NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát kíváncsi leszek,,,1 éve megy már a huza-vona,felspanoltak vele már mindenkit akit csak lehetett szerintem.Remélem nem valami középszerű anyaggal rukkolnak elő<#smile>#smile>
...."mostanában sokszor felvetődik bennem hogy van é értelme ennek"
Remélem, viccelsz.... már hogyne lenne értelme ???...!!!
Marha sok jó zene itt a Te ajánlóidból jön itt, és köszönet érte!!!
<#wave>#wave>
Remélem, viccelsz.... már hogyne lenne értelme ???...!!!
Marha sok jó zene itt a Te ajánlóidból jön itt, és köszönet érte!!!
<#wave>#wave>
Köszi az infót, a CD2 03. Dan Hill - Joyful Day is végre rajt lesz egy eurobeat válogatáson.
Tracklist :
1.
I Love You (Radio Version)
2
I Love You (Extended Version)
3
I Love You (Club Mix)
4
I Love You (Rain Dub)
5
I Love You (Acappella)
2020.01.24 azaz,jövő hét pénteken,meghallgathatjuk.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Örülök ha az ajánlóim közt időnként találsz olyant ami elnyeri a tetszésed,annak (is) hogy visszajelzel ,mert mostanában sokszor felvetődik bennem hogy van é értelme ennek,erősen fontolgatom hogy visszavonulok az aktív fórumozástól s úgy teszek mint mások,olvasgatok passzívan,ha lesz mit ! 😊))
Igen,ez jó zene,én is letöltöttem.
Én pedig "Capostrano - Running For My Life" dalának bemutatását köszönöm neked,azóta beszereztem,megvan,szépen szól a digitális fájl,jó a maszterelés,remek dal!
Igen,ez jó zene,én is letöltöttem.
Én pedig "Capostrano - Running For My Life" dalának bemutatását köszönöm neked,azóta beszereztem,megvan,szépen szól a digitális fájl,jó a maszterelés,remek dal!
ItaloDisco4Ever !
ragic Error - Klatsche In Die Hande (Italo Disco Style Vs Dj Paulo Maia 2020<#circling>#circling>
Ajánlóid időnként komolyan betalálnak nálam.
Ez egy brutál jó zene!!!!!
<#taps>#taps>
Ez egy brutál jó zene!!!!!
<#taps>#taps>
Köszi Sanyi ! <#eljen>#eljen>
Na akkor várjuk azt a promót,Clay egyre jobb,kedvelem a zenéit,Mike (Mflex Sounds) és Ő felrakta hazánkat az italo-disco világtérképére.
Büszkék lehetünk rájuk! <#wave>#wave>
Na akkor várjuk azt a promót,Clay egyre jobb,kedvelem a zenéit,Mike (Mflex Sounds) és Ő felrakta hazánkat az italo-disco világtérképére.
Büszkék lehetünk rájuk! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Nem is derülhet ki, mert még úgy tudom nincs a kiadónál a 2 dal..<#szomoru1>#szomoru1>.Talán lassan megegyeznek mindenben és jöhet a promo<#wave>#wave>
Ez egy zseniális meglátás,akarom mondani áthallás. <#eljen>#eljen>
Nagyon hasonlóan ejti az angol szavakat,mint TQ,
Nagy buli volna kettejüktől egy közös produkció .... <#nevetes1>#nevetes1>
Nagyon hasonlóan ejti az angol szavakat,mint TQ,
Nagy buli volna kettejüktől egy közös produkció .... <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Itt van egy kis részlet,nagy kár hogy sacc / kb. SOKOL rádió minőségben,merthogy ebből számomra semmi nem derül ki.
[url=https://hu-hu.facebook.com/AMDRecordNYC/posts/1526250980861721?__xts__<0>0>=68.ARCAYmCpQf0-YumSR-xgO-BRKpiRTjTgzUqAavH9QO0mKvzMdLDGGUHG3trgYKqmMDslOUAdtuwGOqMh04Sj7p1XgdQQVlGlWb9TP9X5XF_myCBgXRzxVtVz4JQln-3nyRUNv002qqFpDlGR7X8n18GBTPpt_4rx_oepu_YjTXz_FnR4RT1zUD2a-dqDKvHBHoktp7uNzbk42LjZHp76bBRbo39_6I5V1-CH11cdsIcV-CmJO6YybhXQnOns1c08zHTgja0PklzxnaaSm0WK52M-iq3_ekcwoymhQyaH4pBQIqhB2f-JBeMCDebnYZKK6hYdvh_MLfsWyuZiZZ4nFR7cWNegkj1EZYyiYg&__tn__=-R]--- link ---[/url]
[url=https://hu-hu.facebook.com/AMDRecordNYC/posts/1526250980861721?__xts__<0>0>=68.ARCAYmCpQf0-YumSR-xgO-BRKpiRTjTgzUqAavH9QO0mKvzMdLDGGUHG3trgYKqmMDslOUAdtuwGOqMh04Sj7p1XgdQQVlGlWb9TP9X5XF_myCBgXRzxVtVz4JQln-3nyRUNv002qqFpDlGR7X8n18GBTPpt_4rx_oepu_YjTXz_FnR4RT1zUD2a-dqDKvHBHoktp7uNzbk42LjZHp76bBRbo39_6I5V1-CH11cdsIcV-CmJO6YybhXQnOns1c08zHTgja0PklzxnaaSm0WK52M-iq3_ekcwoymhQyaH4pBQIqhB2f-JBeMCDebnYZKK6hYdvh_MLfsWyuZiZZ4nFR7cWNegkj1EZYyiYg&__tn__=-R]--- link ---[/url]
ItaloDisco4Ever !
ITALO EUROBEAT COLLECTION VOL. 2 (2020.02.21)
CD 1
01. I'LL BE THERE / DANDY
02. A REASON TO LOVE / BELLA & BLUE
03. DANCE WITH ME / DEREK SIMON
04. QUEEN OF THE NIGHT / GLORIA J.
05. BANANA BOOGIE / BARBARA
06. COME ON COME ON / DONNA LUNA
07. IT'S MY LIFE / OSCAR
08. ON THE WAY / IRENE
09. LIFE IN TOKYO / PIERRE & FRANZ
10. YOU CAN TELL ME / LAURIE
11. HARMONY / SALLY
12. LADY SURPRISE / ROBERT CAMERO
13. CARRY ON / JENNY KEE
CD 2
01. DOOM DOOM MAKE A BOOM / GLENN SCOTT
02. FEEL LIKE DANCING / MICHAEL DREAM
03. JOYFUL DAY / DAN HILL
04. MYSTERIOUS MAN / MR. BLACK
05. DON'T YOU BREAK MY HEART / SASHA
06. GUY GUY / MAX COVERI
07. MOTION / CHIP CHIP
08. CRANK IT UP / THOMAS & SCHUBERT
09. BELIEVE / MARYSTELLA
10. STOP THE FUNKY / F.C.F.
11. INFATUATION / MARK FARINA
12. JUMP TO THE MUSIC / LILAC
13. DREAM OF ME / PHILIP
ItaloDisco4Ever !
Nem tudom ezek már voltak-e, cím alapján nem találtam:
Boy Blue - It's Just An Illusion (Dance Remix by Dj Yela) Italo Disco 2018
D.White - My Everything (Dj Yela Remix) Italo Disco 2018
Boy Blue - It's Just An Illusion (Dance Remix by Dj Yela) Italo Disco 2018
D.White - My Everything (Dj Yela Remix) Italo Disco 2018
Nagy villantás,egy nagy lemezgyűjtőtől. <#eljen>#eljen>
Grat. Wind mester ! <#taps>#taps>
Én is szeretném mielőbb hallgatni, nagyon jó zene,talán a közeli napokban nekem is meglesz.
Grat. Wind mester ! <#taps>#taps>
Én is szeretném mielőbb hallgatni, nagyon jó zene,talán a közeli napokban nekem is meglesz.
ItaloDisco4Ever !
Vagy esetleg hallgassák is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy ez itt nem elvárás???
Csak a WAV peregjen
Van 1 sablonja melyből dolgozik,de ez a séma bejövős nálam,ez is jó.
Kim Appleby - Don't worry (Sakgra Pw Elle mix) soundcloud
Kim Appleby - Don't worry (Sakgra Pw Elle mix) soundcloud
ItaloDisco4Ever !
Kettőből 2 találat!
Igen,Primadonna - Pretty Face dalára gondoltam.
El is várom hogy e topicban italo-disco fanok,ezt lazán vágják 1 címből is,megtörtént! <#eljen>#eljen> <#integet2>#integet2>
Igen,Primadonna - Pretty Face dalára gondoltam.
El is várom hogy e topicban italo-disco fanok,ezt lazán vágják 1 címből is,megtörtént! <#eljen>#eljen> <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
És gondolod hogy ebből nem fogják még tudni hogy egy Iventi kiadványról van szó?
Zyxéknél minden lehet,,,még az is hogy ilyenre sikerült..
Nem csodálom,nekem is tetszik.Nagyon jó lemez<#taps>#taps><#finom>#finom> Főleg ha a Primadonna-ra gondolsz....
Spatial Vox - Love Will Never Die
Moonrunner83 feat. Vik Kapur - Another Life
Ha valami negatívumot akarok keresni,túl rövid,de egyébként synthwave masterpiece.
Ha valami negatívumot akarok keresni,túl rövid,de egyébként synthwave masterpiece.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Jön a folytatás a második résszel az eurobeat kedvelőknek,én is az vagyok,ha még nem derült volna ki 😊 !
Italo Eurobeat Collection Vol.2
Italo Eurobeat Collection Vol.2
ItaloDisco4Ever !
Felli - Diamonds In The Night (Flemming Dalum Remix) soundcloud
Ez úgy szól mintha egy túlvezérelt,torz felvétel lenne,de gondolom direkt így készült,vagy .... nem tudom.
Nagyon nem tetszik!
Ez úgy szól mintha egy túlvezérelt,torz felvétel lenne,de gondolom direkt így készült,vagy .... nem tudom.
Nagyon nem tetszik!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Azon mostanság megjelent,kiadott dalok közt amik tetszési indexe nálam pozitív tartományba került ,egyetlen hiányzó dal van a zenei gyűjteményemre fókuszálva ,de remélem majd az is meglesz,,csak a címét árulom el ,,, "Pretty Face"
ItaloDisco4Ever !
D.White-How Are You? (New Italo Disco, 2020)
Dec 07-én írtam hogy ez a maxi sokat hallgatott nálam.
Ez tényleg jó zene, van egy kis Paul Sharada - Boxers beütése,zeneileg nagyon ott van, az ének meg a férfi TQ :-)
A 30-ba nem fért be nálam,ezért nem láthattad,így is elég sok mindenben megalkudtam magammal a lista készítésekor...<#smile>#smile> Én nem vettem meg,de egy gyűjtő társ rendelkezik vele,aki aztán van olyan rendes hogy elhozza nekem ha szükségem van rá....
.
.
Nem kedvelem az előadót de ez a remix jó,tán nem volt még ...
Clay Pedrini - New Dream (Slicer Edit)
Clay Pedrini - New Dream (Slicer Edit)
ItaloDisco4Ever !
Azt már én is szóvá tettem nem egyszer,hogy sajnos előfordul hogy a mai digitális világunk dacára,egyes új kiadványoknak nem megfelelő a promózása illetve tulajdonképpen sötétben tapogatsz,mert nem találni a kiadvánnyal kapcsolatban semmi hanganyagot,audiót.
Hogy ezt direkt csinálják vagy csak hanyagság a kiadó részéről,nem tudom,de van itt egy lemez melynek az (A) oldalán van két track,amikbe belehallgatnék,ha volna rá lehetőség .... nincs!!!
info
P.S. : Hajcser ha megfelelő a memóriatáram,ígérte hogy lesz egy teljes "Music Story" adás NewGen Italo zenék és a te főszerepléseddel.
Ebből lesz is valami ?
Hogy ezt direkt csinálják vagy csak hanyagság a kiadó részéről,nem tudom,de van itt egy lemez melynek az (A) oldalán van két track,amikbe belehallgatnék,ha volna rá lehetőség .... nincs!!!
info
P.S. : Hajcser ha megfelelő a memóriatáram,ígérte hogy lesz egy teljes "Music Story" adás NewGen Italo zenék és a te főszerepléseddel.
Ebből lesz is valami ?
ItaloDisco4Ever !
Visszatekertem a listádhoz, nem rangsoroltad.
Ha azzal érvelsz hogy csak olyanokat raktál fel amik megvannak,a listaíráskor megvoltak neked,az korrekt,elfogadható,de ezzel együtt ,ismerve a zenei ízlésvilágod,értetlenkedek .... 😊 , audiót ,aktuálisan Venturáék dobtak fel a soundcloud-ra.
Fred néhány hete megígérte hogy lesz digitális kiadvány a dalból,tartotta a szavát.
Neked ez nincs meg vinylen?
Ha azzal érvelsz hogy csak olyanokat raktál fel amik megvannak,a listaíráskor megvoltak neked,az korrekt,elfogadható,de ezzel együtt ,ismerve a zenei ízlésvilágod,értetlenkedek .... 😊 , audiót ,aktuálisan Venturáék dobtak fel a soundcloud-ra.
Fred néhány hete megígérte hogy lesz digitális kiadvány a dalból,tartotta a szavát.
Neked ez nincs meg vinylen?
ItaloDisco4Ever !
Ez is tetszik,jó kis synth<#eljen>#eljen>wave
Pár napja én is kaptam erről értesítést,egész jóóóó<#circling>#circling>
Peter Wilson-Goodbye<#awink>#awink>
Ennek az oka qrvára egyszerű...Én ma pl nem találtam a Youtube-on hallgatható versiont,,,digitálisba csak most került ki,cd-n se jelent meg ...Így marad a vinyl,,azt pedig tudjuk hogy nem fogy százával.főleg nem itthon.Úgy hogy ha nem rippeli be valaki és teszi közkincsé,akkor bajos a széles tömegű hallgatottság.<#smile>#smile>
ItaloDisco4Ever !
s egy 80s,hiánypótló.
Jájjj de jó zene ez! <#finom>#finom>
Jájjj de jó zene ez! <#finom>#finom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
Azoknak a vinylgyűjtőknek ajánlom akik szeretik az igényes synthwave zenéket.
Rajta "Left Behind (The New Division Remix)".
Michael Oakley – Introspect ( Deluxe Edition )
A májusi kiadvány jelenleg meglehetősen magas áron ..... discogs
Rajta "Left Behind (The New Division Remix)".
Michael Oakley – Introspect ( Deluxe Edition )
A májusi kiadvány jelenleg meglehetősen magas áron ..... discogs
ItaloDisco4Ever !
Ezt kinek,minek,mindenki ismeri már,bemutattam több mint 3 éve.
Az meg a hab a tortán,hogy a "lúzer user" feltöltő ,sem az előadót,se a címet nem címkézte pontosan.
Josep Xortó + The Congosound - Això Que Sona És Nostre
Inkább ne legyen napokig egyetlen hozzászólás a topicban,de ilyen felesleges,hasztalan videókkal nem kell szemetelni.
Az meg a hab a tortán,hogy a "lúzer user" feltöltő ,sem az előadót,se a címet nem címkézte pontosan.
Josep Xortó + The Congosound - Això Que Sona És Nostre
Inkább ne legyen napokig egyetlen hozzászólás a topicban,de ilyen felesleges,hasztalan videókkal nem kell szemetelni.
ItaloDisco4Ever !