NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kristian Conde & TQ - Future (Master of Dreams) - Italo Disco 2019
The River...
A zene (remix) nagyon bejött!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.05.09. 17:05:50
A zene (remix) nagyon bejött!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.05.09. 17:05:50
A videó felett, vagy alatt a jövőben legyen kiírva az előadó és a cím is, mert a keresővel így azonnal meglehet majd találni. Köszönjük.
Nem mersz még egyszer egy ilyet ide berakni!!! Ha mégis azt úgy veszem, hogy az anyámat szidtad! <#bdead>#bdead>
Komolyan ne vigyétek már dedószintre a topikot, ha mégis megosztási kényszeretek van, hogy minden foslé ide bekerüljön főleg egy ilyen, ami még szarnak nevezve is kitűnő osztályozás erre a """műremekre""", akkor legalább tedd sopiler közé. Köszi.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.05.09. 17:00:51
Komolyan ne vigyétek már dedószintre a topikot, ha mégis megosztási kényszeretek van, hogy minden foslé ide bekerüljön főleg egy ilyen, ami még szarnak nevezve is kitűnő osztályozás erre a """műremekre""", akkor legalább tedd sopiler közé. Köszi.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.05.09. 17:00:51
Ezt nem zenei szakember énekelte.... finoman nincs hallása szegénynek.<#nyes>#nyes>
Az eredeti szám kedvenc. Ezért különösen rosszul viseltem ezt a megerőszakolását... Oké, hogy énekelget a csávó, de miért kell ezt nyilvánossá tenni?<#levele>#levele>
Viszont Gyula nem felejtette el a címet kiírni! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.05.09. 08:11:02
Viszont Gyula nem felejtette el a címet kiírni! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.05.09. 08:11:02
imo :) science fiction is science fact
Kitűnő!!!!Rádióbarát,slágergyanús felvétel.....max a Sláger tv-ben Fásy Ádám két dala közti szünetben.
Ez kell a magyar népnek!
Ez kell a magyar népnek!
Atyavilág....<#gun>#gun>
New Italo Vinyl
Sem Brigas - Elias Pereira (Italo Disco) 2019
<#circling>#circling>
<#circling>#circling>
Elég régóta Most Wanted listán ez a CD nálam! <#sir>#sir>
...vagy a vége, ki tudja...<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Az idők során nemcsak a felállás változott, sajnos.
Messze nem olyan jók mostanában, mint régen voltak.
Én begyűjtöttem elég sok CD-jüket anno, túlzok, ha azt mondanám, hogy sokat hallgatom, de sokkal jobbak voltak szerintem, mint manapság....
Messze nem olyan jók mostanában, mint régen voltak.
Én begyűjtöttem elég sok CD-jüket anno, túlzok, ha azt mondanám, hogy sokat hallgatom, de sokkal jobbak voltak szerintem, mint manapság....
pal balaz - mucho vengo (new italo disco limited edition version)
Pontosan.<#vigyor>#vigyor>
Pontosan.<#vigyor>#vigyor>
Akad pár régebbi Balázs Pali lemezem.
Ő játszik hasonló zenei stílust...<#nyes>#nyes>
Ő játszik hasonló zenei stílust...<#nyes>#nyes>
Az idők során változott a felállás is. A Vika által idézett Laku Noć még egy korábbi szerzeményük.
Senki sem tökéletes.
Még nekem is akadnak hibáim..
Még nekem is akadnak hibáim..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt nem tehetem meg, mert lehetetlen!
Nyelvem hegye nem egyre beljebb keres. De ezt neked megjegyezned nekem kellemetlen, neked meg felesleges. Teveled nem lesz errefele tere-fere. Lehelleted sem nemes. Ne keress, te seggre-verdes....<#hehe>#hehe>
Nyelvem hegye nem egyre beljebb keres. De ezt neked megjegyezned nekem kellemetlen, neked meg felesleges. Teveled nem lesz errefele tere-fere. Lehelleted sem nemes. Ne keress, te seggre-verdes....<#hehe>#hehe>
Jogos a kiigazítás,,,annyi mentségem legyen, hogy nyelvtanból mindig 3-as voltam<#nyes>#nyes>
Azt nem állítottam így, általánosságban, hogy Sanyó "nem ejti helyesen az angolt", csupán egy dologban korrigáltam, csakis jobbító szándékkal. Mert megérdemli. De te Zeff húzd már ki a nyelved a hátsójából, szerintem nincs szüksége rá! <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Csak lesz Sanyi bá.
<#dumcsi>#dumcsi>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.05.04. 18:18:20
Az egy dolog, hogy nem ejted helyesen az angolt mucsácsó kolléga nagy bánatára, de hogy helyesen magyarul írni sem tudsz, az már mindennek a teteje....vagy az alja, attól függ hogy honnan nézzük...<#idiota>#idiota>
Viszont, hogy dícsérjelek is, zenei műsorokat szerkeszteni azt nagyon tudsz, úgyhogy le a kalappal, csak így tovább tesó<#eljen>#eljen>
Viszont, hogy dícsérjelek is, zenei műsorokat szerkeszteni azt nagyon tudsz, úgyhogy le a kalappal, csak így tovább tesó<#eljen>#eljen>
<#dumcsi>#dumcsi>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.05.04. 18:18:20
Jó zene lessz ez Uraim....<#taps>#taps><#smile>#smile>
Strange Shadows - Dance With Me (Italodisco 2019)
Tudom,de ettől,még amit írtam tartom.A Passion of love óta nem hallottam tőle olyan dalt,ami nem valami régi dalának utángyártása lett volna.Mind ugyanúgy kezdődik,még a dallamvezetés is majdnem ugyanolyan,csak a cimeket cserélik ki,semmi változatosság.Ez igy pont olyan hosszúságú,amit érdemes lejátszani bemutatásra,de pont amikor már unalomba fulladna véget is ér,és ahogy kell,nem elúsztatva hanem lezárva.Szóval,így ebben a változatban perfect,rádióbarát,7 percesre nyújtva már félek a felénél elalszom,még a fenekeket nézve is..
Na erre tényleg érdemes lesz majd rástartolni!
https://www.facebook.com/miki.chieregato/videos/2210346292367299/?fref=mentions
De Tam Harrow-rol megvan a véleményem.
Hogy szakadna rá az ég.
Aki mostanában vett a Las Vegas Records-tol zenét tőle méregdrágán az tudja miért! <#duhos2>#duhos2><#boxer>#boxer>
https://www.facebook.com/miki.chieregato/videos/2210346292367299/?fref=mentions
De Tam Harrow-rol megvan a véleményem.
Hogy szakadna rá az ég.
Aki mostanában vett a Las Vegas Records-tol zenét tőle méregdrágán az tudja miért! <#duhos2>#duhos2><#boxer>#boxer>