NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ships In The Night- Lost Times (Official Video)
beszerzés : Ships In The Night - Lost Times (bandcamp)
beszerzés : Ships In The Night - Lost Times (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
"A Night That's Never-Ending " nagy sikerét követően,érkezik majd a folytatás ,2 új dal.
Sonia
Sonia
ItaloDisco4Ever !
[url=https://hu-hu.facebook.com/MattPopOfficial/posts/2631189780332277?__xts__<0>0>=68.ARDYV8-qT44WkT1Mf8I9ihSepV4IVAmPsSM0yKXbeAUJLjjIGtx02BBrZVpFMC8NSKb0NkL9xYbpyhdp9AzjQj3HFLy5QR4PX84-uOKhv1hMr5xLsPFwsRwDJ9bGdY5Dt4yl_y-weo-rQne9h6Vg8e7AHPgYihLei5kSwbHIC4FiSQOAEWvBEH6U3t7QSpqZwC5QHtPfpFN3mdgi4XKKMrkFxZr3mhNg_NLFSb5tLJKwXaV3jPGvO-S6O9GICHOhZt7JN3ZbscUOm1zZMmdHHfZz4UR-A4Ze7yLX_Nbd71BIQdn9vaIeO4kYNUkxNlN2UIGprD2loYvunW1vNYLSJIilbg&__tn__=-R]Madonna: Open Your Heart (Matt Pop Club Mix, unofficial)[/url]
Letöltöttem ,és nem fogom kukába hajítani,mert elég jól sikerült mix!
Letöltöttem ,és nem fogom kukába hajítani,mert elég jól sikerült mix!
ItaloDisco4Ever !
Tudom , hogy már megvan egy-két embernek , de én közvetlen a kiadótól rendeltem. 3 nap alatt itt volt.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Disco Fire - Take A Brand
<#eljen>#eljen><#taps>#taps> Sehr Gut
ItaloDisco4Ever !
Nem állt még módomban utánanézni ,az alább linkelt beszerezhető ? vagy megáll egy soundcloud feltöltésnél illetve ... "just for fun" .
Marco Di Luna's Rework of Right by the moon (soundcloud)
Marco Di Luna's Rework of Right by the moon (soundcloud)
ItaloDisco4Ever !
Italo4ever Feat Sehya - Worth fighting for (Extended) (2020)
Kövezettek meg érte, de nekem tetszik ez a Savage zene... A mai new Italo vonal nagy részét üti szerintem,főleg az ilyen-olyan orosz "előadók" és "mixmesterek" "remekműveit... Viszont a Russin Girl az tényleg egy gyöngyszem!
Fritz - Hungaria : 70s évek végi,80s évek eleji nagy bulizós slágerek egyike volt a hazai diszkó klubokban is.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Cosmix - Sunrise In Space (Free DL) bandcamp
Cosmix - Out Of The Cosmic Fog (Free DL) bandcamp
Spacesynth kedvelőknek !
ItaloDisco4Ever !
Pazarnak ígérkező album!!!!
Tiszta Joy hangzás - ahogy a címe is mutatja.
Ez a név tán sokaknak nem mond semmit, de Fritz művésznéven a nyolcvanas évek elején több austropop slágere volt, mint pl. a Hungaria, Piroschka, Cold Ice, Malo From China, de mind közül a legjobb szerintem a Jungle Cry volt.
<#wave>#wave>
Tiszta Joy hangzás - ahogy a címe is mutatja.
Ez a név tán sokaknak nem mond semmit, de Fritz művésznéven a nyolcvanas évek elején több austropop slágere volt, mint pl. a Hungaria, Piroschka, Cold Ice, Malo From China, de mind közül a legjobb szerintem a Jungle Cry volt.
<#wave>#wave>
Tetszik!!!!
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Manuel Rios DJ
Hogy öntenék be a fülét forró ólommal!
El kezdtem csekkolni az összes kiadványát legyen az Digitális, CD maxi vagy Viny-ről származó anyag!
Ez az ember azt sem tudja mi az hogy veszteségnmentes.<#shakehead>#shakehead>
Egyetlen egy művében amiben a keze van nem találtam lossless minőséget.<#wow1>#wow1>
35!!!!! kiadványt néztem végig.<#sir>#sir>
Hát fack You! <#duhos2>#duhos2><#violent>#violent>
Küiben meg egy csomó dolga pénzért vehető.
Legyen az digitális , CD vagy Vinyl amin az ő remixei szerepelnek. !
https://cybersoundelectronicmusiclabel.bandcamp.com/
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.01.25. 11:24:00
Hogy öntenék be a fülét forró ólommal!
El kezdtem csekkolni az összes kiadványát legyen az Digitális, CD maxi vagy Viny-ről származó anyag!
Ez az ember azt sem tudja mi az hogy veszteségnmentes.<#shakehead>#shakehead>
Egyetlen egy művében amiben a keze van nem találtam lossless minőséget.<#wow1>#wow1>
35!!!!! kiadványt néztem végig.<#sir>#sir>
Hát fack You! <#duhos2>#duhos2><#violent>#violent>
Küiben meg egy csomó dolga pénzért vehető.
Legyen az digitális , CD vagy Vinyl amin az ő remixei szerepelnek. !
https://cybersoundelectronicmusiclabel.bandcamp.com/
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.01.25. 11:24:00
ItaloDisco4Ever !
1984 - 1984 (UK Version) - Italoconnection 2K20 Remix #snippet (soundcloud)
Ez volt az a bizonyos unknow .... #31675
A rövidebb verziót látom egy olyan kiadványon is ami előbb elérhető lesz :
1984 - Musica Da Discoteca EP (incl Remix Contest of Synthpop och filmen G) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Idáig mindegyik kiadványa megvan ennek a kiadónak.
De most már vissza fogom ellenőrizgetni.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.01.24. 19:28:53
De most már vissza fogom ellenőrizgetni.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.01.24. 19:28:53
Éppen ma írtam egy barátomnak a lemez kapcsán hogy a minőség egy nagy kérdőjel?
"Russian Girl" nekem is tetszik ...
"Russian Girl" nekem is tetszik ...
ItaloDisco4Ever !
A Russian Girl már így is jobban tetszik mint Savage új zenéje! <#finom>#finom>
Reméljük hogy nem olyan minőségben kerül a korongra mint az utóbbi Silent Circle kiadvány!
Reméljük hogy nem olyan minőségben kerül a korongra mint az utóbbi Silent Circle kiadvány!
1 érdekesség,a discogs-on ott olvashatók az infók a kiadvánnyal kapcsolatban.
Kiadatlan dalok ...
Michael Scheickl – Pure Joy (discogs)
Két kis részlet az albumról.
Kiadatlan dalok ...
Michael Scheickl – Pure Joy (discogs)
Két kis részlet az albumról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
Savage - I Love You (Extended Version)
Lehet bennem van a hiba de ez a zene nálam nem üt akkorát mint amekkorát vártam, többszöri meghallgatás után sem.
Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.01.24. 18:44:04
Pet Shop Boys új stúdióalbumáról Béla és én bemutattunk már dalokat.
Az albumról nekem ez tetszik még.
Pet Shop Boys - Happy People (official audio)
Az albumról nekem ez tetszik még.
Pet Shop Boys - Happy People (official audio)
ItaloDisco4Ever !
Az extended verzióból szerencsére kimaradt az a 18 másodperc intro amivel a rádió verzió indul.
Ez így teljesen jó,nekem tetszik.
Ez így teljesen jó,nekem tetszik.
ItaloDisco4Ever !
1984 - The Vinyl Remixes 12" EP (incl. Italoconnection Remixes)
Érdekesnek ígérkezik Fred Venturáék remixében.
Érdekesnek ígérkezik Fred Venturáék remixében.
ItaloDisco4Ever !
Várható volt hogy az Extended lesz az amit a Radio verzió már felvezetett.
De én még nem hallottam. <#nevetes1>#nevetes1>
De én még nem hallottam. <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Apropó Savage,,,
Az 'I Love You EP" megvan már nekem,a club verziót vártam érdeklődéssel,de ez stílusában nem italo-disco.
Az extended verzió a legjobb szerintem.
Az 'I Love You EP" megvan már nekem,a club verziót vártam érdeklődéssel,de ez stílusában nem italo-disco.
Az extended verzió a legjobb szerintem.
ItaloDisco4Ever !
Fülcsi hamár az Only You a kedvenced akkor talán így is tetszeni fog! <#wink>#wink>
Magic System D.J. Feat Savage - Only You
Magic System D.J. Feat Savage - Only You
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Szevasz Rain,
Akkor hogy ne vitagerjesztésként,illetve a topic megpörgetéseként értelmezd a szimpla véleményemet, a zenékkel kapcsolatos kérdéseidre nem válaszolok,s egyébként felesleges is,leírtam tegnap,mit miért stb.
Ha nekem ilyen célom volna akkor nem fordulnék ilyen kéréssel a tagokhoz,lásd ...#31783 ,utolsó bekezdés.
El van mentve a könyvjelzőim közé néhány olyan oldal,site ,többek közt zenei streaming oldalak is,amelyekről néhány kattintást követően naprakész vagyok a zenei újdonságokból,ezeket mindennap átnézem,vannak köztünk olyanok is ahol rendszeres kapcsolatban állok,előadókkal,zenészekkel.jönnek,érkeznek a privát üzenetek.
Nos én ezekből az infókból dobok fel néhányat ide az sg-re,nem esik nehezemre ,15-20 perc a szabadidőmből az egész,a minap felvetődött bennem hogy van é igény erre,hiszen azt látom,nem igazán érkezik visszajelzés,ennyi ,ilyen egyszerű a szitu,nem kell ebbe többet belegondolni.
Ha én nem lennék itt,volt már rá példa több hónapon át,nélkülem is pörgött ez a topic és a zenefórum.
Akkor hogy ne vitagerjesztésként,illetve a topic megpörgetéseként értelmezd a szimpla véleményemet, a zenékkel kapcsolatos kérdéseidre nem válaszolok,s egyébként felesleges is,leírtam tegnap,mit miért stb.
Ha nekem ilyen célom volna akkor nem fordulnék ilyen kéréssel a tagokhoz,lásd ...#31783 ,utolsó bekezdés.
El van mentve a könyvjelzőim közé néhány olyan oldal,site ,többek közt zenei streaming oldalak is,amelyekről néhány kattintást követően naprakész vagyok a zenei újdonságokból,ezeket mindennap átnézem,vannak köztünk olyanok is ahol rendszeres kapcsolatban állok,előadókkal,zenészekkel.jönnek,érkeznek a privát üzenetek.
Nos én ezekből az infókból dobok fel néhányat ide az sg-re,nem esik nehezemre ,15-20 perc a szabadidőmből az egész,a minap felvetődött bennem hogy van é igény erre,hiszen azt látom,nem igazán érkezik visszajelzés,ennyi ,ilyen egyszerű a szitu,nem kell ebbe többet belegondolni.
Ha én nem lennék itt,volt már rá példa több hónapon át,nélkülem is pörgött ez a topic és a zenefórum.
ItaloDisco4Ever !
Savage - Don't Cry Tonight = epic italo-disco,nagy klasszikus,de én ezeket a vontatott dallamú ,lírikus italo zenéket sosem kedveltem annyira ,konkrétan számomra a hosszú verzió totál unalomba fullad. By: Reynaud!
Ezt kirakjuk ide felülre?
Több dolog is furcsa nekem, ami nekem erről lejött, de lehet én vagyok nagyon hülye.
---EPIC NAGY KLASSZIKUS ITALO DISCO, de mégis unalomba fullad. Ha valamire ezt írom, az nem fulladhat unalomba még akkor sem, ha a változata hosszabb.
---Elég hülye diszkó, illetve emberek lehettek ott, ahol e nagy sláger miatt kiürült a táncparkett. Én soha nem tapasztaltam ilyet, amikor ez felcsendült inkább üdvrivalgás volt!
---Direkt gerjeszted a vitát, hogy jobban pörögjön hsz-ben a topik..
---Akkor neked most ez az új Savage dal tetszik, vagy sem? A fentieket figyelembe véve ez most kimondottam a szar kategóriába eshet nálad, mondjuk ezzel meg egyetértek. Ettől függetlenül én sem azt írom, írtam, hogy nagyon gáz, csak a név miatt az, nyilván átlagos hülyeségek mellett, amik napi szinten megjelennek és orrba-szájba szórtok mindent a topikba, ez még így is kimagasló, de magához képest, nagyon durva visszaesés!
<#hehe>#hehe><#integet2>#integet2>
Egy idióta vagyok, hogy írtam emiatt már komolyan én is. <#idiota>#idiota> <#love11>#love11><#love12>#love12>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.01.23. 10:41:40
Ezt kirakjuk ide felülre?
Több dolog is furcsa nekem, ami nekem erről lejött, de lehet én vagyok nagyon hülye.
---EPIC NAGY KLASSZIKUS ITALO DISCO, de mégis unalomba fullad. Ha valamire ezt írom, az nem fulladhat unalomba még akkor sem, ha a változata hosszabb.
---Elég hülye diszkó, illetve emberek lehettek ott, ahol e nagy sláger miatt kiürült a táncparkett. Én soha nem tapasztaltam ilyet, amikor ez felcsendült inkább üdvrivalgás volt!
---Direkt gerjeszted a vitát, hogy jobban pörögjön hsz-ben a topik..
---Akkor neked most ez az új Savage dal tetszik, vagy sem? A fentieket figyelembe véve ez most kimondottam a szar kategóriába eshet nálad, mondjuk ezzel meg egyetértek. Ettől függetlenül én sem azt írom, írtam, hogy nagyon gáz, csak a név miatt az, nyilván átlagos hülyeségek mellett, amik napi szinten megjelennek és orrba-szájba szórtok mindent a topikba, ez még így is kimagasló, de magához képest, nagyon durva visszaesés!
<#hehe>#hehe><#integet2>#integet2>
Egy idióta vagyok, hogy írtam emiatt már komolyan én is. <#idiota>#idiota> <#love11>#love11><#love12>#love12>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.01.23. 10:41:40
Kissé átértelmezték,nyilván ,egyértelmű az eredeti jobb,de ez a feldolgozás besorolható a nem rossz kategóriába,ahhoz képest pláne amilyeneket mostanság hallottam ,szép számban vannak bűnrossz feldolgozások.
ItaloDisco4Ever !
Ez így már korrekt !
Megbeszéltük,erről is szól a fórumozás,véleményt mondunk.
Megbeszéltük,erről is szól a fórumozás,véleményt mondunk.
ItaloDisco4Ever !
Elmegy porcukorral, ahogy mondani szokták, ez a feldolgozás.
Az eredeti olyan szinten minden zsigereimbe ette bele magát anno és az azóta eltelt évtizedek alatt is, hogy azt felülmúlni s elérni lehetetlen.
Libabőr effektus mindenféle feldolgozásból hiányzik, sajnos.<#csodalk>#csodalk>
Az eredeti olyan szinten minden zsigereimbe ette bele magát anno és az azóta eltelt évtizedek alatt is, hogy azt felülmúlni s elérni lehetetlen.
Libabőr effektus mindenféle feldolgozásból hiányzik, sajnos.<#csodalk>#csodalk>
UHHHHH....
Volt már? Vagy nem?
Nálam a kereső sajnos ezen oldalon nem működik.
Nem úgy mint Rolandnál, aki egy-két-három évvel ezelőtti hozzászólásait is lazán, öt perc alatt linkeli.
Én még a múlt heti ajánlómat se találom meg keresővel, basszus... <#conf>#conf>
Ügyeletes kedvencem!!!
Artemysia - Cerami (Love Feeling)
<#taps>#taps>
Nálam a kereső sajnos ezen oldalon nem működik.
Nem úgy mint Rolandnál, aki egy-két-három évvel ezelőtti hozzászólásait is lazán, öt perc alatt linkeli.
Én még a múlt heti ajánlómat se találom meg keresővel, basszus... <#conf>#conf>
Ügyeletes kedvencem!!!
Artemysia - Cerami (Love Feeling)
<#taps>#taps>
Igen, említetted már... kb. tucatszor <#vigyor3>#vigyor3> Mi van, ha én is? Mégsem mondtam soha. Mások vagyunk.
De ez a szám csak azért lett megemlítve, mert Savage került szóba. Emellett még ezer másik kedvencem is van, különféle stílusokban. Ez a szám sem csak úgy szimplán megtetszett, mert jó és van egy hangulata. Kellett hozzá egy bizonyos élethelyzet, hogy még több legyen, mint ami amúgy is. Én nem mondanám vontatottnak, de nem vagyunk egyformák, teljesen mást hallunk és másként is élünk meg dolgokat. Ennyi, túlbeszéltük.
De ez a szám csak azért lett megemlítve, mert Savage került szóba. Emellett még ezer másik kedvencem is van, különféle stílusokban. Ez a szám sem csak úgy szimplán megtetszett, mert jó és van egy hangulata. Kellett hozzá egy bizonyos élethelyzet, hogy még több legyen, mint ami amúgy is. Én nem mondanám vontatottnak, de nem vagyunk egyformák, teljesen mást hallunk és másként is élünk meg dolgokat. Ennyi, túlbeszéltük.
imo :) science fiction is science fact
Én nem írtam olyant hogy te nem kedveled a pörgős zenéket ! tényleg ne keverjük a szezont a fazonnal,te értelmezed félre a szavaimat.
A saját véleményem írtam le ,arra reagálva hogy neked "Don't Cry Tonight a kedvenced, nekem miért nem.
Az csak egy mellékes megjegyzésem volt hogy erre táncolni sem lehet.😊 Talán említettem korábban vizsgázott DJ vagyok.
Otthoni zenehallgatásra azoknak akik az ilyen lírai italo zenéket kedvelik,biztosan nagy zenei élmény ,de nem nekem,mert ahogy utaltam rá,számomra unalmas,vontatott,a rövid verziót végig bírom hallgatni.
Nem a te zenei ízlésedet akarom lehúzni,kritizálni,szimplán arról írtam,én mit gondolok e dalról.
A saját véleményem írtam le ,arra reagálva hogy neked "Don't Cry Tonight a kedvenced, nekem miért nem.
Az csak egy mellékes megjegyzésem volt hogy erre táncolni sem lehet.😊 Talán említettem korábban vizsgázott DJ vagyok.
Otthoni zenehallgatásra azoknak akik az ilyen lírai italo zenéket kedvelik,biztosan nagy zenei élmény ,de nem nekem,mert ahogy utaltam rá,számomra unalmas,vontatott,a rövid verziót végig bírom hallgatni.
Nem a te zenei ízlésedet akarom lehúzni,kritizálni,szimplán arról írtam,én mit gondolok e dalról.
ItaloDisco4Ever !
Oh my gosh! Attól, hogy nekem nagyon beütött a Don't Cry Tonight, még nem jelenti, hogy nem kedvelem azokat a pörgős zenéket és A pörgős zenéket. Nyilván az említett muzsikát nem azért szeretem, mert jókat táncoltam rá, be sem tettem azért, hogy úgymond kiürüljön a táncparkett... Ez nem azért jó szerintem. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
imo :) science fiction is science fact