NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riton x Oliver Heldens feat. Vula - Turn Me On
Van egy nem túl nehéz kérdésem,mely 80s dal alapjait használták fel,,, ?
Mikrofon és pontos labda nem jár a megfejtésért ! 😊
Van egy nem túl nehéz kérdésem,mely 80s dal alapjait használták fel,,, ?
Mikrofon és pontos labda nem jár a megfejtésért ! 😊
ItaloDisco4Ever !
Chela Rivas ft. Maya Karunna - Esta Noche<#crazya>#crazya>
Bananarama - Preacher man (Sakgra PW Elle mix) 2019
ItaloDisco4Ever !
A vinyl imádok nagy örömére !
Jó ez a tracklista,az egyetlen amit hiányolok "Grand Finale"
Jó ez a tracklista,az egyetlen amit hiányolok "Grand Finale"
ItaloDisco4Ever !
Hevesen bólogatok ,egyetértek ! <#eljen>#eljen>
Ezt a dalt azoknak ajánlom elsősorban ,akik fanyalogva fogadják a "New Generation Italo" zenéket.
Ezt a dalt azoknak ajánlom elsősorban ,akik fanyalogva fogadják a "New Generation Italo" zenéket.
ItaloDisco4Ever !
Would you like to see "Change Of Heart" on vinyl? Ok then...
Late October SP Records will release a very limited run of 100 copies with an individual number. This will be a 10 track version with 2 previously unavailable extended versions.
Tracklist
A1 Change Of Heart (Italoconnection Extended Play) 6:35
A2 Another One To Love 4:37
A3 Light In The Dark 3:13
A4 Take A Little Time 3:57
A5 Take Me To The Sun 3:00
B1 Can't Stop My Heart (Matt Pop Maxi Version) 6:47
B2 All I Want Is You 3:34
B3 Soli Nella Notte 5:00
B4 Don't Break My Heart Again 3:36
B5 Goodbye 4:40
Mivel én bakeliteket nem tudok gyüjteni -értelemszerűen- akinek majd meglesz elkérném azt a két extended tracket.
Late October SP Records will release a very limited run of 100 copies with an individual number. This will be a 10 track version with 2 previously unavailable extended versions.
Tracklist
A1 Change Of Heart (Italoconnection Extended Play) 6:35
A2 Another One To Love 4:37
A3 Light In The Dark 3:13
A4 Take A Little Time 3:57
A5 Take Me To The Sun 3:00
B1 Can't Stop My Heart (Matt Pop Maxi Version) 6:47
B2 All I Want Is You 3:34
B3 Soli Nella Notte 5:00
B4 Don't Break My Heart Again 3:36
B5 Goodbye 4:40
Mivel én bakeliteket nem tudok gyüjteni -értelemszerűen- akinek majd meglesz elkérném azt a két extended tracket.
Köszi, hogy megosztottad! Igy most szembesulhettem azzal, hogy feldolgoztak a feldolgozasom. 😄
Feldolgozta: kb. 150-200Hz-nel megvagta es rakott uj dobot ala + videot is keszitett hozza. Na mindegy...
Nala legalabb jol porog, szeretik a nepek. 😊
Utoljára szerkesztette: nájlony, 2019.09.13. 06:02:45
Feldolgozta: kb. 150-200Hz-nel megvagta es rakott uj dobot ala + videot is keszitett hozza. Na mindegy...
Nala legalabb jol porog, szeretik a nepek. 😊
Utoljára szerkesztette: nájlony, 2019.09.13. 06:02:45
Avagy jobb ma egy penge "háromhuszas", mint egy <#gunyos1>#gunyos1> veszettségmentős! <#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
a mondandód 2. fele is rávilágít arra a spektrális arany igazságra 😊 , hogy önmagában a lossless-ség még nem egyenlő a minőséggel, mert ahhoz elsősorban jó maszter, vinylen meg jó nyomás és külön vinyl-maszter is kell, de az is igaz, hogy jó alapnak többnyire a vm zene a legideálisabb. az átlagemberbe meg az van sújkolva, hogy ha vm, akkor az=stúdió minőség. hát lófszt. <#nevetes1>#nevetes1>
hopsz, igaz, a lapok,oldalak száma mindenkinél másképp osztódik,attól függően,mennyi van neki beállítva,
akkor picit félreérthető voltam a 30143asban lévő kifejezéssel, de borzalmasat itt és máshol sem ajánlanék, az csak az ellenpélda, a másik véglet akart lenni.
akkor picit félreérthető voltam a 30143asban lévő kifejezéssel, de borzalmasat itt és máshol sem ajánlanék, az csak az ellenpélda, a másik véglet akart lenni.
Az elmúlt hetek egyik legjobb zenéje, szerintem !!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Amaximus mesterien csűri-csavarja a szavakat, de ha ajánlotta,én arra gondolok,neki is tetszik.
Aztán még az is meglehet hogy borzalmasnak tartja 😊 .... erre Ő illetékes válaszolni.
Maxika ,,, ... te jössz !
Aztán még az is meglehet hogy borzalmasnak tartja 😊 .... erre Ő illetékes válaszolni.
Maxika ,,, ... te jössz !
ItaloDisco4Ever !
igen ezt már igényeltem lossless,mivel már bemutatták néhány napja,de még nem kaptam reakciot.
Ja ezt nem hallgattam meg anno,hiszen azt irta hogy borzalmas.gondoltam poénnak szánja.És ez nem 8 lappal ezelőtti bejegyzés.
Ha ez több verzióban elérhető lesz,esetleg már ... tessék majd jelezni,bár én is figyelni fogom,ez egy igazán jól sikerült new-gen italo.
Stockholm Nightlife Feat. Helly - My Guiding Star
Stockholm Nightlife Feat. Helly - My Guiding Star
ItaloDisco4Ever !
Lehet,én nem találtam ilyen hozzászólást de lehet csak jojozott a szemem.Letölteni tuti nem töltöttem még semmit tőle,akkor itt lenne a vincsimen.mp3-akat nem irok ki.Ettől még lehet igazatok van,mondom alzheimer kerülget,annyi dolog van munkahelyen meg itthon.
Hozzászólás Száma?
Hozzászólás Száma?
Mextazuma ,ha jól emlékszem első alkalommal Amaximus által lett e topicban megemlítve.
Második alkalommal pedig Reynaud által.
Akkor tényleg senki nem hurrázott ,,,,,
Második alkalommal pedig Reynaud által.
Akkor tényleg senki nem hurrázott ,,,,,
ItaloDisco4Ever !
Felőlem kettőt is,utána még tüsszenthet is,váljék egészségére.
Hallásra is megmondom ha egy master lossy,azaz mp3.
Az egy másik fejezet lehetne a témában,hogy hallottam én már nem egyszer vinylen,vinylről olyan spektrumkép által veszteségmentes felvételt ami olyan pocsék minőségben szólt,hogy be kellett digitálisan is szereznem,az már tökéletes volt.
Hallásra is megmondom ha egy master lossy,azaz mp3.
Az egy másik fejezet lehetne a témában,hogy hallottam én már nem egyszer vinylen,vinylről olyan spektrumkép által veszteségmentes felvételt ami olyan pocsék minőségben szólt,hogy be kellett digitálisan is szereznem,az már tökéletes volt.
ItaloDisco4Ever !
hm.vagy én hülyültem meg(előfordul ha leesek a fáradságtol a székről) vagy alzheimer kór kerülget,de én sem 10 nappal előtti sem 8 lappal ezelőtti oldalakon ezt a számot még nem találtam.És nyilatkoztam is róla?
És én ezt leszedtem?nincs is meg a gépemen.még mp3-ban sem,nemhogy lossless.
És én ezt leszedtem?nincs is meg a gépemen.még mp3-ban sem,nemhogy lossless.
érdekes, amikor először 10 nappal és 8 oldallal korábban ajánlottam már ezt,akkor szinte visszhangja sem volt senki részéről, ettől még 124-en leszedték, és még te is csak visszafogottan szemlélted, aztán jő Csaba, berakja ugyanezt és heuréka! hát, mik vannak. <#nevetes1>#nevetes1>
mondjuk azt hittem,ez már mindenkinek megvan losslessben,nem csak mostanában megy az üzletelgetés a gyártóval.<#vigyor0>#vigyor0>
aki amíg nem rendelkezik hivatalos mix engedéllyel (és sokan vannak ilyen szituban),addig hivatalosan nem is kereskedhet vele, ezért adja inkább stikában kis körben.
mondjuk azt hittem,ez már mindenkinek megvan losslessben,nem csak mostanában megy az üzletelgetés a gyártóval.<#vigyor0>#vigyor0>
aki amíg nem rendelkezik hivatalos mix engedéllyel (és sokan vannak ilyen szituban),addig hivatalosan nem is kereskedhet vele, ezért adja inkább stikában kis körben.
pl. 8 munkafüzetet tartalmazó excel táblából? amit nastar vagy zeff remasterelhetne is egyből.
hacsak akkor, ha a gond nem az, hogy már csak ezen a képen is szépen látszódik, ez sem vegytiszta lossless, mert a forrásában (a sávokban) felhasznált mp3akat. ettől még a végtermék lossless-szerű. sok ilyen van és nem mondom , hogy emiatt rossz,mert igazából a hangzás számít.
Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot.
Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt a csekkolót még nem találták fel amit nem lehet átverni <#nyes>#nyes>
Biztosan úgy van ha te mondod.
Most hogy így hallgatom, tényleg be kell cserkésznünk ezt a feltöltőt.
Nagyon pazar, én meg ezt nem ismertem.
Az eredetiért mondjuk nem mozdítanám meg a kisujjam sem, de ez nagyon betalált nálam.
<#worship>#worship>
Az eredetiért mondjuk nem mozdítanám meg a kisujjam sem, de ez nagyon betalált nálam.
<#worship>#worship>
Enolion feat. Sophie - The Only Reason
Ami neked kimarad infóban az lehet hogy az én információs csatornáimon fent akad.
És ez fordítva is igaz. <#wink>#wink>
Jól müxik évek óta a triónk ez ügyben.<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.11. 20:45:03
És ez fordítva is igaz. <#wink>#wink>
Jól müxik évek óta a triónk ez ügyben.<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.11. 20:45:03
Én ezt is szeretem tőle!
De van még jó pár remek átdolgozása.
Ariana Grande - No Tears Left to Cry (Mextazuma) Italo Disco 2019
De van még jó pár remek átdolgozása.
Ariana Grande - No Tears Left to Cry (Mextazuma) Italo Disco 2019
Giga levelemre <#awink>#awink>....néha elvisz a sok közölni való, s én is 12-t nyomok sajnos, pedig szívem szerint reggeltől estig zenélnék, lehetőleg itthon.
Biztos sokan vannak így, de alig tudok lépést tartani a jó zenékkel, amik az idén vannak.
<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Biztos sokan vannak így, de alig tudok lépést tartani a jó zenékkel, amik az idén vannak.
<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Az előző zenéivel se volt gond idáig! <#eljen>#eljen>
Fülcsi nem felejtettem el, és a Giga leveledre<#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1> is megy a válasz hétvégén , csak egész héten 12 -t nyomok.<#wow3>#wow3>
A spektrumkép sok mindent elárul ,azt amelyiken én csekkolok,nem lehet átverni ! <#kacsint>#kacsint>
ItaloDisco4Ever !
Akkor te már biztosra mentél.
Jó hír azoknak kik szeretnék jó minőségben hallgatni a dalt.
Jó hír azoknak kik szeretnék jó minőségben hallgatni a dalt.
ItaloDisco4Ever !
Itt mindenki tud losslesst készíteni bámiből.
Kérdés, hogy az eredeti minőség milyen volt.
Sanyi arra célzott, hogy az eredeti zenék is veszteségmentesek voltak, s nem utólag tutyikázta meg a feltöltő.
Mert azért nem adnánk egy fillért sem. <#boxer>#boxer>
Kérdés, hogy az eredeti minőség milyen volt.
Sanyi arra célzott, hogy az eredeti zenék is veszteségmentesek voltak, s nem utólag tutyikázta meg a feltöltő.
Mert azért nem adnánk egy fillért sem. <#boxer>#boxer>
<#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lossless-t én is tudok készíteni.Csak jelezd hogy miből kéred.
Biztosan úgy van ha te mondod.
Ez jó hír, mert nagyon bejön ez a zene. Két egymást követő este tízszer hallgattam végig, nagyon szuper zene.
Ha visszajelzés van Nálad, érdekelne engem lossless, ha fizetni kell érte akkor is.
<#taps>#taps>
Ha visszajelzés van Nálad, érdekelne engem lossless, ha fizetni kell érte akkor is.
<#taps>#taps>
Én vettem tőle máskor is már,tud losslesst a csávó<#smile>#smile>