NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éppen ezt hallgatom most! <#wink>#wink>
Szerintem meg inkább Joy és Silent Circle keverék...elküldtem ahova lehetett de senki nem játsza.
Nagy kedvenc volt és ma is az. De ez nem amoda való? Mivel reissue...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.03.23. 17:53:17
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.03.23. 17:53:17
imo :) science fiction is science fact
Little Jack Jingle - Toledo Girl
Angol disco.
Bananarama - Stuff Like That (Sakgra PW Elle Extened Mix) sc
Érdemes belebillentyűzni a remixeibe : --- link ---
Bananarama - Stuff Like That (Sakgra PW Elle Extened Mix) sc
Érdemes belebillentyűzni a remixeibe : --- link ---
ItaloDisco4Ever !
A pontosítás jogos,a videó vadiúj !
Michael Oakley - Left Behind dalának sikere igazolás arra hogy az igényes italo-disco zenékre továbbra is van igény,tengernyi lájk és komment.
Sok újat már nem igazán képesek a maiak hozni,a 80s bevált stílusjegyeket használva amolyan utánérzés ,az attól való merész eltérés viszont már tartok tőle nem címkézhető italo-disco stílusnak.
Michael Oakley dala engem Den Harrow - Future Brain zenéjének vezérdallamára emlékeztet,de ez részemről semmit nem von le a dal értékéből.
Michael Oakley - Left Behind dalának sikere igazolás arra hogy az igényes italo-disco zenékre továbbra is van igény,tengernyi lájk és komment.
Sok újat már nem igazán képesek a maiak hozni,a 80s bevált stílusjegyeket használva amolyan utánérzés ,az attól való merész eltérés viszont már tartok tőle nem címkézhető italo-disco stílusnak.
Michael Oakley dala engem Den Harrow - Future Brain zenéjének vezérdallamára emlékeztet,de ez részemről semmit nem von le a dal értékéből.
ItaloDisco4Ever !
Kicsit pontosítva, a videó vadi új, a zene már tavalyi!
Sajnos kezd elmenni más stílusba hölgy mint amiért megszerettem!
Ami a videó végén van a "Szerelem mindig nyer" szöveg alatti zene na az tetszik belőle! <#eljen>#eljen>
Nálam még mindig ez forog a legtöbbet tőle!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.03.23. 09:11:05
Sajnos kezd elmenni más stílusba hölgy mint amiért megszerettem!
Ami a videó végén van a "Szerelem mindig nyer" szöveg alatti zene na az tetszik belőle! <#eljen>#eljen>
Nálam még mindig ez forog a legtöbbet tőle!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.03.23. 09:11:05
Akkor hogy keretbe foglaljuk a mai nap jó zenéit,itt van még egy vadiúj.
Stockholm Nightlife - Love Me Tonight
Stockholm Nightlife - Love Me Tonight
ItaloDisco4Ever !
Kedves Fülcsi,
Zavarba hozol,nem szokás itt megköszöni az ajánlásokat,de egyébként nagyon szívesen! <#wave>#wave>
Zavarba hozol,nem szokás itt megköszöni az ajánlásokat,de egyébként nagyon szívesen! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Ezek nagyon jók, köszi az ajánlást.
Paul Parker - Don't Stop repressed!!!
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.03.22. 17:05:15
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.03.22. 17:05:15
New Italo Vinyl
Már nagyon vártam .... a top 10-ben benne lesz idén
Ez nekem nem jön be, de a Bunny X telitalálat valóban.
<#buck>#buck>
Bunny X - Words featuring Fred Ventura (2019
Igaz már bemutatva lett de itt a teljes változat - telitalálat
Utoljára szerkesztette: allacska, 2019.03.19. 18:53:40
Igaz már bemutatva lett de itt a teljes változat - telitalálat
Utoljára szerkesztette: allacska, 2019.03.19. 18:53:40
Italo4ever (Feat.Sehya) - Close my eyes (2019)
Nem tudom hogy vagytok vele de szerintem ez a szám telitalálat !
Nem tudom hogy vagytok vele de szerintem ez a szám telitalálat !
Gyerekként sokszor hallgattam ezt a számot is, volt pár lemezünk tőlük. Talán ez tetszett a legjobban.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.03.19. 18:04:50
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.03.19. 18:04:50
Félre ne értsd, mert nem neked szól.
Egyszerűen, van aki ezt foshalmazt tudja hallgatni ?
Csak úgy kíváncsi vagyok...
Már megbeszéltük, hogy az ilyeneket lájkolók miatt, akár el is torzulhat egy nagyon szar irányba a műfaj, vagy újra a temetőbe kerülhet!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.03.19. 17:23:26
Egyszerűen, van aki ezt foshalmazt tudja hallgatni ?
Csak úgy kíváncsi vagyok...
Már megbeszéltük, hogy az ilyeneket lájkolók miatt, akár el is torzulhat egy nagyon szar irányba a műfaj, vagy újra a temetőbe kerülhet!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.03.19. 17:23:26
Nem tudtam hova tenni ezt az "izét", csak be akartam írni tegnap, hogy nagyon plágium gyanús. Hát persze........ABBA!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A dallam eredeti verziója sokkal jobb volt...
ok,thanks.a maxit nem ismerem,én is csak a radioverziot hallottam két éve csak akkor nem vettem meg,most meg már sehol nem lehet,lejártak a jogok.
Megvan a maxi. Majd feldobok egy rádió barát verziót.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.03.18. 20:20:50
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.03.18. 20:20:50
Keresem a Project B.csapat Disco Dolly's c dalát.
(Kiadó nem tudott segiteni mivel tavaly ősszel lejártak a dal jogai is igy már nem terjesztheti.)
(Kiadó nem tudott segiteni mivel tavaly ősszel lejártak a dal jogai is igy már nem terjesztheti.)
Igen, ez csak számomra nem jelent semmit, lehet akármilyen nagyon jó spacesynth. Egyszerűen nem szeretem.
Ez mi?
Ez hamis több helyen is, nincs akkordon a vokál, vagy a hangok nem kerültek inkább szinkronba az akkorddal! Ráadásul szörnyű ez a minőség és az a dallam is, mintha egy dedós kalimpált volna össze-vissza.
Elrettentésnek raktad be?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.03.16. 13:24:32
Ez hamis több helyen is, nincs akkordon a vokál, vagy a hangok nem kerültek inkább szinkronba az akkorddal! Ráadásul szörnyű ez a minőség és az a dallam is, mintha egy dedós kalimpált volna össze-vissza.
Elrettentésnek raktad be?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.03.16. 13:24:32
fire down load
Na az így már más tészta.Ilyen nálam is van,Hardcore-ral,Trash metallal, improvizatív jazz-al ki lehet zavarni engem a világból.😊)
És sajnos sok New Italonak nevezett orosz szörnyűséggel is.
És sajnos sok New Italonak nevezett orosz szörnyűséggel is.
Mindegy, lehet jó, vagy rossz. Számomra ez a stílus nem létezik, mert egyszerűen nem szeretem.
Ez most valóban nem egy tul jol sikerült mű...de van ilyen.Mindenesetre az utobbi évek felhozatalát ismerve,és a sok orosz,lengyel és hasonló Laserdance utánzatok kikukázásai után(benne a Laserdance legutolsó lemezét is),Erickson fiú ezen projectje ami Spacehawk név alatt fut szerintem az utóbbi idők egyetlen használható dolga ebben a műfajban.
Ne legyél szőrszálhasogató <#hehe>#hehe>, nekem sem megy mindig, főleg, amikor ipad-ról írok, mert olyankor a franc, aki visszanézi, hogy nem-e ütöttem el valamit, persze az ilyen hibák, mint az egyenlőre, minnél, muszály és a sok többi rövidítés és angolos hülye szlengektől én is idegbajt kapok néha, ez a magyar nyelv degradálása és egyértelmű jele, hogy mennyi hülye van a neten, hát egyre többen és többen napi szinten. Biztos az alábbi szöveget olvasgatják ezek...<#nevetes2>#nevetes2>

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.03.15. 15:09:17
Egyszerűen hányni tudok az ilyenektől. A spacesynth vagy mi a retek számomra egy bullshit. Ha fellépek a youtube-ra, ott a Laserdance ugyanezt csinálta, ugyanezekkel a hangokkal. Csak az akkordok más, ez kicsit feljebb, ott egy kettővel lejjebb és kész a zene, vagy mi ez?
Ha mindenre lecsapnék... Akkor tényleg csak erről szólna az egész! De mindenki hibázhat, tehát csak nagyon ritkán jegyzem meg. Viszont látom, hogy van értelme, ott van például végre helyesen az "egyelőre"! <#taps>#taps>
Így van .
Nálam is vásárlós! <#finom>#finom>
Nálam is vásárlós! <#finom>#finom>
Most akartam feltolni,beelőztél! <#nevetes1>#nevetes1>
Friss és tök jó anyag!
Friss és tök jó anyag!
ItaloDisco4Ever !
Egy kis Március 15-i Meglepi a Bunny X-től! <#finom>#finom><#szeret>#szeret><#taps>#taps>