NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Italo Vinyl
Egy utolsó kérdés Dead or Alive zenével kapcsolatban,igen kerestem hivatalos forrást,de a hosszabb verzióból nem találtam.
Neked viszont ha jól sejtem megvan?
Neked viszont ha jól sejtem megvan?
ItaloDisco4Ever !
Látom más oldalakon is,de azok mptré-ben tolják.
A bandcamp-on tudsz írni a zenészeknek,így óhajodat a verzióval kapcsolatban akár teljesíthetik is.
A bandcamp-on tudsz írni a zenészeknek,így óhajodat a verzióval kapcsolatban akár teljesíthetik is.
ItaloDisco4Ever !
4:2 a pozitív értékelések javára!
Hogy ez a linkelt track2 (italo single mix) lossless minőség e vagy csak mp3,nem tudom,de tulajdonképpen létezik olyan verzió amilyenben szeretnéd.
( link )
Hogy ez a linkelt track2 (italo single mix) lossless minőség e vagy csak mp3,nem tudom,de tulajdonképpen létezik olyan verzió amilyenben szeretnéd.
( link )
ItaloDisco4Ever !
világos ,most már fix minden,köszi.
Mentségemre szolgáljon,munka közben füleltem az adást.
Mentségemre szolgáljon,munka közben füleltem az adást.
ItaloDisco4Ever !
"Cucurbia ,egy kérdésem van,a tegnapi "music story" műsorban Kiss Gyuri leadott egy Dead Or Alive dalt,ha jól hallottam ez a te ajánlásodra történt,ennek van hosszabb verziója is?"
Mivel a hosszu verzió ment le ezért irtam,hogy ennek a hosszú verziónak nem tudok méghosszabbb verziójárol.))
Mivel a hosszu verzió ment le ezért irtam,hogy ennek a hosszú verziónak nem tudok méghosszabbb verziójárol.))
Nekem az a bajom,hogy nincs belőle radio verzio, igy ez elég monoton igy hosszuban,egyébként sem a zenével sem a énekkel semmi bajom.
Csakhogy nem ez ment .Ez a 4:15-ös verzio rajta van a 16 CD-s Dead or Alice cd gyüjteményen,ami ment az viszont egy japán DJ promo kiadvány 8 perces verziója.Discogson ne keresd mert nincs,már kerestem.
TQ már jó ideje beharangozott újdonsága valami oknál fogva ,beleakadt valamibe 😊)) !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Ha valakit netán érdekel.
Mirko Hirsch - Feel You Near Me
Jesper Jelse feat RetroTeque - Don't You Know, Don't You Know
voltak a vezér azaz a legjobb zenék az első kiadványon,sajnos ezek a remix kiadványról lemaradtak.
Night City Remixes - The Songs of Secret Service
Mirko Hirsch - Feel You Near Me
Jesper Jelse feat RetroTeque - Don't You Know, Don't You Know
voltak a vezér azaz a legjobb zenék az első kiadványon,sajnos ezek a remix kiadványról lemaradtak.
Night City Remixes - The Songs of Secret Service
ItaloDisco4Ever !
<#hehe>#hehe> de még elötte kb 4 fél vegyi gyümi
tegnap megismerkedtem vele, nekem csak a zene tetszett...az ének nem ám<#ejnye1>#ejnye1>
Máskor egy jó kávé kell zenehallgatás előtt! <#papakacsint>#papakacsint>
imo :) science fiction is science fact
Ha nagyon szigorú vagyok,a vokál legelején hallani némi bizonytalanságot,de nem oly problémás,jól sejtem hogy lengyel énekesnő???
Monika Novak vokáljával is meghallgatnám ...
Summázva a dolgot én azt mondom,rosszul ébredtél Walla úr! <#nevetes1>#nevetes1> <#integet2>#integet2>
Monika Novak vokáljával is meghallgatnám ...
Summázva a dolgot én azt mondom,rosszul ébredtél Walla úr! <#nevetes1>#nevetes1> <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Tudom hogy jó hangja van a csajnak,de ez engem továbbra is zavar,többszöri hallgatás után is,,,hamisnak érzem,nyávogosnak,nem a dalhoz passzolónak,,,De az is lehet hogy csak rosszul ébredtem<#lookaround>#lookaround>
Cucurbia ,egy kérdésem van,a tegnapi "music story" műsorban Kiss Gyuri leadott egy Dead Or Alive dalt,ha jól hallottam ez a te ajánlásodra történt,ennek van hosszabb verziója is?
Egyébként a fent említett úriember vitt egy kis szint a műsorba,23 óra magasságában jó zenék pörögtek,többek közt Bobby "O" szerzemények,de az azt megelőző órákban offolva volt ,volt egy vendég ,nekem olyan mulatós szerű dologgal,egy csomó időt elpocsékolt Hajcser rá az adásból.
Változatlanul állítom ,számomra ez a műsorsáv akkor élvezhető ha te beleszerkesztesz,ha leszel privát infót kérek,és abban az esetben hallgatni fogom,egyébként nem tervezem többet,nem vagyok kíváncsi Dieter Bohlen magasztalására (sem)!
Egyébként a fent említett úriember vitt egy kis szint a műsorba,23 óra magasságában jó zenék pörögtek,többek közt Bobby "O" szerzemények,de az azt megelőző órákban offolva volt ,volt egy vendég ,nekem olyan mulatós szerű dologgal,egy csomó időt elpocsékolt Hajcser rá az adásból.
Változatlanul állítom ,számomra ez a műsorsáv akkor élvezhető ha te beleszerkesztesz,ha leszel privát infót kérek,és abban az esetben hallgatni fogom,egyébként nem tervezem többet,nem vagyok kíváncsi Dieter Bohlen magasztalására (sem)!
ItaloDisco4Ever !
Nem igazán értem mi zavar a vokálban?
Jól fel van építve a dallamokhoz,cirka másfél percnél hallgasd ,milyen jól kinyitja a hangját az énekesnő.
Ez egy kifejezetten jó zene,és az énekkel sincs semmi probléma szerintem .
Jól fel van építve a dallamokhoz,cirka másfél percnél hallgasd ,milyen jól kinyitja a hangját az énekesnő.
Ez egy kifejezetten jó zene,és az énekkel sincs semmi probléma szerintem .
ItaloDisco4Ever !
Le sem tagadhatnák hogy benne van a Marco Rochowski & Daniel Pettersson "keze és füle" ebben a remek újdonságban! <#finom>#finom><#taps>#taps>
Szerintem nincs ezzel a vokállal semmi baj. Talán manapság már az a fura, hogy valakinek normális hangja van. Az olyan a menő most, mint tíkjú? <#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
Kár a vocal-ért...engem eléggé zavar..pedig a zene nagyon jó<#szomoru1>#szomoru1>
ItaloDisco4Ever !
Meglepően hallgatható ez a jó ember,,,nekem is bejövős!
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
Nekem bejön az egész munkássága! <#taps>#taps>
Yuri Sosnin - King of Disco
Na ismét egy Identitászavaros !<#csodalk>#csodalk>
Még megkérdem a Kollégákat hogy esetleg nekik kell -e ez a maxi?<#email>#email>
Részemről DELETE. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hard Ton feat Maxime Duvall - Hot Line
Még megkérdem a Kollégákat hogy esetleg nekik kell -e ez a maxi?<#email>#email>
Részemről DELETE. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hard Ton feat Maxime Duvall - Hot Line
Savino feat. Bimbha - I Love You (Recollection Mix)
hmmmm..... <#finom>#finom>
hmmmm..... <#finom>#finom>
ItaloDisco4Ever !
Cristina Manzano - Only Dreams (Original Mix)
Egy nagyszerű kiadvány 2019 elejéről.
Igaz a hőn áhított Mr. Blue ezen sincs rajta, de azért nem rossz így sem.<#wink>#wink>
Miko Mission - Greatest Hits & remixes 2019
Igaz a hőn áhított Mr. Blue ezen sincs rajta, de azért nem rossz így sem.<#wink>#wink>
Miko Mission - Greatest Hits & remixes 2019
Igazad van, véletlenül összekevertem a két nőt...:-)))
<#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom>
Bár inkább már kilencvenes,de imádtam őket,szinte minden maxijukat..és hát ahogy a klippen is látszik a japánok is.))
Da Blitz-I believe
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.01.19. 20:25:16
Da Blitz-I believe
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.01.19. 20:25:16
Kedves Fülcsi,
Előfordul ,sőt teljesen természetes hogy a stíluson belül is másként értékelünk egyes zenéket,előadókat.
Nem látok ebben semmi problémát,ez a dal és korábbi az elmúlt években kiadott zenéi sem tudtak rám hatással lenni.
A 80s zenéit viszont kedvelem.
Fantasy ... Lian Ross dal.
Az Ő egyik nagy slágere ez volt,de ezt te is tudod.
link ,itt a B oldal is óriási zene.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.01.19. 18:49:48
Előfordul ,sőt teljesen természetes hogy a stíluson belül is másként értékelünk egyes zenéket,előadókat.
Nem látok ebben semmi problémát,ez a dal és korábbi az elmúlt években kiadott zenéi sem tudtak rám hatással lenni.
A 80s zenéit viszont kedvelem.
Fantasy ... Lian Ross dal.
Az Ő egyik nagy slágere ez volt,de ezt te is tudod.
link ,itt a B oldal is óriási zene.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.01.19. 18:49:48
ItaloDisco4Ever !
Én most konkrétan nem erre a dalra gondoltam,általánosságban ha küldesz,ajánlasz neki valamit,akkor nem hinném hogy személyre szabottan különbséget tesz a Walla Sanyi és közted.
Én Hajcsert azért ostorozom mert látok benne fantáziát,a hangorgánuma nagyon kellemes,tipikus rádiós,kicsit jobban felkészülni,megszerkeszteni azt a 3 órát,és klappolna szinte minden,segítsetek neki a szerkesztésben,akár te akár a Sanyi,tippekkel,zenékkel.
Kell egy jó italo-disco rádió műsor ,az RSDH szuper de azt a holland nyelvű harácsolást a zenék közt elviselni kínszenvedés.
Aztán most tényleg befejezem,nem tartozik rám .
Én Hajcsert azért ostorozom mert látok benne fantáziát,a hangorgánuma nagyon kellemes,tipikus rádiós,kicsit jobban felkészülni,megszerkeszteni azt a 3 órát,és klappolna szinte minden,segítsetek neki a szerkesztésben,akár te akár a Sanyi,tippekkel,zenékkel.
Kell egy jó italo-disco rádió műsor ,az RSDH szuper de azt a holland nyelvű harácsolást a zenék közt elviselni kínszenvedés.
Aztán most tényleg befejezem,nem tartozik rám .
ItaloDisco4Ever !
Akárki akárrmit mond, szerintem ez jó, nem mondanám azért így, hogy a nyolcvanas évektől ez a nő nem mutatott fel valamit, ezzel most nem értek egyet, amit írtál Reyaud, szerintem jó a nő, sőt tökjó... a ruhájától kezdve a hangjáig bezárólag.....szeretnék én így énekelni tudni...persze ne akarjuk a Fantasy-hoz mérni, az azóta eltelt munkásságát, mert az überelhetetlen. Tudjuk, hogy még egy olyan slágere nem lesz, mint a Fantasy, de azért szerintem amit azóta mutatott az elmúlt két évtizedben, az se semmi....És ez is jó, amit most hallhatunk tőle, de ez csak az én véleményem persze....<#love12>#love12>