NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Italo Vinyl
És ez hogy tetszik?<#nevetes1>#nevetes1>
Egyelőre csak bemutatásra ebben a minőségben! <#wink>#wink>
Synthgo - Bailando (Extended Version 2020)
Holnap Du-n kereslek telón! <#wave>#wave>
Egyelőre csak bemutatásra ebben a minőségben! <#wink>#wink>
Synthgo - Bailando (Extended Version 2020)
Holnap Du-n kereslek telón! <#wave>#wave>
Kifejezetten kellemes zene!!!
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
Sajnos csak megerősíteni tudom.
De nem csak ő nem ismeri a lossless fogalmát.
Jó pár előadó van aki nem tudja értelmezni hogy miért nem jó az amit készít.
Elképesztő dolgokkal találkoztam már sajnos. <#sir>#sir><#wow3>#wow3>
De nem csak ő nem ismeri a lossless fogalmát.
Jó pár előadó van aki nem tudja értelmezni hogy miért nem jó az amit készít.
Elképesztő dolgokkal találkoztam már sajnos. <#sir>#sir><#wow3>#wow3>
Cucurbia tudod mi a baj Manuel zenéivel? Sajnos mind mp3 ezért nem is nagyon érdemes kapkodni utánna.
Nagyon tud a fószer zenélni,mixeket késziteni ,de nem tudja mi a lossless.Igy aztán amit ő jó minőségnek gondol az mp3.
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.01.03. 21:06:01
Nagyon tud a fószer zenélni,mixeket késziteni ,de nem tudja mi a lossless.Igy aztán amit ő jó minőségnek gondol az mp3.
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.01.03. 21:06:01
New Italo Vinyl
Amikor 2020-ban a Pet Shop Boys átmegy funkyba😊))
Pet Shop Boys:Monkey business
Pet Shop Boys:Monkey business
hiánypótló kiadvány:
Manuel Rios - New Generation Unofficial Remixes
Manuel Rios - New Generation Unofficial Remixes
New Italo Vinyl
Hamarosan megjelenik az Italove - "The Mirror" cimű kislemeze!
Már várom nagyon! :-)
Már várom nagyon! :-)
New Italo Vinyl
Kim Petras - Tell Me Its A Nightmare(Mextazuma)
FRANK LOZANO - I WANNA FLY ( Radio Edit 2020 )
Boldog Új Évet mindenkinek
Baby's Gang - Challenger (Flemming Dalum Remix)
jóóó jóóó jóóóó<#eljen>#eljen>
Mára is maradt még egy újdonság a Maxi Music Records-tól! <#finom>#finom>
K.U. London - Don´t Stop
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.12.31. 13:34:06
K.U. London - Don´t Stop
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.12.31. 13:34:06
Maralian - Nunca Menti
Most volt alkalmam végig hallgatni ezt a blokkot!
Sajnos számomra is ismeretlen még ez az Unknown – Unknown (Italoconnection Remix)<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Gondolom nem véletlenül nem beszélt az előadóról semmit .
Jó kis termékeny Fred Ventura team.<#eljen>#eljen>
Rákerestem a katalógusomban pontosan 100 Italoconnection Remix track-et dobott ki! <#nevetes1>#nevetes1>
Visszatérve a műsorban elhangzó dalokhoz , ezeket még nekem is be kellene szereznem.
JLX – Catch Me (Mextazuma Remix)
Pardon Moi – The Camera Loves You
Francesca e Luigi – Watch Me Dance Tonight
Unknown – Unknown (Italoconnection Remix)
Marco Rodriguez Feat’ Keneida – In This World (Italoconnection Remix) na ez meg mindent vitt!!!!!! <#taps>#taps><#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Sajnos számomra is ismeretlen még ez az Unknown – Unknown (Italoconnection Remix)<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Gondolom nem véletlenül nem beszélt az előadóról semmit .
Jó kis termékeny Fred Ventura team.<#eljen>#eljen>
Rákerestem a katalógusomban pontosan 100 Italoconnection Remix track-et dobott ki! <#nevetes1>#nevetes1>
Visszatérve a műsorban elhangzó dalokhoz , ezeket még nekem is be kellene szereznem.
Marco Rodriguez Feat’ Keneida – In This World (Italoconnection Remix) na ez meg mindent vitt!!!!!! <#taps>#taps><#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Pontosan!
Cars & Brides - Ride in the Rain ( Marcel de Van Maxi Version ) 2018 <#wink>#wink><#finom>#finom>
Cars & Brides - Ride in the Rain ( Marcel de Van Maxi Version ) 2018 <#wink>#wink><#finom>#finom>
Hamarosan kiadnak egy Mextazuma korongot is! <#wink>#wink><#taps>#taps>
Marceldevan - Ride In The Rain (Marceldevan Maxi dance Italo Version)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.12.30. 21:27:32
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.12.30. 21:27:32
New Italo Vinyl
ItaloDisco4Ever !
Igen!
Állítólag "Blanco y Negro" kiadó által érkezik hamarosan, vinylen,úgy legyen,szeretni fogjuk.
Pislogtam én is 😊 ,,, tetszik.
Állítólag "Blanco y Negro" kiadó által érkezik hamarosan, vinylen,úgy legyen,szeretni fogjuk.
Pislogtam én is 😊 ,,, tetszik.
ItaloDisco4Ever !
Én inkább ezen a Keneida remixen(italoconnection) pislogok,a Digimax félét is imádtam-imádom,,de ez sincs messze tőle.Erről van valakinek infója?
Mivel pozitív gondolkodású vagyok,félre a további kritikával a listával kapcsolatban,jó ez.
Ám maximalista is vagyok,ezért nem bírtam megállni hogy tegnap ne ejtsek el néhányat,miszerint ha az összes dalt ami kalapba került, (Alladától úgy tudom több mint 150 versenyzett,) vesszük figyelembe,nagyon jó zenék maradtak ki a Top 50-es rangsorolásból.
Jól indul a következő év is,mindjárt az elején beszerezhető lesz Tobias Bernstrup újdonsága.
--- link ---
Ám maximalista is vagyok,ezért nem bírtam megállni hogy tegnap ne ejtsek el néhányat,miszerint ha az összes dalt ami kalapba került, (Alladától úgy tudom több mint 150 versenyzett,) vesszük figyelembe,nagyon jó zenék maradtak ki a Top 50-es rangsorolásból.
Jól indul a következő év is,mindjárt az elején beszerezhető lesz Tobias Bernstrup újdonsága.
--- link ---
ItaloDisco4Ever !
Közben belepörgettem,és azonnal bevillant hogy ezt az ismeretlenként jelölt "Italoconnection" remixet néhány napja valahol hallottam már.
soundcloud link
Ez nekem kell ... ha nem tudja senki mi ez,esetleg Fred Venturát megkérdezhetnénk,volna rá tippem ki legyen ...
soundcloud link
Ez nekem kell ... ha nem tudja senki mi ez,esetleg Fred Venturát megkérdezhetnénk,volna rá tippem ki legyen ...
ItaloDisco4Ever !
Kissé megcsúszva a válasszal,mert tegnap a listával foglalatoskodtam...
A dal nagyon jó, s én úgy gondolom,bár elmúlt időközben több mint 4 év, van,volna benne további potenciál.
Minimum egy extended,hosszabb verzió,de akár remixek is
Találtam két remixet,de ezek nem a mi zenei világunk.
az egyik : --- link ---
Ami pedig a beszerzést illeti,Maxika tárgytalanná tette,de akár fizikális diszken is elérhető, CD 2 - TRACK 8 s persze hivatalos zenei streaming oldalakon is,nekem egy ilyenről van meg,jó minőség,lossless!
Nagy kár hogy nem készült hosszabb verzió,ez így nagyon röpke.
A dal nagyon jó, s én úgy gondolom,bár elmúlt időközben több mint 4 év, van,volna benne további potenciál.
Minimum egy extended,hosszabb verzió,de akár remixek is
Találtam két remixet,de ezek nem a mi zenei világunk.
az egyik : --- link ---
Ami pedig a beszerzést illeti,Maxika tárgytalanná tette,de akár fizikális diszken is elérhető, CD 2 - TRACK 8 s persze hivatalos zenei streaming oldalakon is,nekem egy ilyenről van meg,jó minőség,lossless!
Nagy kár hogy nem készült hosszabb verzió,ez így nagyon röpke.
ItaloDisco4Ever !
Jó kis lista lett ez,rajt van a krém azt gondolom.Köszönöm a munkátokat skacok!!!<#awink>#awink><#integet2>#integet2>
álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a zene ennyire kelleti magát, de örülök, ha örültök, mármint a többiek is,akik rámozdultak. <#vigyor0>#vigyor0>
volt is egy időre letöltési korlátozás is,mert bepánikolt a rendszer, de már ismét elérhető.
a múltkori az már 2,5 éve volt! <#eljen>#eljen> a cindy nóta abban a formában és minőségben valóban kuriózum, de csak idő kérdése, hogy mikor kap el egy gyűjtőt, akár engem is megosztási láz. <#vigyor>#vigyor>
volt is egy időre letöltési korlátozás is,mert bepánikolt a rendszer, de már ismét elérhető.
a múltkori az már 2,5 éve volt! <#eljen>#eljen> a cindy nóta abban a formában és minőségben valóban kuriózum, de csak idő kérdése, hogy mikor kap el egy gyűjtőt, akár engem is megosztási láz. <#vigyor>#vigyor>
Elmaradt a nagy durranás mert nem tudtuk hogy az most nektek gáz lenne e vagy esetleg egy kis vidámság.Egy kis közvéleménykutatást majd csinálunk hogy mit szóltok hozzá.
Legyen e nagy durranás itt vidámsággal úgy mint régen vagy inkább nem kell ide.
Legyen e nagy durranás itt vidámsággal úgy mint régen vagy inkább nem kell ide.
Most mondjam hogy ezen nem csodálkozom .
Ha rádiózás akkor ezerszer inkább Hajcser mint Will Reid .... csak Hamar János - Retro indulójával nem kéne egy egyébként jól felépített zenei összeállítást offolni .... az úriembernek annyi köze van a zenéléshez sacc / kb. mint nekem a szobafestő szakmához,vendéglátós,kereskedelmi ,idegenforgalmi végzettséggel.
Ha haver, privát tessék dédelgetni,nem lenyomni a hallgatók fülén .... 😊
Ha rádiózás akkor ezerszer inkább Hajcser mint Will Reid .... csak Hamar János - Retro indulójával nem kéne egy egyébként jól felépített zenei összeállítást offolni .... az úriembernek annyi köze van a zenéléshez sacc / kb. mint nekem a szobafestő szakmához,vendéglátós,kereskedelmi ,idegenforgalmi végzettséggel.
Ha haver, privát tessék dédelgetni,nem lenyomni a hallgatók fülén .... 😊
ItaloDisco4Ever !
A mai napig hatalmas kedvencem,Mirko Hirsch zenei karrierjének egyik gyöngyszeme !
Így lehet ,illetve így kell visszaidézni Axel Breitung dallamvilágát napjainkban,profi munka,nem pedig úgy ahogy pld. Joy Peters - Winter In My Heart dalában elkövették,próbáltam megbarátkozni a dallal,meg is van a digitális kiadvány is,de nem működik a dolog,track váltás van rendszeresen a CD lejátszóban,nem bírom végighallgatni,orosz amatőr zenei megoldásokat vélek felfedezni a dalban,
Persze ez csak 1 privát vélemény,éppen attól szép és érdekes a világunk hogy különböző ízlésünk van ,ez a szavazás pedig arról szólt hogy ezt elmondjuk,így van rendjén.
Így lehet ,illetve így kell visszaidézni Axel Breitung dallamvilágát napjainkban,profi munka,nem pedig úgy ahogy pld. Joy Peters - Winter In My Heart dalában elkövették,próbáltam megbarátkozni a dallal,meg is van a digitális kiadvány is,de nem működik a dolog,track váltás van rendszeresen a CD lejátszóban,nem bírom végighallgatni,orosz amatőr zenei megoldásokat vélek felfedezni a dalban,
Persze ez csak 1 privát vélemény,éppen attól szép és érdekes a világunk hogy különböző ízlésünk van ,ez a szavazás pedig arról szólt hogy ezt elmondjuk,így van rendjén.
ItaloDisco4Ever !
A tavalyi győztes Rick De Moore - It's Love
Jó kis lista lett, már csak azért is mert több zene is megtetszett amire én nem is szavaztam.
A 2. Michael Oakley,a 7. D.White & DimaD., 35. Italobox MRD Euro Mix verziója stb.
Mivel Remix 2019-es zenék is mehettek, én be is toltam az elejére két nagy 80s zenét,2019-es Remixben.
Ezek csak nekem jöttek be, nincsenek is az 50-ben. (Ez van,csak remixek, nekem is kevés jön be ezekből.)
Eddy Huntington - U.S.S.R. (Aslo Playable Mono Edit) 2019 65. lett. Jól nyúltak hozzá, írta valaki korábban.
Charly Danone - Ed Io Ti Torvero Remix 2019 52. helyen végzett, +Ildikó még szavazott rá, 24.-ként szerepelt a listáján.
A 2. Michael Oakley,a 7. D.White & DimaD., 35. Italobox MRD Euro Mix verziója stb.
Mivel Remix 2019-es zenék is mehettek, én be is toltam az elejére két nagy 80s zenét,2019-es Remixben.
Ezek csak nekem jöttek be, nincsenek is az 50-ben. (Ez van,csak remixek, nekem is kevés jön be ezekből.)
Eddy Huntington - U.S.S.R. (Aslo Playable Mono Edit) 2019 65. lett. Jól nyúltak hozzá, írta valaki korábban.
Charly Danone - Ed Io Ti Torvero Remix 2019 52. helyen végzett, +Ildikó még szavazott rá, 24.-ként szerepelt a listáján.
Több helyen is vérzik ez a lista.<#wow1>#wow1>
Pl: Watch me dance tonight 2017<#nyes>#nyes>
Holnap meghallgatom egyben.
Pl: Watch me dance tonight 2017<#nyes>#nyes>
Holnap meghallgatom egyben.
Pedig az tök baresz zene,szerintem az év legjobb italo-disco albumát hozták össze ,ámde vannak ezen az albumon ennél jobb dalok is.
Ami engem inkább meglepett,mit keres a 10 helyen az a Mextazuma remix ??? <#nevetes1>#nevetes1>
Nyilván "hazabeszélek" mert örömmel láttam volna több zenét az összesítésben saját listámról . 😊
De úgy összegezve,jó lista ez.
Sokkal jobb mint pld. ez, lásd,,,,
Club 80s Playlist 28-12-2019 – RSDH Best of 2019!
Albert Neve – Interstellar (Italoconnection Remix)
Italove – Hold The Line
Carino Cat Feat’ Fred Ventura – The Carino Crew
Brian Ice – Fly With Me
Bunny X Feat’ Fred Ventura – Words
Magnus Krieg – Time Traveller
Jan Jensen – Was It A Dream
Mirko Hirsch – Love Is Blind
Leaderboard – Trick Of The Light
1984 – 1984
Mention – Walk Away
Ella – In My Mind
Yuhniversia – Souvenir From Hell
Flexx – Forever Starts Today (Flemming Dalum Remix)
Marco Rodriguez Feat’ Keneida – In This World (Italoconnection Remix)
Peter Wilson – Change Of Heart
Softwave – Something Is Missing (Chris Hurts Remix)
Mika Ella – Take It Or Leave It
Italove – Burn This City
Stockholm Nightlife Feat’ Helly – My Guiding Star
forrás : link
Akinek van rá alkalma belepörgetni,majd hajítson hozzánk 1 infót,mi az "unknow" (Italoconnection remix) ... talán Parralox?
Ami engem inkább meglepett,mit keres a 10 helyen az a Mextazuma remix ??? <#nevetes1>#nevetes1>
Nyilván "hazabeszélek" mert örömmel láttam volna több zenét az összesítésben saját listámról . 😊
De úgy összegezve,jó lista ez.
Sokkal jobb mint pld. ez, lásd,,,,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Club 80s Playlist 28-12-2019 – RSDH Best of 2019!
Albert Neve – Interstellar (Italoconnection Remix)
Italove – Hold The Line
Carino Cat Feat’ Fred Ventura – The Carino Crew
Brian Ice – Fly With Me
Bunny X Feat’ Fred Ventura – Words
Magnus Krieg – Time Traveller
Jan Jensen – Was It A Dream
Mirko Hirsch – Love Is Blind
Leaderboard – Trick Of The Light
1984 – 1984
Mention – Walk Away
Ella – In My Mind
Yuhniversia – Souvenir From Hell
Flexx – Forever Starts Today (Flemming Dalum Remix)
Marco Rodriguez Feat’ Keneida – In This World (Italoconnection Remix)
Peter Wilson – Change Of Heart
Softwave – Something Is Missing (Chris Hurts Remix)
Mika Ella – Take It Or Leave It
Italove – Burn This City
Stockholm Nightlife Feat’ Helly – My Guiding Star
forrás : link
Akinek van rá alkalma belepörgetni,majd hajítson hozzánk 1 infót,mi az "unknow" (Italoconnection remix) ... talán Parralox?
ItaloDisco4Ever !
Reméljük lesz belőle angol verzió is 2020-ban! <#nevetes1>#nevetes1>
Angelika Martin feat. MarcelDeVan - Im Fieber ( MarcelDeVan - Dance Version 2020 )
Angelika Martin feat. MarcelDeVan - Im Fieber ( MarcelDeVan - Dance Version 2020 )
Nekem a Carino Cat feat. Fred Ventura - The Carino Crew helyezése igen nagy meglepetés.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nálam meg az nincs még az első harmincba sem. <#wink>#wink>
Nálam meg az nincs még az első harmincba sem. <#wink>#wink>
A család mellett vagyok inkább, mint erre csesszem el az időm. Illetve épp eleget vagyok itt, szóval érted...<#nevetes1>#nevetes1>
Bevallom,most pipa vagyok,méghozzá nagyon,mert kiváló 2019-es zenék maradtak le a listáról,ilyen vacak,tré zenék miatt.
Ti szavaztatok rá,én nem! <#nevetes1>#nevetes1>
Ti szavaztatok rá,én nem! <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Az egész album nem túl erős lett sajnos.
Ez a dal még kiemelkedik a többi közül.
Ez a dal még kiemelkedik a többi közül.
Kösz a megerősítést!