41510
-
#41022 Nem maradt hiányérzetem.
David R. Jones - More Than A Dream dala is lejátszásra került az új 2024-es Eddy Mi Ami remixben.
Olyan jó,szórakoztató volt számomra ez a rádióműsor hogy a szerkesztő-műsorvezető elköszönésekor a reakcióm,jajj már vége is van,hallgatnám még tovább.
Thanks for the great radio show Mr.Leslie Wind!
P.S. : Ahogy arra Wind mester is utalt a dal felkonfjában,a vokált G.G.Near előadónéven is ismert Luigi Vicini énekli a remek dalban.
-
Italo61 #41021 -
polojana #41019 Mflex Sounds Team - OMEGA
-
ZoltanBp #41019 Ez a Megahit néven futó magyar srác, egész érdekes dolgokat művel, belenyúl az italo disco-ba is. Erre egy példa...
Kozmix - Kozmix a házban ( Megahit 1982 Disco Version ) -
Ott van minden lényeges a plakáton.
Ez egy nekem,nekünk való rádióműsor lesz,remek újdonságokkal a new-italo vonalról.
Én utoljára valamikor tavasszal hallgattam rádióműsort,akkor is Wind mester egyik élő műsorát.
Ezt a műsort én holnap este hallgatni fogom,ajánlom nektek is,hallgassátok,lájkoljátok,Wind mindig nagyon jó zenéket válogat műsoraiban.
A jó szórakozás garantált!
P.S. Ha David R. Jones dalát nem játssza le,az új kiadványról,akkor lehet egy kis hiányérzetem :),habár és most igazolom hogy Wind műsorait ha módomban áll rendszeresen hallgatom,az original verziót játszotta már egy korábbi műsorában.
Nagy élmény volt!
Forrás:
link
-
#41016 Kedves Zoltán,
Jelzésemet,kérésemet címezhettem volna másoknak is,miszerint nem kérünk AI által generált zenéket.
Azért téged választottalak,mert nekünk a közelmúltban volt már néhány hsz váltásunk.
Ebben a topicban maradjon fősodor a new-italo újdonságok bemutatása,igazi zenészektől.
Köszönöm. -
ZoltanBp #41016 Kedves Reynaud. Tudom, hogy AI ne jöjjön ide, de mire észrevettem, nem tudtam törölni, azért tettem be utána egy originált. Természetesen egyre veszélyesebbek az AI zenék, oda kell jobban figyelni :) -
rucsipu #41015 Bocs a hülyeségemért! Csak egy zenei fájlom van. Hogyan kell berakni?
Köszönettel: András -
#41014 Szerintem " Star " című daluknál jobbat csinálni,nem fognak tudni a jövőben ,Graziano vezérvokáljával az egy csúcs,top zene nem csak tőlük,a teljes new-italo vonal zenéit nézve is.
A hamarosan kiadásra kerülő újdonságuk is jó,de Dyva és Graziano éneke közt nagy a differencia utóbbi javára.
Dyva dalai közt,nekem egyetlen tetszik,"Please My Love" kissé BCR-es ,gépies a hangja,ami nálam nem nyerő.
Az alábbi linken,a formáció új dalából egy kis sample.
Tiger Club & Dyva - Fire In The Night -
#41013 Érdekesség a dalban,zenei alapja euro-disco,de new-italo sounds is van benne.
Fancy vokálja,teljesen jó,tényleg a 80s éveket idézi.
A rövidebb verzió:
Fancy x Roubix - Faster Than A Bullet
Imádom,minden másodpercét! -
#41012 Helló Zoli,
Örülök hogy aktív vagy.
Egy kis jelzés,kérés irányodba,irányotokba.
Többen jeleztük,ezen topicba,nem kérünk ,nincs igény AI által generált zenékre.
Maradjunk zenészek által készített daloknál.
Akinek mesterséges intelligencia által kreált zenére van igénye,nyíthat egy külön topicot erre a célra. -
#41011 Szia András,
URL beszúrására kattints,majd a felugró ablakban tudsz linket bemásolni.
Jól értelmezem,egy általad ismeretlen zenének a címét,előadóját szeretnéd megtudni?
Ha tudunk,szívesen segítünk neked.
Ezt a topicot nagyon sokan nézegetik,biztosan felismeri valaki azt a zenét. -
rucsipu #41007 Szép napot !
File-t lehet beszúrni valahogy, kerek ugyanis egy zenét, de se címem,se előadóm! Kérlek segítsetek! Köszönettel: András
-
ZoltanBp #41009 Bocsi, az előző, lehet AI remix, itt egy original
The Weeknd - Dancing In The Flames -
ZoltanBp #41008 The Weeknd sem unatkozik, egy szerintem, kellemes számmal jött ki. Hallgassátok szeretettel.
The Weeknd - Dancing In The Flames -
ZoltanBp #41007 Megjelent Boris Zhivago remix albuma, In A World Of Remixes volume 4. Erről egy szám
Boris Zhivago - Lana ( Extended Vocal Worls Mix )
-
allada67 #41006 A korábbi rövid részlet után nekem még nem jött be különösebben, de így egészben már rendben van. Listás lesz az év végén. -
thango #41005
Genie, you're the wish (Blue System AI music) -
#41004 Tegnap este meghallgattam Hi-Fi rendszeremen,nem tudom tovább fokozni rá a pozitív jelzőket.
Úgy szimplán,óriási zene!
-
Italoconnection - Midnight Confessions vol.2 LP -
Topo And Roby - Set On Fire (Project 50 Rework) on bandcamp -
#41001 Mostanság gyakran belefutok olyan remixekbe,melyektől leesik az állam.
Ma Madonna van soron.
Madonna - Lucky Star (SAKGRAS Extended Mix) soundcloud
Madonna - Holiday (DJ Aristocrat Remix) soundcloud -
#41000 Naná hogy jó lemezek,gratulálok a bizniszhez!
David R. Jones (TRD 1183) 1991-es vinyl ,bőven 100 € feletti áron mozog a piactéren.
-
#40999 Igen!
Ezt kerestem.
Köszönöm szépen a segítséget!
You're OK,nekem a francia nyelvű változatban jobban tetszik. -
#40998 Köszönöm! Nagyon random biznisz volt, de jó lemezek amúgy... :D -
#40997 Szerintem ez...: https://www.discogs.com/release/2030501-Ottawan-Tes-OK-Youre-OK -
toruga #40996 -
polojana #40995 Blue System - Romeo And Juliet (Mextazuma Ft Adriatiquos Cover)
-
#40994 Nincs most időm megnézni,biztosan sokan vágjátok.
Ottawan - You're OK dalának francia nyelvű váltazatának,van maxi verziója?
-
#40993 Még annyit,saját tapasztalat.
Döbbenten veszem tudomásul,érzékelem környezetemben,mai fiatalok egy jelentős része mulatóst hallgat.
Erre szoktam volt mondani,egy igénytelen világban élünk,ezért is örüljünk ,becsüljük meg a new-italo vonalon érkező ,színvonalasabb újdonságokat,fanyalgás helyett. -
#40992 Az elmúlt sacc / kb 15 esztendőben,rengeteg jó dalt dobtak piacra new-italo vonalon.
Ezekből a legjobbak nagy része, vinylen,lemezeken is kiadásra került,s pld. a discogs piactéren sok new-italo stílusú vinyl kiadványt nagyon magas áron kínálnak,s egyes esetekben ezen lemezekből alig néhány darab beszerezhető,mert akinek megvan nyílván szeretné megtartani gyűjteményében.
Azt a mesterséges intelligencia világában,nehéz megjósolni mi lesz 37 év múlva zenei vonalon,ha italo stílusra vetítjük,pláne mert az a korosztály mely ezen stíluson nőtt fel,közel lesz a századik életévéhez,ha egyátalán megérjük.
Szóval,csak azt akarom mondani,erős hangsúllyal,a new-italo vonalon nagyon jó volt a felhozatal az elmúlt másfél évtizedben,sajnos elsősorban ,ahogy egy ismerősöm írta,jellemezte privát levelezésben az "elcsépelt" orosz italo lehúzza a színvonalat,de a 80s előadók,formációk,valamint a new gen előadók is sok-sok magas színvonalú zenét,produkciót dobtak piacra,számomra ezek közel egyenértéküek a 80s évek nagy slágereivel.
P.S. : PSB formációnak,Bobby Orlando indította el sikereres karrierjét. -
ItaloMucsacso70 #40990 Tegnap mikor végig hallgattam a CD-t már akkor feltűnt hogy ez a stílus
mocskosul hasonlít valakire.
Aztán megnéztem a borítót ki is van mögötte!
Hát persze így már érthető.
Remix – Michiel Van Der Kuy :)
Italo Emotion - Back to Life (Primero Remix by Michiel Van Der Kuy) - Italo Disco 2024
-
mathezoltan #40990 Az a gyanúm, hogy a mai dalok nem lesznek 37 év múlva ennyire örökzöldek . Megéri 5 percet feláldozni ...szerintem. -
toruga #40989 -
#40988 Anyukámat is úgy hívták, Isten nyugosztalja! -
polojana #40987 Nekem is tetszik. -
Raf - Il Battito Animale (Bruno Belissimo Rework) Free DL (bandcamp)
Erős,akarom mondani színvonalas a vokál.
Jó zene,jó rework! -
#40985 Mária név ,világviszonylatban nézve is,az egyik legszebb női név.
A francia megfelelője pláne! -
#40984 Fancy x Roubix - Faster Than A Bullet (Extended)
Mese nincs,ez a valóság,miszerint az év eddigi legjobb dala stílusában,ez!
Legalább is szerintem!
Remélem kiadják lemezen,akkor megveszem. -
fülcsimanó2 #40983 Igen, elég gyakori név az én korosztályomban, bár egyre kevésbé adják a mai kisgyermekeknek.
Sőt, már egyáltalán nem.
Pedig azt gondolom, hogy az egyik legszebb név.
Én valószínűleg eléggé elfogult vagyok e névvel illetőleg, bár annyira összeforrt velem, hogy nem is tudnám, elképzelni, hogy ne Marika legyek.
Amennyire vissza tudom vezetni a családfámat, anyámat, nagymamámat, dédnagymamámat, üknagymamámat, és akiket már fel se tudok idézni, mindenkit Máriának hívtak.
Ha megengedsz egy sztorit (mindenről sztori jut eszembe, bocsi...)
Jó pár éve mentem a körúton, óriási volt a tömeg... mindenki egymást kerülgette...
Egyszercsak azt hallom, Marika, Marika.....
Fordulok, fordulok, ki szólítgat engem...
Kiderült, hogy egy három éves kislányt szólítgatott az édesanyja.
Meglepődtem, hiszen 3 éves kislányokat hívnak Marika néven ?
És örült a lelkem, hogy lám, van aki még nem Dzsennifernek, meg Szamanthának nevezi el a gyermekét, hanem értékeli a régi szép keresztneveket.