NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elképesztő jó erre részemről nincsenek szavak ...... a mai new italo csúcs nálam
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Pár hete egy orosz producerrel csevegtem,azt mondta az mp3 ugyanúgy szól mint a WAV,jót derültem a dolgon.
Nem tudott meggyőzni,elég már egy középkategóriás hi-fi szerkó ahhoz hogy halljad a különbséget.
Várnod kell a Maxi Cd-re,akik pedig "loudness war" mentes minőségben szeretnék,azoknak érkezik majd a legjobb megoldás a vinyl.
Nem tudott meggyőzni,elég már egy középkategóriás hi-fi szerkó ahhoz hogy halljad a különbséget.
Várnod kell a Maxi Cd-re,akik pedig "loudness war" mentes minőségben szeretnék,azoknak érkezik majd a legjobb megoldás a vinyl.
ItaloDisco4Ever !
Italove - At The Disco (Maxi-Single) 2018
1. At The Disco 3:13
2. Hypnotic Tango 3:57
3. At The Disco (Retroteque Remix) 3:45
4. At The Disco (Bellatrix Remix) 6:09
5. At The Disco (Flemming Dalum Remix) 5:26
6. At The Disco (Also Playable Mono Remix) 6:08
7. At The Disco (Carl Nilsson Club Mix) 4:23
8. At The Disco (Extended Version) 4:45
https://www76.zippyshare.com/v/eJzDp1Xm/file.html
1. At The Disco 3:13
2. Hypnotic Tango 3:57
3. At The Disco (Retroteque Remix) 3:45
4. At The Disco (Bellatrix Remix) 6:09
5. At The Disco (Flemming Dalum Remix) 5:26
6. At The Disco (Also Playable Mono Remix) 6:08
7. At The Disco (Carl Nilsson Club Mix) 4:23
8. At The Disco (Extended Version) 4:45
https://www76.zippyshare.com/v/eJzDp1Xm/file.html
Ez a kiadvány pedig az orosz New Italo elóadók három élenjárójának a CD-je lesz! <#finom>#finom>
Nem gyenge Track Listával jön a Venti Compoliation 5!
Gyakorlatilag a mostanában megjelent összes Iventi és hozzá köthető kiadók vinyl maxik-ról egy egy dal! <#taps>#taps>

Gyakorlatilag a mostanában megjelent összes Iventi és hozzá köthető kiadók vinyl maxik-ról egy egy dal! <#taps>#taps>

<#circling>#circling><#buck>#buck>
Volt ígéret úgy cirka 3 éve új anyagra : --- link ---
Aztán nem tudni miért,de léket kapott ....
Talán a remix maxik után,érkezhetne egy új italo album is tőle !
Aztán nem tudni miért,de léket kapott ....
Talán a remix maxik után,érkezhetne egy új italo album is tőle !
ItaloDisco4Ever !
Jah,,,van igazságod,elég nagy léket vágott a zsebemen az eddig megjelent 4 maxi is....és akkor jön ez is<#buck>#buck>
Remélem befejezik ezt a mixelgetést,bár az Ő szemszögükből gondolom ez nem akkora gond nekik,,,Én is várok valami újat most már tőle...<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2018.11.11. 10:40:08
Remélem befejezik ezt a mixelgetést,bár az Ő szemszögükből gondolom ez nem akkora gond nekik,,,Én is várok valami újat most már tőle...<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2018.11.11. 10:40:08
ItaloDisco4Ever !
Joy Peters ... aztán most hogy talán már túl vagyunk a remixeken,jöhetne tőle valami ténylegesen új.
ItaloDisco4Ever !
Moderno - Waves Of Light (Night Mix) /Synthpop 2018
Az aktuális :
--- link ---
--- link ---
ItaloDisco4Ever !
<#bdead>#bdead>
ItaloDisco4Ever !
Ken Laszlo "TONIGHT MEGAMIX" (Victor Ark Mix)
Mentségemül szolgáljon,ezen napszakaszban,általában szól a zene is a háttérben,be van kapcsolva a tv is,mint pont most is kézilabda meccs,és ha ez még nem elég hogy elvonja a figyelmem a helyesírástól,a csemetéim is gyakran bombáznak kérdésekkel,kérésekkel .
Ez van,elnézést a hibáért.
Ez van,elnézést a hibáért.
ItaloDisco4Ever !
Ja, értem már! <#hehe>#hehe>
Persze rengeteg van, sőt! Bárki hibázhat, de tőled nem ezt várnám... <#vigyor3>#vigyor3>
Persze rengeteg van, sőt! Bárki hibázhat, de tőled nem ezt várnám... <#vigyor3>#vigyor3>
imo :) science fiction is science fact
van itt a hsz-ekben további bőséges helyesírási hiba amin fennakadhatnál .... 😊
de egyébként jogos az észrevétel - ' azaz ... hallgatok .... így már helyes ? <#nevetes1>#nevetes1>
de egyébként jogos az észrevétel - ' azaz ... hallgatok .... így már helyes ? <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Én fennakadtam az első mondatnál... Milyen new italo zenéket hallgatókról van szó? <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.11.07. 19:09:34
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.11.07. 19:09:34
imo :) science fiction is science fact
Hát én az ilyeneket privátban szoktam megkérdezni ha érdekel,nehogy más is megtudja a titkot😊)))
Victor Ark feat. Mr. Konrad - Loving me (New Hi NRG Remix)
Úgy hangzik mint az egyik Bobby "O" music ,de pont ezért jó!
Úgy hangzik mint az egyik Bobby "O" music ,de pont ezért jó!
ItaloDisco4Ever !
ha már PSB .... ez inkább figyelemre méltó,konkrétan engem letarolt annyira jó,és annyira Pet Shop Boys + Electronic
Kites With Lights - Feeling Better
Kites With Lights - Feeling Better
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Victor Ark - It's A Sin (Hi NRG Mix) Italo Disco 2018 New Generation
csak érdekességképpen, bár nem italo de az előadót jól ismerjük ..... (talán még nem volt, nem találtam a keresővel)
Utoljára szerkesztette: allacska, 2018.11.05. 22:06:33
Ezek a remixek nagyon jók tényleg ......
Utoljára szerkesztette: allacska, 2018.11.05. 21:51:27
Utoljára szerkesztette: allacska, 2018.11.05. 21:51:27
Nekem is ezek a favoritjaim,,talán még a Bellatrix remix<#taps>#taps>
Nagyjából 2 hónapja,szabadidőmben szinte már csak new-italo zenéket hallgatók.
Favorit Ken Laszlo új dala,de kedvelem Aleph új zenéjét is,amit viszont mostanában a legtöbbször hallgattam,az még egy tavaly év végi dal,ami mellett akkor "elsétáltam" pedig bemutattam. .... #26094
A dal szerzője , Marco Rochowski,de tudja é valaki ,a vokált ki énekli? .... én természetesen igen.
Favorit Ken Laszlo új dala,de kedvelem Aleph új zenéjét is,amit viszont mostanában a legtöbbször hallgattam,az még egy tavaly év végi dal,ami mellett akkor "elsétáltam" pedig bemutattam. .... #26094
A dal szerzője , Marco Rochowski,de tudja é valaki ,a vokált ki énekli? .... én természetesen igen.
ItaloDisco4Ever !
Az ígéret szerint,néhány hét múlva kiadják maxi Cd-n,s a "Flashback Records" jóvoltából vinylen is érkezik majd,hogy a bakelitre mely verziókat válasszák,azt kíváncsian várom.
Nekem (Retroteque Remix , Also Playable Mono Remix ,Extended Version) tetszik elsősorban.
Itt is belehallgathatók : >>> link >>>
Nekem (Retroteque Remix , Also Playable Mono Remix ,Extended Version) tetszik elsősorban.
Itt is belehallgathatók : >>> link >>>
ItaloDisco4Ever !
Nekünk italo-disco fanoknak,minden egyes legalább ilyen színvonalú zenét meg kell becsülnünk,mert képes életben tartani ezt a zenei stílust.
Elnézve a videó publikálása óta a kommenteket,nagyon sokan lájkolják,ez nem csak a formációnak jó,az italo-disco népszerűségének is jót tesz!
Elnézve a videó publikálása óta a kommenteket,nagyon sokan lájkolják,ez nem csak a formációnak jó,az italo-disco népszerűségének is jót tesz!
ItaloDisco4Ever !