NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem :" Like Dynamite" és "Surrender" a favoritok.
Neked erős a gyanúm a másik kettő !
Holnap mész rádiózni,és mikor startol a műsor?
Neked erős a gyanúm a másik kettő !
Holnap mész rádiózni,és mikor startol a műsor?
ItaloDisco4Ever !
Igen,Mike karácsonyi zenéje szép munka,bravúrosan van felépítve,s ahogy az intro dallamból italo-disco stílusba vált, az nagy ötlet,egy ilyet megkomponálni szükségeltetik hozzá tehetség,kreativitás.
A vokálban hallani hibákat ,de a zenei alap tökéletesre csiszolt.
Nálam még mindig ez a "number one " Mflex-től ... Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix) ... erre jelzőt nehéz találni,a remixeit egyébként is a legnagyobb favoritjaim közt jegyzem,de ez amit ezzel a zenével csinált az döbbenet,ilyen dallamok ..... nem is ragozom tovább.
Itt a fórumon is vannak akik kedvelik a zenéit,ha olvasod a hozzászólásokat a videomegosztón találsz ott magyar rajongókat is.
Anno itt korábbi sérelmeiket nyalogatva,rossz ,aljas szándékból a zenéit kritizálóknak itt a válasz azoktól akik meg is vásárolják!!! a zenéit.
- link1 - (utolsó eladás 96,80 €)
- link2 - (a lemez értékelése) ... teszem hozzá,ezeknél vannak jobb italo zenéi is,és nyomulni kéne neki vinylen,mert volna rá igény.
A vokálban hallani hibákat ,de a zenei alap tökéletesre csiszolt.
Nálam még mindig ez a "number one " Mflex-től ... Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix) ... erre jelzőt nehéz találni,a remixeit egyébként is a legnagyobb favoritjaim közt jegyzem,de ez amit ezzel a zenével csinált az döbbenet,ilyen dallamok ..... nem is ragozom tovább.
Itt a fórumon is vannak akik kedvelik a zenéit,ha olvasod a hozzászólásokat a videomegosztón találsz ott magyar rajongókat is.
Anno itt korábbi sérelmeiket nyalogatva,rossz ,aljas szándékból a zenéit kritizálóknak itt a válasz azoktól akik meg is vásárolják!!! a zenéit.
- link1 - (utolsó eladás 96,80 €)
- link2 - (a lemez értékelése) ... teszem hozzá,ezeknél vannak jobb italo zenéi is,és nyomulni kéne neki vinylen,mert volna rá igény.
ItaloDisco4Ever !
Peter Wilson wrote:
March 8 will see 2 double A side singles. And they are...
Whenever You Want Me/
Surrender
and
Like Dynamite/
Until The Day
Mixes to be announced in January
Mit mondjak nehéz lesz választani mind a négy más szerző,stilus,producer..
March 8 will see 2 double A side singles. And they are...
Whenever You Want Me/
Surrender
and
Like Dynamite/
Until The Day
Mixes to be announced in January
Mit mondjak nehéz lesz választani mind a négy más szerző,stilus,producer..
Semmi jót nem találtam, igazad van, utoljára is az Mflex csávesz mutatta meg ezzel a zenével, hogyan kell brutális synthwave zenét csinálni.
A Limahl féle remix nekem egyáltalán nem jött be, számomra egy szar volt az eredeti is és ez is az lett remixben, de a Love Tonight az alázott újból, viszont ez karácsonyi zene? Hát menjen már. Ez a zene egy Mestermű, így semmi nem kezdődik. Azt hinnéd egy andalító szép zene, ami talán unalmas lesz a végére, erre átmegy italoba?? majd az egészet összemossa úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne? Libabőööörrr <#ijedt>#ijedt>
A csávesz és bármennyire is nem szeretik itt, mert az lerí ebben a topikban, mindenki felett áll bármihez nyúl az siker és megvesznek érte a hallgatók. Bár van néhány számomra is hulladék zenéje, de az elenyésző. Két napja kidobta és ível felfelé, ami nem csoda, mert ilyet senki más nem tud. Állítom, hogy még egy klasszikus hangzást is tudna keverni, metallal és synthpop-pal ami a végén odavágna, mert kisujjból kirázza a leglehetetlenebb ötleteket is mesterien tálalva.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.12.27. 08:51:41
A Limahl féle remix nekem egyáltalán nem jött be, számomra egy szar volt az eredeti is és ez is az lett remixben, de a Love Tonight az alázott újból, viszont ez karácsonyi zene? Hát menjen már. Ez a zene egy Mestermű, így semmi nem kezdődik. Azt hinnéd egy andalító szép zene, ami talán unalmas lesz a végére, erre átmegy italoba?? majd az egészet összemossa úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne? Libabőööörrr <#ijedt>#ijedt>
A csávesz és bármennyire is nem szeretik itt, mert az lerí ebben a topikban, mindenki felett áll bármihez nyúl az siker és megvesznek érte a hallgatók. Bár van néhány számomra is hulladék zenéje, de az elenyésző. Két napja kidobta és ível felfelé, ami nem csoda, mert ilyet senki más nem tud. Állítom, hogy még egy klasszikus hangzást is tudna keverni, metallal és synthpop-pal ami a végén odavágna, mert kisujjból kirázza a leglehetetlenebb ötleteket is mesterien tálalva.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.12.27. 08:51:41
Az Italo Disco Nagyapja, apja, keresztapja :-) --- Mauro Farina :-) ..... Nem ártana néhány hasonló kaliberű szerző, manager napjainkban sem...
<#dumcsi>#dumcsi><#crazya>#crazya>
Ha ilyent találsz,feltétlen told fel. ( link )
Maxthor is eltűnt,ez évben semmi új tőle,de vele levelező kapcsolatban vagyok,majd megkérdezem hogy van 😊.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.12.25. 11:41:31
Maxthor is eltűnt,ez évben semmi új tőle,de vele levelező kapcsolatban vagyok,majd megkérdezem hogy van 😊.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.12.25. 11:41:31
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Na igen,feltéve ha találsz,ezt jól sejted.
synthwave stílus tényleg befásult,naponta kidobnak több tucatot ,ebből jelentős rész kommersz hallgathatatlan.
Ne is remélj olyan színvonalúakat,mint pár éve,lapos a kínálat.
De ha találsz valami jót dobd be.
synthwave stílus tényleg befásult,naponta kidobnak több tucatot ,ebből jelentős rész kommersz hallgathatatlan.
Ne is remélj olyan színvonalúakat,mint pár éve,lapos a kínálat.
De ha találsz valami jót dobd be.
ItaloDisco4Ever !
Nagyon kevés, ami nekem tetszik már. Most pedig próbálok keresni, ha lehet jó sok synthwave, retro wave zenét és teleszórom a topikot, mert ez nem CSAK italo disco topik és nagyon abba az irányba viszitek. Feltéve, ha találok, ami megüti a szintet...<#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.12.25. 11:15:05
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.12.25. 11:15:05
Vannak azért jó zenék manapság is a stílusban,olyan hatásúakat mint a 80s évek dalai ne várj,elsősorban a nagy sikerű klasszikus italo zenék mintájára készülnek a maiak,így nyilván túl sok új ötletet nem hordoznak.
De az év során te is jelezted néhány zene esetében hogy jó produkció.
De az év során te is jelezted néhány zene esetében hogy jó produkció.
ItaloDisco4Ever !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mauro Mester! <#wink>#wink>
Nem is lesz, lényegében az is egy koppintás volt az ismert nagyoktól, de mesterien össze lett gyúrva. Amolyan amcsi klisé film, csak vannak jól sikerültek is.
"Speed Undercover " daluk színvonalához hasonlót eddig még nem sikerült kihajítaniuk,nekem néhány zenéjük tetszik a közelmúltból,ez nem.
Tényleg ötlettelen .....
Tényleg ötlettelen .....
ItaloDisco4Ever !
Ha bekötnék a szemem is az első 5 másodpercből kitalálnám, hogy egy újabb unalmas Mirko H. zene. Ingyen sem kell ez a Radiorama koppintás, de egy Carino után már szinte felüdülés. Lehet az Italo Disco-nak újra a temetőbe kellene végeznie egy 10 évre, mert kezd befásulni az egész.
Mindig is voltak a történelemeben 1 lövéses előadók, zenekarok. A Carino Cat is az eddig. Ennyire ötlettelen, verejtékszagú fost sem hallottam mostanában, és újra. Ennek el sem kellett volna készülnie. A csoffadt feliratkozók száma is jelzi ezt. A szöveg is elég bugyutának tűnik nekem, de ettől függetlenül ez az izé ez egy szar, nemhogy zene. Riff gitár betétet meg főleg nem kellett volna itt erőltetni. <#levele>#levele>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Békés Karácsonyt mindenkinek!Mirko-t hogyan lehet letölteni,ha le lehet egyáltalán?köszi
Békés boldog Karácsonyt mindenkinek
Boldog Karácsonyt 😊
Boldog karácsonyt mindenkinek !
Boldog Békés Karácsonyt!
Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek!
free download Mirko Hirsch
Undercover - Free Christmas Edition
<#worship>#worship>
Két nappal később már nem is készülhetett volna el a riport,szoval maradjunk annyiban,hogy örüljünk ennek is.
És lassan ideje betartanom az igéretemet szóval a későbbieket,ha van bármi, már pr.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.12.23. 18:43:07
És lassan ideje betartanom az igéretemet szóval a későbbieket,ha van bármi, már pr.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.12.23. 18:43:07
Sajnálom,mert megnéztem volna a teljes vágatlan riportot ! 😞
Köszi a gyors infót !<#worship>#worship>
Köszi a gyors infót !<#worship>#worship>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Nem fogják.Az sem biztos hogy a vágatlan anyagot publikálhatják.Ez alapvető szakmai szabály rádióban,tv-ben.
Igen,
s ha már beszélsz egykori danubius rádiós kollégáddal Egonnal,esetleg megpengethetnéd neki hogy felrakhatnák a teljes vágatlan riportot.
Köszi.
s ha már beszélsz egykori danubius rádiós kollégáddal Egonnal,esetleg megpengethetnéd neki hogy felrakhatnák a teljes vágatlan riportot.
Köszi.
ItaloDisco4Ever !
ami az atv-n ment?
Nekem is csak a tv változat van.Ma beszéltem a Gyurival,eszembe nem jutott megkérdezni de majd nála vagy a Rónai Egonnál rákérdezek.
Nekem is csak a tv változat van.Ma beszéltem a Gyurival,eszembe nem jutott megkérdezni de majd nála vagy a Rónai Egonnál rákérdezek.
ItaloDisco4Ever !
Viszont kívánom Neked és a többi fórumtársnak is.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
s ha már Komjáthy,annak a riportnak amit felraktam néhány napja ide, a vágatlan felvételét megnézném,tudsz esetleg valami elérhetőséget?
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
s ha már Komjáthy,annak a riportnak amit felraktam néhány napja ide, a vágatlan felvételét megnézném,tudsz esetleg valami elérhetőséget?
ItaloDisco4Ever !
Nekem még a track2, I'm On Fire ,Mirko verziója oké róla.
Köszönjük szépen, ez nagy kedvenc amúgy nálam!
Neked is és mindenkinek Boldog Új Évet, Kellemes Ünnepeket Kívánok!!!
<#integet2>#integet2>
Neked is és mindenkinek Boldog Új Évet, Kellemes Ünnepeket Kívánok!!!
<#integet2>#integet2>
Mivel néhány nem várt esemény miatt úgy döntöttem meghatározatlan ideig nem óhajtok a fórum aktiv megnyilvánulója lenni,mert elegem lett a sárdobálásokból, a kölcsönös igéretek csak általam való betartattasából,mások befektetett munkájának semmibevételéből, a háttérbe vonulok.
Mindenkinek kellemes Ünnepeket!
Mindenkinek kellemes Ünnepeket!
Úgy cirka 2 hónapja én is írtam valamit neki a "Millennium" kapcsán.
Ott olvasható a kommentek közt. soundcloud link
Ott olvasható a kommentek közt. soundcloud link
ItaloDisco4Ever !
Én is kicsit kenegettem a máját néhány hónapja😊) a Laserdance 2.nagylemezére hasonlitottam a Millenium c dalát..na ez nagyon tetszett neki,jelezte is,hogy pont az az egyik célja hogy valami olyan maradandót próbáljon alkotni,mint anno az volt.Hát az első albuma nem volt nagy szám,igazán kiváncsi vagyok erre az ujra.