NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cucurbia
Én miért küldeném??Nekem nincs meg.
Egyébként sem én voltam/vagyok az ellátója.

reynaud
semmi probléma,Lian Ross jobb mint Linda ,pld. Mode-One (kiskopasz) Raul-al közös zenék nekem tetszenek.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Miért,ha te küldöd akkor nem játssza le? 😊
Tegnap többször is említette a neved,a végén a szerkesztésben segítők közt is,sőt egy általad ajánlott CD-ről is játszott egy jó kis zenét.
Abszolút értékel Ő téged!

ItaloDisco4Ever !

Elnézést mivel nem vagyok VIP ezért már nem tudtam javítani a nevét.

Majd ha elküldöm a Walla Sanyinak akkor lehet.....<#wink>

reynaud
Ez amolyan maxi music style , Modern Talking kottamásolással fűszerezve, nekem egyáltalán nem tetszik,de rádióban tán 1x elsüthető ,mondjuk éppen egy MT dal helyett érdekesebb.
Linda Jo Rizzo az énekesnő neve helyesen írva,nyomokban hasonlít valamit a 80s hangjára,én tőle a 80s évek óta nem találok értékelhető zenét.

ItaloDisco4Ever !

Majd ha Walla Sanyi elküldi, akkor halljuk ott is...
Huh, ez nagyon jó!!!!
cucurbia
Majd ha a Walla ezt is elküldi a Hajcsernek akkor ott megy.

Egy rádió barát verzió belőle! <#nevetes1>

Linda Yo Rizzo - In My heart<#wink><#wink>

cucurbia
Lian Ross már a mult héten is mehetett volna Kiss Gyuri müsorában Fehérvárrol,csak sajnos hiába vitte el, elfeledkezett rola,hétfőn jutott eszébe hogy már egy hete elküldtem nekiés elfelejtette leadni.A 2019-es új Lian Ross zenék engem most jobban izgatnak.

reynaud
Nekem éppen most ragad már le a szemem az álmosságtól,sokáig fent voltam tegnap este,megyek alszom egyet,most megtehetem!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Fred Venturáék ettől tudnak sokkal jobbat,nekem a zenei alap válik unalmassá hallgatás közben.
Pont úgy vagyok én is vele ahogy te,minél többet hallgatom annál inkább nem nyerő.
Ne hogy megvásárold ha nem tetszik,hallgasd az En Blanco zenéjét,az a legjobb tőle.

ItaloDisco4Ever !

Ne vedd meg Marika,,majd bedigizem neked lemezről,,<#smile> Mert hát nekem meg felettébb tetszik a muzsika,,,
cucurbia
Én lehet egy maxi meg egy instruváltozatba befektetek,most még két napig ugyis akcioan adják.de még erősen gondolkodom melyik legyen,Az első lemezét nem szerettem,de az En Blanco-t a mai napig imádom(bár valamiért ezt sem hajlandoak játszani),de ez a harmadik nekem már teljesen ugyanolyan dallamvilágra épit mint az előző csak nincs benne az a kellemes háttér női vocal hang mint ez előzőben igy ez már nekem kissé kaptafa,unalom.

Hát nem tudom, hogy erre áldozzak-e?
Ahogy többször hallgatom, egyre több kétségem van.
Ez nem jó, basszus, pedig nagyon várományos volt a 2018-as zenéje alapján.
<#nemtudom>
cucurbia
Szétesek a fáradságtól,képtelen voltan tegnap fentmaradni kilencig igy nem hallottam az adást.

reynaud
Ha már Manuel Rios.
Díjaznám ha ez a remixe majd elérhető lenne valahol,valamin lossless minőségben,ez kell nekem. - link -

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szia Fülcsimanó !<#wave>

Egyetértek veled,ez nem olyan jól sikerült mint az ezt megelőző ,de ha kihajítják vinylen én begyűjtőm.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ahogy említettem,hallgattam a tegnap esti műsort ,azt gondolom az én véleményemet illetve a te zenei szerkesztő koncepciódat igazolja,hogy a műsorvezető elmondása szerint a hallgatóknak nagyon tetszett az új Lian Ross dal,valamint Tom Hooker new-italo vonalas zenéje,pedig ezeknél vannak sokkal jobbak is.
Azaz amit én nagyon gyakran szóvá teszek,van ,volna igény az újdonságokra.
Kérdem én mi a frászt kell olyan szintű fenntartással lenni az új italo zenékkel kapcsolatban,pld a Man Parrish mix olyan hatású mint egy állon rúgás,szerintem bitang jó zene,de már nem lep meg hogy félre dobják,Joy kell meg a Modern Talking mert az már bevált 😊!

Befejem a kritizálást mert egyébként is értelmetlennek látom, nem célom de megbántom a szerkesztőt,ám zenei szerkesztés alatt alap hiba mixre egy újabb mixet játszani,s egyáltalán nem mindegy hogy egy adott dalra mit választunk következő track-ként,ez a Dj-k világában is fontos dolog.
Na remélem, ha odajutsz,lesz alkalmad rá,majd te lejátszod a Hard Ton mjúzikot.

ItaloDisco4Ever !

Rubix & Rivers - Te Quiero (Space Synth Original Mix)
Ez most sajnos nem sikerült olyan jól, mint a tavalyi zenéjük.
Vacillálok is, hogy megvegyem-e vagy sem....
cucurbia
kb.három hete elküldtem már a rádióba a Man Parrish mixet,de senki nem játssza.Talán majd ezt is saját kezembe kell venni?

Tonschatz ‎– One

reynaud
Hard Ton feat Maxime Duvall - Hot Line

Hosszabban pld. itt tudjátok meghallgatni.
Man Parrish mix
Original mix

ItaloDisco4Ever !

CHITO - This Is Our Night (Special Fresh Colour Remix)
reynaud
reynaud
Na de sok a duma,zenéljünk,remélem kiadják vinylen is.

Andermay - En Rojo (Italoconnection Remix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Egy így van !

Annyit hozzátéve,Walla Sanyi irányába elpuffogtattam már néhány pozitív jelzőt a "bakelit party" kapcsán,mivel remek new-italo zenéket szokott ajánlani lejátszásra.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ha olvassa a fórumot,akkor én sejtem az okát,valószínű én voltam a célszemély,de nincs ezzel semmi probléma.

Nekem az italo-euro disco stílushoz való hozzáállása ,az a rajongás ahogy beszél e zenei műfajról nagyon szimpatikus.
A zenei szerkesztést kritizálnám inkább,gyakran érzem úgy a "Music Story" 3 óráját végighallgatva,hogy a mai kereskedelmi rádiók által használt sémát ,miszerint van néhány száz dal a kínálatban és azt ismétlik orrvérzésig,alkalmazza a szerkesztő úr is ,az italo-disco műfajon belül.
Ha valaki rendszeresen hallgatja a műsorát,egy idő után baromi unalmas lesz,ugyanazokat a dalokat hallgatni,Modern Talking mixek,meg a London Boys ,Divine stb. ezekkel engem nem tud elvarázsolni, hatalmas a kínálat a stíluson belül,a ritkaságok közt is nagyon jó zenék vannak,csak venni kell a fáradságot és megszerkeszteni ,érdekessé tenni egy-egy műsort.
Na itt érkezünk el a te szerepedhez ,amikor vendégként, felkészülve egy koncepcióval,olyan zenéket viszel amire kapkodom a fejem....

Ma dolgozom este, a cégünk ügyeit intézzem, háttérzeneként hallgatni fogom a műsort.
Ha ajánlhatnék két dalt.
1 a 80s évekből : Stian Rigby - Turn Me On (talán sosem játszották még magyar rádióban,az osztrák Ö3 műsorában viszont évekig rendszeresen.)
Egy new-italo : J.D. Jaber - I Want You

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Megkockáztatom,hogy Raynaud nem ezt érti soha a megjegyzése alatt,mint amit te Péter.Pontosan ez a régi és a mostani rádiós iskola közötti legfontosabb különbség.

AeroCool
Sziasztok!
Hajcser Úr műsorában kiemelném 2 barátomat akik jelenlétükkel ugyancsak hozzájárulnak a műsor szinvonalához.
László Zoltán és Walla Sándorról van szó akik időt és energiát nem kimélve nyomják a jobbnál jobb Italo Discó zenéket!
Le a kalappal előttetek srácok!!!!

New Italo Vinyl

cucurbia
Olvassa.és nem véletlenül szúrta be azt a mondatot,rá is kérdeztemmiért mondta ezt.Direkt tette az tuti.Okát nem tudom.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.01.17. 17:06:04

reynaud

René - Don't Hurt Me

Upsz! (Flemming Dalum remix + Longdrink edit ) nagyon jók!

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Február második hetében,akár már a pörgetőre dobhatjátok a korongot,két új remix lesz a kiadványon , (Also Playable Mono Edit és Master of Dreams Feat. Alex Rue )
Eddy Huntington U.S.S.R (12"😉 (2019)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Igen, dec.28 napján, mivel tudtam hogy jelen leszel a stúdióban,"live" hallgattam azon adást, és ott lejátszattad a Zoonicks dal Digimax remixét.
Medina dal esetében szerintem a 2018-as remix sokkal jobb,kerestem a videómegosztón de ebből nincs feltöltés.
Napi szinten hallgatom mindkét dalt,remek választás volt tőled ezeket adásba tolni,nem akarlak dicsérni ,de a jelenléted egy-egy ilyen műsorban garancia arra hogy ilyen nagyon jó zenékkel színesíted a zenei palettát.

ahhh ... és mielőtt elfelejtem,tán ebben az adásban mondta Hajcser szerkesztő úr,hogy szeretettel üdvözli azon kollégákat akik azt mondják az Ő műsorában csak akkor mennek jó zenék amikor te vendégként jelen vagy (nagy vonalakban idéztem,nem szó szerint!),nos üdvözlőm én is Hajcser Attila urat, mint italo-disco fan ,rendszeres hallgatója vagyok a péntek esti műsorának,ami számomra akkor igazán szórakoztató ha te ott vagy és segítesz a zenei szerkesztésben.
Remélem olvassa az sg-t !

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
A back to back to back szófordulatot akkor meg én védetem le,mert a régi Tini kiviben mindig ez volt a magnósblokk felkonfszövege.😊)
A Zoonicks-ból ezt adtam adásban ,de a Medinából a 2018-as remixet.Melyik a jobb?

rain70
reynaud
A nyáltenger helyett találtam inkább megfelelőnek,arra célozva az előadó dalait egy nyálhenger járja át.

Elfogadható és érthető az indok kedves Musachy?

Egyébként a szót le kéne védetnem! <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Mi az a "nyálhenger"? <#hehe>

imo :) science fiction is science fact

reynaud
Digimax back to back ! <#eljen> <#finom>
Az elcsépelt ruszki Modern Talking klónok helyett ajánlva.

Zoonicks - Radio (Digimax Remix) & Medina - Junkie (Digimax Retro NRG Remix)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.01.16. 20:39:50

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A nyálhenger hangú D.White dalait a világ legjobb mixmesterei sem tudják számomra hallgatóvá tenni,tré az egész, úgy ahogy van!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Gratulálok !<#eljen> <#taps> Anfrando Maiola
s igen az első számú alkotása a "Visitors" volt.

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nyes><#eljen>

imo :) science fiction is science fact

Anfrando Maiola = Koto ,az én tippem. A Visitors az egyik nagy alkotása.
reynaud
nem! 😊
Annyit segítségül ,az a zenei stílus melyben nagyot alkotott a képen látható úriember,sejtésem szerint hozzád közel álló műfaj.

ItaloDisco4Ever !

<#buck><#circling>

cucurbia
te😊

<#bdead><#bohoc>