41510
-
djani75 #41062 Hát ne haragudjatok, de ....ez egy Dupla Kávé szerű lakodalmas bóvli...Kár erőltetni, ez már nem megy , Fancy már rég a saját életművét rombolja az ilyenekkel.Nekem nem teszik, sok, színvonalasabb zene került ide mostanában . -
ItaloMucsacso70 #41061 LINDA ROSS - I`VE GOT THE FEELING ( Italo Disco 2024 )
-
#41060 A mindek idők legjobb soralbumai szavazásban,nagyon színvonalas,sok jó rangsorolást kaptam.
Ígértem,a listákból készíteni fogok összesített végeredményt.
Hamarosan elkészítem.
Van egy olyan lista,melyen nincs rangsorolás,de nem szeretném kizárni,kérem a fórumtársunkat,szedje rangsorba favorit albumait.
mathezoltan hsz (2024.05.16)
Köszönöm!
Én mostanában nem leszek,nem akarok aktív lenni,éppen elég volt belőlem ennyi egyelőre.
Most ti jöttök az újdonságok bemutatásával,én pedig majd jövök a szavazás végeredményével.
Figyelek,ide fogok kattintani,remélem lesz is miért.
Mert szeretjük a zenét,de nem lehet veletek még beszélgetni sem zenékről,a többség a háttérben csak olvasgat,nem akarom tízedszer újra és újra leírni ,nem jó ez így.
Kérem erre most ne is reagáljatok,csak a Zolitól kérek visszajelzést,akarja é rangsorolni listáját. -
#41059 Van egy számomra szimpatikus ,new-italo fan fórumtársunk,aki aktívan itt szokott lenni velünk,és jó kis zenéket szokott feldobni az újdonságokból,a nevét le sem írom, (nem akarok személyeskedni!) de válszeg tudja mindenk kire gondolok.
Remélem jól van!
Hiányolom. -
Thalia - Seducción (Gerson Tellez Remix) -
Többért,kattints az alábbi linkre.
Paul Parker - Strong EP -
#41056 Duro mix,zenei alapja nagyon jó,a vokált érzem a korábbi dalaikban hallhatókhoz képest gyengébbnek.
Magasra ,túl magasra lett rakva a léc a "Star" dalukkal! -
#41055 Szép idő van,jó ilyenkor kint lenni a szabadban,rólad tudjuk csodaszép kerted van.
De ha lesz ma rá egy kis szabadidőd,néhány kedvencedet az idei new-italo felhozatalból összeírhatnád.,
Mert érdekel!
S mert szeretjük a zenét ahogy azt "johnlennon2" fórumtársunk írta!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2024.09.22. 12:50:22 -
ItaloMucsacso70 #41054 Extended
Duro Mix -
#41053 Köszi Laci,
2 kérdésem van.
Victoria Nordmann,Németországban élő ,orosz származású énekesnő?
Ricardo Ds Project - Radiant Love 2024,xy azaz ismeretlen volt!
Meghallgattam,olyan érzésem van,gyanús,mintha ez AI által generált zene lenne,ez a vokál számomra nem természetes.
Az? -
#41052 Thanks Jana.
Semion Rozov - Lonely Moon (Bright Mix)
Ez ismeretlen volt,látom Heaven42 produkció.
A zenei alap egész jó ,Joy Peters new italo vonalra kibocsájtott dalai közt voltak hasonló dallamvilágú zenék, vokál nem jó,és az énekes angol kiejtését ,számomra aki jól beszéli a nyelvet,szinte fájt hallani.
De köszi még egyszer.
Ilyen tagokból kéne sok mint te,ki részt vesz mindenben. -
#41051 Köszi Allada. -
fülcsimanó2 #41050 Köszi az ajánlást, sajnos most ez nem tetszik.
-
ItaloMucsacso70 #41049 Pár Kedvenc !
Moonlight Affair - Is Our Love Here To Stay 2024
Ricardo Ds Project - Radiant Love 2024
Victoria Nordmann - Re-Shine! (Single Edit) 2024
Italo Emotion - Back To Life (Primero Remix) 2024
NeoNite - Back To The Light (Extended Version) 2024
Ken & Max - I Wanna Know (Savino D.J. Remix) 2024
Chuck Simmons - Love Is Overrated 2024
Peter Paul - Hot Light In The Night (DJ Lato Version) 2024
Wilson Ferguson - Show Me (Flashback Dub Remix) 2024
Neon Game - Staying Away (Extended Version) 2024
D. White - Just Dance (lnfinity Extended) 2024
Deblanc feat. Roubix - Heart In Two (I Venti Vocal Mix) 2024
Charlie Baby - In The Name Of Love (Digimax Eurosound Club Mix) 2024
Arturo Reyes feat. Erika Diaz - Explosión De Amor (Extended Version) 2024
G.J Lunghi - Saturday Night (Extended Version) 2024
és még napestig lehetne sorolni!!!! :)
-
polojana #41048 Pár kedvenc:
Deblanc feat. Roubix - Heart in Two (I Venti Remix)
Fred Ventura - Dancing Alone (Electro Potato Remix)
Jenny & Daria - Italo Disco Girl (Mirko Hirsch Remix)
Miko Mission & Electro Potato - How Old Are You (Radio Edit)
Mflex Sounds - Clap Your Hands
Maxi Talo - Run To The Sun
Luana - Americano
Semion Rozov - Lonely Moon (Bright Mix)
Azokat nem írtam, amiről tudom, hogy tetszenek neked is. -
allada67 #41047 Néhány kedvelt dal, az elmúlt hónapokból.
Cars & Brides - Cold As Ice
Italove - I Finally Realized (Clayback Clay Remix)
Serkan Demirel & Ant People - Starlight
Victoria Nordmann - Good Days
Fred Ventura - Dancing Alone (Electro Potato Remix)
Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.09.21. 15:12:12 -
#41046 Tiger Club x DYVA - Fire In The Night (Teaser 3)
-
#41045 Kedves Marika,ezt elsősorban neked ajánlom.
Mylene Farmer - Tristana (Ced ReWork) soundcloud link -
#41044 Nekem szerencsére semmi problémám nincs a hallásommal,annak van aki e dalból nem ismeri fel kapásból, akár néhány másodperc alatt Fancy hangját.
Persze hozzá kell tenni ,én is leírtam,te is utalsz rá,ne várjuk el ugyanazon szinten énekeljen mint a 80s években,de ebben a dalban jó a vokálja.
57 éves koromra,Fancy egyes dalai még mindig erős hatással vannak rám,tudod a libabőr effekt.
No Tears
Angel Eyes
Fools Cry
Colder Than Ice (amit Grant Miller sem tudott jobban elénekelni!)
s a te első számú kedvenced Bolero is brutál nagy zenék,a mai napig megunhatalanok.
A napokban zenehallgatás terén az én első számú favoritjaim,
Disco Planet Program 4 dalai.
David R. Jones - More Than A Dream ,az új remixben.
G.J. Lunghi - Saturday Night
s még mindig
Tiger Club - Star
Italo4Ever - Trading Love feldolgozás
Steve Barrow - Look Around Me ( Rey David Diaz remixben)
Oh Romeo - Living Out A Fantasy ,az alábbi lemezről.
Valamint természetesen az új Fancy dalt,ezerrel,mert imádom!
Megjegyzem,
David R. Jones 2024s lemezre igazán belevéshették volna még a rádió verziót is.
Az 1991-es kiadványon rajt van,melyből egy új állapotú méregdrága,300 € felleti áron mozog a lemezpiacon.
Anno ,éppen a rádió verziót a legendás rádiós, Komjáthy úr is játszotta egyik műsorában, a dal számomra szerelem volt első hallásra.
Kellemes,szép hétvégét kívánok Neked és minden italo-disco rajongó tagnak !
Az időjárás mifelénk kifogástalan.
Ha van kedvetek hozzá,az idei év new-italo dalaiból írjátok le melyek a kedvenceiteket,lehet akad majd olyan köztük,melyet én nem is ismerek.
Egyelőre vagyok,leszek aktívan itt. -
fülcsimanó2 #41043 Roland, egyet értek Veled.
Zeneileg ez ott van a topon az idei évben.
Megfogalmazódott itt, hogy olyan-e hangja, mint negyven évvel ezelőtt.
Kétségkívül nem, de azért szerintem, mi rajongók ezer közül is felismernénk a hangját.
Ne várjuk el már, hogy ugyanolyan hangon énekeljen, mint 40 évvel ezelőtt.
Szerintem ez a zene, és most válasszuk szét a zenét, és az énekhangot:
Nálam mindkettő csillagos ötös.
Azért 78 évesen ezt előadni, hajtsunk fejet. Ahelyett hogy kritikákat fogalmazunk meg.
Kérdésem, hogy ki néz úgy itt ki, mint negyven évvel ezelőtt.
Örülnék neki, ha én úgy néznék, mint 17 évesen.
El kell fogadnunk az idő múlását, s én Veled értek egyet, hogy ez egy remek zene.
-
polojana #41040 Ez tényleg jó lemez. -
ZoltanBp #41041 Egy kis remix, jó pipikkel. Stephen oldalán még sok jó ilyesmi van
Fancy Slice Me Nice 2024 ( Barron New Generation Italo Mic ) Mr. Stephen edit -
ZoltanBp #41040 Egy kis remix, jó pipikkel
Fancy Slice Me Nice 2024 ( Barron New Generation Italo Mic ) Mr. Stephen edit -
#41039 Ez is egy jó lemez,az alábbi linken belehallgathatsz a dalokba.
Eddy Mi Ami / Ambra Orfei / Alex Germana / Chuck Simmons -Disco Planet Program 4
-
Don't Cry Tonight (Dim Zach mix) bandcamp link
Több mint 10 év alatt,csak kiderült rólam,lehetetlen küldetés befolyásolni,egy-egy dalról,zeneszámról a véleményem,ha nekem tetszik.
Ez nagyon jó mix,az italodisco aranykorszakának egyik nagy slágere volt,az original sosem volt nagy kedvencem,de ez bejövős. -
Always Never / Miss You Tonight by CVP (bandcamp link)
Vinylen is beszerezhető.
link
-
toruga #41036 -
#41035 -
G.J. Lunghi – Saturday Night (Flashback Records – FLA 0024 (2024 (Discogs link) -
#41033 Jahh,meg az azonos számú hsz-ek, #41016 sorszám alatt ,nem tudom visszaidézni a hozzászólásom. :(
-
#41032 -
#41031 Ha már ennyire favorizáltam,sok hsz-ben.
David R. Jones – More Than A Dream ( I.D. Limited – I.D.L. 068) 2024 (Discogs link) -
#41030 Fancy x Roubix dal
és
Francis Gabriel zenéjének feldolgozása is nekem nagyon tetszik.
Nem vagyunk egyformák,nincs két egyforma ízlésű ember.
A szavazást követően,mely minden idők legnagyobb slágereit vonultatta fel,stílus határok nélkül,próbálom visszaterelni a topicot a fősodor témájához.
lásd. #41016
A 80s évek dalainak új remixeit már hosszú évek óta,itt ebben a topicban mutatjuk be,szerintem itt jó helyen vannak,hiszen ezeket zömében a new generation előadók,zenészek remixelik.
Rain,egyébként biztos te is látod,nincs semmi fejlesztés az SG-n,talán féltucatnyian vagyunk itt aktívan,a többiek csak olvasgatnak.
Egy smájlit nem tudok a hozzászólásomhoz beszúrni,ezeket alapul véve ,szerintem már tök mindegy mi van itt ,mi kerül ide be.
Még anno Amaximus által készített dízájn is eltünt. -
#41029 Hát a véleményem az, hogy ez egy ötlettelen fos. Mégis miért ajnározod ennyire ezt a dalnak nevezet tákolmányt?
Ok Fancy az Fancy, nagyon nagy ságereket gyártott, állnéven is, de ebből demóból még ez is sok volt nekem.
Talán azért, mert valami akkora durranásra számítottam, amitt oldalakon keresztül nyomtál, hogy most aztán Fancy valami olyat csinált, hogy a padlóról kell felmosni az állam. Erre hallgatom ezt a röhejes izét, ami két akkordon fut és valami dallamtalan izé az egész.
Neked néha elmegy a hallásod Reynaud? Tele tudnám szórni ezt a topikot naponta hasonlókkal, de inkább nem teszem, mert lassan át lehetne nevezni kukának, mint a témacímben megadott stílusoknak.
Mint írtam, Fancy az Fancy, de ha nálad ez egy top 10-zes dal, akkor inkább hallgasd meg a chinese eyes-t, vagy a colder than ice és a többi k...va nagy slágert, vagy ideje lenne elmenned egy fülmosásra.
Pl ez is hogy a f...ba kerül ide?
Francis Cabrel - C'est écrit (Ced ReWork)
Mi ez ? Elképesztő ez? És miben elképesztő, mert nagyon kíváncsi vagyok.
Stílusban, műfajban ez sem illik ide, ahogy rengeteg más sem. Ez a topik lassan egy mindenes szemét lesz... A sláger rádió is így indult, az elején nyomták a frankó slágereket a 60-70-80-as évekből, aztán mikor elfogyott az a lista, amiért fizettek, akkor jött a 90-2000 és a mai napig már minden szart megy ott is. Kb így tudom jellemezni ezt a topikot is.
Ken Laszlo hey hey guy fos minsőségű remix-et is beszúrod ide. Nem itt a helye, ez a 80-as évekbe való. Azért mert most készült a remix, ami amúgy egy trágya, nem itt a helye. -
#41028 1. Ha letakartuk volna a dal címkézését,és az audió sávot lejátsszuk italo-euro disco rajongóknak,válszeg 100-ból 99-en felismernék Fancy hangját.
2. Nem mindegy hány éves?
Nyílván nem elvárható hogy az éneke,ének tudása olyan szinten mozogjon mint a 80s években,de ebben a dalban jó a vokálja.
3. Igen,lehet ellenvélemény,folyamatosan van is!
4.Nem emlékszem olyanra hogy valaki trollként jellemezte volna a ténykedésed.
Rólad tudható nem kedveled a new-italo zenéket,ezt nem kell több alkalommal a new-italo dalok ,new gen előadók lehúzásával kifejteni,el kell fogadnod,nagyon sokan kedveljük az italo-euro disco stílusban érkező újdonságokat,ez a topic ezen zenei témáról szól. -
#41026 - -
mathezoltan #41026 " Fancy vokálja,teljesen jó,tényleg a 80s éveket idézi." 1. A dal töbszöri meghalgatása után se látok hasonlóságot a régi és jelenlegi hangja között. 2. 78 éves. 3. Lehet a fórumon ellenvélemény?. 4. Ne gyertek azzal a szöveggel, hogy tróllkodok megint. -
#41025 Madonna - Like a Virgin (2 TRUST DJs - Ruud van Rijen Refix) by Dj Ruud van Rijen (bandcamp)
Zseniális,bitang jó!
-
#41024 French Nuggets Pt.4 - Les "Quand" by Ahoy - Captain' Edits (bandcamp link) -
Jenny - Italo Disco Girl / Wonderful Day (Manuel Rios Remixes) bandcamp
Egy jó kiadványhoz,ennél azért egy kreatívabb borítót is lehetne illetve kéne csinálni,illetve a címkézésnél kikapcsolni a "Caps Lock" ,engem piszkosul idegesít ha a teljes címkézést nagybetűvel írják.