NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes, amikor először 10 nappal és 8 oldallal korábban ajánlottam már ezt,akkor szinte visszhangja sem volt senki részéről, ettől még 124-en leszedték, és még te is csak visszafogottan szemlélted, aztán jő Csaba, berakja ugyanezt és heuréka! hát, mik vannak. <#nevetes1>#nevetes1>
mondjuk azt hittem,ez már mindenkinek megvan losslessben,nem csak mostanában megy az üzletelgetés a gyártóval.<#vigyor0>#vigyor0>
aki amíg nem rendelkezik hivatalos mix engedéllyel (és sokan vannak ilyen szituban),addig hivatalosan nem is kereskedhet vele, ezért adja inkább stikában kis körben.
mondjuk azt hittem,ez már mindenkinek megvan losslessben,nem csak mostanában megy az üzletelgetés a gyártóval.<#vigyor0>#vigyor0>
aki amíg nem rendelkezik hivatalos mix engedéllyel (és sokan vannak ilyen szituban),addig hivatalosan nem is kereskedhet vele, ezért adja inkább stikában kis körben.
pl. 8 munkafüzetet tartalmazó excel táblából? amit nastar vagy zeff remasterelhetne is egyből.
hacsak akkor, ha a gond nem az, hogy már csak ezen a képen is szépen látszódik, ez sem vegytiszta lossless, mert a forrásában (a sávokban) felhasznált mp3akat. ettől még a végtermék lossless-szerű. sok ilyen van és nem mondom , hogy emiatt rossz,mert igazából a hangzás számít.
Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot.
Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt a csekkolót még nem találták fel amit nem lehet átverni <#nyes>#nyes>
Biztosan úgy van ha te mondod.
Most hogy így hallgatom, tényleg be kell cserkésznünk ezt a feltöltőt.
Nagyon pazar, én meg ezt nem ismertem.
Az eredetiért mondjuk nem mozdítanám meg a kisujjam sem, de ez nagyon betalált nálam.
<#worship>#worship>
Az eredetiért mondjuk nem mozdítanám meg a kisujjam sem, de ez nagyon betalált nálam.
<#worship>#worship>
Enolion feat. Sophie - The Only Reason
Ami neked kimarad infóban az lehet hogy az én információs csatornáimon fent akad.
És ez fordítva is igaz. <#wink>#wink>
Jól müxik évek óta a triónk ez ügyben.<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.11. 20:45:03
És ez fordítva is igaz. <#wink>#wink>
Jól müxik évek óta a triónk ez ügyben.<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.11. 20:45:03
Én ezt is szeretem tőle!
De van még jó pár remek átdolgozása.
Ariana Grande - No Tears Left to Cry (Mextazuma) Italo Disco 2019
De van még jó pár remek átdolgozása.
Ariana Grande - No Tears Left to Cry (Mextazuma) Italo Disco 2019
Giga levelemre <#awink>#awink>....néha elvisz a sok közölni való, s én is 12-t nyomok sajnos, pedig szívem szerint reggeltől estig zenélnék, lehetőleg itthon.
Biztos sokan vannak így, de alig tudok lépést tartani a jó zenékkel, amik az idén vannak.
<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Biztos sokan vannak így, de alig tudok lépést tartani a jó zenékkel, amik az idén vannak.
<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Az előző zenéivel se volt gond idáig! <#eljen>#eljen>
Fülcsi nem felejtettem el, és a Giga leveledre<#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1> is megy a válasz hétvégén , csak egész héten 12 -t nyomok.<#wow3>#wow3>
A spektrumkép sok mindent elárul ,azt amelyiken én csekkolok,nem lehet átverni ! <#kacsint>#kacsint>
ItaloDisco4Ever !
Akkor te már biztosra mentél.
Jó hír azoknak kik szeretnék jó minőségben hallgatni a dalt.
Jó hír azoknak kik szeretnék jó minőségben hallgatni a dalt.
ItaloDisco4Ever !
Itt mindenki tud losslesst készíteni bámiből.
Kérdés, hogy az eredeti minőség milyen volt.
Sanyi arra célzott, hogy az eredeti zenék is veszteségmentesek voltak, s nem utólag tutyikázta meg a feltöltő.
Mert azért nem adnánk egy fillért sem. <#boxer>#boxer>
Kérdés, hogy az eredeti minőség milyen volt.
Sanyi arra célzott, hogy az eredeti zenék is veszteségmentesek voltak, s nem utólag tutyikázta meg a feltöltő.
Mert azért nem adnánk egy fillért sem. <#boxer>#boxer>
<#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lossless-t én is tudok készíteni.Csak jelezd hogy miből kéred.
Biztosan úgy van ha te mondod.
Ez jó hír, mert nagyon bejön ez a zene. Két egymást követő este tízszer hallgattam végig, nagyon szuper zene.
Ha visszajelzés van Nálad, érdekelne engem lossless, ha fizetni kell érte akkor is.
<#taps>#taps>
Ha visszajelzés van Nálad, érdekelne engem lossless, ha fizetni kell érte akkor is.
<#taps>#taps>
Én vettem tőle máskor is már,tud losslesst a csávó<#smile>#smile>
Én amikor először meghallottam,kicsit rácsodálkoztam,hogy ez Pet Shop Boys?Mondjuk már év elején bejelentették hogy valamikor november tájékán jön az új album!!
A multkor bemutatott Frances Barber dalban is több volt a jellegzetes megszokott Pet Shop Boys sound mint ebben.
De ettől - ha eltekintenék tőle,hogy kiket hallok - még jó dal lenne,csak nekem nem elég Pet Shop Boysos.Remélem jól körbeirtam mit gondolok róla.Jó,de azért...hmmm.
A multkor bemutatott Frances Barber dalban is több volt a jellegzetes megszokott Pet Shop Boys sound mint ebben.
De ettől - ha eltekintenék tőle,hogy kiket hallok - még jó dal lenne,csak nekem nem elég Pet Shop Boysos.Remélem jól körbeirtam mit gondolok róla.Jó,de azért...hmmm.
A vadiúj PSB dal,meglehetősen nagy felfordulást okozott,tengernyi komment a videó alatt.
Pet Shop Boys feat. Years & Years - Dreamland
Pet Shop Boys feat. Years & Years - Dreamland
ItaloDisco4Ever !
Kérlek dobjatok majd egy infót mire jutottatok.
Ami érdekel,tud é igazi lossless minőséget produkálni,nekem Ő is egy mp3 bajnoknak tűnik.
Ez a dolog nálam abszolút kétséges,de ne legyen igazam.
Ami érdekel,tud é igazi lossless minőséget produkálni,nekem Ő is egy mp3 bajnoknak tűnik.
Ez a dolog nálam abszolút kétséges,de ne legyen igazam.
ItaloDisco4Ever !
Ha odaadja a dalait nekünk lossless,küldünk helyette két dupla cd-nyi DJ.Jepetto zenét.
Szerintem tuti üzlet😊))
Szerintem tuti üzlet😊))
Picit várjatok,,,elviekben megegyeztem az elkövetővel,,,<#awink>#awink><#integet2>#integet2>
Okés, bevállalom, mert jó zene nagyon!<#worship>#worship>
Holnap Priviben elküldöm az email-t amire írhatsz.
De nem olcsó a srác!<#shakehead>#shakehead>
De nem olcsó a srác!<#shakehead>#shakehead>
S megtaláltad esetleg ? Mert én nem.
Óriási zene. Jó lenne lossless, ha meglenne, gondolj rám...<#taps>#taps>
Óriási zene. Jó lenne lossless, ha meglenne, gondolj rám...<#taps>#taps>
Igen volt egy 1993-ban Liberator címmel kiadott albumuk.
Viszont ez a dal azon nem volt rajt.
Tudomásom szerint ez egy 1985-ben készült,kiadatlan dal,mely egy rövidesen megjelenő OMD kiadványon (is) elérhető lesz.
Viszont ez a dal azon nem volt rajt.
Tudomásom szerint ez egy 1985-ben készült,kiadatlan dal,mely egy rövidesen megjelenő OMD kiadványon (is) elérhető lesz.
ItaloDisco4Ever !
Szívesen,
Két azonos zenei ízlésű ember nincs... nekem Alexander Ross cover verziók egyáltalán nem tetszenek,a Diego La Riva feldolgozás viszont nálam nagy favorit.
Két azonos zenei ízlésű ember nincs... nekem Alexander Ross cover verziók egyáltalán nem tetszenek,a Diego La Riva feldolgozás viszont nálam nagy favorit.
ItaloDisco4Ever !
Ez nem új,hiszen volt már egyszer a kilencvenes években egy Liberator cimű albumuk.
Köszönöm,hogy kizárólag csak nekem,de nekem ez nem elég dinamikus, a Ross félében pont az ütemességet díjazom,ez a másik monoton.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Kizárólag neked,(korábban már bemutattam!) én egy harmadikat ajánlok,ez szerintem egy sokkal jobb cover verzió,Howard Jones 1983-as nagy slágeréből.
Diego La Riva - New Song
Diego La Riva - New Song
ItaloDisco4Ever !
stílus és színvonal !(alkalmanként eltérhetünk a fent megjelöltektől ha műfaj közeli,de ilyen dínomdánom ,mulatósnak is gyenge produkcióval ne sokkolj bennünket!)
Ilyent poénból se többet ha kérhetem.
ItaloDisco4Ever !
Nagyon szuper zene!
Már az eredeti 84-es változat is tetszett,de ebből valóban a második mix a jobb.
Egyébként jó másfél éve Németországban volt alkalmam összefutni egy rendezvényen ezzel a fazonnal.Hát érdekes figura az biztos,kicsit mintha nem ebben a korban élne.
Egyébként jó másfél éve Németországban volt alkalmam összefutni egy rendezvényen ezzel a fazonnal.Hát érdekes figura az biztos,kicsit mintha nem ebben a korban élne.
Ezt most meg minek?<#boxer>#boxer>