NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én amikor először meghallottam,kicsit rácsodálkoztam,hogy ez Pet Shop Boys?Mondjuk már év elején bejelentették hogy valamikor november tájékán jön az új album!!
A multkor bemutatott Frances Barber dalban is több volt a jellegzetes megszokott Pet Shop Boys sound mint ebben.
De ettől - ha eltekintenék tőle,hogy kiket hallok - még jó dal lenne,csak nekem nem elég Pet Shop Boysos.Remélem jól körbeirtam mit gondolok róla.Jó,de azért...hmmm.
A multkor bemutatott Frances Barber dalban is több volt a jellegzetes megszokott Pet Shop Boys sound mint ebben.
De ettől - ha eltekintenék tőle,hogy kiket hallok - még jó dal lenne,csak nekem nem elég Pet Shop Boysos.Remélem jól körbeirtam mit gondolok róla.Jó,de azért...hmmm.
A vadiúj PSB dal,meglehetősen nagy felfordulást okozott,tengernyi komment a videó alatt.
Pet Shop Boys feat. Years & Years - Dreamland
Pet Shop Boys feat. Years & Years - Dreamland
ItaloDisco4Ever !
Kérlek dobjatok majd egy infót mire jutottatok.
Ami érdekel,tud é igazi lossless minőséget produkálni,nekem Ő is egy mp3 bajnoknak tűnik.
Ez a dolog nálam abszolút kétséges,de ne legyen igazam.
Ami érdekel,tud é igazi lossless minőséget produkálni,nekem Ő is egy mp3 bajnoknak tűnik.
Ez a dolog nálam abszolút kétséges,de ne legyen igazam.
ItaloDisco4Ever !
Ha odaadja a dalait nekünk lossless,küldünk helyette két dupla cd-nyi DJ.Jepetto zenét.
Szerintem tuti üzlet😊))
Szerintem tuti üzlet😊))
Picit várjatok,,,elviekben megegyeztem az elkövetővel,,,<#awink>#awink><#integet2>#integet2>
Okés, bevállalom, mert jó zene nagyon!<#worship>#worship>
Holnap Priviben elküldöm az email-t amire írhatsz.
De nem olcsó a srác!<#shakehead>#shakehead>
De nem olcsó a srác!<#shakehead>#shakehead>
S megtaláltad esetleg ? Mert én nem.
Óriási zene. Jó lenne lossless, ha meglenne, gondolj rám...<#taps>#taps>
Óriási zene. Jó lenne lossless, ha meglenne, gondolj rám...<#taps>#taps>
Igen volt egy 1993-ban Liberator címmel kiadott albumuk.
Viszont ez a dal azon nem volt rajt.
Tudomásom szerint ez egy 1985-ben készült,kiadatlan dal,mely egy rövidesen megjelenő OMD kiadványon (is) elérhető lesz.
Viszont ez a dal azon nem volt rajt.
Tudomásom szerint ez egy 1985-ben készült,kiadatlan dal,mely egy rövidesen megjelenő OMD kiadványon (is) elérhető lesz.
ItaloDisco4Ever !
Szívesen,
Két azonos zenei ízlésű ember nincs... nekem Alexander Ross cover verziók egyáltalán nem tetszenek,a Diego La Riva feldolgozás viszont nálam nagy favorit.
Két azonos zenei ízlésű ember nincs... nekem Alexander Ross cover verziók egyáltalán nem tetszenek,a Diego La Riva feldolgozás viszont nálam nagy favorit.
ItaloDisco4Ever !
Ez nem új,hiszen volt már egyszer a kilencvenes években egy Liberator cimű albumuk.
Köszönöm,hogy kizárólag csak nekem,de nekem ez nem elég dinamikus, a Ross félében pont az ütemességet díjazom,ez a másik monoton.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Kizárólag neked,(korábban már bemutattam!) én egy harmadikat ajánlok,ez szerintem egy sokkal jobb cover verzió,Howard Jones 1983-as nagy slágeréből.
Diego La Riva - New Song
Diego La Riva - New Song
ItaloDisco4Ever !
stílus és színvonal !(alkalmanként eltérhetünk a fent megjelöltektől ha műfaj közeli,de ilyen dínomdánom ,mulatósnak is gyenge produkcióval ne sokkolj bennünket!)
Ilyent poénból se többet ha kérhetem.
ItaloDisco4Ever !
Nagyon szuper zene!
Már az eredeti 84-es változat is tetszett,de ebből valóban a második mix a jobb.
Egyébként jó másfél éve Németországban volt alkalmam összefutni egy rendezvényen ezzel a fazonnal.Hát érdekes figura az biztos,kicsit mintha nem ebben a korban élne.
Egyébként jó másfél éve Németországban volt alkalmam összefutni egy rendezvényen ezzel a fazonnal.Hát érdekes figura az biztos,kicsit mintha nem ebben a korban élne.
Ezt most meg minek?<#boxer>#boxer>
Jepetto DJ - Neked szól a dal
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.09.09. 20:52:22
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.09.09. 20:52:22
MarcelDeVan - Vocoder Dance [ Maxi Version ]2019
Úgy értem...<#boxer>#boxer>
a kérdés költői volt Peti,nem kellett rá válaszolni,mert a válasz nem igazán érdekelt,sosem foglalkoztatott,másoknál sem érdekelt soha.(ezért van ott az írott sajtócikkekben megszokott sicc!!jelzés,ezt jelenti.(bocs ha előjön belőlem az ujságiró)
Na és miért nem mentél?az tényleg érdekel.Hidd el nekem,én már csak tudom, jo buli.
Na és miért nem mentél?az tényleg érdekel.Hidd el nekem,én már csak tudom, jo buli.
Nem vagyok a zene ellátója :-) Ismerősök vagyunk a facebook-on.
1x találkoztunk a Balatonnál egy Italo Party keretén belül.
Jah meg 1x meghivott a rádióba a műsorába de ennyiben is maradt. :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.09.09. 19:30:52
1x találkoztunk a Balatonnál egy Italo Party keretén belül.
Jah meg 1x meghivott a rádióba a műsorába de ennyiben is maradt. :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.09.09. 19:30:52
New Italo Vinyl
Maxthor munkásságából sokat kedvelek.Ennek az eleje nem tetszik,de amikor beindul..onnantol nekem való!
Nem bizony! <#wow1>#wow1>
Csak azon gondolkodtam, ki lehet akkora Modern Talking-fun idehaza, hogy pont ez a monogramja. <#conf>#conf>
Először magamra gondoltam természetesen....
Aztán rájöttem, hogy a fülcsimanó mögötti igazi nevemet (az asszonyosat !!!!) itt nem sokan ismerik. <#smile>#smile>
Csak azon gondolkodtam, ki lehet akkora Modern Talking-fun idehaza, hogy pont ez a monogramja. <#conf>#conf>
Először magamra gondoltam természetesen....
Aztán rájöttem, hogy a fülcsimanó mögötti igazi nevemet (az asszonyosat !!!!) itt nem sokan ismerik. <#smile>#smile>
Brian Krause Ft. Anita - Falling for You (High Energy)<#awink>#awink>
Henry Saiz ft. Maxthor - Love Mythology (Italo Disco<#bdead>#bdead><#circling>#circling>
Egész véletlenül az én monogramon is HJ...<#wow3>#wow3>
1.Egyetértek veled Peti,valóban el van látva egy bizonyos stilusirányzatban..
2.Egy műsor nem attol lesz jó,ha összevissza belepakolunk mindent.Én pont ezt akartam javitani,hiába.
3.Valóban az utóbbi időkben ,nagyjábol ugy 6-8 honapja végre pozitiv változás történt a zenei kinálatot illetően,ezt mindig is elismertem.(szerintem köszönhetően a kritikáknak is),bár a területi és időbeli egyoldaluság megmaradt.(de ezt tudatosan vállalja fel,erről már többször elbeszélgettem vele)
4.Te is a kapcsolatai között vagy?😊) (sicc)
5.És itt jönne az a mondat a zenebeszerzéssel kapcsolatban ami,mivel ugy gondolom kulisszatitoknak tekintem (még),inkább nem irok.
2.Egy műsor nem attol lesz jó,ha összevissza belepakolunk mindent.Én pont ezt akartam javitani,hiába.
3.Valóban az utóbbi időkben ,nagyjábol ugy 6-8 honapja végre pozitiv változás történt a zenei kinálatot illetően,ezt mindig is elismertem.(szerintem köszönhetően a kritikáknak is),bár a területi és időbeli egyoldaluság megmaradt.(de ezt tudatosan vállalja fel,erről már többször elbeszélgettem vele)
4.Te is a kapcsolatai között vagy?😊) (sicc)
5.És itt jönne az a mondat a zenebeszerzéssel kapcsolatban ami,mivel ugy gondolom kulisszatitoknak tekintem (még),inkább nem irok.
Sziasztok!
Hallgattam a Music Story-t felvételről. Hajcser el van ám látva rendesen zenékkel.
Nem azért mintha sajnálnám tőle:-))Én speciel amit lehet megveszek vinyl-en .-)
Kapja folyamatosan különböző kapcsolatain keresztül, amikből aztán a
műsorban csemegézik. Pl mint most is Maxi Music Records - Italo Made In Spain 7 ,Zyx Records - Zyx Italo Disco New Generation 15. Peter Wilson Új albuma Change Of Heart (2xCD, Album). Stb.
Reméljük sokáig megmaradnak ezek a jó kapcsolatai! :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.09.08. 21:40:03
Hallgattam a Music Story-t felvételről. Hajcser el van ám látva rendesen zenékkel.
Nem azért mintha sajnálnám tőle:-))Én speciel amit lehet megveszek vinyl-en .-)
Kapja folyamatosan különböző kapcsolatain keresztül, amikből aztán a
műsorban csemegézik. Pl mint most is Maxi Music Records - Italo Made In Spain 7 ,Zyx Records - Zyx Italo Disco New Generation 15. Peter Wilson Új albuma Change Of Heart (2xCD, Album). Stb.
Reméljük sokáig megmaradnak ezek a jó kapcsolatai! :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.09.08. 21:40:03
New Italo Vinyl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már kezdem megszokni a csakazértis lájonrózt, de az Italo Boot Mixek esetében is többször hallottam már azt, hogy "bot mix"... Pedig ez esetben az Italo Boot az olasz csizmára asszociál, mivel Olaszország térképen egy csizmára hasonlít, (de nincs párja és ezért csak egyes számban van). A "boot"-ot pedig semmikép nem mondanám "bot"-nak. <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.09.08. 21:29:47
imo :) science fiction is science fact
Ok,megy a levelesládádba.😊)
Igen,hallottam a monológot,és igazad van,ez ilyenért régen felfüggesztés vagy kirugás járt egy igazi rádióban,de még emésztem a mondanivalómat,aztán majd néhány mondatban összefoglalom,és aztán tullépek rajta.
Talán egy gondolat előzetesnek hozzá.Ha valaki előadókról beszél vagy dalt konferál be,netalántán műsorvezetőnek titulálja magát,akkor nem ártana az előadók diszkográfiájának,vagy a lemezek megjelenési idejének utánanézni,felkészülni a dalokból,hogy ne mondjon blődliségeket több alkalommal is három órán belül.
De hát ugye..... szoval igen majd reagálok,de spoilerben és máskor,mert most fáradt vagyok,egész nap üvegházat pakoltam.
Jó éjt kollega!
Igen,hallottam a monológot,és igazad van,ez ilyenért régen felfüggesztés vagy kirugás járt egy igazi rádióban,de még emésztem a mondanivalómat,aztán majd néhány mondatban összefoglalom,és aztán tullépek rajta.
Talán egy gondolat előzetesnek hozzá.Ha valaki előadókról beszél vagy dalt konferál be,netalántán műsorvezetőnek titulálja magát,akkor nem ártana az előadók diszkográfiájának,vagy a lemezek megjelenési idejének utánanézni,felkészülni a dalokból,hogy ne mondjon blődliségeket több alkalommal is három órán belül.
De hát ugye..... szoval igen majd reagálok,de spoilerben és máskor,mert most fáradt vagyok,egész nap üvegházat pakoltam.
Jó éjt kollega!
Elcsábultam.Bár nem gyűjtök tele vincsesztereket zenékkel,ezt elkérem.Ha nem tudnám,hogy mai darab,akármelyik kilencvenes évek eleji klubban el tudnám képzelni ezt a dalt.Ügyesek.
Esetleg hallottad már a monológot?
Esetleg hallottad már a monológot?
Egyetértek.
Tetszik.