NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amaximus
érdekes, amikor először 10 nappal és 8 oldallal korábban ajánlottam már ezt,akkor szinte visszhangja sem volt senki részéről, ettől még 124-en leszedték, és még te is csak visszafogottan szemlélted, aztán jő Csaba, berakja ugyanezt és heuréka! hát, mik vannak. <#nevetes1>
mondjuk azt hittem,ez már mindenkinek megvan losslessben,nem csak mostanában megy az üzletelgetés a gyártóval.<#vigyor0>
aki amíg nem rendelkezik hivatalos mix engedéllyel (és sokan vannak ilyen szituban),addig hivatalosan nem is kereskedhet vele, ezért adja inkább stikában kis körben.
amaximus
pl. 8 munkafüzetet tartalmazó excel táblából? amit nastar vagy zeff remasterelhetne is egyből.
amaximus
hacsak akkor, ha a gond nem az, hogy már csak ezen a képen is szépen látszódik, ez sem vegytiszta lossless, mert a forrásában (a sávokban) felhasznált mp3akat. ettől még a végtermék lossless-szerű. sok ilyen van és nem mondom , hogy emiatt rossz,mert igazából a hangzás számít.
Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot.

Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot.

reynaud
Rosszul tudod ... 😊
Amivel én csekkolok,kizárt hogy tévedjen.

ItaloDisco4Ever !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt a csekkolót még nem találták fel amit nem lehet átverni <#nyes>

Biztosan úgy van ha te mondod.

Most hogy így hallgatom, tényleg be kell cserkésznünk ezt a feltöltőt.
Nagyon pazar, én meg ezt nem ismertem.
Az eredetiért mondjuk nem mozdítanám meg a kisujjam sem, de ez nagyon betalált nálam.

<#worship>
Enolion feat. Sophie - The Only Reason

Ami neked kimarad infóban az lehet hogy az én információs csatornáimon fent akad.
És ez fordítva is igaz. <#wink>
Jól müxik évek óta a triónk ez ügyben.<#szeret>

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.11. 20:45:03

Én ezt is szeretem tőle!
De van még jó pár remek átdolgozása.

Ariana Grande - No Tears Left to Cry (Mextazuma) Italo Disco 2019

Giga levelemre <#awink>....néha elvisz a sok közölni való, s én is 12-t nyomok sajnos, pedig szívem szerint reggeltől estig zenélnék, lehetőleg itthon.

Biztos sokan vannak így, de alig tudok lépést tartani a jó zenékkel, amik az idén vannak.

<#taps><#integet2>
Fülcsi nem felejtettem el, és a Giga leveledre<#awink><#nevetes1> is megy a válasz hétvégén , csak egész héten 12 -t nyomok.<#wow3>

reynaud
A spektrumkép sok mindent elárul ,azt amelyiken én csekkolok,nem lehet átverni ! <#kacsint>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Akkor te már biztosra mentél.
Jó hír azoknak kik szeretnék jó minőségben hallgatni a dalt.

ItaloDisco4Ever !

Itt mindenki tud losslesst készíteni bámiből.

Kérdés, hogy az eredeti minőség milyen volt.

Sanyi arra célzott, hogy az eredeti zenék is veszteségmentesek voltak, s nem utólag tutyikázta meg a feltöltő.

Mert azért nem adnánk egy fillért sem. <#boxer>
<#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lossless-t én is tudok készíteni.Csak jelezd hogy miből kéred.

Biztosan úgy van ha te mondod.

Ez jó hír, mert nagyon bejön ez a zene. Két egymást követő este tízszer hallgattam végig, nagyon szuper zene.
Ha visszajelzés van Nálad, érdekelne engem lossless, ha fizetni kell érte akkor is.

<#taps>
Én vettem tőle máskor is már,tud losslesst a csávó<#smile>
cucurbia
Ezt multkor belinkeltem ide vagy a 80-as topicba.
Sakgra furcsa kimérákat is alkot néha:

cucurbia
Én amikor először meghallottam,kicsit rácsodálkoztam,hogy ez Pet Shop Boys?Mondjuk már év elején bejelentették hogy valamikor november tájékán jön az új album!!
A multkor bemutatott Frances Barber dalban is több volt a jellegzetes megszokott Pet Shop Boys sound mint ebben.
De ettől - ha eltekintenék tőle,hogy kiket hallok - még jó dal lenne,csak nekem nem elég Pet Shop Boysos.Remélem jól körbeirtam mit gondolok róla.Jó,de azért...hmmm.

reynaud
A vadiúj PSB dal,meglehetősen nagy felfordulást okozott,tengernyi komment a videó alatt.

Pet Shop Boys feat. Years & Years - Dreamland

ItaloDisco4Ever !

reynaud
<#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Kim Wilde - You Came (Sakgra PW Elle mix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Kérlek dobjatok majd egy infót mire jutottatok.
Ami érdekel,tud é igazi lossless minőséget produkálni,nekem Ő is egy mp3 bajnoknak tűnik.
Ez a dolog nálam abszolút kétséges,de ne legyen igazam.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Ha odaadja a dalait nekünk lossless,küldünk helyette két dupla cd-nyi DJ.Jepetto zenét.
Szerintem tuti üzlet😊))

Picit várjatok,,,elviekben megegyeztem az elkövetővel,,,<#awink><#integet2>
Okés, bevállalom, mert jó zene nagyon!<#worship>
Holnap Priviben elküldöm az email-t amire írhatsz.
De nem olcsó a srác!<#shakehead>

cucurbia
Sajnos még nem.

S megtaláltad esetleg ? Mert én nem.
Óriási zene. Jó lenne lossless, ha meglenne, gondolj rám...<#taps>
reynaud
Igen volt egy 1993-ban Liberator címmel kiadott albumuk.
Viszont ez a dal azon nem volt rajt.
Tudomásom szerint ez egy 1985-ben készült,kiadatlan dal,mely egy rövidesen megjelenő OMD kiadványon (is) elérhető lesz.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szívesen,
Két azonos zenei ízlésű ember nincs... nekem Alexander Ross cover verziók egyáltalán nem tetszenek,a Diego La Riva feldolgozás viszont nálam nagy favorit.

ItaloDisco4Ever !

Ez nem új,hiszen volt már egyszer a kilencvenes években egy Liberator cimű albumuk.
Köszönöm,hogy kizárólag csak nekem,de nekem ez nem elég dinamikus, a Ross félében pont az ütemességet díjazom,ez a másik monoton.
reynaud
Orchestral Manoeuvres In The Dark - Liberator

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
reynaud
Kizárólag neked,(korábban már bemutattam!) én egy harmadikat ajánlok,ez szerintem egy sokkal jobb cover verzió,Howard Jones 1983-as nagy slágeréből.

Diego La Riva - New Song

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Carino Cat

Hamarosan ...

ItaloDisco4Ever !

reynaud
NEW ITALO DISCO - Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

stílus és színvonal !(alkalmanként eltérhetünk a fent megjelöltektől ha műfaj közeli,de ilyen dínomdánom ,mulatósnak is gyenge produkcióval ne sokkolj bennünket!)
Ilyent poénból se többet ha kérhetem.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Kár hogy mp3,de már nyomozok lossless után,nekem is tetszik.

Nagyon szuper zene!
cucurbia
Nana kollega,fő a pontosság! 1983

Már az eredeti 84-es változat is tetszett,de ebből valóban a második mix a jobb.
Egyébként jó másfél éve Németországban volt alkalmam összefutni egy rendezvényen ezzel a fazonnal.Hát érdekes figura az biztos,kicsit mintha nem ebben a korban élne.
Ezt most meg minek?<#boxer>
cucurbia
Jujj Fülcsi ne zenélj!!

Ja most látom,hogy ez tényleg nem a te monogrammod.