NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ms Project feat. Michael Scholz - Id Really Love to See You Tonight
Peti nekem a Mirko féle jobban tetszik ebből.
De ízlések és pofonok persze<#wink>

AeroCool

New Italo Vinyl

<#ejnye1>

cucurbia
Ki nem ismerné Elena Ferrettit..khm,akarom irni Sophie-t..khm akarom irni Helent...khm,akarom irni Margaret-et...khm,akarom irni Veronique-t...khm,akarom irni Barbie-t..khm,akarom irni Jeny Room-ot,..khm,inkább nem is irok semmit😊

Ő ha minden igaz, 1960-as születésű,és sok produkcióban működött közre. Legújabb kiadványa.-Elena Ferretti Bye3, a zene 2010-es amúgy. Ő volt Helen is,na meg rengeteg néven énekelt.<#circling><#integet2>

cucurbia
Már egy hete megvan tőlük.mailben lehetett igényelni.A Jabda még jó is, a többi kissé..km.

reynaud

Az italo-disco vonal ,egyik legjobb énekesnője.
Ki ismeri fel?

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Bellatrix - I Love Koto (sc)

(Free) letölthető,néhány billentyűleütést követően.
- link -

ItaloDisco4Ever !

reynaud
nem jobb,de nem rossz!

Ha nem ismernénk az eredetit ... de ismerjük,és attól nem hinném hogy valaha sikerül jobbat. <#kacsint>
Hamarosan ItaLove feldolgozása is piacra kerül.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Ez a nő már 30 éve ugyanabban a ruhában van😊))

Musachy
Ez sem lett jobb, mint az eredeti, sőt!

imo :) science fiction is science fact

AeroCool

WE ARE PLEASED TO INFORM YOU THAT THE NEW LIAN ROSS MAXI SINGLE WILL BE AVAILABLE IN DECEMBER !!!!!!!SECTIONS AND PURCHASES IN [email protected]

New Italo Vinyl

reynaud
Victor Ark feat. Magic System D.J. - Hypnotic Tango

ItaloDisco4Ever !

reynaud
sacc / kb. Mode-One hangzás.
A címkézést látva Bobby "O" volt a remény,de ez így is kellemes! <#integet2>

ItaloDisco4Ever !

Baccara - Gimme Your Love (Bobby To Extended Mix)
reynaud
Reflection - Pensar No Es Sentir (Parralox Remix)

Reflection - Pensar No Es Sentir (Parralox Remix) Free DL (BandCamp)

ItaloDisco4Ever !

reynaud

<#dumcsi>

<#bdead><#bdead>

AeroCool
Szia!Nem voltam elég figyelmes ezek szerint ha volt már :-) Köszi az információt!! <#eljen>

New Italo Vinyl

reynaud
Igen!
Közel 4 évvel ezelőtt bemutattam ... - link -
Nem figyeltél !

Tehetséges zenész,énekelni is tud.
Egy másik : " Imaginary World "

ItaloDisco4Ever !

AeroCool
Sziasztok! Ismerte ezt valaki? Nekem kimaradt,de nagyon tetszik.

New Italo Vinyl

<#bee1>

cucurbia
ezeket a köröket én már megjártam,de hátha te..több szálon kell kérdezni.

reynaud
Direktben elérhetetlen,a zenéi beszerzésével kapcsolatos kérdésekre nem válaszol a youtube-on.
"Bit 99" ,"Access All Areas" szólódalai állítólag kiadásra kerültek,azaz elérhetők voltak.

"Nightdrive" nekem jobban tetszik így : (COSKA).
Ezen (bejegyzésben) van egy hozzászólása.
Megpróbálkozom egy producer által elérni,ezeket a dalokat mint pld. Heart to Heart ,Ace Of Heart etc, valamelyik stream oldalra némi fizetség ellenében felrakhatná,igény volna rá,de hogy neki némi aprópénz számít é,azt erősen kétlem,tehát válszeg ezért nem reagál a videomegosztón a dalok beszerzésével kapcsolatos kérdésekre....

ItaloDisco4Ever !

cucurbia

És a nagy kedvenc Coskatol,de ez a szerzői eredeti változat

Én eddig akár producereknél,akár azoknál a mixmestereknél probálkoztam,akik kapcsolatban vannak vele,falakba ütköztem.Szivesen segitettek volna,de nem tudtak a beszerzésben😞((
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.10.13. 09:25:14

reynaud
Jesper Jelse - Heart to Heart

Gyanúm szerint ez egy kiadatlan dal,elkezdem a nyomozást ,de ha akad köztettek aki netán tud e zene elérhetőségéről, keressen bátran ,akár privát.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
synthwave kedvelőknek ajánlva,sc fiókkal (free) letölthető,WAV minőségben.

Berlin City Romance - Autumn Rain (Marvel83' Remix) SoundCloud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ahogy írod,a háttérvokál is nagyon jó ,az dob egy plusz extrát a dalhoz,ez egy szinte tökéletesre csiszolt zenei produkció!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A fekete vagy akár más színben ahogy manapság divat,mindegy,csak faragnák műanyagba.
Engem is érdekelne vinylen ...

ItaloDisco4Ever !

<#eljen>

Nagggyon Faxa!!!!<#eljen><#taps>
<#hamm>

ximix

VECTORWOLF - Teen Drama (Featuring Highway Superstar)
link
rain70
Egyszerűen a csávesz hangja és a zene az egyik legjobb! Na, ez ének és vokál magas szinten! <#eljen>
Nagyon szép és dallamos fülbemászó synthpop! Talk-Talk szintű volt a háttérénekes hangja, ami nagyon jól áll neki. Emelem kalapom!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.10. 10:56:13
rain70
Oké, hogy összecsórt mindenhonnét mindent, de egyébként jól hangzik az egész. A zene maga tompa, viszont az a vokál az mi a retkes lófütty? <#idiota>
Egyrészt, mintha papírból olvasná, ahol le van írva, hogyan kell kiejteni, nyilván így is van, volt, de még így is érthetetlen és emelett hamis is néha, az egész dalt a vokál tönkrebassza jobb szó nincs is rá. <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.10. 10:51:44
Nekem jó pár zene tetszik az albumról! <#finom>

Discogs

TYŰHA... A "betyárját!!!!!"... bombajó zene!!!!
<#eljen><#taps>

d jani
Írtam privátot !!! :-)

Kolléga, ez bizony nagyon jóóóó<#eljen>
ezt is lehetne faragni fekete korongba<#finom>
reynaud
Royal Visionaries - Peace Rain Down (Parralox Remix)

Royal Visionaries - Peace Rain Down (Fill The World With Love) – Parralox Remix (BandCamp)

A betyárját ..... a start tiszta Bobby O !

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Amaya zenéje mellé feldobhatnák David Verona zenéjét is azon bizonyos maxira,melyet jeleztem néhány napja hogy érkezik,ütős vinyl kiadvány lenne,sokan startolnánk rá.
Ha aktív lenne a fórumon a "Flashback Records" hazai vezére Wind mester ,talán tudna nekünk infóval szolgálni arról hogy a fent említett dal mellé mi a 3 beígért dal a bakelit maxin,az nagy húzás lenne ha a David Verona music lenne az egyik ....

ItaloDisco4Ever !

A 24-ik legalább lossless a kiadványon nem úgy mint a 22-ik! <#falbav><#duhos2><#violent>

Lehet, hogy valaki örűl ennek is! Én kifejezetten kerestem a 24.-dik számot. Ne hogy le töltsd!!! Esetleg tedd fel veszteségmentesben!
Utoljára szerkesztette: lazzoo, 2018.10.07. 18:24:12