NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ItaloDisco4Ever !
Ahhoz képest hogy Grant Miller az egyik leg favorit előadó,illetve énekes,ez a dal Fancy változatában sokkal jobb.
Gerson most átlagost dobott ezen feldolgozással.
Gerson most átlagost dobott ezen feldolgozással.
ItaloDisco4Ever !
Több mint egy éve feldobtam ide egy kiadványt.mellyel belesétáltam egy AI csapdába,ismert italo zenészhez köthető,ezért is.
A hangzás illetve dallamvilág a kreált zenékben átlagos alatti a vokál pedig első blikkre gyanúsan mesterséges volt.
Tehát már elsőre nagyon rossz benyomás,ezért pláne ha a címkézésben feltüntetik hogy AI által készített zene,meg sem hallgatom ezeket,így aztán nem vagyok képben mennyit fejlődött.
Meghallgattam a dalt,melynek címét leírtad.
Nagyon egyszerű,2-3 dallamon fut,borzalmas vokállal,melyből azt sem tudom eldönteni,női vagy férfi é?
Idén nem igazán erős a new-italo felhozatal az igazi zenészek alkotásai,de ennél csak jobbak.
Szóval én maradok az igazi zenészek produkcióinál,pláne a 80s évek italo-euro disco zenéinek rádió verzióit hallgatom mostanság.
Mint pld....
Lehetetlen ilyent AI által csinálni!
A hangzás illetve dallamvilág a kreált zenékben átlagos alatti a vokál pedig első blikkre gyanúsan mesterséges volt.
Tehát már elsőre nagyon rossz benyomás,ezért pláne ha a címkézésben feltüntetik hogy AI által készített zene,meg sem hallgatom ezeket,így aztán nem vagyok képben mennyit fejlődött.
Meghallgattam a dalt,melynek címét leírtad.
Nagyon egyszerű,2-3 dallamon fut,borzalmas vokállal,melyből azt sem tudom eldönteni,női vagy férfi é?
Idén nem igazán erős a new-italo felhozatal az igazi zenészek alkotásai,de ennél csak jobbak.
Szóval én maradok az igazi zenészek produkcióinál,pláne a 80s évek italo-euro disco zenéinek rádió verzióit hallgatom mostanság.
Mint pld....
Lehetetlen ilyent AI által csinálni!
ItaloDisco4Ever !
Grant Miller - Colder than Ice( Gerson Tellez Club remix)
Nagyon nagy zene!
Mflex Sounds Team - Secreto Español
Pedig sok esetben jobbak már mint az élőzenés kiadványok!
Nem kellett sok idő hogy túllépjen rajtuk!
Pont az Euro Italo-ról nem gondoltam volna hogy az érdeklődési körükbe kerül az AI készítőknek ,de talán pont ez a kettő
stílus ami brutális mennyiséggel készül naponta, követni sem lehet már.
És egyre csak fejlődik és fejlődik , sokkal dallamosabb, izgalmasabb jobb zenék készülnek jelenleg AI-val mint amit a zenészek tudnak még mutatni a stílusban!
PL: DjAI - Summer Dream 2025
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2025.06.28. 17:33:52
Nem kellett sok idő hogy túllépjen rajtuk!
Pont az Euro Italo-ról nem gondoltam volna hogy az érdeklődési körükbe kerül az AI készítőknek ,de talán pont ez a kettő
stílus ami brutális mennyiséggel készül naponta, követni sem lehet már.
És egyre csak fejlődik és fejlődik , sokkal dallamosabb, izgalmasabb jobb zenék készülnek jelenleg AI-val mint amit a zenészek tudnak még mutatni a stílusban!
PL: DjAI - Summer Dream 2025
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2025.06.28. 17:33:52
Gerson Tellez - Do You Really Need Me
Beszerzés:
Gerson Tellez – Gerson Tellez Presenta... (AMD 219) Discogs link
Beszerzés:
Gerson Tellez – Gerson Tellez Presenta... (AMD 219) Discogs link
ItaloDisco4Ever !
Igazad van,az egyik legjobb 80s euro-disco dal,amiből készíthettek volna egy jobb rádió verziót.
ItaloDisco4Ever !
Hey Guys,
Angolul és magyarul is kértük már,AI által generált zenéket ide NE!
Köszönjük a megértést!
Angolul és magyarul is kértük már,AI által generált zenéket ide NE!
Köszönjük a megértést!
ItaloDisco4Ever !
Valami hasonlóra emlékszem,csak úgy lazán énekelgetett ,ha azt lehet annak nevezni,s ez kikerült a netre.
Elgondolkodtató volt,mennyi meló volt vele a stúdióban mire összehozták pld. Rhythm Divine dalát.
A csávó azon felvétel alapján megbukott,nem tud énekelni.
Varázslatra volt szükség a stúdióban.
Elgondolkodtató volt,mennyi meló volt vele a stúdióban mire összehozták pld. Rhythm Divine dalát.
A csávó azon felvétel alapján megbukott,nem tud énekelni.
Varázslatra volt szükség a stúdióban.
ItaloDisco4Ever !
Torrevado - Stay Away
Tony Black - Electric Fever
Sok éve járta a netet egy koncertfelvétele, asszem Varsóban lépett fel, ami katasztrófális macskanyávogás volt kábé.
Tehát igaz
Tehát igaz
Because I said so... that's why.™
Midnight Affaire - Shadows Of The Night
Released Date : Friday 27/6-2025
Mi pár éve voltunk Enrique Iglesias koncerten az Arénában.
Inkább papája jött volna el, Julio Iglesias. Aki hibátlanul énekelt akár lemezen, akár élőben.
Nos, fiacskája tovább vitte a családi hagyományt, miszerint énekeljünk s abból nem lesz baj, méghozzá elég kifizetődő is.....azonban énekelni élőben nem tud. Szó szerint katasztrófa volt, amit a színpadon művelt. Szinte fájt, amit a kicsengetett nem kevés belépőjegy ára után kaptunk.
Inkább papája jött volna el, Julio Iglesias. Aki hibátlanul énekelt akár lemezen, akár élőben.
Nos, fiacskája tovább vitte a családi hagyományt, miszerint énekeljünk s abból nem lesz baj, méghozzá elég kifizetődő is.....azonban énekelni élőben nem tud. Szó szerint katasztrófa volt, amit a színpadon művelt. Szinte fájt, amit a kicsengetett nem kevés belépőjegy ára után kaptunk.
Gyanitom, hogy ez a leányzo valamit jól tudhat, mert énekelni azt nem 😊))) amúgy itt "Gyuri" mester se áll a helyzet magaslatán 😄 Inkább bizták volna az AI-re , ők pedig folytatták volna azt, amit elkezdtek a stúdiózás előtt 😊)))
DiscoBoy
Nem tudom,ha valaki csak hamisan tud énekelni,miért nem javíitják fel a hangját,mint az amerikai világsztárocskáknak,aki többsége élőben nem tudja kiénekelni a dalait,de mégis Grammy-t nyer a lemezeiért😊)
A hatvanas évek elején valami hires zeneszerző leírta,hogy már nem tud zenei dallamot irni,mert már minden dallamot "megszerzett" addig valaki.Hát lehet igaza van?
Marad az AI.😊)
A hatvanas évek elején valami hires zeneszerző leírta,hogy már nem tud zenei dallamot irni,mert már minden dallamot "megszerzett" addig valaki.Hát lehet igaza van?
Marad az AI.😊)
Bőven meglettünk volna nélküle!
George Aaron - Midnight Girl 2025
George Aaron - Midnight Girl 2025
DAVID CHRISTIE - RAIN ON MY HEART
Nagyon sajnálom,hogy ebből sosem tudtak egy igazi radio verziot késziteni csak egy ilyen levágott szörnyedvényt.De az eredetit imádtam,középiskolás korom nagy kedvence,ha valaki megkérdezi,hogy melyik dal ami nekem a nyolcvanas éveket jelképezi ha meghallom,akkor toronymagasan ez.
Jó éjt.Heat is on!
Jó éjt.Heat is on!
Mostanság,elsősorban rádió verziókat hallgatok,a zenei étlapon volt néhány napja az alább linkelt dal is,a művésznő egyik brutál nagy slágere a 80s évekből (sok nem volt neki!).
Lian ,kiváló hangú ,jó énekesnő,az a szitu,rossz dalokat kap az utóbbi időszakban.
Fantasy (Radio Edit)
Jó éjt Béla!
Lian ,kiváló hangú ,jó énekesnő,az a szitu,rossz dalokat kap az utóbbi időszakban.
Fantasy (Radio Edit)
Jó éjt Béla!
ItaloDisco4Ever !
Ha már nosztalgia és Mode-One, akkor nálam ez a megunhatatlan.
Mode-One ezután még volt több kedvelt,de Liannak nekem ezek után már csak egy darab lett,utána ment a levesbe.
Mode-One ezután még volt több kedvelt,de Liannak nekem ezek után már csak egy darab lett,utána ment a levesbe.
Nem tudom melyikre gondolhatsz,de mi az Afterlife lemezéről legszivesebben a Lady blue-t meg a I'm here with you tonight-ot játszottuk.
Upsz!
Tavaly is volt egy bitang jó zenéje,fenn is volt az év végi szavazható dalok listáján,de most röptében nem ugrik be a cím.
Help me please!
Tavaly is volt egy bitang jó zenéje,fenn is volt az év végi szavazható dalok listáján,de most röptében nem ugrik be a cím.
Help me please!
ItaloDisco4Ever !
Pedig ezekre ,mármint a helyesírásra, oda szoktam figyelni.
Köszi a korrigálást,igazad van.
Köszi a korrigálást,igazad van.
ItaloDisco4Ever !
Karrierje kezdetén lehúztam negatív kritikával,aztán 2017-ben kiadott néhány dalával ,mint pld.
Heaven Is Waiting
I Wanna Feel You
átlépte azt a bizonyos lélektani határt,lehet csak én hallom ezen említett dalaiban egy new gen vonalas honfitársának dallam illetve hangzásvilágát, s azóta csak jó dalok tőle.
A kis spanyol Raúl,néhány éve fellépet egy italo fesztiválon,ott volt egy interjú vele,anno fel is raktam ide,hát nagyon szimpi,cuki volt,pláne amikor a riporter az artist nevének helyes kiejtésére kérte.
Heaven Is Waiting
I Wanna Feel You
átlépte azt a bizonyos lélektani határt,lehet csak én hallom ezen említett dalaiban egy new gen vonalas honfitársának dallam illetve hangzásvilágát, s azóta csak jó dalok tőle.
A kis spanyol Raúl,néhány éve fellépet egy italo fesztiválon,ott volt egy interjú vele,anno fel is raktam ide,hát nagyon szimpi,cuki volt,pláne amikor a riporter az artist nevének helyes kiejtésére kérte.
ItaloDisco4Ever !
igazad van,láttam mikor entert nyomtam,csak mikor szerkesztésre nyomtam már nem engedte a rendszer.de jogos.
Hi, azért megérdemli, hogy rendesen leírjuk a nevét: Luis Rodríguez. 😉
imo :) science fiction is science fact
De azért gondold el,ehhez is Louis kellett.Holott egy ilyen dalt,mondjuk a két Romantikos lány, a háttérben Pápai Joci óbégatásával már régen összehozhattak volna.)))
Nekem is.Szombat hajnali adásban meg is jegyeztük,hogy valamiért a Mode-One dalok közül mind bejön nekem,nem az a kaptafa mint a többieknek az istállóbol(vagy mint Lian),kár hogy csak 1-2 évente ad ki uj dalt.
Ian Coleen,Ő kicsoda?
Szinte semmit nem tudok róla.
Jó kis dallamok a zenéiben,de enyhén szólva,nincs túl bonyolítva a hangzásvilág,számomra ez kevés,csak synth.
A 80s évek italo-euro disco dalaiban,gyakran igazi hangszerek is megszólaltak.
Szinte semmit nem tudok róla.
Jó kis dallamok a zenéiben,de enyhén szólva,nincs túl bonyolítva a hangzásvilág,számomra ez kevés,csak synth.
A 80s évek italo-euro disco dalaiban,gyakran igazi hangszerek is megszólaltak.
ItaloDisco4Ever !
Egyetértek,Loui Rodriguez az elmúlt időszakban,gyakran mellényúlt,gyenge produkciók folyamán.
Ez viszont ahogy írod,jó jelzővel,üditő kivétel.
s nekem az aktuális Team 33 kiadványok közt,némileg meglepő módon,ez is tetszik.
Mode One - Leave the Bad Away
Jól énekel ebben.
Ez viszont ahogy írod,jó jelzővel,üditő kivétel.
s nekem az aktuális Team 33 kiadványok közt,némileg meglepő módon,ez is tetszik.
Mode One - Leave the Bad Away
Jól énekel ebben.
ItaloDisco4Ever !
Andreas Kraemer presents AuraWave - Run
Miközben esetemben mostanában a mainstream zenehallgatás perceiben,80s italo-euro disco dalok,ez egy aktuál favorit.
Miközben esetemben mostanában a mainstream zenehallgatás perceiben,80s italo-euro disco dalok,ez egy aktuál favorit.
ItaloDisco4Ever !
Mextazuma - Bailar Contigo
Az utobbi hónapokban kevés Ian Coleen-nél rádióbarátabb zenét találtam.Végre nem csattog-pattod-nyegeg-dübög,mint a legtöbb mai üdvöske zene,hanem csak a dallam marad:
Az itt bemutatottakhoz egy újabb:
Pl.
Amanda & Amanda
Kim Taylor után egy ujabb v d Kuy cicát dolgoztak át,úgy érzem kitünően.(sajnos nekem pont a Potato féle jött be legkevésbé)
Gina:let me free
A sok Rodriguez félrenyúlás után nekem ez most üdítő íz igy egyben😊
Az itt bemutatottakhoz egy újabb:
Pl.
Amanda & Amanda
Kim Taylor után egy ujabb v d Kuy cicát dolgoztak át,úgy érzem kitünően.(sajnos nekem pont a Potato féle jött be legkevésbé)
Gina:let me free
A sok Rodriguez félrenyúlás után nekem ez most üdítő íz igy egyben😊
Ha már ejtettem a stílusról néhány szót.
Summer In Space vol.8
Spacehawk - Space Stories (soundcloud link)
Summer In Space vol.8
Spacehawk - Space Stories (soundcloud link)
ItaloDisco4Ever !
Nohát!
EZ az !!!
Gondolhattam volna ,a kislemezen van,ott volt az orrom előtt.
Van ilyen,egy kicsit eltévedni a zenei rengetegben.
Köszi.
EZ az !!!
Gondolhattam volna ,a kislemezen van,ott volt az orrom előtt.
Van ilyen,egy kicsit eltévedni a zenei rengetegben.
Köszi.
ItaloDisco4Ever !
Egy hetvenes évekbeli muzsika egészen különleges újra gondolása, szerintem hihetetlen jó hangulata van....
Kathy Barnes Off - Club Mix (2025)
letöltés
Kathy Barnes Off - Club Mix (2025)
letöltés
Nem tudom volt-e már, kb. 1 hónapja jött ki, de nálam nem működik itt a kereső....:-)))
Obsession Of Time - Scared Now
letöltés
Obsession Of Time - Scared Now
letöltés
Nem tudom,nem emlékszem rá,tán itt se nem voltam még,amikor ezt 2013-ban kiadták.
Nagyon jó,aktuális fav nálam,jól megkésve.
DJ´s Project- How are you 2.1 (soundcloud link)
Nagyon jó,aktuális fav nálam,jól megkésve.
DJ´s Project- How are you 2.1 (soundcloud link)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Nincs mit!
Azért (is) vagyunk itt,hogy segítsük egymást.
" Beautiful Night (Flashback remix) " az előadó "nagyságához" méltó dal,mert Ismael az egyik legjobb zenész.énekes a new gen vonalon.
De sokszor leírtam én ezt már! 😊
Egy kis segítségre vágyom én is,pont most.
Albert One - Turbo Diesel dalának ,original verziójából készült rádió verzió?
Olyan van nekem rövid verzióban, melyben a vokál más feléneklés,nem az eredeti változatban hallható,nem tetszik így.
Megvan az 1988-as soralbuma is nálam,de erre fel sem rakták a turbót!
Azért (is) vagyunk itt,hogy segítsük egymást.
" Beautiful Night (Flashback remix) " az előadó "nagyságához" méltó dal,mert Ismael az egyik legjobb zenész.énekes a new gen vonalon.
De sokszor leírtam én ezt már! 😊
Egy kis segítségre vágyom én is,pont most.
Albert One - Turbo Diesel dalának ,original verziójából készült rádió verzió?
Olyan van nekem rövid verzióban, melyben a vokál más feléneklés,nem az eredeti változatban hallható,nem tetszik így.
Megvan az 1988-as soralbuma is nálam,de erre fel sem rakták a turbót!
ItaloDisco4Ever !