NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ötletes, vegytisztán és tökéletesen hozza a retro hangulatot. dancsónak ez is jól fekszik, még hiteles is, a csaj pedig ultra....<#finom>#finom>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Még japánban szintén 1989-ben, My World címen is forgalmazták ezt az albumot.
Yuhniversia - Infection (Flemming Dalum Remix)
ItaloDisco4Ever !
Joy Peters – Asian Heart (Around My Dream Records – AMD 029)
Joy Peters – Asian Heart (Around My Dream Records – AMD 034)
Sejtettem én, hogy az a bari inkább már barinő<#hehe>#hehe>
De mindegyik nem lehet az??Mi lehet az ok?(commander,Winrarr,IZarc sem nyitja)
Otthon viszont hónapok óta kizárólag,80s euro-italo disco,synth-pop,90s eurodance (néha) és természetesen new-italo.
Ez a CD autóban, vezetés közben hatalmas élmény,nem csodálom,hogy a discogs-on senki nem akarja eladni kinek megvan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ItaloDisco4Ever !
Köszönjük hogy ezeket leírtad.
Azok a rádiós mainstream zenék .... <#levele>#levele>
ItaloDisco4Ever !
Nekem ez az általad emlitett kedvenc zene is a korai italo éveket idézi,és sajnálom,ha ebben nem fog egyezni a véleményünk,de attol mert neked ez tetszik tetszett,attol még nekem továbbra sem fog.Ami Annabell-t illeti,ez egy kifejezetten nem egy tipus Maximusicos zene.Ezeket a spanyol válogatásokat amelyek a kilencvenes években is megjelentek és nekem is van néhány én annyira nem szeretettem,nem sokat mondanak az ilyen olyan álnéven felbukkano coververziokat éneklő válogatásalbumokon szerepelő dalocskák és előadói..Nekem ez az Annabell dal kifejezetten a kilencvenes évek közepét idézi a Les Blue Belles és Maryann,Lisa Jonhson meg Morena korai időszakát(te tudod kik ezek).Van benne dallam,éppen megfelelő az ütem,szerintem még a hanggal sincs sok baj,kifejezetten rádiobarát dal(Mondjuk a story to remember pont a középrésze miatt nehezebben beszereszthető,de a Question of time az nagyon is!). Igaz tuti,hogy 10év mulva már csak a rajongok fognak emlékezni rá,de ezzel szerintem a kilencvenes évek italodiszkodalaival is igy vagyunk.
Egy facebook bejegyzésben éppen a mult héten fejtettem ki azt a Zeneturmix müsor megszünése kapcsán,hogy miért volt annyira népszerű a korai Danubius rádio zenéje,szemben az utána következő korszakkal vagy azokkal a hallgathatatlan rádiokkal amibe néha belebotlik az ember.Pontosan ez a vegyes zenei világ felvállalása, ez egyéni szerkesztői magán izlés kizárása a zenei kinálatbol,ez volt az ami hallgathatóvá tette és az egyéni izlés elburjánzása az ami aztán létrehozta azokat a rádiokat amelyek zenei kinálatát nap mint nap szidjuk a különböző forumokon.Igen régen kellett zenei végzettség ahhoz hogy valaki zenei szerkesztő legyen egy rádioban,manapság meg...akármelyik celeb vagy szépségkirálynő is azonnal diszkos lesz meg zenei müsorvezető.(nem véletlen,hogy mivel nekem sincs én is CSAK technikai rendező cimen kaphattam pénzt,nem mint szerkesztő,mégha a feladat néha ugyanaz is volt)
Szoval veled szemben aki amint azt mondtam,hogy én azt a kedvenc zenédet kikukáztam,én nem tettem becsmérlő jelzőt az izlésedre.Ahogy másokéra sem.Szeretem az italodoscot,de nem félórán át,szeretem a rockzenét is,de nem állandoan, még technot is hip-hopot is szivesen hallgatok sőt Mozarttal,Joe Pizzarellivel,Warren Hillel,Michael W.Smith-el vagy Sade-val sem lehet engem a világbol kizavarni.És igen gyüjtök,hallgatok hatvanas és hetvenes éveket is,sőt sok zenét keresek ebből az időből is,de gondolhatod,hogy ezen kérdéseimet nem ide fogom kiirni.😊).Számomra a kedvenc zene kifejezés sosem azt takarta hogy mi az amit nap mint nap akár100x is meg tudok hallgatni,hanem mindig az amit egy adott műsorfolyamban a legjobban tudok felhasználni,beépiteni.És annak sajnos az a dal nem felel meg,ettől lett kuka.Ettől még akár világsláger is lehet.Számtalan olyan dalt tudnék mondani,amit sokan ismerünk mégsem hallod egyetlen rádioban sem.Sajnos ez is egy olyan "szakma" amit nem lehet oktatni,tanitani.Csak megtanulni,amihez sok idő kell.És sajnos az idő mindenkivel elszalad egyszer. Velem is.(.és majd veled is..)
Azért úgy felmerül bennem hogy e Carino Cat dalt miért is nem ?
Gondolom tematikus összeállításokat tolsz.
Annabell(e) artist néven (elírtad!) nekem egy valóban nagyszerű italo zene ugrott be,abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy meg is van.
ItaloDisco4Ever !
És igen van köze a rádios multhoz.Sajnos az általad kedvelt zenét sehol nem tudnám elnyomni, mig Annabellt több helyzetben is.Ez a különbség dióhéjban.
De otthoni hallgatásra biztos jó.....és rádiokat sem muszáj hallgatni.Én sem szoktam😊)Sem régen,most meg pláne nem.
Ahogy helyesen utalsz rá,egyszerűen kellemes a fülnek,jó hallgatni,s ez éppen elég ahhoz hogy zenei élményt nyújtson.
ItaloDisco4Ever !
Mulatós közeli plastic dallamok,élvezhetetlen, a zenei alappal nem szinkronizáló vokállal,én ezt nem ismertem,belehallgatva 2 perc után pause,mert fejfájás közeli "élményt" kaptam tőle.
Van néhány hallgatható,jobb Maxi Music Produkció pld. Vince International,Night In Wales,de a többség egy kaptafára készült,két dallamos borzalom.
ItaloDisco4Ever !
Erre utaltam,de te dolgod,nekem viszont egy újabb strigula behúzása ami a csalódást illeti a személyedet illetően.
ItaloDisco4Ever !
imo :) science fiction is science fact
És hát igaz az ízlések és pofonok mondás......
Egyébként én mindig is vállaltam,hogy ízléstelen vagyok😊)Ennek előnyével és hátrányával egyetemben....egyszer már kifejtettem már ennek történelmi kialakulását.
Anabel Lee - A Story Remember
<#szeret>#szeret>
Pár napra átadom a stafétát, vagy ahogy korábban szépen megfogalmaztad: pár Zef-mentes nap következik ..<#rinya>#rinya>
Mit nap...hetek , hónapok vagy akár évek is lehet(né)nek ezek.
Emelkedjenek hát mind az égnek hálaként a kezek...<#eplus2>#eplus2>
Búcsúzik hát Zef mára és végre valahára zárul szolid mókatára<#idiota>#idiota><#integet2>#integet2>
Persze tudom ízlések és ..... ízlésficamok ! <#hehe>#hehe> ezerszer jobb mint a máximjúzik produkciók .... persze szigorúan szerintem !
ItaloDisco4Ever !
Igazából nem is tudom hová lehetne sorolni. Talán kicsit a dance, a diszkó és a mulatós furcsa elegye.
Nekem a GDB féle eredeti jobban bejön.
Nálunk is volt Rony,és Árva fiú....
<#wave>#wave>
Azért az igyekezetért jár egy jó pont Zef !<#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Persze szigorúan csak spoiler allatt...mielőtt fejemet veszik még..<#vigyor>#vigyor>
Marisa Machado - Wet Dreams
De maga az ipse továbbra is tisztára Hitler..<#hehe>#hehe>..szóljatok már neki. Lehet neki ez fel sem tűnik..
Nálam,az elmúlt hetek egyik legjobbja !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Soulya ID - Disco Boy 2018.
<#finom>#finom>