NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már kezdem megszokni a csakazértis lájonrózt, de az Italo Boot Mixek esetében is többször hallottam már azt, hogy "bot mix"... Pedig ez esetben az Italo Boot az olasz csizmára asszociál, mivel Olaszország térképen egy csizmára hasonlít, (de nincs párja és ezért csak egyes számban van). A "boot"-ot pedig semmikép nem mondanám "bot"-nak. <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.09.08. 21:29:47
imo :) science fiction is science fact
Ok,megy a levelesládádba.😊)
Igen,hallottam a monológot,és igazad van,ez ilyenért régen felfüggesztés vagy kirugás járt egy igazi rádióban,de még emésztem a mondanivalómat,aztán majd néhány mondatban összefoglalom,és aztán tullépek rajta.
Talán egy gondolat előzetesnek hozzá.Ha valaki előadókról beszél vagy dalt konferál be,netalántán műsorvezetőnek titulálja magát,akkor nem ártana az előadók diszkográfiájának,vagy a lemezek megjelenési idejének utánanézni,felkészülni a dalokból,hogy ne mondjon blődliségeket több alkalommal is három órán belül.
De hát ugye..... szoval igen majd reagálok,de spoilerben és máskor,mert most fáradt vagyok,egész nap üvegházat pakoltam.
Jó éjt kollega!
Igen,hallottam a monológot,és igazad van,ez ilyenért régen felfüggesztés vagy kirugás járt egy igazi rádióban,de még emésztem a mondanivalómat,aztán majd néhány mondatban összefoglalom,és aztán tullépek rajta.
Talán egy gondolat előzetesnek hozzá.Ha valaki előadókról beszél vagy dalt konferál be,netalántán műsorvezetőnek titulálja magát,akkor nem ártana az előadók diszkográfiájának,vagy a lemezek megjelenési idejének utánanézni,felkészülni a dalokból,hogy ne mondjon blődliségeket több alkalommal is három órán belül.
De hát ugye..... szoval igen majd reagálok,de spoilerben és máskor,mert most fáradt vagyok,egész nap üvegházat pakoltam.
Jó éjt kollega!
Elcsábultam.Bár nem gyűjtök tele vincsesztereket zenékkel,ezt elkérem.Ha nem tudnám,hogy mai darab,akármelyik kilencvenes évek eleji klubban el tudnám képzelni ezt a dalt.Ügyesek.
Esetleg hallottad már a monológot?
Esetleg hallottad már a monológot?
Egyetértek.
Tetszik.
Hát nem tudom...szerintem most többen csalódottak lettünk benned.Ideig az a hír járta,hogy H.J.után te vagy az ország második legnagyobb Bohlen rajongó.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#worship>#worship>
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#worship>#worship>
Köszi! Szuper!<#eljen>#eljen>
Kedves Béla,
Ugye csak viccelsz ?
Na amilyen nagy Dieter Bohlen rajongó vagyok! =D ,
Komolyra váltva,az év citromdíját az a lemez fogja besöpörni nálam,amelyiken Dieter ,Modern Talking dalokat énekel,az überelhetetlennek tűnik. 😊))
Ugye csak viccelsz ?
Na amilyen nagy Dieter Bohlen rajongó vagyok! =D ,
Komolyra váltva,az év citromdíját az a lemez fogja besöpörni nálam,amelyiken Dieter ,Modern Talking dalokat énekel,az überelhetetlennek tűnik. 😊))
ItaloDisco4Ever !
Emlékeztetőleg #30116
Sejtettem hogy lesz extended verzió,úgy lett ahogy mondtam,a következő kiadványon.
Sejtettem hogy lesz extended verzió,úgy lett ahogy mondtam,a következő kiadványon.
ItaloDisco4Ever !
Eddigi tapasztalataim alapján,mivel ez az EP ausztrál idő szerinti 13 án jelenik meg,péntek reggel 6 kor mikor felébredek,már a postafiokomban lesz.Azért arra kiváncsi leszek,hogy lehet egy dalból ennyifajta Italoconnection mixet készíteni.
Egyenlőre csak ezt a maxit kaptam meg promoban.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.08. 12:08:26
Egyenlőre csak ezt a maxit kaptam meg promoban.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.08. 12:08:26
ItaloDisco4Ever !
Ha most szavaznék az év eddigi legjobb dalaira,akkor nálam az első helyre ez volna a befutó ,pláne hogy már van :
Parralox - Change of Heart (Italoconnection Remix - Extended)
Majd meglátjuk az elkövetkező hónapokban ,lesz é olyan dal ami ezt nálam kiüti a nyeregből.
Parralox - Change of Heart (Italoconnection Remix - Extended)
Majd meglátjuk az elkövetkező hónapokban ,lesz é olyan dal ami ezt nálam kiüti a nyeregből.
ItaloDisco4Ever !
Jó ez Extended verzió-ban is!
darwinmcd & Huguenot - Run (Parralox Extended Remix)
darwinmcd & Huguenot - Run (Parralox Extended Remix)
de valamiért nekem a mai napig ez marad tőlük az abszolut kedvenc:
Meg még néhány(pl.Erasure) mix,aminek sajna nincs youtube linkje,igy nem tudom bemásolni.
Meg még néhány(pl.Erasure) mix,aminek sajna nincs youtube linkje,igy nem tudom bemásolni.
Ez se semmi remix....(Hát persze ,hogy Parralox)!!
CeCe Peniston vs The Human League - Finally, Dreams are made of Things! (Parralox Bootleg Remix V2)
CeCe Peniston vs The Human League - Finally, Dreams are made of Things! (Parralox Bootleg Remix V2)
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.09.07. 19:34:14
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.09.07. 19:34:14
Egyenlőre fogalmam sincs mire kéne reagálnom,mert nem halottam még,csak jelezték nekem,hogy névtelenül rólam,illetve a forumozók véleményéről zavart le valami elég kirekesztő monológot.Amint meghallgatom eldöntöm érdemes-e bármit reagálnom.
Legyen még 1 😊
Grendel - Fire & Light (bandcamp)
Grendel - Fire & Light (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
Kérlek szépen benneteket ezt a rádiós,Hajcser sztorit ha van rá mód zárjuk le,
Van az a pont amikor nálam valami a szóra sem érdemes kategóriába landol ...
Béla ha olyan fajsúlyú az érintettséged ,hogy kívánsz válaszolni,akkor kérlek az tedd meg privát vonalon,bár én igazából azt javasolnám enged el ezt a dolgot,feleslegesnek gondolom hogy reagálj ha volna mire,persze én ebbe nem akarok beleszólni,a ti dolgotok.
Van az a pont amikor nálam valami a szóra sem érdemes kategóriába landol ...
Béla ha olyan fajsúlyú az érintettséged ,hogy kívánsz válaszolni,akkor kérlek az tedd meg privát vonalon,bár én igazából azt javasolnám enged el ezt a dolgot,feleslegesnek gondolom hogy reagálj ha volna mire,persze én ebbe nem akarok beleszólni,a ti dolgotok.
ItaloDisco4Ever !
Tőlem a "Retro Beat - Summer Night" kapcsán kapta a legnagyobb elismerést,na azért ez esetben is ujjongás volt a reakció.
ItaloDisco4Ever !
Matt Pop is haláli fazon.Ha abban a néhány napban el nem kapod a zenéit,amikor bemutatja utána már lesheted hogy valaha megkapod lossless,max tötikélheted a youtuberól😊
Béla barátunknak hála ez a dal bekerült ide néhány napja,én ma 5x "restart " a CD lejátszóban,Matt Pop varázsolt.
Hallgassuk meg a rövidebb verziót is.
Huguenot - Be Where I Am (Matt Pop Radio Mix)
Hallgassuk meg a rövidebb verziót is.
Huguenot - Be Where I Am (Matt Pop Radio Mix)
ItaloDisco4Ever !
"Fülcsinek jó lesz".... bizony, imádom a német nyelvű zenéket is, nemcsak a franciákat.
<#awink>#awink>
<#awink>#awink>
Hát sajnos őt erre nehéz "rábeszélni" A kiadófőnökkel Garyval többször levelezve,ebben nem ő dönt,hanem a kiadói marketingesek,ebbe már belefutottam néha Pete Hammond mixek,meg Energise kiadványok kapcsán.De készült belőle,tehát valahol már szerveren van,ami megnyugtató,hogy nem a mixmestereken mulik.
Anno írtam neki,hogy sokkal jobban tetszenek az Ő spacesynth zenéi mint az új Laserdance dalok,szerényen fogadta a véleményem.
ItaloDisco4Ever !
maybe ... ??? melyik dalból ha nem ebből ,legalább egy extended verziót.
Rá kell beszélni,anno ez Franck Choppin dalának esetében (is) működő pályás volt,kaptunk hosszabb verziót.
Rá kell beszélni,anno ez Franck Choppin dalának esetében (is) működő pályás volt,kaptunk hosszabb verziót.
ItaloDisco4Ever !
Én is levelezek vele,aranyos nem egy elszállt fazon,és ha kell még megjelenés előtt is küld ezt azt,ha megfogadom,hogy sehova nem teszem fel a youtube-re,netre.
Igen,jó ez a Peter Wilson anyag,még ismerkedő fázisban vagyok a dalokkal,az abszolút favorit "Goodbye"
de pld. ez is jó,Matt Pop munkája.
Peter Wilson - Grand Finale
de pld. ez is jó,Matt Pop munkája.
Peter Wilson - Grand Finale
ItaloDisco4Ever !
Anton Eriksson ,napjainkban a spacesynth stílusban királykategória.
Megjegyzem ,több levélváltásom volt már vele,kedves,barátságos zenész.
November elején promo mix,s aztán a hivatalos megjelenés,januárban.
Megjegyzem ,több levélváltásom volt már vele,kedves,barátságos zenész.
November elején promo mix,s aztán a hivatalos megjelenés,januárban.
ItaloDisco4Ever !
Én azt sem tudtam van ilyen műsor, amig a Kiss Gyuri oda nem hívott. Sokáig hallgattam,beirogattam,de már egy ideje nem maradok fent azért hogy hallgassam.Nem tudom miről van most szó,de szerintem hamarosan megkapom az adást valakitől( a mixcloud néha vágott, a cikisebb részeket kiszedi),és akkor ha ugy érzem érint is bármi engem akkor reagálok.Ha nem,akkor reagáljon az akit érint.
Zenékre visszaérve,igen egyetértek,nekem tetszik ez a német zenekar életemben nem hallottam róluk,valami német bulizenekar,ha jol olvastam,ehhez képest ez a nagylemezük ami tegnap jelent meg,kifejezetten kellemes dalokat tartalmaz.Csak az a fránya utálatos német nyelv😞(
Zenékre visszaérve,igen egyetértek,nekem tetszik ez a német zenekar életemben nem hallottam róluk,valami német bulizenekar,ha jol olvastam,ehhez képest ez a nagylemezük ami tegnap jelent meg,kifejezetten kellemes dalokat tartalmaz.Csak az a fránya utálatos német nyelv😞(
Én még nem hallgattam,de akkor ezek szerint követi az Sg életét! <#nevetes1>#nevetes1>
Jó látom,ez valami magyar csapat?
Tényleg kár,hogy német,a zenei alap teljesen élvezhető,jó alap,modern.
Nem tudom hallgattad-e a tegnap esti adást,micsoda monológot nyomott le a műsorvezető.Talán egyetértesz vele,ilyenért vagy hasonlókért a régi aranykorban minimum felfüggesztés,szigorúbb főnöknél akár kirúgás is járt volna.( a hallgatókról,és a netes kritizálókról beszélt,ha hallottad esetleg)
Nem tudom hallgattad-e a tegnap esti adást,micsoda monológot nyomott le a műsorvezető.Talán egyetértesz vele,ilyenért vagy hasonlókért a régi aranykorban minimum felfüggesztés,szigorúbb főnöknél akár kirúgás is járt volna.( a hallgatókról,és a netes kritizálókról beszélt,ha hallottad esetleg)
Fülcsi.nézd meg a fiókodat,küldtem neked valamit(ez még nem az amit kértél,de tuti tetszeni fog)
Köszi!
Örülök, hogy tetszik.
Örülök, hogy tetszik.
Nekem tetszik ez a feldolgozás.Az instrumental verzió is jó.Kellemes hangzású zenéid vannak,szívesen hallgatom őket.<#eljen>#eljen>
Jaj dehogy léptem,csak általában csak esténként van időm idenézni.
Jó ez a Peter Wilson anyag😊)
Jó ez a Peter Wilson anyag😊)
Sziasztok!
Friss anyag, kóstoljatok rá!
Friss anyag, kóstoljatok rá!