NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Riton x Oliver Heldens feat. Vula - Turn Me On

Van egy nem túl nehéz kérdésem,mely 80s dal alapjait használták fel,,, ?
Mikrofon és pontos labda nem jár a megfejtésért ! 😊

ItaloDisco4Ever !

Chela Rivas ft. Maya Karunna - Esta Noche
<#crazya>

fater68
Ez nagyon finom lett !
Bananarama - Preacher man (Sakgra PW Elle mix) 2019
cucurbia
reynaud

Room8 - Jasmine Night

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Stockholm Nightlife Feat. Cliff Wedge & Eliza K - Touch Me Again

bandcamp link

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A vinyl imádok nagy örömére !
Jó ez a tracklista,az egyetlen amit hiányolok "Grand Finale"

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Hevesen bólogatok ,egyetértek ! <#eljen>
Ezt a dalt azoknak ajánlom elsősorban ,akik fanyalogva fogadják a "New Generation Italo" zenéket.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Would you like to see "Change Of Heart" on vinyl? Ok then...
Late October SP Records will release a very limited run of 100 copies with an individual number. This will be a 10 track version with 2 previously unavailable extended versions.
Tracklist

A1 Change Of Heart (Italoconnection Extended Play) 6:35
A2 Another One To Love 4:37
A3 Light In The Dark 3:13
A4 Take A Little Time 3:57
A5 Take Me To The Sun 3:00

B1 Can't Stop My Heart (Matt Pop Maxi Version) 6:47
B2 All I Want Is You 3:34
B3 Soli Nella Notte 5:00
B4 Don't Break My Heart Again 3:36
B5 Goodbye 4:40

Mivel én bakeliteket nem tudok gyüjteni -értelemszerűen- akinek majd meglesz elkérném azt a két extended tracket.

Köszi, hogy megosztottad! Igy most szembesulhettem azzal, hogy feldolgoztak a feldolgozasom. 😄
Feldolgozta: kb. 150-200Hz-nel megvagta es rakott uj dobot ala + videot is keszitett hozza. Na mindegy...
Nala legalabb jol porog, szeretik a nepek. 😊
Utoljára szerkesztette: nájlony, 2019.09.13. 06:02:45
Musachy
Avagy jobb ma egy penge "háromhuszas", mint egy <#gunyos1> veszettségmentős! <#hehe>

imo :) science fiction is science fact

amaximus
a mondandód 2. fele is rávilágít arra a spektrális arany igazságra 😊 , hogy önmagában a lossless-ség még nem egyenlő a minőséggel, mert ahhoz elsősorban jó maszter, vinylen meg jó nyomás és külön vinyl-maszter is kell, de az is igaz, hogy jó alapnak többnyire a vm zene a legideálisabb. az átlagemberbe meg az van sújkolva, hogy ha vm, akkor az=stúdió minőség. hát lófszt. <#nevetes1>
amaximus
hatalmas remix!<#worship> az egyik legjobb,amit ezzel a számmal valaha is csináltak
amaximus
hopsz, igaz, a lapok,oldalak száma mindenkinél másképp osztódik,attól függően,mennyi van neki beállítva,
akkor picit félreérthető voltam a 30143asban lévő kifejezéssel, de borzalmasat itt és máshol sem ajánlanék, az csak az ellenpélda, a másik véglet akart lenni.
Az elmúlt hetek egyik legjobb zenéje, szerintem !!!<#eljen><#taps>
reynaud
Amaximus mesterien csűri-csavarja a szavakat, de ha ajánlotta,én arra gondolok,neki is tetszik.
Aztán még az is meglehet hogy borzalmasnak tartja 😊 .... erre Ő illetékes válaszolni.

Maxika ,,, ... te jössz !

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
igen ezt már igényeltem lossless,mivel már bemutatták néhány napja,de még nem kaptam reakciot.

cucurbia
Ja ezt nem hallgattam meg anno,hiszen azt irta hogy borzalmas.gondoltam poénnak szánja.És ez nem 8 lappal ezelőtti bejegyzés.

reynaud

The Grey Disorder - Let Go (Parralox Remix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Bemutatásként nem a minőség a lényeg ....

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ha ez több verzióban elérhető lesz,esetleg már ... tessék majd jelezni,bár én is figyelni fogom,ez egy igazán jól sikerült new-gen italo.

Stockholm Nightlife Feat. Helly - My Guiding Star

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Lehet,én nem találtam ilyen hozzászólást de lehet csak jojozott a szemem.Letölteni tuti nem töltöttem még semmit tőle,akkor itt lenne a vincsimen.mp3-akat nem irok ki.Ettől még lehet igazatok van,mondom alzheimer kerülget,annyi dolog van munkahelyen meg itthon.
Hozzászólás Száma?

reynaud
Mextazuma ,ha jól emlékszem első alkalommal Amaximus által lett e topicban megemlítve.
Második alkalommal pedig Reynaud által.
Akkor tényleg senki nem hurrázott ,,,,,

ItaloDisco4Ever !

reynaud
"mert igazából a hangzás számít" <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Felőlem kettőt is,utána még tüsszenthet is,váljék egészségére.
Hallásra is megmondom ha egy master lossy,azaz mp3.

Az egy másik fejezet lehetne a témában,hogy hallottam én már nem egyszer vinylen,vinylről olyan spektrumkép által veszteségmentes felvételt ami olyan pocsék minőségben szólt,hogy be kellett digitálisan is szereznem,az már tökéletes volt.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
hm.vagy én hülyültem meg(előfordul ha leesek a fáradságtol a székről) vagy alzheimer kór kerülget,de én sem 10 nappal előtti sem 8 lappal ezelőtti oldalakon ezt a számot még nem találtam.És nyilatkoztam is róla?
És én ezt leszedtem?nincs is meg a gépemen.még mp3-ban sem,nemhogy lossless.

amaximus
érdekes, amikor először 10 nappal és 8 oldallal korábban ajánlottam már ezt,akkor szinte visszhangja sem volt senki részéről, ettől még 124-en leszedték, és még te is csak visszafogottan szemlélted, aztán jő Csaba, berakja ugyanezt és heuréka! hát, mik vannak. <#nevetes1>
mondjuk azt hittem,ez már mindenkinek megvan losslessben,nem csak mostanában megy az üzletelgetés a gyártóval.<#vigyor0>
aki amíg nem rendelkezik hivatalos mix engedéllyel (és sokan vannak ilyen szituban),addig hivatalosan nem is kereskedhet vele, ezért adja inkább stikában kis körben.
amaximus
pl. 8 munkafüzetet tartalmazó excel táblából? amit nastar vagy zeff remasterelhetne is egyből.
amaximus
hacsak akkor, ha a gond nem az, hogy már csak ezen a képen is szépen látszódik, ez sem vegytiszta lossless, mert a forrásában (a sávokban) felhasznált mp3akat. ettől még a végtermék lossless-szerű. sok ilyen van és nem mondom , hogy emiatt rossz,mert igazából a hangzás számít.
Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot.

Zephyr kolléga most csuklott egy nagyot.

reynaud
Rosszul tudod ... 😊
Amivel én csekkolok,kizárt hogy tévedjen.

ItaloDisco4Ever !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt a csekkolót még nem találták fel amit nem lehet átverni <#nyes>

Biztosan úgy van ha te mondod.

Most hogy így hallgatom, tényleg be kell cserkésznünk ezt a feltöltőt.
Nagyon pazar, én meg ezt nem ismertem.
Az eredetiért mondjuk nem mozdítanám meg a kisujjam sem, de ez nagyon betalált nálam.

<#worship>
Enolion feat. Sophie - The Only Reason

Ami neked kimarad infóban az lehet hogy az én információs csatornáimon fent akad.
És ez fordítva is igaz. <#wink>
Jól müxik évek óta a triónk ez ügyben.<#szeret>

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.11. 20:45:03

Én ezt is szeretem tőle!
De van még jó pár remek átdolgozása.

Ariana Grande - No Tears Left to Cry (Mextazuma) Italo Disco 2019

Giga levelemre <#awink>....néha elvisz a sok közölni való, s én is 12-t nyomok sajnos, pedig szívem szerint reggeltől estig zenélnék, lehetőleg itthon.

Biztos sokan vannak így, de alig tudok lépést tartani a jó zenékkel, amik az idén vannak.

<#taps><#integet2>
Fülcsi nem felejtettem el, és a Giga leveledre<#awink><#nevetes1> is megy a válasz hétvégén , csak egész héten 12 -t nyomok.<#wow3>

reynaud
A spektrumkép sok mindent elárul ,azt amelyiken én csekkolok,nem lehet átverni ! <#kacsint>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Akkor te már biztosra mentél.
Jó hír azoknak kik szeretnék jó minőségben hallgatni a dalt.

ItaloDisco4Ever !

Itt mindenki tud losslesst készíteni bámiből.

Kérdés, hogy az eredeti minőség milyen volt.

Sanyi arra célzott, hogy az eredeti zenék is veszteségmentesek voltak, s nem utólag tutyikázta meg a feltöltő.

Mert azért nem adnánk egy fillért sem. <#boxer>
<#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lossless-t én is tudok készíteni.Csak jelezd hogy miből kéred.

Biztosan úgy van ha te mondod.

Ez jó hír, mert nagyon bejön ez a zene. Két egymást követő este tízszer hallgattam végig, nagyon szuper zene.
Ha visszajelzés van Nálad, érdekelne engem lossless, ha fizetni kell érte akkor is.

<#taps>
Én vettem tőle máskor is már,tud losslesst a csávó<#smile>