NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És gondolod hogy ebből nem fogják még tudni hogy egy Iventi kiadványról van szó?
Zyxéknél minden lehet,,,még az is hogy ilyenre sikerült..
Nem csodálom,nekem is tetszik.Nagyon jó lemez<#taps>#taps><#finom>#finom> Főleg ha a Primadonna-ra gondolsz....
Spatial Vox - Love Will Never Die
Moonrunner83 feat. Vik Kapur - Another Life
Ha valami negatívumot akarok keresni,túl rövid,de egyébként synthwave masterpiece.
Ha valami negatívumot akarok keresni,túl rövid,de egyébként synthwave masterpiece.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Jön a folytatás a második résszel az eurobeat kedvelőknek,én is az vagyok,ha még nem derült volna ki 😊 !
Italo Eurobeat Collection Vol.2
Italo Eurobeat Collection Vol.2
ItaloDisco4Ever !
Felli - Diamonds In The Night (Flemming Dalum Remix) soundcloud
Ez úgy szól mintha egy túlvezérelt,torz felvétel lenne,de gondolom direkt így készült,vagy .... nem tudom.
Nagyon nem tetszik!
Ez úgy szól mintha egy túlvezérelt,torz felvétel lenne,de gondolom direkt így készült,vagy .... nem tudom.
Nagyon nem tetszik!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Azon mostanság megjelent,kiadott dalok közt amik tetszési indexe nálam pozitív tartományba került ,egyetlen hiányzó dal van a zenei gyűjteményemre fókuszálva ,de remélem majd az is meglesz,,csak a címét árulom el ,,, "Pretty Face"
ItaloDisco4Ever !
D.White-How Are You? (New Italo Disco, 2020)
Dec 07-én írtam hogy ez a maxi sokat hallgatott nálam.
Ez tényleg jó zene, van egy kis Paul Sharada - Boxers beütése,zeneileg nagyon ott van, az ének meg a férfi TQ :-)
A 30-ba nem fért be nálam,ezért nem láthattad,így is elég sok mindenben megalkudtam magammal a lista készítésekor...<#smile>#smile> Én nem vettem meg,de egy gyűjtő társ rendelkezik vele,aki aztán van olyan rendes hogy elhozza nekem ha szükségem van rá....
.
.
Nem kedvelem az előadót de ez a remix jó,tán nem volt még ...
Clay Pedrini - New Dream (Slicer Edit)
Clay Pedrini - New Dream (Slicer Edit)
ItaloDisco4Ever !
Azt már én is szóvá tettem nem egyszer,hogy sajnos előfordul hogy a mai digitális világunk dacára,egyes új kiadványoknak nem megfelelő a promózása illetve tulajdonképpen sötétben tapogatsz,mert nem találni a kiadvánnyal kapcsolatban semmi hanganyagot,audiót.
Hogy ezt direkt csinálják vagy csak hanyagság a kiadó részéről,nem tudom,de van itt egy lemez melynek az (A) oldalán van két track,amikbe belehallgatnék,ha volna rá lehetőség .... nincs!!!
info
P.S. : Hajcser ha megfelelő a memóriatáram,ígérte hogy lesz egy teljes "Music Story" adás NewGen Italo zenék és a te főszerepléseddel.
Ebből lesz is valami ?
Hogy ezt direkt csinálják vagy csak hanyagság a kiadó részéről,nem tudom,de van itt egy lemez melynek az (A) oldalán van két track,amikbe belehallgatnék,ha volna rá lehetőség .... nincs!!!
info
P.S. : Hajcser ha megfelelő a memóriatáram,ígérte hogy lesz egy teljes "Music Story" adás NewGen Italo zenék és a te főszerepléseddel.
Ebből lesz is valami ?
ItaloDisco4Ever !
Visszatekertem a listádhoz, nem rangsoroltad.
Ha azzal érvelsz hogy csak olyanokat raktál fel amik megvannak,a listaíráskor megvoltak neked,az korrekt,elfogadható,de ezzel együtt ,ismerve a zenei ízlésvilágod,értetlenkedek .... 😊 , audiót ,aktuálisan Venturáék dobtak fel a soundcloud-ra.
Fred néhány hete megígérte hogy lesz digitális kiadvány a dalból,tartotta a szavát.
Neked ez nincs meg vinylen?
Ha azzal érvelsz hogy csak olyanokat raktál fel amik megvannak,a listaíráskor megvoltak neked,az korrekt,elfogadható,de ezzel együtt ,ismerve a zenei ízlésvilágod,értetlenkedek .... 😊 , audiót ,aktuálisan Venturáék dobtak fel a soundcloud-ra.
Fred néhány hete megígérte hogy lesz digitális kiadvány a dalból,tartotta a szavát.
Neked ez nincs meg vinylen?
ItaloDisco4Ever !
Ez is tetszik,jó kis synth<#eljen>#eljen>wave
Pár napja én is kaptam erről értesítést,egész jóóóó<#circling>#circling>
Peter Wilson-Goodbye<#awink>#awink>
Ennek az oka qrvára egyszerű...Én ma pl nem találtam a Youtube-on hallgatható versiont,,,digitálisba csak most került ki,cd-n se jelent meg ...Így marad a vinyl,,azt pedig tudjuk hogy nem fogy százával.főleg nem itthon.Úgy hogy ha nem rippeli be valaki és teszi közkincsé,akkor bajos a széles tömegű hallgatottság.<#smile>#smile>
ItaloDisco4Ever !
s egy 80s,hiánypótló.
Jájjj de jó zene ez! <#finom>#finom>
Jájjj de jó zene ez! <#finom>#finom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
Azoknak a vinylgyűjtőknek ajánlom akik szeretik az igényes synthwave zenéket.
Rajta "Left Behind (The New Division Remix)".
Michael Oakley – Introspect ( Deluxe Edition )
A májusi kiadvány jelenleg meglehetősen magas áron ..... discogs
Rajta "Left Behind (The New Division Remix)".
Michael Oakley – Introspect ( Deluxe Edition )
A májusi kiadvány jelenleg meglehetősen magas áron ..... discogs
ItaloDisco4Ever !
Ezt kinek,minek,mindenki ismeri már,bemutattam több mint 3 éve.
Az meg a hab a tortán,hogy a "lúzer user" feltöltő ,sem az előadót,se a címet nem címkézte pontosan.
Josep Xortó + The Congosound - Això Que Sona És Nostre
Inkább ne legyen napokig egyetlen hozzászólás a topicban,de ilyen felesleges,hasztalan videókkal nem kell szemetelni.
Az meg a hab a tortán,hogy a "lúzer user" feltöltő ,sem az előadót,se a címet nem címkézte pontosan.
Josep Xortó + The Congosound - Això Que Sona És Nostre
Inkább ne legyen napokig egyetlen hozzászólás a topicban,de ilyen felesleges,hasztalan videókkal nem kell szemetelni.
ItaloDisco4Ever !
"Goodbye" esetleg a későbbiekben még extended verzióban valamelyik kiadványon,de külön maxit nem kap,pedig szerintem a legutóbbi Peter Wilson album legjobb dala.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Elérhető digitális kiadványként is,ez nagyon klafa kiadvány !
Érdekes amit tapasztalok,néha szemétbe való zenék esetében megy a hurrázás,lájkolás,ez meg úgy szolidan a háttérben maradt,alig fért fel az év végi listára.
Italoconnection - Now Or Never (bandcamp)
Érdekes amit tapasztalok,néha szemétbe való zenék esetében megy a hurrázás,lájkolás,ez meg úgy szolidan a háttérben maradt,alig fért fel az év végi listára.
Italoconnection - Now Or Never (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
Igen ,egész jó!
Nekem a dupla sajtos 😊 verzió tetszik ,ez lehetett volna hosszabb játékidejű is.
Capostrano - Running For My Life (Xtra Cheese Mix) bandcamp
Apropó pizza,sosem tartozott a kedvenc ételeim közé,de volt alkalmam nagyon sokfélét megkóstolni.
Ezek közt a "Bolognai pizza" ízlett leginkább,dupla sajttal ...
Nekem a dupla sajtos 😊 verzió tetszik ,ez lehetett volna hosszabb játékidejű is.
Capostrano - Running For My Life (Xtra Cheese Mix) bandcamp
Apropó pizza,sosem tartozott a kedvenc ételeim közé,de volt alkalmam nagyon sokfélét megkóstolni.
Ezek közt a "Bolognai pizza" ízlett leginkább,dupla sajttal ...
ItaloDisco4Ever !
Szia! Ez tetszik! Jó kis dal! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.01.13. 20:05:32
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.01.13. 20:05:32
New Italo Vinyl
Capostrano - Running For My Life
<#finom>#finom>
<#finom>#finom>
Ügyeletes Kedvencem!
Vanello presents Manuela Green - Leave It All Behind
<#taps>#taps>
Vanello presents Manuela Green - Leave It All Behind
<#taps>#taps>
Just pressed!!! Official release january 27th

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.01.12. 21:05:19

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.01.12. 21:05:19
New Italo Vinyl
Josep Xort The Congosound - Aix Que Sonas Nostre ( Italoconnection Remix)<#bdead>#bdead>
Digitalo - In Australia (Extended Mix)
Köszöntöm minden kedves fórum társam.REMÉLEM HOGY MIRKO BARÁTUNK 2020 BAN EGY KICSIT AKTÍVABB LESZ!Mirko Hirsch - Leaving Ground(lossless remastered 2020).flac<#nyes>#nyes><#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2020.01.11. 16:37:24
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2020.01.11. 16:37:24
Igen sajnos rádios füllel néha jobb ,pedig van sok jo maxi Matt Pop mix is,de azoknak a közepén cifráz valamit,ebben meg nem.Mondjuk ha lezáróra mixelte volna még jobb lett volna,mint igy elusztatva,na de mindegy.
Nagyon szépen köszönöm!!!
Szuper!!!
<#worship>#worship>
Szuper!!!
<#worship>#worship>
Rádiós füllel ? ...
Nekem mind2 tetszik,de tulajdonképpen a rádió verzióban benne van minden amitől jó ez a dal.
Érdekes ,én Sonia maxijával vagyok így ,a Matt Pop "radio edit" sokkal jobban tetszik,mint a "club mix"!
Nekem mind2 tetszik,de tulajdonképpen a rádió verzióban benne van minden amitől jó ez a dal.
Érdekes ,én Sonia maxijával vagyok így ,a Matt Pop "radio edit" sokkal jobban tetszik,mint a "club mix"!
ItaloDisco4Ever !
Egyetértek, érdemes volt ezt feldobni.
Nagyon jó zene, és nem ismertem, hiába 6-7 éves már.
Köszönöm Neked az ajánlót, még egy jó zenével gazdagabb lettem.
<#taps>#taps>
Nagyon jó zene, és nem ismertem, hiába 6-7 éves már.
Köszönöm Neked az ajánlót, még egy jó zenével gazdagabb lettem.
<#taps>#taps>