NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Worship - Breeze
Kellemes,jó zene,de ami engem úgy igazából letepert és most visz mindent,illetve lesöpör minden mást,az ....
Jessie Frye - Fantasy (soundcloud)
Tarol rendesen a videomegosztón is ,olvassátok a hozzászólásokat . --- link ---
Kellemes,jó zene,de ami engem úgy igazából letepert és most visz mindent,illetve lesöpör minden mást,az ....
Jessie Frye - Fantasy (soundcloud)
Tarol rendesen a videomegosztón is ,olvassátok a hozzászólásokat . --- link ---
ItaloDisco4Ever !
" mert elég sokan viszik le mulatós szintre "
Igen ,néhány előadóval tényleg elhitetik hogy napjaink italo-disco sztárjai,miközben nagyjából mulatós szinten mozognak.
Ám tudjuk az igénytelenség ,elsősorban az orosz vonalról érkezik.
Lásd ,és kicsit bosszantalak 😊 ... D.White .... borzalmas !!!
De azért a new-italo vonalon időnként érkeznek nagyon jó zenék is,hamarosan március tájékán beindul a nagyüzem.
Igen ,néhány előadóval tényleg elhitetik hogy napjaink italo-disco sztárjai,miközben nagyjából mulatós szinten mozognak.
Ám tudjuk az igénytelenség ,elsősorban az orosz vonalról érkezik.
Lásd ,és kicsit bosszantalak 😊 ... D.White .... borzalmas !!!
De azért a new-italo vonalon időnként érkeznek nagyon jó zenék is,hamarosan március tájékán beindul a nagyüzem.
ItaloDisco4Ever !
Killme Alice - Kiss And Kill
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.02.18. 18:41:40
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.02.18. 18:41:40
New Italo Vinyl
Romantic Gladiators - Hero
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.02.18. 18:41:04
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.02.18. 18:41:04
New Italo Vinyl
Azért hallod rossznak, vagy rosszabbnak, mert a többivel egyetemen simán felénekelte és nincs semmilyen stúdió effektel turbósítva.
Sok (new italo) énekes (?) lehúzhatná a rolót, ha nem lennének manapság is már otthon elérhető programok, amelyek kijavítják az éneket, te meg azt hiszed milyen jó énekel. Ettől függetlenül ez a zene valami borzalom.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.18. 07:31:23
Sok (new italo) énekes (?) lehúzhatná a rolót, ha nem lennének manapság is már otthon elérhető programok, amelyek kijavítják az éneket, te meg azt hiszed milyen jó énekel. Ettől függetlenül ez a zene valami borzalom.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.18. 07:31:23
Amióta nem írtam, ez a zene visz mindent.
A többit szerintem csak újra és újra elrettentésnek szórjátok ide be, talán még Victor Ark, amit 4 percig bírtam hallgatni, utána már az is unalmas, ahogy M Hirsch zenéi is, aminél a legtöbb már első hallgatásra is unalomba fullad 2 perc után. Senki nem tud megújulni?
Tényleg jobb lenne már, ha újra temetőbe kerülne az egész new italo vonal, mert elég sokan viszik le mulatós szintre összevissza lopkodással a sok italonak nevezett fosléket.
Viszont ez a zene brutálisan cool és egyedi is.
A többit szerintem csak újra és újra elrettentésnek szórjátok ide be, talán még Victor Ark, amit 4 percig bírtam hallgatni, utána már az is unalmas, ahogy M Hirsch zenéi is, aminél a legtöbb már első hallgatásra is unalomba fullad 2 perc után. Senki nem tud megújulni?
Tényleg jobb lenne már, ha újra temetőbe kerülne az egész new italo vonal, mert elég sokan viszik le mulatós szintre összevissza lopkodással a sok italonak nevezett fosléket.
Viszont ez a zene brutálisan cool és egyedi is.
Nem akarnám offolni mulatós témával a topicot,ezért a kérdésedre a válasz privát érkezik.
ItaloDisco4Ever !
Kire gondolsz?
"...amikor az egyik hazai "sztár" szívre tett kézzel,egy helyben ugrál ábrándos tekintettel,az még szórakoztató is,szó szerint mulattató, persze szánalmasan megmosolyogtató."
A szívére tett kézről rá kéne jönnöm, a többi túl általános.... de nem jövök rá ki lehet az...
"...amikor az egyik hazai "sztár" szívre tett kézzel,egy helyben ugrál ábrándos tekintettel,az még szórakoztató is,szó szerint mulattató, persze szánalmasan megmosolyogtató."
A szívére tett kézről rá kéne jönnöm, a többi túl általános.... de nem jövök rá ki lehet az...
FRESH FOX -FOR ONE NIGHT IN HEAVEN
<#awink>#awink>
http://www.mediafire.com/file/ajb7t7obinfgw4z/PRODUCERS+MEXICO+22+MASTER.rar
ENJOY MY FRIENDS
"BCR" (Ken Martina) dettó! <#levele>#levele>
Ráadásul úgy címkézi a kukába való kiadványait hogy "New Generation Italo Disco" ,pedig ahhoz sok köze nincs,valójában mulatósnak is gyenge,azokban is több fantázia van,apropó mulatós,amikor az egyik hazai "sztár" szívre tett kézzel,egy helyben ugrál ábrándos tekintettel,az még szórakoztató is,szó szerint mulattató, persze szánalmasan megmosolyogtató.
Sajnos nagy az igénytelenség,és ennek köszönhető hogy a "BCR" zenékre is akadnak vevők.
Na de én az igazi" New Generation" vonalnak nagy rajongója vagyok,és minden évben akad azért több tucat olyan produkció amik méltóak a 80s évek nagy slágereihez.
Itt van pld. 1 nagyon jó énekes,Corrado Beretta ,és egy top zene a közelmúlt terméséből.
Victor Ark feat. Mr Konrad - Love Is Life (MiLAno Mix)
Ráadásul úgy címkézi a kukába való kiadványait hogy "New Generation Italo Disco" ,pedig ahhoz sok köze nincs,valójában mulatósnak is gyenge,azokban is több fantázia van,apropó mulatós,amikor az egyik hazai "sztár" szívre tett kézzel,egy helyben ugrál ábrándos tekintettel,az még szórakoztató is,szó szerint mulattató, persze szánalmasan megmosolyogtató.
Sajnos nagy az igénytelenség,és ennek köszönhető hogy a "BCR" zenékre is akadnak vevők.
Na de én az igazi" New Generation" vonalnak nagy rajongója vagyok,és minden évben akad azért több tucat olyan produkció amik méltóak a 80s évek nagy slágereihez.
Itt van pld. 1 nagyon jó énekes,Corrado Beretta ,és egy top zene a közelmúlt terméséből.
Victor Ark feat. Mr Konrad - Love Is Life (MiLAno Mix)
ItaloDisco4Ever !
Örök kérdésem marad, hogy miért énekel, aki nem tud?
Most őszintén... ki az aki ezt a zenét ezzel az énekkel (!!!) együtt élvezni tudja?
Kukába való. És tökmindegy, hogy ki nyúlt le kit. <#violent>#violent>
Most őszintén... ki az aki ezt a zenét ezzel az énekkel (!!!) együtt élvezni tudja?
Kukába való. És tökmindegy, hogy ki nyúlt le kit. <#violent>#violent>
Akkor miért nem ők jöttek ki vele előbb? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A zene a Romantic Avenue-é,az olaszok csak a szöveget adták hozzá...és így lett nagy sláger..<#smile>#smile>
Egész jóóóóó...::😊))))))
Elég pofátlan lenyúlása a Spatial Vox - INCANTO D'AMORE zenéjének! <#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>
<#bee1>#bee1>
Brian Krause & Mateo - Go Back Tell Me (2019)
<#taps>#taps>
<#taps>#taps>
Szuper! <#taps>#taps>
Marc Flores - Magic Moment (Do It! Do It!) Mega Long 2019
Vogon Poetry - The Upside Down (Glenn Main Remix)
Mika Ella - Take It Or Leave It (Extended Version) bandcamp
Remek new-gen italo a szomszédból,(Mihaela Varga Runtic) a középső meglehetősen magyaros név ...
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Jó szar, most komolyan erre vagy oda, meg szerinted nem ismerem?
Ruszkiknak való fos, Fancy hangja meg széjjel "stúdiózva", csak a hülye nem hallja.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.10. 14:42:10
Ruszkiknak való fos, Fancy hangja meg széjjel "stúdiózva", csak a hülye nem hallja.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.10. 14:42:10
Nayio Bitz - What Do I Do
(Also Playable Mono Edit)
https://www.discogs.com/Eddy-Huntington-USSR/release/13048468
Ha nyertem kérem.😊)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.02.08. 20:03:06
Ha nyertem kérem.😊)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.02.08. 20:03:06
Találós kérdés,mely verzióban szól a videóban a nagy klasszikus? <#nyes>#nyes>
Nem oly nehéz egyébként a megfejtés.
Nem oly nehéz egyébként a megfejtés.
ItaloDisco4Ever !
Igen nagyjábol erről szolt a bejelentése.
Probálkozom előzetest kérni de félek nagy falba fogok ütközni már az előzőnél sem sikerült,mert a kiado elég keményfejű,makacs😞(Multkor is csak a Staat En Haag-nak engedtek előzeteset,szerintem most sem fognak engedni.
Probálkozom előzetest kérni de félek nagy falba fogok ütközni már az előzőnél sem sikerült,mert a kiado elég keményfejű,makacs😞(Multkor is csak a Staat En Haag-nak engedtek előzeteset,szerintem most sem fognak engedni.
Ott, ahol indul a linkelt videód, ha rákattintok, az Paul Sharada - Keep Your Love Alive
imo :) science fiction is science fact
Express segítséget kérnék,nem ugrik be,mely zene szól a linkelt videóban.
--- YouTube link ---
--- YouTube link ---
ItaloDisco4Ever !
Fancy esetében van miből válogatni ha favorit dalokat kell sorolni,így aztán természetes ha széles skálán jelölünk meg kedvenc dalokat tőle.
Abban viszont azt hiszem valamennyien egyetérthetünk,akik a stílust kedveljük,ha 80s disco zene,akkor Fancy és dalai,megkerülhetetlen tényező!
Abban viszont azt hiszem valamennyien egyetérthetünk,akik a stílust kedveljük,ha 80s disco zene,akkor Fancy és dalai,megkerülhetetlen tényező!
ItaloDisco4Ever !
Szóval ,érkezik szeptemberben az új Peter Wilson dupla album,20 dallal.
Jó hír ! <#eljen>#eljen>
De előtte még márciusban a legutóbbi albumról azok a remixek melyekről néhány napja már volt szó,és nagyon várjuk.
Jó hír ! <#eljen>#eljen>
De előtte még márciusban a legutóbbi albumról azok a remixek melyekről néhány napja már volt szó,és nagyon várjuk.
ItaloDisco4Ever !