NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen,kár hogy valamiért nem lehet lementeni😞Többször bele kell hallgatnom,az infokért mert ez a holland-english beszéd,főleg ahogy ez a csaj hadar néha érthetetlen😞(
AMD 047 - Joy Peters - The Passion Of Love -12” White vinyl <#taps>#taps>
AMD 048 - TOY - Grace - 12” Grey vinyl
AMD 052 - Body Power - Nothing - 12” Ultra Clear vinyl
AMD 053 - Blu-I Boy - Night Of Ecstacy -12” Aqua Blue vinyl
ItaloDisco4Ever !
Sajnos elfoglaltság miatt én az élő adásról lemaradt,ezért is jó hogy feldobták ezt a felvételt.
ItaloDisco4Ever !
Sokatok kedvence !
Peter Wilson
Peter Wilson
ItaloDisco4Ever !
Akkor most javaslom lapozzunk egyet,induljunk egy tiszta lappal.
Konkrétan én nem hogy le akarnám szedni a fejed,éppen ellenkezőleg,hálás vagyok a rádiózással kapcsolatos kulisszatitkokért,akkortájt még érdemes volt rádiót hallgatni.
Konkrétan én nem hogy le akarnám szedni a fejed,éppen ellenkezőleg,hálás vagyok a rádiózással kapcsolatos kulisszatitkokért,akkortájt még érdemes volt rádiót hallgatni.
ItaloDisco4Ever !
Hát látod pont ez a lényeg.Felrakjuk a zenét...meghallgatjuk...véleményezzük...aztán vagy tetszik vagy nem,mindenkinek más az izlése,vagy az izléstelensége.Aztán kiirjuk,hogy mi a véleményünk róla,vagy tetszik,vagy nem,és ha valaki nagyon nagyon szakértőként akar feltűnni talán még azt is leirja hogy miért igen vagy miért nem.És igen,eddig tart a véleménynyilvánitás szabadsága,hogy elfogadjuk a másik itéletét akár tetszik,,mert egyezik a miénkkel,..akár nem,és akkor elfogadjuk,hogy más más szempontok alapján mérlegel.De ezen véleményünk már nem jo,ha publikus,mert innentől kezdve már az egész diskurzus személyeskedés lesz akár engem érint,akár másoknál olvasom ezt..és ezt én ha megtehetem kerülöm(hacsak nem engem találnak el vele)
Tehát igazad van a véleménykülömbség természetes,sőt pont az a jo,ha többfajta dolog is felkerül,nem csak egy irányzat,hogy legyen mindenki izlése kielégitve.(biztos van olyan elvetemült akinek még a mostani Beach recordos kinálat is orgazmust okoz,és van olyan is-magamat is beleértve-aki inkább a Blanco Y Negros meg a Maximusicos kinálatért rajong).És igen,utána lehet a zenét minősiteni,kategoriákra bontani,de aki leirja a véleményét azt megszolni már nem.És igen a Carino Cat esetén a kritikád nekem szolt ,rólam,meg a véleményemről,nem arrol hogy nekem miért tetszik vagy miért nem..és ezért is vettem fel akkor a kesztyűt,semmi más oka nem volt. És örülök,ha aztán az érveimet megértetted és elfogadtad.Én is elfogadom másokét,fogadják el az enyémet is.
Egyébként fura is lenne ha nem baráti hangnemben beszélgetnénk a forumon,ennek nem kell utánaolvasnom,normális esetben ez a természetes,így semmi igazságtalanságot nem érzek.
Egyébként rádiot én sem hallgatok(nagyon),max néhány netrádiot és azt is ritkán.Az okait már leirtam egyszer 1-2 évvel ezelőtt,igy most nem ismétlem meg önmagam.Max néha csinálom,ha meghivnak vendégnek,de most az sem nagyon vállalom,ennek is megvan az oka de most ezt sem részletezem.A netrádios müsorstruktura most ugy látom több adón is remeg,finoman szolva.😞((
Tehát igazad van a véleménykülömbség természetes,sőt pont az a jo,ha többfajta dolog is felkerül,nem csak egy irányzat,hogy legyen mindenki izlése kielégitve.(biztos van olyan elvetemült akinek még a mostani Beach recordos kinálat is orgazmust okoz,és van olyan is-magamat is beleértve-aki inkább a Blanco Y Negros meg a Maximusicos kinálatért rajong).És igen,utána lehet a zenét minősiteni,kategoriákra bontani,de aki leirja a véleményét azt megszolni már nem.És igen a Carino Cat esetén a kritikád nekem szolt ,rólam,meg a véleményemről,nem arrol hogy nekem miért tetszik vagy miért nem..és ezért is vettem fel akkor a kesztyűt,semmi más oka nem volt. És örülök,ha aztán az érveimet megértetted és elfogadtad.Én is elfogadom másokét,fogadják el az enyémet is.
Egyébként fura is lenne ha nem baráti hangnemben beszélgetnénk a forumon,ennek nem kell utánaolvasnom,normális esetben ez a természetes,így semmi igazságtalanságot nem érzek.
Egyébként rádiot én sem hallgatok(nagyon),max néhány netrádiot és azt is ritkán.Az okait már leirtam egyszer 1-2 évvel ezelőtt,igy most nem ismétlem meg önmagam.Max néha csinálom,ha meghivnak vendégnek,de most az sem nagyon vállalom,ennek is megvan az oka de most ezt sem részletezem.A netrádios müsorstruktura most ugy látom több adón is remeg,finoman szolva.😞((
Azt amit te, esetleg még mások úgy élnek meg hogy "leszedem a fejét" az nem más mint véleménykülönbség,ami egy ilyen jellegű fórumon tök természetes dolog.
Az esetek nagy számában a kritikám a zenének szól,nem a tagnak aki feldobja a zenét.
by the way : .... ha valakitől ,akkor tőled egy ilyen kijelentés,irreális és igazságtalan,csak lapozz vissza emlékezetedben,vagy a szomszéd topicban ,abszolút baráti hangvételben szoktam kommunikálni veled.
Carino Cat dal kapcsán volt némi véleménykülönbség köztünk,de miután közölted hogy te az alapján minősíted a zenéket hogy eltudod é nyomni a rádióban 😊 vagy nem,elkönyveltem,megértettem,(persze némi további fenntartással) ,rádiót éppen ezért nem hallgatok,illetve egy műsort majd igen....erre majd visszatérek.
Az esetek nagy számában a kritikám a zenének szól,nem a tagnak aki feldobja a zenét.
by the way : .... ha valakitől ,akkor tőled egy ilyen kijelentés,irreális és igazságtalan,csak lapozz vissza emlékezetedben,vagy a szomszéd topicban ,abszolút baráti hangvételben szoktam kommunikálni veled.
Carino Cat dal kapcsán volt némi véleménykülönbség köztünk,de miután közölted hogy te az alapján minősíted a zenéket hogy eltudod é nyomni a rádióban 😊 vagy nem,elkönyveltem,megértettem,(persze némi további fenntartással) ,rádiót éppen ezért nem hallgatok,illetve egy műsort majd igen....erre majd visszatérek.
ItaloDisco4Ever !
Az Elena Ferretti-t kedvelem, a Laci bá felvételét már két hete is kidobtam.Nekem már túl szjúúpereurobeat-es😞(max a Japánok értékelik ezt a tempót.
Adtam érte néhány ezüstpénzt,de még csak bele-belehallgattam,30 s-okra nem volt kedvem az egészet előlről.
A Parralox remixeket legalább nagyrészt szeretem.Ezt is,meg a Madonnát,Vision Talk-ot,stb,stb.Kár hogy nagy része fizikailag beszerezhetetlen.
Hogy aztán ha neked nem tetszőt ir valaki akkor meg leszedd a fejét...hát mint mondjak,ez nem interaktivitás.
Laci bá! <#taps>#taps>
Space Odyssey – Trip Four: Journey to the Sun (name your price) BandCamp
Nem hogy letölteni,de még belehallgatni sem volt időm,de válszeg akad néhány nagyon jó zene a track-ek közt,első blikkre pld.15 .(Neo Romantic,egész kellemes.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Kylie hugicájának dala az eredetiben is tetszett,így ebben a remixben pláne.
Dannii Minogue - This Is It (Parralox Remix)
Dannii Minogue - This Is It (Parralox Remix)
ItaloDisco4Ever !
Örülők a viszonylag aktív jelenlétednek ! <#eljen>#eljen> <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Nem !!!... a szomszéd bácsi asztalfiókjára gondoltam,tudod a kihúzhatósra ! <#vigyor2>#vigyor2>
ItaloDisco4Ever !
Azt tudom hogy sokan kattintanak ide,s azt még hozzátenném 80s & new-gen italo-disco sztárok is.
De én azt szeretném hogy interaktív módban üzemeljen a topic,ne blogszerűen,azaz néhány infómmal,linkemmel kapcsolatban érdekelne a véleményetek.
1 példa,,,,anno első meghallgatásra,eléggé lehúztam Robert Camero új dalát,mások jobb kritikával fogadták,pld. Amaximus,meghallgattam még néhányszor.... jelenleg Peter Wilson - Take Me Over dalával holtversenyben az első számú kedvencem.
Egy kis fórumozás senkinek nem árt meg,és e maréknyi magyar italo-disco rajongónak,szükséges egy fórum.....
David Lyme nagy kedvencem,remek énekes,kitűnő dalokkal ! <#eljen>#eljen> <#wave>#wave>
De én azt szeretném hogy interaktív módban üzemeljen a topic,ne blogszerűen,azaz néhány infómmal,linkemmel kapcsolatban érdekelne a véleményetek.
1 példa,,,,anno első meghallgatásra,eléggé lehúztam Robert Camero új dalát,mások jobb kritikával fogadták,pld. Amaximus,meghallgattam még néhányszor.... jelenleg Peter Wilson - Take Me Over dalával holtversenyben az első számú kedvencem.
Egy kis fórumozás senkinek nem árt meg,és e maréknyi magyar italo-disco rajongónak,szükséges egy fórum.....
David Lyme nagy kedvencem,remek énekes,kitűnő dalokkal ! <#eljen>#eljen> <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Nehogy már ezen agyalj,,,kellenek az infóid,ahogy más ajánlóit is átnézem,ha módomban áll.Szorgos és fáradhatatlan vagy a témában....az aktívitásodat én is köszönöm,a többiek nevében is!!!!!!<#wink>#wink>
Ismerem a youtube és discogs fiókod,-az én fiókom?<#vigyor3>#vigyor3>
Ne aggódjál feleslegessen,hiszen a háttérbe alig várják a híreket<#awink>#awink>
David L. azért jobban nyomja
David L. azért jobban nyomja
ItaloDisco4Ever !
Elgondolkodtató ezt a "nagy pörgést" látva,kinek és minek dobálom én az újdonságokkal kapcsolatos infókat .... ?
De jöjjön még 2.
Mike Kremlin - Bye, Bye Mi Amor (Flemming Dalum Edit) sample
De jöjjön még 2.
Mike Kremlin - Bye, Bye Mi Amor (Flemming Dalum Edit) sample
ItaloDisco4Ever !
Nehéz dolgod nem igazán volt,elég jellegzetes akcentussal és meglehetősen felismerhető hangorgánummal rendelkezik a "Moonlight Affair" énekese.
ItaloDisco4Ever !
Ismeri valaki?
Én a vocal alapján Moonlight Affair-re tippelnék.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak ne lenne "mindig " igazam. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.08.04. 09:27:39
Én a vocal alapján Moonlight Affair-re tippelnék.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak ne lenne "mindig " igazam. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.08.04. 09:27:39
Favorit nálam,elkészült az olasz verzió,így tán még ütősebb.
Andermay - In Bianco (Italoconnection Remix) - (official audio )
Andermay - In Bianco (Italoconnection Remix) - (official audio )
ItaloDisco4Ever !
Ezeknél a szemétkukába való "BCR" zenéknél amiket gyakran nehéz megkülönböztetni is egymástól ,még egy mulatós nótában is több fantázia van.
Annyiszor ekéztem már,hogy felesleges is minden további,szóra sem érdemes.
Ismerem a youtube és discogs fiókod,azt nem lehet mondani hogy rossz ízlésed volna,,,, .... de ez ??? ... minek!!!
Alizée előadásában én is meghallgatnék egy újdonságot .....
Annyiszor ekéztem már,hogy felesleges is minden további,szóra sem érdemes.
Ismerem a youtube és discogs fiókod,azt nem lehet mondani hogy rossz ízlésed volna,,,, .... de ez ??? ... minek!!!
Alizée előadásában én is meghallgatnék egy újdonságot .....
ItaloDisco4Ever !
Sajnos ez van,én is örültem volna az eredeti hangnak.<#circling>#circling><#buck>#buck>
ZYX Italo Disco NEW GENERATION VOL. 13 (2018.09.07)
CD1
01. STAY ONE DAY (CLIFF WEDGE SPECIAL ZYX REMIX 2018) / STOCKHOLM NIGHTLIFE
02. BALABINA / CARINO CAT
03. NEON DISCO (FLEMMING DALUM REMIX) / ITALOCONNECTION
04. I STILL LOVE YOU (EXTENDED MIX) / MODE ONE FEAT. LIAN ROSS
05. LIFE WILL NEVER BE THE SAME (EXTENDED VERSION) / VERONA
06. DOC'S BRAIN (FLEMMING DALUM REMIX) / DENNY BEETH & ADELINA
07. FEELING SOMETHING (VOCAL VERSION) / AMAYA
08. DESIRE (EXTENDED VERSION) / DIEGO LA RIVA
09. FOLLOW YOUR INSTINCT (ITALOCONNECTION REMIX) / SYNERGETIC SILENCE FEAT. FRED VENTURA
10. OVERDRIVE (MIRKO HIRSCH EXTENDED MIX) / PETER WILSON
11. JUST AN ILLUSION (ITALO DISCO 12" VOCAL MIX) / VICTOR ARK FEAT. LINDA JO RIZZO
12. MYSTERIOUS AFFAIR / CYBER SPACE
CD2
01. PRETTY FACE (EXTENDED MIX) / FUN BOY
02. LOVE ME! (DJ PEACH CLUB REMIX) / MANDY MANCINI
03. CYBERNETIC LOVE (EXTENDED MIX) / NAOKY FEAT. STYLOVE
04. NO TIME TO SAY GOODBYE / TAM HARROW (FEAT. TOM HOOKER)
05. GLITTER (EXTENDED) / YUHNIVERSIA
06. YOU TRY TO HELP ME (ZYX MIX) / ESTIMADO
07. JOURNEY TO THE MOON (ZYX SPACE MIX) / BARRY LANE & VANELLO
08. ROMANTIC MIRACLE TIME (REALLY, REALLY, REALLY!) EXTENDED VERSION / NEO
09. HARSH WIND (FLEMMING DALUM REMIX) / DYVA
10. I WANNA SEE YOU IN MY LIFE / DAVID VERONA
11. THE WARRIOR (120 ITALO VERSION) / ITALOWARRIORS
12. BYE BYE MI AMOR (FLEMMING DALUM CLUB VERSION) / MIKE KREMLIN
cd 2,track 10 = David Verona - I Wanna See You In My Life <#szeret>#szeret> <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Rákattintottam de sajnos a zene és a hang is ezer közül felismerhető.
Ez valamelyik BCR a Ken Martina-tol.
Semmi köze sajnos Alizée-hez.
Pedig szívesen hallgatnék tőle valami jó kis újdonságot.
Ez valamelyik BCR a Ken Martina-tol.
Semmi köze sajnos Alizée-hez.
Pedig szívesen hallgatnék tőle valami jó kis újdonságot.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Bennem egyik track sem hagyott mély nyomott.Talán kettő olyat találtam amit- talán valaha- fel tudok használni.A dallamok,az effektek lopkovic innen onnan a multbol.
ItaloDisco4Ever !
Summer In Space Vol. 1 (Free DL)
Fogalmam sincs milyen zenék,aki letölti,dobjon majd infót,a borító nagyon jó!
ItaloDisco4Ever !