NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Békés Karácsonyt mindenkinek!Mirko-t hogyan lehet letölteni,ha le lehet egyáltalán?köszi
Békés boldog Karácsonyt mindenkinek

Boldog Karácsonyt 😊
Boldog karácsonyt mindenkinek !
Boldog Békés Karácsonyt!
amaximus

Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek!

free download Mirko Hirsch
Undercover - Free Christmas Edition
<#worship>

cucurbia
Két nappal később már nem is készülhetett volna el a riport,szoval maradjunk annyiban,hogy örüljünk ennek is.
És lassan ideje betartanom az igéretemet szóval a későbbieket,ha van bármi, már pr.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.12.23. 18:43:07

reynaud
Sajnálom,mert megnéztem volna a teljes vágatlan riportot ! 😞
Köszi a gyors infót !<#worship>

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Ahogy ígértem,itt van a "Space Holidays vol.10"
Akár lossless minőségben "Free DL" ... --- link ---

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Nem fogják.Az sem biztos hogy a vágatlan anyagot publikálhatják.Ez alapvető szakmai szabály rádióban,tv-ben.

reynaud
Igen,
s ha már beszélsz egykori danubius rádiós kollégáddal Egonnal,esetleg megpengethetnéd neki hogy felrakhatnák a teljes vágatlan riportot.
Köszi.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
ami az atv-n ment?
Nekem is csak a tv változat van.Ma beszéltem a Gyurival,eszembe nem jutott megkérdezni de majd nála vagy a Rónai Egonnál rákérdezek.

reynaud
Victor Ark

- link -

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nem rossz,de Giancarlo Pasquini vokáljával nekem jobban tetszik.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Viszont kívánom Neked és a többi fórumtársnak is.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

s ha már Komjáthy,annak a riportnak amit felraktam néhány napja ide, a vágatlan felvételét megnézném,tudsz esetleg valami elérhetőséget?

ItaloDisco4Ever !

Nekem még a track2, I'm On Fire ,Mirko verziója oké róla.
Köszönjük szépen, ez nagy kedvenc amúgy nálam!

Neked is és mindenkinek Boldog Új Évet, Kellemes Ünnepeket Kívánok!!!

<#integet2>
cucurbia
Mivel néhány nem várt esemény miatt úgy döntöttem meghatározatlan ideig nem óhajtok a fórum aktiv megnyilvánulója lenni,mert elegem lett a sárdobálásokból, a kölcsönös igéretek csak általam való betartattasából,mások befektetett munkájának semmibevételéből, a háttérbe vonulok.
Mindenkinek kellemes Ünnepeket!

cucurbia
Na hát akkor minden forumtársnak kellemes ünnepeket kívánok,úgy Komjáthysan😊)

cucurbia
És -sajnos- ő sem volt hajlandó maxit gyártani belőle😞(

reynaud
Úgy cirka 2 hónapja én is írtam valamit neki a "Millennium" kapcsán.

Ott olvasható a kommentek közt. soundcloud link

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Na nekem meg pont a 2.track tetszett mikor belehallgattam délután.

cucurbia
Én is kicsit kenegettem a máját néhány hónapja😊) a Laserdance 2.nagylemezére hasonlitottam a Millenium c dalát..na ez nagyon tetszett neki,jelezte is,hogy pont az az egyik célja hogy valami olyan maradandót próbáljon alkotni,mint anno az volt.Hát az első albuma nem volt nagy szám,igazán kiváncsi vagyok erre az ujra.

reynaud
Mirko Hirsch - Midnight Affair (Special Maxi Version)

Mirko Hirsch - Midnight Affair - The Maxi Version - link -
A linkelt kiadványon nekem kizárólag track1 tetszik,Mirko a rajongóinak ezt igazán adhatta volna ajándékba.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nekem tetszik mind2 !!!

Spacehawk album nagy fogás,gratulálok hozzá !<#eljen>
Remélem hamarosan megkapod.
Antonnal ma volt üzenet váltásom,szerintem ahogy ezt tudtára is adtam már 😊 manapság spacesynth stílusban az egyik legjobb,nagyon tehetséges.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Következő opcióként valamelyik kiadó mondjuk az AMD vagy mit tudom én,kihajíthatná vinylen is,látva a dal népszerűségét,valószínű elkapkodnák pár nap alatt,és legalább begyűjthetnék azok az italo-disco fanok is akik egy fájlt semmibe vesznek,kizárólag fizikális kiadványokat,azon belül is elsősorban vinylt gyűjtenek.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
De akkor a Summert elküldhetnéd private,mert lehet szükségem lehet rá jövö héten..bár hogy mi lesz a jövö héten az még a ma estétől is függ.

cucurbia
Hm nem tudom nekem a Summer sem tetszett és ez sem,de ez nem baj,sokaknak tetszett ez a lényeg.Jut eszembe ideje irnom Antonnak mert elvileg bár tegnap postázták már a jan.4-én megjelenő uj Spacehawk albumot nem hiszem hogy az ünnepek miatt ideér jövö hétig és erre az esetre azt irta három hete,hogy elküld a lemezről egy előzetest ,hogy adásba adhassam,Ideje figyelmeztetnem.

cucurbia
Nekem mindig Susanna Meals és a Forever jut eszembe rola.(ami már eleve akkor is egy feldolgozás volt,de jobb,mint az eredeti)
Nos én máshogy csináltam volna maxit én a közepén tettem volna be az instrus részeket nem az elejére mert igy tul hosszu a bevezető,magyarul nem rádióbarát😞(,de accapella nélkül ezt mi nem tudtuk megcsinálni igy nem reklomálok,fő,hogy elkészitette.Oktoberben még nagyon nem akarta.

reynaud
Anton Eriksson (Spacehawk)

Hozzá kapcsolódó project "Retro Beat" itt van az újdonság,ami inkább euro-dance stílus,a közelgő ünnep jegyében.

Retro Beat - Christmas Eve

Van még néhány ígéretem ami az újdonságokat illeti,aztán fokozatosan szeretnék háttérbe vonulni,majd én is passzívan figyelem a zene fórumot,remélem lesz miért.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ilyen elképzelésed volt az extended verzióval kapcsolatban,avagy kérdezhetem másként,tetszik,elégedett vagy a hosszabb verzióval?
Nekem nagyon tetszik,s talán azért nem figyeltem fel e dalra aktuálisan,mert az én disco zenei világom inkább a pörgősebb dalok,Bobby Orlando a király nálam.
De ez a dal a legjobb,legszebb 80s italo zenéket idézi vissza,a vokál is kiváló!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Lehet egy megjegyzésed,de attól tartok egyezik a véleményünk lásd,olvasd újra mit írtam : "neked mint tapasztalt rádiós",nem tudásról szóltam.
Komjáthy úr mellett dolgozva lehetőséged volt tapasztalatokat szerezni.

Én voltam DJ vizsgákon,az első a legemlékezetesebb,pedig ez volt a legkönnyebb,akkor egy 5 zenei blokkból álló,általam kazettán előre elkészített anyagból választott a vizsgabizottság ,bár volt italo-euro disco összeállításom is a "funky" stílusúra esett a választásuk,az egyik asszisztens csaj szinte végigtáncolta a bemutatott műsorom,( Kool & The Gang,Earth, Wind & Fire,Delegation) dalokra emlékszem,na meg arra, az első vizsgám előtt nagyon izgultam,de csak addig amíg a Dj pult mögé állhattam,sikeres vizsga volt,de jó évek voltak azok ...........

s ha már rádiózás,ma este "bakelit party" remélem Walla Sanyi visz magával néhány new-italo korongot,s pörget is néhányat a jobbakból.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Nem csak ezzel bánnak mostohán,de hagyjuk.Time goes bye ahogy mondaná az inglish😞((
Egyébként pedig ha lehet egy megjegyzésem a zenei szerkesztéshez nem tudás kell,hanem tapasztalat ahogy 30 év alatt megtapasztaltam és látom.Tudni senki nem tud mindent söt minél több zene megy át a kezeiden annál kevesebbet ismersz meg.Ez tapasztalat és többen megerősithetik.😊).Viszont régen a diszkosvizsgákon volt olyan feladat,hogy eléd raktak 5-6 zenét és abbol kellett összeszerkesztened egy megfelelő műsort...na ez azért nehéz,főleg ha nem ismered a zenéket esetleg.
Sokan ha a kedvenceikből kéne összerakni valamit akkor játsszva megcsinálják, a nehézség mindig akkor van,ha mindenhonnan lekorlátoznak,mit adhatsz(mint néha mostanság engem),vagy ha erre nincs tapasztalatod még(mint sok ifjú titán a hazai rádiosvilágban a programigazgatói székben ülve).Na ebből lesznek az egyenrádiók,meg a stilustalan kotyvalékműsorok.
Én ízléstelen vagyok,ezt már többször kijelentettem,és a tudásom sem nagy csak lett anno tapasztalatom.

reynaud
Mint azt már többször leírtam,a zenei ízléseddel az én szempontomból nézve semmi probléma,sőt ...ha kiindulási alapként azt veszem,milyen zenéket szoktál magaddal vinni,s ajánlottál lejátszásra azon bizonyos zenei rádió adásokban,azt kell mondjam feldobtad a sablont.
A listád is jó az én véleményem szerint.

Nekem viszont éppen ideje volna több mint 5 év után visszavonulni az aktív fórumozástól,mert az itt elvesztegetett időm a zenehallgatás rovására megy.
A célom elsősorban az italo-disco stílus népszerűsítése volt itt is,neked mint tapasztalt rádiós nem kell fejtegetnem milyen mostohán bántak a hazai rádiózásban e stílussal,pedig igény lett volna rá.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
ma reggelre megküldte Mr.Choppin a levelesládámba.

cucurbia
Igen mert csak olyanokat voltam hajlandó a listára irni ami megvan lossless formátumban is nekem.Amit még nem kaptam meg sehonnan vagy csak youtube formátum,azokkal nem foglalkoztam.De egyébként is...az izlésem ,mint az már többször kiderült eltér a trendtől.

reynaud

Érkezik nagyon hamarosan ...

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Franck Choppin feat. Emphavoice - Pain In My Heart (Extended)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Thanks ! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

Volt egy kis időm,meg kíváncsi is voltam,hogy kinek hány zenéje fért be az első 50-be.
A 12 db listáról,a szavazók időrendi sorrendjében.
01.Reynaud vinyl gyüjtő ismerőse. 14-ből - 11 a top 50-ben.
02 Reynaud ------------------------------ 30-ból - 20
03 allada67----------------------------------30-ból - 19
04 fülcsimanó2---------------------------.30-ból - 22
05 wmallas---------------------------------30-ból - 25
06 djani75----------------------------------15-ből - 10
07 xgaboca--------------------------------20-ból - 11
08 Biatomi---------------------------------.30-ból - 23
09 ItaloMucsacso70---------------------.30-ból -18
10 Aerocool--------------------------------.30-ból -22
11 Ildikó---(wmalas ismerőse----------.30-ból -19 (a #28405 hozzászólásnál.)
12 cucurbia---------------------------------.30-ból -16
cucurbia
Én a single-t a forumrol kaptam még nyáron, az instrut már a netről töltöttem le mikor hozzáférhető volt,utána mindkettőt megkaptam ősszel a szerzőtől is,én sem követtem,csak ma más miatt ránéztem és meglepődtem az átállitáson.Csak erről szolt a megjegyzés.

07.09-én lett vásárolva. Azóta nem kísértem figyelemmel hogy hol, milyen módon tűnt fel. <#nemtudom>

cucurbia
Amikor legutoljára néztem(valamikor oktoberben talán utoljára) akkor még az volt,határozottan emlékszem.Mondjuk már akkor is csodálkoztam ezen,ezért is jegyeztem meg.

És még ha hozzátesszük hogy a magyar Szűcs Tamásnak köszönhetjük ezt az albumot! <#worship><#taps>

Én úgy emlékszem az az egy, a Pain in my heart soha nem volt szabadon letölthető.<#fejvakaras>

cucurbia
nekem több,de majd ami kell elkérem "valakitől"

cucurbia
Azért látom észbe kapott az öreg.Eddig minden zenéje szabadon megkapható volt.Most meg mi történik??Minden zenéje szabadon letölthető maradt,kivéve a Pain in my heart-ot.azt átrakta fizetőssé.Ravasz😊)csak kicsit későn kapcsolt.Vagy nem gondolkodott előre.
Ezek után kíváncsi leszek betartja-e majd az igéretét hogy elküldi a maxit vagy fügyül ránk.

50-ből kettő nincs még meg lossless!
Az nem rossz arány! <#wink><#taps>