NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi probléma,Lian Ross jobb mint Linda ,pld. Mode-One (kiskopasz) Raul-al közös zenék nekem tetszenek.
ItaloDisco4Ever !
Miért,ha te küldöd akkor nem játssza le? 😊
Tegnap többször is említette a neved,a végén a szerkesztésben segítők közt is,sőt egy általad ajánlott CD-ről is játszott egy jó kis zenét.
Abszolút értékel Ő téged!
Tegnap többször is említette a neved,a végén a szerkesztésben segítők közt is,sőt egy általad ajánlott CD-ről is játszott egy jó kis zenét.
Abszolút értékel Ő téged!
ItaloDisco4Ever !
Elnézést mivel nem vagyok VIP ezért már nem tudtam javítani a nevét.
Majd ha elküldöm a Walla Sanyinak akkor lehet.....<#wink>#wink>
Ez amolyan maxi music style , Modern Talking kottamásolással fűszerezve, nekem egyáltalán nem tetszik,de rádióban tán 1x elsüthető ,mondjuk éppen egy MT dal helyett érdekesebb.
Linda Jo Rizzo az énekesnő neve helyesen írva,nyomokban hasonlít valamit a 80s hangjára,én tőle a 80s évek óta nem találok értékelhető zenét.
Linda Jo Rizzo az énekesnő neve helyesen írva,nyomokban hasonlít valamit a 80s hangjára,én tőle a 80s évek óta nem találok értékelhető zenét.
ItaloDisco4Ever !
Majd ha Walla Sanyi elküldi, akkor halljuk ott is...
Huh, ez nagyon jó!!!!
Egy rádió barát verzió belőle! <#nevetes1>#nevetes1>
Linda Yo Rizzo - In My heart<#wink>#wink><#wink>#wink>
Linda Yo Rizzo - In My heart<#wink>#wink><#wink>#wink>
Lian Ross már a mult héten is mehetett volna Kiss Gyuri müsorában Fehérvárrol,csak sajnos hiába vitte el, elfeledkezett rola,hétfőn jutott eszébe hogy már egy hete elküldtem nekiés elfelejtette leadni.A 2019-es új Lian Ross zenék engem most jobban izgatnak.
Nekem éppen most ragad már le a szemem az álmosságtól,sokáig fent voltam tegnap este,megyek alszom egyet,most megtehetem!
ItaloDisco4Ever !
Fred Venturáék ettől tudnak sokkal jobbat,nekem a zenei alap válik unalmassá hallgatás közben.
Pont úgy vagyok én is vele ahogy te,minél többet hallgatom annál inkább nem nyerő.
Ne hogy megvásárold ha nem tetszik,hallgasd az En Blanco zenéjét,az a legjobb tőle.
Pont úgy vagyok én is vele ahogy te,minél többet hallgatom annál inkább nem nyerő.
Ne hogy megvásárold ha nem tetszik,hallgasd az En Blanco zenéjét,az a legjobb tőle.
ItaloDisco4Ever !
Ne vedd meg Marika,,majd bedigizem neked lemezről,,<#smile>#smile> Mert hát nekem meg felettébb tetszik a muzsika,,,
Én lehet egy maxi meg egy instruváltozatba befektetek,most még két napig ugyis akcioan adják.de még erősen gondolkodom melyik legyen,Az első lemezét nem szerettem,de az En Blanco-t a mai napig imádom(bár valamiért ezt sem hajlandoak játszani),de ez a harmadik nekem már teljesen ugyanolyan dallamvilágra épit mint az előző csak nincs benne az a kellemes háttér női vocal hang mint ez előzőben igy ez már nekem kissé kaptafa,unalom.
Hát nem tudom, hogy erre áldozzak-e?
Ahogy többször hallgatom, egyre több kétségem van.
Ez nem jó, basszus, pedig nagyon várományos volt a 2018-as zenéje alapján.
<#nemtudom>#nemtudom>
Ahogy többször hallgatom, egyre több kétségem van.
Ez nem jó, basszus, pedig nagyon várományos volt a 2018-as zenéje alapján.
<#nemtudom>#nemtudom>
Szétesek a fáradságtól,képtelen voltan tegnap fentmaradni kilencig igy nem hallottam az adást.
Ha már Manuel Rios.
Díjaznám ha ez a remixe majd elérhető lenne valahol,valamin lossless minőségben,ez kell nekem. - link -
Díjaznám ha ez a remixe majd elérhető lenne valahol,valamin lossless minőségben,ez kell nekem. - link -
ItaloDisco4Ever !
Szia Fülcsimanó !<#wave>#wave>
Egyetértek veled,ez nem olyan jól sikerült mint az ezt megelőző ,de ha kihajítják vinylen én begyűjtőm.
Egyetértek veled,ez nem olyan jól sikerült mint az ezt megelőző ,de ha kihajítják vinylen én begyűjtőm.
ItaloDisco4Ever !
Ahogy említettem,hallgattam a tegnap esti műsort ,azt gondolom az én véleményemet illetve a te zenei szerkesztő koncepciódat igazolja,hogy a műsorvezető elmondása szerint a hallgatóknak nagyon tetszett az új Lian Ross dal,valamint Tom Hooker new-italo vonalas zenéje,pedig ezeknél vannak sokkal jobbak is.
Azaz amit én nagyon gyakran szóvá teszek,van ,volna igény az újdonságokra.
Kérdem én mi a frászt kell olyan szintű fenntartással lenni az új italo zenékkel kapcsolatban,pld a Man Parrish mix olyan hatású mint egy állon rúgás,szerintem bitang jó zene,de már nem lep meg hogy félre dobják,Joy kell meg a Modern Talking mert az már bevált 😊!
Befejem a kritizálást mert egyébként is értelmetlennek látom, nem célom de megbántom a szerkesztőt,ám zenei szerkesztés alatt alap hiba mixre egy újabb mixet játszani,s egyáltalán nem mindegy hogy egy adott dalra mit választunk következő track-ként,ez a Dj-k világában is fontos dolog.
Na remélem, ha odajutsz,lesz alkalmad rá,majd te lejátszod a Hard Ton mjúzikot.
Azaz amit én nagyon gyakran szóvá teszek,van ,volna igény az újdonságokra.
Kérdem én mi a frászt kell olyan szintű fenntartással lenni az új italo zenékkel kapcsolatban,pld a Man Parrish mix olyan hatású mint egy állon rúgás,szerintem bitang jó zene,de már nem lep meg hogy félre dobják,Joy kell meg a Modern Talking mert az már bevált 😊!
Befejem a kritizálást mert egyébként is értelmetlennek látom, nem célom de megbántom a szerkesztőt,ám zenei szerkesztés alatt alap hiba mixre egy újabb mixet játszani,s egyáltalán nem mindegy hogy egy adott dalra mit választunk következő track-ként,ez a Dj-k világában is fontos dolog.
Na remélem, ha odajutsz,lesz alkalmad rá,majd te lejátszod a Hard Ton mjúzikot.
ItaloDisco4Ever !
Rubix & Rivers - Te Quiero (Space Synth Original Mix)
Ez most sajnos nem sikerült olyan jól, mint a tavalyi zenéjük.
Vacillálok is, hogy megvegyem-e vagy sem....
Vacillálok is, hogy megvegyem-e vagy sem....
kb.három hete elküldtem már a rádióba a Man Parrish mixet,de senki nem játssza.Talán majd ezt is saját kezembe kell venni?
Tonschatz – One
Hard Ton feat Maxime Duvall - Hot Line
Hosszabban pld. itt tudjátok meghallgatni.
Man Parrish mix
Original mix
Hosszabban pld. itt tudjátok meghallgatni.
Man Parrish mix
Original mix
ItaloDisco4Ever !
CHITO - This Is Our Night (Special Fresh Colour Remix)
ItaloDisco4Ever !
Na de sok a duma,zenéljünk,remélem kiadják vinylen is.
Andermay - En Rojo (Italoconnection Remix)
Andermay - En Rojo (Italoconnection Remix)
ItaloDisco4Ever !
Egy így van !
Annyit hozzátéve,Walla Sanyi irányába elpuffogtattam már néhány pozitív jelzőt a "bakelit party" kapcsán,mivel remek new-italo zenéket szokott ajánlani lejátszásra.
Annyit hozzátéve,Walla Sanyi irányába elpuffogtattam már néhány pozitív jelzőt a "bakelit party" kapcsán,mivel remek new-italo zenéket szokott ajánlani lejátszásra.
ItaloDisco4Ever !
Ha olvassa a fórumot,akkor én sejtem az okát,valószínű én voltam a célszemély,de nincs ezzel semmi probléma.
Nekem az italo-euro disco stílushoz való hozzáállása ,az a rajongás ahogy beszél e zenei műfajról nagyon szimpatikus.
A zenei szerkesztést kritizálnám inkább,gyakran érzem úgy a "Music Story" 3 óráját végighallgatva,hogy a mai kereskedelmi rádiók által használt sémát ,miszerint van néhány száz dal a kínálatban és azt ismétlik orrvérzésig,alkalmazza a szerkesztő úr is ,az italo-disco műfajon belül.
Ha valaki rendszeresen hallgatja a műsorát,egy idő után baromi unalmas lesz,ugyanazokat a dalokat hallgatni,Modern Talking mixek,meg a London Boys ,Divine stb. ezekkel engem nem tud elvarázsolni, hatalmas a kínálat a stíluson belül,a ritkaságok közt is nagyon jó zenék vannak,csak venni kell a fáradságot és megszerkeszteni ,érdekessé tenni egy-egy műsort.
Na itt érkezünk el a te szerepedhez ,amikor vendégként, felkészülve egy koncepcióval,olyan zenéket viszel amire kapkodom a fejem....
Ma dolgozom este, a cégünk ügyeit intézzem, háttérzeneként hallgatni fogom a műsort.
Ha ajánlhatnék két dalt.
1 a 80s évekből : Stian Rigby - Turn Me On (talán sosem játszották még magyar rádióban,az osztrák Ö3 műsorában viszont évekig rendszeresen.)
Egy new-italo : J.D. Jaber - I Want You
Nekem az italo-euro disco stílushoz való hozzáállása ,az a rajongás ahogy beszél e zenei műfajról nagyon szimpatikus.
A zenei szerkesztést kritizálnám inkább,gyakran érzem úgy a "Music Story" 3 óráját végighallgatva,hogy a mai kereskedelmi rádiók által használt sémát ,miszerint van néhány száz dal a kínálatban és azt ismétlik orrvérzésig,alkalmazza a szerkesztő úr is ,az italo-disco műfajon belül.
Ha valaki rendszeresen hallgatja a műsorát,egy idő után baromi unalmas lesz,ugyanazokat a dalokat hallgatni,Modern Talking mixek,meg a London Boys ,Divine stb. ezekkel engem nem tud elvarázsolni, hatalmas a kínálat a stíluson belül,a ritkaságok közt is nagyon jó zenék vannak,csak venni kell a fáradságot és megszerkeszteni ,érdekessé tenni egy-egy műsort.
Na itt érkezünk el a te szerepedhez ,amikor vendégként, felkészülve egy koncepcióval,olyan zenéket viszel amire kapkodom a fejem....
Ma dolgozom este, a cégünk ügyeit intézzem, háttérzeneként hallgatni fogom a műsort.
Ha ajánlhatnék két dalt.
1 a 80s évekből : Stian Rigby - Turn Me On (talán sosem játszották még magyar rádióban,az osztrák Ö3 műsorában viszont évekig rendszeresen.)
Egy new-italo : J.D. Jaber - I Want You
ItaloDisco4Ever !
Megkockáztatom,hogy Raynaud nem ezt érti soha a megjegyzése alatt,mint amit te Péter.Pontosan ez a régi és a mostani rádiós iskola közötti legfontosabb különbség.
Sziasztok!
Hajcser Úr műsorában kiemelném 2 barátomat akik jelenlétükkel ugyancsak hozzájárulnak a műsor szinvonalához.
László Zoltán és Walla Sándorról van szó akik időt és energiát nem kimélve nyomják a jobbnál jobb Italo Discó zenéket!
Le a kalappal előttetek srácok!!!!
Hajcser Úr műsorában kiemelném 2 barátomat akik jelenlétükkel ugyancsak hozzájárulnak a műsor szinvonalához.
László Zoltán és Walla Sándorról van szó akik időt és energiát nem kimélve nyomják a jobbnál jobb Italo Discó zenéket!
Le a kalappal előttetek srácok!!!!
New Italo Vinyl
Olvassa.és nem véletlenül szúrta be azt a mondatot,rá is kérdeztemmiért mondta ezt.Direkt tette az tuti.Okát nem tudom.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.01.17. 17:06:04
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.01.17. 17:06:04
ItaloDisco4Ever !
Február második hetében,akár már a pörgetőre dobhatjátok a korongot,két új remix lesz a kiadványon , (Also Playable Mono Edit és Master of Dreams Feat. Alex Rue )
Eddy Huntington U.S.S.R (12"😉 (2019)
ItaloDisco4Ever !
Igen, dec.28 napján, mivel tudtam hogy jelen leszel a stúdióban,"live" hallgattam azon adást, és ott lejátszattad a Zoonicks dal Digimax remixét.
Medina dal esetében szerintem a 2018-as remix sokkal jobb,kerestem a videómegosztón de ebből nincs feltöltés.
Napi szinten hallgatom mindkét dalt,remek választás volt tőled ezeket adásba tolni,nem akarlak dicsérni ,de a jelenléted egy-egy ilyen műsorban garancia arra hogy ilyen nagyon jó zenékkel színesíted a zenei palettát.
ahhh ... és mielőtt elfelejtem,tán ebben az adásban mondta Hajcser szerkesztő úr,hogy szeretettel üdvözli azon kollégákat akik azt mondják az Ő műsorában csak akkor mennek jó zenék amikor te vendégként jelen vagy (nagy vonalakban idéztem,nem szó szerint!),nos üdvözlőm én is Hajcser Attila urat, mint italo-disco fan ,rendszeres hallgatója vagyok a péntek esti műsorának,ami számomra akkor igazán szórakoztató ha te ott vagy és segítesz a zenei szerkesztésben.
Remélem olvassa az sg-t !
Medina dal esetében szerintem a 2018-as remix sokkal jobb,kerestem a videómegosztón de ebből nincs feltöltés.
Napi szinten hallgatom mindkét dalt,remek választás volt tőled ezeket adásba tolni,nem akarlak dicsérni ,de a jelenléted egy-egy ilyen műsorban garancia arra hogy ilyen nagyon jó zenékkel színesíted a zenei palettát.
ahhh ... és mielőtt elfelejtem,tán ebben az adásban mondta Hajcser szerkesztő úr,hogy szeretettel üdvözli azon kollégákat akik azt mondják az Ő műsorában csak akkor mennek jó zenék amikor te vendégként jelen vagy (nagy vonalakban idéztem,nem szó szerint!),nos üdvözlőm én is Hajcser Attila urat, mint italo-disco fan ,rendszeres hallgatója vagyok a péntek esti műsorának,ami számomra akkor igazán szórakoztató ha te ott vagy és segítesz a zenei szerkesztésben.
Remélem olvassa az sg-t !
ItaloDisco4Ever !
A back to back to back szófordulatot akkor meg én védetem le,mert a régi Tini kiviben mindig ez volt a magnósblokk felkonfszövege.😊)
A Zoonicks-ból ezt adtam adásban ,de a Medinából a 2018-as remixet.Melyik a jobb?
A Zoonicks-ból ezt adtam adásban ,de a Medinából a 2018-as remixet.Melyik a jobb?
A nyáltenger helyett találtam inkább megfelelőnek,arra célozva az előadó dalait egy nyálhenger járja át.
Elfogadható és érthető az indok kedves Musachy?
Egyébként a szót le kéne védetnem! <#nevetes1>#nevetes1>
Elfogadható és érthető az indok kedves Musachy?
Egyébként a szót le kéne védetnem! <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Digimax back to back ! <#eljen>#eljen> <#finom>#finom>
Az elcsépelt ruszki Modern Talking klónok helyett ajánlva.
Zoonicks - Radio (Digimax Remix) & Medina - Junkie (Digimax Retro NRG Remix)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.01.16. 20:39:50
Az elcsépelt ruszki Modern Talking klónok helyett ajánlva.
Zoonicks - Radio (Digimax Remix) & Medina - Junkie (Digimax Retro NRG Remix)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.01.16. 20:39:50
ItaloDisco4Ever !
A nyálhenger hangú D.White dalait a világ legjobb mixmesterei sem tudják számomra hallgatóvá tenni,tré az egész, úgy ahogy van!
ItaloDisco4Ever !
Gratulálok !<#eljen>#eljen> <#taps>#taps> Anfrando Maiola
s igen az első számú alkotása a "Visitors" volt.
s igen az első számú alkotása a "Visitors" volt.
ItaloDisco4Ever !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>imo :) science fiction is science fact
Anfrando Maiola = Koto ,az én tippem. A Visitors az egyik nagy alkotása.
nem! 😊
Annyit segítségül ,az a zenei stílus melyben nagyot alkotott a képen látható úriember,sejtésem szerint hozzád közel álló műfaj.
Annyit segítségül ,az a zenei stílus melyben nagyot alkotott a képen látható úriember,sejtésem szerint hozzád közel álló műfaj.
ItaloDisco4Ever !
<#buck>#buck><#circling>#circling>
<#bdead>#bdead><#bohoc>#bohoc>