NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ms Project feat. Michael Scholz - Id Really Love to See You Tonight
Peti nekem a Mirko féle jobban tetszik ebből.
De ízlések és pofonok persze<#wink>#wink>
De ízlések és pofonok persze<#wink>#wink>
<#ejnye1>#ejnye1>
Ki nem ismerné Elena Ferrettit..khm,akarom irni Sophie-t..khm akarom irni Helent...khm,akarom irni Margaret-et...khm,akarom irni Veronique-t...khm,akarom irni Barbie-t..khm,akarom irni Jeny Room-ot,..khm,inkább nem is irok semmit😊
Ő ha minden igaz, 1960-as születésű,és sok produkcióban működött közre. Legújabb kiadványa.-Elena Ferretti Bye3, a zene 2010-es amúgy. Ő volt Helen is,na meg rengeteg néven énekelt.<#circling>#circling><#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
nem jobb,de nem rossz!
Ha nem ismernénk az eredetit ... de ismerjük,és attól nem hinném hogy valaha sikerül jobbat. <#kacsint>#kacsint>
Hamarosan ItaLove feldolgozása is piacra kerül.
Ha nem ismernénk az eredetit ... de ismerjük,és attól nem hinném hogy valaha sikerül jobbat. <#kacsint>#kacsint>
Hamarosan ItaLove feldolgozása is piacra kerül.
ItaloDisco4Ever !
WE ARE PLEASED TO INFORM YOU THAT THE NEW LIAN ROSS MAXI SINGLE WILL BE AVAILABLE IN DECEMBER !!!!!!!SECTIONS AND PURCHASES IN [email protected]
New Italo Vinyl
sacc / kb. Mode-One hangzás.
A címkézést látva Bobby "O" volt a remény,de ez így is kellemes! <#integet2>#integet2>
A címkézést látva Bobby "O" volt a remény,de ez így is kellemes! <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Baccara - Gimme Your Love (Bobby To Extended Mix)
Reflection - Pensar No Es Sentir (Parralox Remix)
Reflection - Pensar No Es Sentir (Parralox Remix) Free DL (BandCamp)
Reflection - Pensar No Es Sentir (Parralox Remix) Free DL (BandCamp)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
<#dumcsi>#dumcsi>
<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Szia!Nem voltam elég figyelmes ezek szerint ha volt már :-) Köszi az információt!! <#eljen>#eljen>
New Italo Vinyl
Igen!
Közel 4 évvel ezelőtt bemutattam ... - link -
Nem figyeltél !
Tehetséges zenész,énekelni is tud.
Egy másik : " Imaginary World "
Közel 4 évvel ezelőtt bemutattam ... - link -
Nem figyeltél !
Tehetséges zenész,énekelni is tud.
Egy másik : " Imaginary World "
ItaloDisco4Ever !
<#bee1>#bee1>
Direktben elérhetetlen,a zenéi beszerzésével kapcsolatos kérdésekre nem válaszol a youtube-on.
"Bit 99" ,"Access All Areas" szólódalai állítólag kiadásra kerültek,azaz elérhetők voltak.
"Nightdrive" nekem jobban tetszik így : (COSKA).
Ezen (bejegyzésben) van egy hozzászólása.
Megpróbálkozom egy producer által elérni,ezeket a dalokat mint pld. Heart to Heart ,Ace Of Heart etc, valamelyik stream oldalra némi fizetség ellenében felrakhatná,igény volna rá,de hogy neki némi aprópénz számít é,azt erősen kétlem,tehát válszeg ezért nem reagál a videomegosztón a dalok beszerzésével kapcsolatos kérdésekre....
"Bit 99" ,"Access All Areas" szólódalai állítólag kiadásra kerültek,azaz elérhetők voltak.
"Nightdrive" nekem jobban tetszik így : (COSKA).
Ezen (bejegyzésben) van egy hozzászólása.
Megpróbálkozom egy producer által elérni,ezeket a dalokat mint pld. Heart to Heart ,Ace Of Heart etc, valamelyik stream oldalra némi fizetség ellenében felrakhatná,igény volna rá,de hogy neki némi aprópénz számít é,azt erősen kétlem,tehát válszeg ezért nem reagál a videomegosztón a dalok beszerzésével kapcsolatos kérdésekre....
ItaloDisco4Ever !
És a nagy kedvenc Coskatol,de ez a szerzői eredeti változat
Én eddig akár producereknél,akár azoknál a mixmestereknél probálkoztam,akik kapcsolatban vannak vele,falakba ütköztem.Szivesen segitettek volna,de nem tudtak a beszerzésben😞((
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.10.13. 09:25:14
Jesper Jelse - Heart to Heart
Gyanúm szerint ez egy kiadatlan dal,elkezdem a nyomozást ,de ha akad köztettek aki netán tud e zene elérhetőségéről, keressen bátran ,akár privát.
Gyanúm szerint ez egy kiadatlan dal,elkezdem a nyomozást ,de ha akad köztettek aki netán tud e zene elérhetőségéről, keressen bátran ,akár privát.
ItaloDisco4Ever !
synthwave kedvelőknek ajánlva,sc fiókkal (free) letölthető,WAV minőségben.
Berlin City Romance - Autumn Rain (Marvel83' Remix) SoundCloud
Berlin City Romance - Autumn Rain (Marvel83' Remix) SoundCloud
ItaloDisco4Ever !
Ahogy írod,a háttérvokál is nagyon jó ,az dob egy plusz extrát a dalhoz,ez egy szinte tökéletesre csiszolt zenei produkció!
ItaloDisco4Ever !
A fekete vagy akár más színben ahogy manapság divat,mindegy,csak faragnák műanyagba.
Engem is érdekelne vinylen ...
Engem is érdekelne vinylen ...
ItaloDisco4Ever !
<#eljen>#eljen>
Nagggyon Faxa!!!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
<#hamm>#hamm>
Egyszerűen a csávesz hangja és a zene az egyik legjobb! Na, ez ének és vokál magas szinten! <#eljen>#eljen>
Nagyon szép és dallamos fülbemászó synthpop! Talk-Talk szintű volt a háttérénekes hangja, ami nagyon jól áll neki. Emelem kalapom!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.10. 10:56:13
Nagyon szép és dallamos fülbemászó synthpop! Talk-Talk szintű volt a háttérénekes hangja, ami nagyon jól áll neki. Emelem kalapom!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.10. 10:56:13
Oké, hogy összecsórt mindenhonnét mindent, de egyébként jól hangzik az egész. A zene maga tompa, viszont az a vokál az mi a retkes lófütty? <#idiota>#idiota>
Egyrészt, mintha papírból olvasná, ahol le van írva, hogyan kell kiejteni, nyilván így is van, volt, de még így is érthetetlen és emelett hamis is néha, az egész dalt a vokál tönkrebassza jobb szó nincs is rá. <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.10. 10:51:44
Egyrészt, mintha papírból olvasná, ahol le van írva, hogyan kell kiejteni, nyilván így is van, volt, de még így is érthetetlen és emelett hamis is néha, az egész dalt a vokál tönkrebassza jobb szó nincs is rá. <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.10. 10:51:44
TYŰHA... A "betyárját!!!!!"... bombajó zene!!!!
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Kolléga, ez bizony nagyon jóóóó<#eljen>#eljen>
ezt is lehetne faragni fekete korongba<#finom>#finom>
ezt is lehetne faragni fekete korongba<#finom>#finom>
Royal Visionaries - Peace Rain Down (Parralox Remix)
Royal Visionaries - Peace Rain Down (Fill The World With Love) – Parralox Remix (BandCamp)
A betyárját ..... a start tiszta Bobby O !
Royal Visionaries - Peace Rain Down (Fill The World With Love) – Parralox Remix (BandCamp)
A betyárját ..... a start tiszta Bobby O !
ItaloDisco4Ever !
Amaya zenéje mellé feldobhatnák David Verona zenéjét is azon bizonyos maxira,melyet jeleztem néhány napja hogy érkezik,ütős vinyl kiadvány lenne,sokan startolnánk rá.
Ha aktív lenne a fórumon a "Flashback Records" hazai vezére Wind mester ,talán tudna nekünk infóval szolgálni arról hogy a fent említett dal mellé mi a 3 beígért dal a bakelit maxin,az nagy húzás lenne ha a David Verona music lenne az egyik ....
Ha aktív lenne a fórumon a "Flashback Records" hazai vezére Wind mester ,talán tudna nekünk infóval szolgálni arról hogy a fent említett dal mellé mi a 3 beígért dal a bakelit maxin,az nagy húzás lenne ha a David Verona music lenne az egyik ....
ItaloDisco4Ever !
A 24-ik legalább lossless a kiadványon nem úgy mint a 22-ik! <#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2><#violent>#violent>
Lehet, hogy valaki örűl ennek is! Én kifejezetten kerestem a 24.-dik számot. Ne hogy le töltsd!!! Esetleg tedd fel veszteségmentesben!
Utoljára szerkesztette: lazzoo, 2018.10.07. 18:24:12
Utoljára szerkesztette: lazzoo, 2018.10.07. 18:24:12