NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cucurbia
cucurbia

cucurbia

AeroCool

New Italo Vinyl

AeroCool

New Italo Vinyl

cucurbia
Most melyik?

reynaud
Tudva hogy 3 kislány apukája vagy,a te helyzeted érthető,azok után meg ami a közelmúltban történt pláne.
Nekem is fontos a családom,de nálunk már mindenki önálló,elsősorban a szüleimmel való törődés vesz el sokat a szabadidőmből,ami marad azt legfőbb hobbimra a zenére ,zenehallgatásra csapom el,ebből nem vagyok hajlandó engedni,a zene nekem olyan mint az oxigén.

Azért néha ha van pár szabad perced,gyere fel kicsit dumálunk,és legalább megpörgetjük a topicot.
Egyebeket egy privát válaszban,de valószínű csak valamikor holnap délután,lépj majd be.

ItaloDisco4Ever !

rain70
Végre nem CSAK egy másolás még a trance szerű hangokkal is ütött. Kegyetlen jó! Bejött nagyon!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.09.16. 10:40:09
rain70
Modern Talinka hangszerelés, nyávogós punci hang. Egyenlő = hányás utáni... <#fogmosas>
rain70
Ez bejött rendesen! <#eljen>
rain70
Én sosem voltam space rajongó, vagy spacesynth, vagy mi a neve, de nekem ez a demó olyan, mintha ugyanazt hallanám, amit a 80-90 években produkáltak. De a név biztos eladja a zenéket. Számomra hallgatatlan még ezek a kis demók is.
rain70
Privátban leírtam a lényegét, hogy pl én miért vagyok kevesebbet, de ennek ellenére olvasok is néha, ahogy öregszik az ember, egyre kevesebbet fog diskurálni és inkább a családjával van. <#love11>
Az idő olyan gyorsan repül, hogyha valaki eltávozik, bánni fogjuk azt a percet is, amit itt és máshol basztunk el rá a neten és nem vele töltöttük. <#bdead>Jobb szó nem jut az eszembe.
Nagyon sok jó jó zene került be az utóbbi időben, TQ is már nagyon hiányzott! <#nevetes1>
Van pár jó italo disco, de a legtöbb csak hülye próbálkozás, vagy másolás. Ahogy írtad is, legközelebb pl Mflex csávesztől-től is jöhetne már egy, mert mostanában nem volt ilyen próbálkozása, vagy tele lett a töke az egésszel, ezt nem tudjuk.
De az biztos, hogy a csillagos instrumentális zenéje Vangelis és Jarre magaslatokban van, sőt ő ebbe belekevert valami dreamwave féle fantasztikus hangulatot is, a videóval együtt egy igazi mestermű, bár nálam a MOMENTS az amit mindent tarol, talán a gitár rész miatt jelent az többet nekem. Egy biztos, mai viszonylatban ilyet csak ő tud, hogy elszakadj ebből a világból.

De jöhet italo disco, vagy syntwave is és reméljük jön is. <#worship>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.09.16. 10:29:58
amaximus
ezek csak ajánlók, ha a beszerzett zenék akár a 99%át mindig vmben raknám ki, az is igen kevés előnnyel (viszonzással) járna nekem,ezért nem is fáradok vele,nagy ritkán rakok vm-et
cucurbia
Van amit ismertem van amit nem,kár hogy mp3😞((

Vajon eljutunk oda valaha hogy egy hivatalos ZYX kiadványon ne legyen legalább egy mp3 zene?????<#falbav><#duhos2>

amaximus

a svéd meleg éghajlatról izzó dallamok
The Lovers of Valdaro - Walk Alone
The Lovers of Valdaro - Lost Forever

az olasz csapat tonnányi remixéből 2 igen jó feldolgozást ajánlok italo popban,ami még rádiókompatibilis is (cucurbiának jelzem csak <#kacsint>)

Italian Disco Mafia - Stop! Dimentica
Italian Disco Mafia - Laura non c'é

italo disco synthpop hajlamú vonalon

Equinoxious - Límite Voltaico
Fryc - Road
Sonik Proiect pres. Magic Invaders feat. Steelyvibe - Dance with the Devils (freestyle italo)
Disco Fire - Feel The Power (New 80s Version)

Copernico
ChikoMix Producer - Mexico Disco 2018

Copernico
Romantic Dreamers - Fire Of Love (Vocal Version)

<#nevetes1><#nevetes2>

<#bee1>

Musachy
E hölgy zenei karrierjével kapcsolatban merem remélni az albumcím bekövetkeztét...

imo :) science fiction is science fact

reynaud

hamarosan.... a zenei alap amúgy egész jó!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Többször utaltam rá,ha blogszerűvé süllyed a topic,elmaradnak a párbeszédek,annak már nem akarok részese lenni.
Majd ha lesz egy kis pörgés,több hozzászólás,és nem csak sumákolás ,meg letöltés link keresés,majd újra aktivizálom magam.
Privát ,néhány számomra fontos tagnak továbbra is elérhető leszek.

Akkor jöjjön egy meghatározatlan időre tőlem utoljára néhány infó.

Laserdance - Trans Space Express (Album Preview)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
... azért ennél tudtál volna találni érdekesebbet is,mint pld. Amaya újdonságát,melyet elsősorban vinyl gyűjtőknek ajánlók! <#vigyor2>... ha majd egyszer bakeliten is elérhetővé válik!

ItaloDisco4Ever !

<#bdead>

reynaud
pontosan !

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
de ahogy látom,és gondolom ezek az eredetik,semmi remix.

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Maradjunk annyiban hogy "Parralox" Matt Pop nyomába sem ér!

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Ahogy többször hallgatom egyre inkább felmerül bennem,honnan is lophatták ezt a dallamot és az alapot Parraloxék😊)
A szálak ismét a jó öreg Matt Pophoz vezetnek:

cucurbia
Örülök,ha neked is tetszik.

reynaud
Tell me the truth (track 5) éppen hallgatom,már harmadszor egymás után, ahogy te is írtad,nincs benne unalmas rész,elejétől a végéig történik valami jó benne! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Már megint igazam volt,érkeznek majd Peter Wilson legutóbbi duplájáról,a vinyl kiadványok is,a bakelit gyűjtők nagy örömére.

I'm excited to announce that along with the usual digital and CDr formats, Diamond Eyes has been licensed to AMD Records for a very limited 12" vinyl release!!!! The will be a remix by Italoconnection, a great classic extended by RetroTeque with loads more spoken words by Fancy, and exclusive to the vinyl is an unreleased mix of Angel Of Love!! Digital and CDr will include incredible mixes by Matt Pop and Sakgra! Late October release is planned. Big thanks to my label Energise Recordings and to David Lin for making this happen.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia

Én az Imgurt használom.<#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.09.09. 18:26:24

Musachy

imo :) science fiction is science fact

cucurbia
Valami képfeltöltőoldalt ajánlanál?ilyenek nem használok,nincs rá szükségem.

reynaud
a fotót feltöltöd valamelyik képkezelő oldalra,majd az ott kapott linket bemásolod,a "kép beszúrása" opciót választva
Ez esetben nincs az a limit ami említesz.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
erről többet majd privát,és késő délután lesz rá időm.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia

Az egész scannelt boritót nem tudom beszúrni mert ez a 35 kilobyte határ kevés.Ha meg lecsökkentem a képet a betűk elmosódnak.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.09.09. 11:47:10

Kár hogy ez az előadó megközelíthetetlen.
IAN COLEEN & ALESSIO FARINA Feat. BACKSTER - VOLTEI

cucurbia
Röviden:Igen.Mit akarsz róla tudni?(most vendégségbe megyek,csak délután leszek)

reynaud
reynaud
Megkaptam a linkeket,köszi.
Ahogy időm engedi megfogom hallhatni valamennyi adást,ez számomra érdekes,értékes dolog.

Az első adást lepörgettem,ott elhangzott az alább linkelt Peter Wilson remekmű,én sem tudtam amit a műsorban elmondtál,hogy ez egy Dieter Bohlen szerzemény.
Apropó Peter Wilson,a magunk mögött hagyott nyár legnagyobb slágere részemről,a "Take Me Over" s az a speciális eset,amikor nekem a rövidebb verzió jobban tetszik mint az extended.

Mondok egy nevet : Klamancsek Krisztián ... ismered személyesen?

Peter Wilson - Tell Me The Truth (Matt Pop's Nothing But The Truth Mix
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.09.09. 10:27:19

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
na ez aztán a vegyes kinálat😊)Na ez az amit nem akarnak nagyon engedni sajna manapság,mindig vegyiteni kell.
Igen én is ugy tudom,elvileg én is szabad kezet kapok ilyenkor csak mint irtam tulságosan zárt keretek között kapok csak ez zavar mert a nagy rádioban nem igy terveztük a müsorokat ahogy manapság kérik,igy néha hiába teszek be egy cd-t ha utána műsorvezető kibobja,és oda a előzetes koncepciom.Walláék egy szük kereten belül mozognak igy abban kevesebb kompromisszumot kell kötni,mint velem,aki sokkal szabadabban értelmezi a műfaji kereteket.Feltöltöttem még néhány régebbi adást,majd elküldöm a linkeit.

reynaud
reynaud
Köszönöm a linkeket,az egyikbe már belehallgattam a másikat holnapra hagyom.
Nagyon fiatalos a hangod,az alapján úgy cirka 28-30 évesnek tippelnélek.

Sanyival én is örömmel összefutnék egyszer,mint ahogy az itt korábban aktívan fórumozók közül még néhány italo disco rajongó taggal szintén.
Talán erre jó alkalmat adna italo-euro disco előadókkal egy rendezvény,koncert,de ez hazánkban "hiánycikk" ,ami környező országokban flottul működik,itt nem értem miért ütközik falakba,nagy valószínűséggel volna rá igény.

Én kedvelem,kedveltem a tematikus zenei összeállítású műsorokat,a vegyes kínálatot úgy tudom elképzelni hogy :
ITALO DISCO - HI NRG - EURO DISCO ... <#nevetes1>
Én úgy tapasztaltam,(aztán lehet tévedek),Hajcser zöld utat ad a bakelit party műsorban Sanyiéknak,ez így fair.

ItaloDisco4Ever !