogy közben egyesek megútálnak másokat, az megesik. Nincs annyi ujj a kezeden, ahány fórumozó letépné bármikor a fejemet. De ugyanannyi meg kedvel is. Jól szórakozik rajtam, rajtad, rajtunk..
Tegye. Ha nincs jobb dolga...
Legyen már egy new italo lemezem nekem is...<#nevetes1>#nevetes1>
Keress priviben, többit ott.<#wave>#wave>
Beszélem az angolt,de van még hová fejlődni ahhoz hogy tökéletes közeli szintre kerüljek.
Igen! jól vágod,az autóm megmutatása fotón nem dicsekvés,valóban inkább az a bizonyos természetes emberi tulajdonságunk az okozat esetemben is,hogy amire büszkék vagyunk,ami örömöt jelent számunkra azt pld.,haveroknak,barátoknak megmutatjuk,mint sok más tagnak,nekem is vannak kiépített jó haveri kapcsolataim az sg-n is.
Nagyon jól összefoglaltad ennek lényegét.
Ezt csak visszaidézem tőled:
Ami a topikban végzett "munkásságodat" illeti, szerintem hasznos. Zeff azt írta, hogy mindez csak reklám, ezeket az infókat előbb vagy utóbb a többiek is megszerzik - ezt így is fel lehet fogni, de én úgy látom, hogy igenis hasznos, mert sok energiát fektetsz ebbe és így a többieket megkíméled egy csomó kutatómunkától, annál is inkább, mert lehet, hogy nem is tennék meg maguktól, vagy nem is tudnák a lelőhelyeket, nincsenek olyan ismerőseik, stb.
Köszönöm hogy ezt leírtad,jól esik hogy hasznosnak gondolod a ténykedésem,én magam is hálás vagyok az aktív tagoknak,minden egyes infóért,úgy gondolom nekünk szenvedélyes zeneimádóknak ez egy nagyon jó dolog,és szó sincs reklámról.
Egy példával azonnal ezt megerősítem,Tom Garrow barátom érdekeltségében tartozó kiadványt sem linkeltem még,szimplán a videót néhány napja.
Ami téged illet,számomra te egy szórakoztató, intelligens egyéniség vagy,kissé talán különc,örülők a jelenlétednek a fórumon.
A pár éve használt EQ avatárod hova lett ? hasonló volt az enyémhez.
ItaloDisco4Ever !
Vision - Midnight.................
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=---rov4VRmM
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2018.07.20. 21:27:40
Nem vagyok angoltanár, sőt, szerintem az embernek mindig van mit tanulnia. Biztos vannak itt nagyobb agyak, akik jobban ki tudják javítani. Ami a Google fordítót illeti, sok zagyvaságot tud összehozni, ami meg a fordítást illeti, értem mit akartál, de nem vezet jóra, ha az ember a magyart akarja szóról-szóra átültetni egy másik nyelvre.
Más: a dicsekvésről. Megvádoltátok egymást Zeffel, először én is annak véltem a kocsi mutogatást vagy másik részről a "kanadázást" vagy a nyaralás publikálását. De ahogyan írtad is, te a Mercidre büszke vagy, megdolgoztál érte. Úgy gondolom, hogy egy ilyen kocsi jó ízlésre és igényességre (a jó értelemben) vall, már nem azt látom benne, amit először, hanem azt, hogy örülsz neki, hogy elérted, hogy ilyened legyen. Emberi tulajdonság, hogy vágyunk az elismerésre és szeretjük megmutatni azt, amire büszkék vagyunk. Ez természetes. De ugyanez igaz Zefírre is, azért "kanadázott" éveken át, én legalábbis így látom. Nem tudom megvetni érte.
A te esetedben azt látom, hogy egy érzékeny ember vagy, aki vágyik az elismerésre és nagyon meg tud bántódni, ha beszólnak valami kellemetlen dolgot, amit úgy érzel, hogy nem érdemelsz meg. Többé-kevésbé egyébként mindenki hasonlóan éli meg.
Ami a topikban végzett "munkásságodat" illeti, szerintem hasznos. Zeff azt írta, hogy mindez csak reklám, ezeket az infókat előbb vagy utóbb a többiek is megszerzik - ezt így is fel lehet fogni, de én úgy látom, hogy igenis hasznos, mert sok energiát fektetsz ebbe és így a többieket megkíméled egy csomó kutatómunkától, annál is inkább, mert lehet, hogy nem is tennék meg maguktól, vagy nem is tudnák a lelőhelyeket, nincsenek olyan ismerőseik, stb. Ezért hasznos még (vagy volt topikgazdaként) Kaposi Laci is, mert él-hal a témáért. De lehetne még említeni sokakat: wmallas, biatomi, amaximus, gyula1971, lazzoo... stb, stb. Mindenki tesz valamit hozzá a dologhoz. Én csak kötözködni szoktam, sajnos az is egy emberi tulajdonság, Zeff meg trollkodni, mert sosem értik meg, hogy ő is szeretne valamit hozzátenni, csak nem sikerül.
Na elég, kicsit túlzásba vittem a szöveget. <#awink>#awink>
Ám ha angol nyelvtanár vagy javítsd ki,legalább tanulok tőled,az angol nyelvről tudjuk hogy egy szónak,egy mondaton belül több tucat jelentése lehet.
Mostanában nem láttam new-italo témájú fotókat tőled,a régebbi fotók válszeg már nem elérhetők,az én korábbi fotóim nagy része sem.
ItaloDisco4Ever !
Ja, azt az angolt azért nézd át... <#papakacsint>#papakacsint>
ItaloDisco4Ever !
Tán akad köztük olyan amit én még nem is láttam.
ItaloDisco4Ever !
...and now,finally can we close this theme ?
I hope, it will be possible as well,because it already starting boring !
Thanks ! <#law>#law>
(tán angolul megérted a kérésem,ha magyarul nem ment)
Dobd fel a pörgetőre azt a Bobby O korongot,hasznosabb dolog lesz mint itt süketelni ! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Mode-One – Melodies Of Freedom cd Album 2018
Ha valakit érdekelne, akkor van eladó példányom a fentebb említett kiadványból. Celofános,vadiúj.
Ár priviben.<#smile>#smile>
De várjunk csak...hogyhogy nem nyúlitaló az a zene amiről trécsikélünk?
Újabban már lehet ilyesmiket is kitenni? Pár hete még leszedték a fejemet ha itt diszkófelújításokat mutogattam..<#vigyor>#vigyor>
De amire azt írtam, hogy az eredeti jobb, az mitől új italo disco szerzemény?
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.07.20. 11:39:16
Akár hazai, akár külföldi fronton...
Igazából alig alig olvasom a hozzászólásaidat, mert a legtöbb csak reklám, hogy itt és itt vehetitek meg ezt és ezt a zenét. Már meg ne sértődj, de ezen infókat itt a legtöbben - csak idő kérdése és - megtudják.
De zavar engem, hogy te ezt folyamatosan és feleslegesen közlöd? Ne válaszolj: nem zavar.
Zavar engem, hogy időről időre előhalászol valami 100000 évvel ezelőtt íródott véleményezést és azt mutogatod mint valami szuperhős? Nem zavar. Hidd el, egy cseppet sem.
Vagy amilyen vagy, legyél aki lehetsz, tőlem aztán azt kommentelsz amit csak akarsz.
De ha valamit nem értesz / vagy félreértesz, akkor inkább kérdezz.
Tudod a vicc az ugyanaz marad, csak mindenki másként érti.
Nekem sem időm,sem energiám nincs arra hogy veled civakodjak,szórakozzak itt.
Tartsd tiszteletben a kérésem,ne keresd a társaságom,és ne üzengess nekem burkoltan sem,köszönöm.
ItaloDisco4Ever !
Uff<#felkialtas>#felkialtas>
a) nem hozzád szóltam
b) nem tartozik rád
de ami a legfontosabb: spoiler alatt olvastad amit nem is kellene,
tehát akkor meg miről is hadoválsz?
De végül is nem haragudhatok rád, hiszen mint írod is: mindenfelé az én hozzászólásaimat keresed és kutatod..<#eplus2>#eplus2>
Hát igen. Van aki ki nem állhat, de azért csak elolvassa mit firkáltam, mert kíváncsi..
Más meg kedvel, és azért olvassa kíváncsian Zef monológjait.<#hehe>#hehe>
A fotód szuper. Bár nem tiszta mire is kellene irigykednem:
a szakadt verdára, vagy a gagyi cd-re?<#vigyor>#vigyor>
Mellesleg, hogy tiszta vizet is öntsek a pohárba Bobby "O" ügyileg..
Nyugodtan kérdezd csak meg a puszipajtásaidat innen. Persze csak azokat, akik elég rég feljárnak az esgére..
Na jó lét és jó éjt, de mindenek előtt jó zenét.
És legközelebb majd akkor reagálj, ha kérdezlek.
Na csocsi<#idiota>#idiota>
Uff<#felkialtas>#felkialtas>
Egyébként itt van egy videó,nekem ez nem tetszik,(Heigh Ho) brutál nagy zene volt tőle,és még mindig az.
ItaloDisco4Ever !
Mesélj,abban nagyon jó vagy,mivel dicsekedtem én ? ... tán a 200 ft-ért is beszerezhető a tagnak szimplán jó szándékból linkelt fájlra gondolsz,esetleg a több mint 3000 db Cd lemezemre ? ... több tucat tagnak van ugyanennyi vagy még több,egyik dolog sem képezi nálam dicsekvés tárgyát.
Az persze tőled hogy ily módon reagálsz ,már megszokott.
Lássunk egy kis előzményt :
MrSister hsz
én hsz
te hsz
Dfresh hsz
Napokon keresztül úgy cirka 20 topicban hirdeted a Ciprusi nyaralásod,ha valami dicsekvés akkor ez inkább az volt.
Én is voltam nyaralni,egy szót sem ejtettem róla.
Lassan elérünk egy olyan pontra veled hogy egy live videóban,bekukkanthatunk a hálószobádba is.
Jó volt ez a Zef mentes néhány nap,mert nekem nem hiányzik az a stílus (jelzőt nem használok,maradok úriember) ami belőled folyik.
Többször kértelek ,kerüljük egymás társaságát ,burkoltan se találj meg,köszi ha teljesíthető,vagy inkább lépek innen,én nem vagyok vevő az ökörködéseidre.
s hogy legalább egyszer igazad legyen,Reynaud most dicsekszik .....ha beüt a lottó 5-ös ,vegyél te is magadnak egyet,luxus limuzin,én megdolgoztam érte ,megérdemlem,neked meg marad az irigykedés ahogy fentebb linkelt hsz-ben ,egyik tag helyesen utalt rá!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.07.19. 17:15:17
ItaloDisco4Ever !