NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anton Eriksson... ha netán valaki nem tudná,tevékeny részese ,alkotója volt az idei év egyik jól sikerült dalának.
--- link ---
--- link ---
ItaloDisco4Ever !
<#circling>#circling><#circling>#circling>
Galaxy Hunter & TQ - Flames Of Inferno (Remix 2018)
https://www1.zippyshare.com/v/TzCk3Qyv/file.html
Galaxy Hunter & TQ - Inferno (Hi-NRG Remix 2016)
https://www1.zippyshare.com/v/tsI9urRj/file.html
https://www1.zippyshare.com/v/TzCk3Qyv/file.html
Galaxy Hunter & TQ - Inferno (Hi-NRG Remix 2016)
https://www1.zippyshare.com/v/tsI9urRj/file.html
Sziasztok!
Ha sikerül én is szeretnék egy listát összeállitani majd Decemberben.
Várom kiváncsian a többi fórumlakó 2018-as listáját, kinek melyik előadó volt a befutó idén :-)
Ha sikerül én is szeretnék egy listát összeállitani majd Decemberben.
Várom kiváncsian a többi fórumlakó 2018-as listáját, kinek melyik előadó volt a befutó idén :-)
New Italo Vinyl
male room
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen. Érdekessége a lemezekhez letölthető mp3-aknak, hogy nem csúcsminőségű az anyag a maga nemében...
Persze az, hogy mit kaptál tőlem néha privátban, az meg nem lenne publlikus, azért privát...
Persze az, hogy mit kaptál tőlem néha privátban, az meg nem lenne publlikus, azért privát...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.11.19. 06:53:03
imo :) science fiction is science fact
Gazebo - Masterpiece 2018 (Maxi Single) 2018.
1. Masterpiece (GET FAR Remix 2018) Extended 04:17
2. Masterpiece (GET FAR Remix 2018) Radio 02:54
3. Masterpiece (Classic) 04:16
4. Masterpiece (Live) 06:16
https://www22.zippyshare.com/v/3oG36PKq/file.html
1. Masterpiece (GET FAR Remix 2018) Extended 04:17
2. Masterpiece (GET FAR Remix 2018) Radio 02:54
3. Masterpiece (Classic) 04:16
4. Masterpiece (Live) 06:16
https://www22.zippyshare.com/v/3oG36PKq/file.html
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Igen,idén is van úgy sacc / kb. 30 kiemelkedő produkció amiket érdemes a lista megírásakor figyelembe venni.
Akkor majd várom a listád Allada !<#eljen>#eljen>
Akkor majd várom a listád Allada !<#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Nem ismertem ezt,majd alkalomadtán oda kattintok.
Igazából nem vagyok már rádióhallgatásra fogható egyén,ami miatt érdekessé vált az a bizonyos melyről írtam,két fórumtársunk alakítása.
cucurbia & wmallas szerepeltetésével kaptam egy olyan extrát amit én elvárnék a mai rádiózásban is,de nagy általánosságban a kommersz a jellemző,sajnos.
Igazából nem vagyok már rádióhallgatásra fogható egyén,ami miatt érdekessé vált az a bizonyos melyről írtam,két fórumtársunk alakítása.
cucurbia & wmallas szerepeltetésével kaptam egy olyan extrát amit én elvárnék a mai rádiózásban is,de nagy általánosságban a kommersz a jellemző,sajnos.
ItaloDisco4Ever !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs. Elég sok dolgot tudnék mondani, amit semmi pénzért nem tennék meg, ugyanakkor vannak dolgok, amit (ha a megfelelő személy kéri) akár még ingyen is megteszem neki. MP3 esetén bármilyen szintről is legyen szó, még a 320-as is veszít hangokat az eredeti hangfelvételhez képest. Ezek végleg elvesznek. De azért vannak itt a veszteségmentes szektorban is érdekességek. Tudnék olyan MP4-be tömörített wav-et mutatni, amit wav-be visszagörgetve ugyanúgy veszteségmentesnek látunk, hallunk a csekkolóprogikkal is. Tehát a legprofibb progik is átverhetők, de az emberi fül hall. Ha jó a hallásunk és segítségképp még megfelelő hangtechnikánk is akad, ki lehet szúrni mi valós lossless és mi a mű(alkotás). Ugyanakkor készülhet olyan MP3 is gyári lemezekről (megfelelő progikkal), ami a legdenevérfülűbb audiofilt is megkavarhatja annak ellenére, hogy veszteséges fájl. Tőled is kaptam olyan "gyári" 320-as rippet DM lemezől, amin azonnal hallani, hogy gagyi progival rippelték. Nyilván akaratlanul, mert nem is sejtették, hogy 320 és 320 közt is lehet különbség alkalmasint...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
igen.mexikoi producer panaszkodott két hete nekem egy levélben hogy bármit készit unofficial és felteszi a netre leszedik és azonnal bakelitet nyomnak belőle és illegálisan árulják a neten.
Így van. Minek erőltetni azt, ami nem megy, ha van olyan rádió is, ahol alapból megvan. Amúgy a régi nóták sem unalmasak, olyannyira, hogy több évtized után is 10000-edszerre is meghallgatom azokat a zenéket, amiket kedvelek, akár minden nap, ha olyanom van.
Nem kell csüggedni, Z.R. mester bármilyen mp3-ból olyan wavet tud csinálni, hogy egyből vinilre nyomják! <#hehe>#hehe>
Az én listám is érkezik decemberben. Bizony minden évben van minimum 25-30, nagyon jól sikerült new euro-italo.
Ez pozitív hozzáállás,nem feladni! <#eljen>#eljen>
Ha azt a tervedet hogy a rádiós hallgatóságot megszavaztatni lesöpörték,itt van az opció 2.
Tartok tőle akik itt szavazni fogak a fórumon,naprakészek s nagyságrenddel többet tudnak a new-italo jelenségről,mint akik ott szavaznának.
Majd érdeklődéssel várom a te listád is,december elején elindítom a szavazást,remélem sokakra számíthatók,s végre nyavalygások helyett mi italo-disco fanok,összetartva,összedobunk egy jó év végi összesített listát a legjobbakból.
.... itt jönne a te szereped,egy magyar zenefórum listájáról játszani....volt valaha egy nagyon sikeres (pop-tari-top) ..... a maiaknak nem szégyen a nagyoktól tanulni!
Ha azt a tervedet hogy a rádiós hallgatóságot megszavaztatni lesöpörték,itt van az opció 2.
Tartok tőle akik itt szavazni fogak a fórumon,naprakészek s nagyságrenddel többet tudnak a new-italo jelenségről,mint akik ott szavaznának.
Majd érdeklődéssel várom a te listád is,december elején elindítom a szavazást,remélem sokakra számíthatók,s végre nyavalygások helyett mi italo-disco fanok,összetartva,összedobunk egy jó év végi összesített listát a legjobbakból.
.... itt jönne a te szereped,egy magyar zenefórum listájáról játszani....volt valaha egy nagyon sikeres (pop-tari-top) ..... a maiaknak nem szégyen a nagyoktól tanulni!
ItaloDisco4Ever !
Ha ilyesmi adásra vágysz akkor miért nem hallgatod a Magic Disco Radio-t.
Ott az égvilágon minden szól ami New Italo és hozzá tudnak jutni.
Igaz ők is csak internet rádió és nincs olyan nagy hallgatottságuk mint a kereskedelmi adóknak de ott műsorsávra,
műsor vezetőkre leosztva tényleg minden megy ami megjelenik új!
Pl:
Szombaton újra szól a Maxi Disco Show!
12:00 / 90's Dance Disco
14:00 / HieWave, New Italo, Nu Disco
16:00 / 80's Euro Italo, Hi-Nrg, Disco
És bizony pörögnek azok a bizonyos fekete korongok is szép számmal.
Itt is nagy gyűjtemények gazdái szerkesztik a műsorokat.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.11.18. 16:23:04
Ott az égvilágon minden szól ami New Italo és hozzá tudnak jutni.
Igaz ők is csak internet rádió és nincs olyan nagy hallgatottságuk mint a kereskedelmi adóknak de ott műsorsávra,
műsor vezetőkre leosztva tényleg minden megy ami megjelenik új!
Pl:
Szombaton újra szól a Maxi Disco Show!
12:00 / 90's Dance Disco
14:00 / HieWave, New Italo, Nu Disco
16:00 / 80's Euro Italo, Hi-Nrg, Disco
És bizony pörögnek azok a bizonyos fekete korongok is szép számmal.
Itt is nagy gyűjtemények gazdái szerkesztik a műsorokat.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.11.18. 16:23:04
Majd még probálkozom,de erről a listárol a rádios hallgatoságot kell megszavaztatni nem az SG-t.Itt max ötleteket várhatok(unk),hogy mely dalok legyenek azok,amelyekről szavazhatna a hallgatóság.
Igazából az érdekelne ha elérhető lenne a mixmester ,létezik é egyáltalán wav maszter a remix-ből....
ItaloDisco4Ever !
Merészebb terveimben szerepeltél a listával kapcsolatban.
Konkrétan ,ha már van péntek esténként egy italo-euro disco stílusra építkező műsorsáv azon bizonyos rádióban,melyben vendégeskedsz,a szerkesztő urat megkörnyékezve játszhatnátok az összesített sg-s listáról dalokat,legalább Hajcser A. úrral megismertetnél,s szerencsés estben tán meg is kedveltetnénk néhány new-italo zenét.
Arról már írtam azt a pár tucat italo zenét pörgetni minden egyes 3 órás adásban több mint unalmas egy hallgatónak,legalább volna valami változatosság,ami úgy egyébként csak akkor szokott lenni amikor ott vagy a stúdióban,illetve a bakelit party-s adásokat említhetném még.
Konkrétan ,ha már van péntek esténként egy italo-euro disco stílusra építkező műsorsáv azon bizonyos rádióban,melyben vendégeskedsz,a szerkesztő urat megkörnyékezve játszhatnátok az összesített sg-s listáról dalokat,legalább Hajcser A. úrral megismertetnél,s szerencsés estben tán meg is kedveltetnénk néhány new-italo zenét.
Arról már írtam azt a pár tucat italo zenét pörgetni minden egyes 3 órás adásban több mint unalmas egy hallgatónak,legalább volna valami változatosság,ami úgy egyébként csak akkor szokott lenni amikor ott vagy a stúdióban,illetve a bakelit party-s adásokat említhetném még.
ItaloDisco4Ever !
Van amit nem ismerek a listádrol,de azért a 70%-a nekem is rajta van a kedvencek listáján max a sorrend nem ugyanaz.
Top 10-et valóban nehéz lenne összerakni mert szerencsére annyi jó zene született. <#taps>#taps>
Igen de az még egy 2016-as adás volt,amikor még semmit nem chekkoltam,és akitől kaptam megesküdött rá,hogy eredeti.Persze azota már tudjuk,hogy ez sem az.De ettől még megvan😊))
na ezt az ötletemet már előadtam én is,szerettem volna facebookos szavazással egy 2018-as összesitett kedvenc top 10-es listát év végére műsorbemutatásra decemberben.Az ötletet lesöpörték.
Nem minden wav ami fénylik...<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Csekkoltuk.
mp3 az is.
mp3 az is.
Azt szokták ilyen esetekre mondani .... van az a pénz ....
Kérdés a Zyx-nél az illetékes ki a lemez zenei összeállítását megtervezi,képben van é, e remixet illetően.
Az elmúlt hetekben Cucurbia rádiós szerepléseinek felvételeit lepörgetve,egyik adásban eldicsekedett hogy neki ez megvan ,legalább is úgy emlékszem hogy e remix-ről volt szó.
Kérdés a Zyx-nél az illetékes ki a lemez zenei összeállítását megtervezi,képben van é, e remixet illetően.
Az elmúlt hetekben Cucurbia rádiós szerepléseinek felvételeit lepörgetve,egyik adásban eldicsekedett hogy neki ez megvan ,legalább is úgy emlékszem hogy e remix-ről volt szó.
ItaloDisco4Ever !
Úgy legyen bár azt még Savino nagyon jó barátja által se sikerült begyűjtenem.
Nem adja ki a kezéből , és szerintem ez most se lesz másként sajnos. <#shakehead>#shakehead>
Nem adja ki a kezéből , és szerintem ez most se lesz másként sajnos. <#shakehead>#shakehead>
Annyira friss az infó hogy tracklista még nincs,de mivel a széria 2cd-s,ez is az lesz minden bizonnyal,nem elképzelhetetlen a "Savino remix".
ItaloDisco4Ever !
igen,sajnos mp3 azon bizonyos "New Gen" duplán,ennek megfelelően nem is szól jól,pedig ez nálam is nagy favorit.
talán-talán feldobják a közeljövőben bakelitre.
talán-talán feldobják a közeljövőben bakelitre.
ItaloDisco4Ever !
december első hetében érkezik az én listám is,30-asra tervezem szintén,s szokásomhoz híven ,egy lemezgyűjtésben nagy játékos ismerősöm top listájával extra megtoldom.
1 dal a listádon ,nálam azonos helyezésű lesz,hogy melyik az egyenlőre nem árulom el.
1 dal a listádon ,nálam azonos helyezésű lesz,hogy melyik az egyenlőre nem árulom el.
ItaloDisco4Ever !
Kíváncsi leszek mi lesz rajta olyan ami a 2015-ös The Original Maxi-Singles Collection még nincs rajta. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha esetleg a Mr. Blue Savina Remixe is , akkor jöhet! <#nevetes1>#nevetes1>
Ha esetleg a Mr. Blue Savina Remixe is , akkor jöhet! <#nevetes1>#nevetes1>
Már is egy amit sajnos kifelejtettem mert csak CD-n jelent meg az is mp3 <#duhos2>#duhos2>
DAVID VERONA - I Wanna See You In My Life
DAVID VERONA - I Wanna See You In My Life
Pont az elmúlt órában raktam össze az én 30-as listámat. <#wow1>#wow1><#taps>#taps>
10-es listába gondolkodtam először de olyan sok kedvenc volt az idén hogy képtelenség és értelmetlen lett volt annyira beszűkíteni.<#finom>#finom>
És csak 4 orosz vonatkozású nóta került bele. <#nevetes1>#nevetes1>
Először készítettem egy csak digitálisan kiadott Top 30-at , majd nekiálltam a a 2018-ban kiadott Maxiknak de azzal csúfosan elhasaltam. <#nyes>#nyes>
Mert hogy vannak olyan maxik ami igaz hogy 2018-as új kiadás de már nagyon régi kedvenc!<#szeret>#szeret>
Pl:
Alex Chroma Band – A New Day ( Vinyl 12'' Maxi I.D.L IDL031) Italy 2018
Love Kills - I want To Become ( Vinyl 12'' Maxi I.D.L. 032) Italy 2018
Elvin – You Set My Heart On Fire ( Vinyl 12'' Maxi I.D. Limited – I.D.L. 033) Italy 2018
Caesar – My Black Lady ( Vinyl 12'' Maxi Wishing Well Records – WWR 004) Finland 2018
Szóval itt van az én személyes kedvenceim listája amik nálam részben a legtöbbet játszott dalok voltak
másfelől vannak benne olyanok amik igaz hogy év vége felé jöttek ki de egyből kedvencek lettek mint PL a az Amaya új nótája. <#finom>#finom>
2018 Top Listája
01.KATIUSCIA RUIZ - Mirame(DJ NIKOLAY-D ITALO DISCO Remix 2018)
02.Franck Choppin - Pain In My Heart (feat Emphavoice)
03.Amaya - I Never Said This Before (Vocal Version)
04.Luca Gold - I'll Never Cry In The Night
05.Malfa - So Long (New Retro Remix) 2018
06.Alan Walker - Faded (Loki 80s Remix)
07.Mandy Mancini - Love Me
08.Crystal Ice - Call Me Your Lover
09.Estimado - You Try To Help Me
10.Anabel Lee - A Story Remember
11.Yuhniversia - Infection
12.KATIUSCIA RUIZ - Quiero el sol(DJ NIKOLAY-D ITALO DISCO Remix 2018)
13.Steven Silverheart - In The Night
14.Soulya ID - Disco Boy
15.Mirko Hirsch - Number One (Extended Version)
16.Italobox - You are Everything (album version)
17.J.D. Jaber – I Want You
18.Mark Ashley - Hot like fire
19.Ryan Paris & Stylove - Buonasera Dolce Vita
20.Soulya ID - Only You And Me
21.Diego La Riva - Desire
22.Rick de Moore - It's Love (Maxi Version)
23.Electric M - A New Day (Original Version)
24.Charly Danone – Go
26.Systems In Blue - There's No Heart
27.Kristian Conde - 80s Come Back To Us
28.Robert Camero - Welcome Back
29.Yuhniversia - Glitter
30.Max System - You Bring The Sun (Original Mix)
Biztos van olyan ami kimaradt de nagyjából ezek voltak.
Aztán lehet hogy még befut még az évvégén ami helyet követel a listán. <#nevetes1>#nevetes1>
10-es listába gondolkodtam először de olyan sok kedvenc volt az idén hogy képtelenség és értelmetlen lett volt annyira beszűkíteni.<#finom>#finom>
És csak 4 orosz vonatkozású nóta került bele. <#nevetes1>#nevetes1>
Először készítettem egy csak digitálisan kiadott Top 30-at , majd nekiálltam a a 2018-ban kiadott Maxiknak de azzal csúfosan elhasaltam. <#nyes>#nyes>
Mert hogy vannak olyan maxik ami igaz hogy 2018-as új kiadás de már nagyon régi kedvenc!<#szeret>#szeret>
Pl:
Alex Chroma Band – A New Day ( Vinyl 12'' Maxi I.D.L IDL031) Italy 2018
Love Kills - I want To Become ( Vinyl 12'' Maxi I.D.L. 032) Italy 2018
Elvin – You Set My Heart On Fire ( Vinyl 12'' Maxi I.D. Limited – I.D.L. 033) Italy 2018
Caesar – My Black Lady ( Vinyl 12'' Maxi Wishing Well Records – WWR 004) Finland 2018
Szóval itt van az én személyes kedvenceim listája amik nálam részben a legtöbbet játszott dalok voltak
másfelől vannak benne olyanok amik igaz hogy év vége felé jöttek ki de egyből kedvencek lettek mint PL a az Amaya új nótája. <#finom>#finom>
2018 Top Listája
01.KATIUSCIA RUIZ - Mirame(DJ NIKOLAY-D ITALO DISCO Remix 2018)
02.Franck Choppin - Pain In My Heart (feat Emphavoice)
03.Amaya - I Never Said This Before (Vocal Version)
04.Luca Gold - I'll Never Cry In The Night
05.Malfa - So Long (New Retro Remix) 2018
06.Alan Walker - Faded (Loki 80s Remix)
07.Mandy Mancini - Love Me
08.Crystal Ice - Call Me Your Lover
09.Estimado - You Try To Help Me
10.Anabel Lee - A Story Remember
11.Yuhniversia - Infection
12.KATIUSCIA RUIZ - Quiero el sol(DJ NIKOLAY-D ITALO DISCO Remix 2018)
13.Steven Silverheart - In The Night
14.Soulya ID - Disco Boy
15.Mirko Hirsch - Number One (Extended Version)
16.Italobox - You are Everything (album version)
17.J.D. Jaber – I Want You
18.Mark Ashley - Hot like fire
19.Ryan Paris & Stylove - Buonasera Dolce Vita
20.Soulya ID - Only You And Me
21.Diego La Riva - Desire
22.Rick de Moore - It's Love (Maxi Version)
23.Electric M - A New Day (Original Version)
24.Charly Danone – Go
26.Systems In Blue - There's No Heart
27.Kristian Conde - 80s Come Back To Us
28.Robert Camero - Welcome Back
29.Yuhniversia - Glitter
30.Max System - You Bring The Sun (Original Mix)
Biztos van olyan ami kimaradt de nagyjából ezek voltak.
Aztán lehet hogy még befut még az évvégén ami helyet követel a listán. <#nevetes1>#nevetes1>
Vannak olyan klasszikusok melyekhez nem ajánlatos hozzányúlni,mert lehetetlen felülírni ,jobbat csinálni az eredetinél.
Apropó Miko Mission,közvetlen jövő év elején érkezik "Greatest Hits & Remixes" .
Apropó Miko Mission,közvetlen jövő év elején érkezik "Greatest Hits & Remixes" .
ItaloDisco4Ever !
köv.hónap elejére tervezem a tagokat megszavaztatni 2018 legjobb italo-disco zenéiről ,remélem csatlakozol ,aztán majd meglátjuk mások hogy értékelik, mik is a new-italo top zenéi,nálam ezek biztosan nem,de egyéni ízlés kérdése,esetedben oly érzésem van,kicsit tán hazabeszélsz 😊.
ItaloDisco4Ever !
Elképesztő jó erre részemről nincsenek szavak ...... a mai new italo csúcs nálam
ItaloDisco4Ever !