42867
-
De szerintem hagyjuk ezt az értelmetlen és meddő vitát. Nem látom sok értelmét, Nektek tetszik, Nekem nem. Ennyi, pont, vége!
-
Igen, mindig ez a reagálás amúgy. :) Nem ebben a műfajban dolgozom de attól még nőtt fülem és megtudom ítélni mi az igazán kiemelkedő zene és mi nem az. De ehhez még zenésznek sem kell lenni persze.
Szakmailag is segíteni akartam a kezdetekkor a "mesternek" de akkora már olyan szinten elszállt a rajongók ajnározása miatt, hogy inkább nekem támadt majd letiltotta a privi üzenet írás lehetőségét, mert egyébként úgy akartam segíteni neki nem pedig nyilvánosan..
De már késő volt, addigra "sztár" lett. Erről ennyit!
-
Te zenész vagy? Mutass már valamit? Mert én is zenéltem valamikor, tehát tudnám "lokalizálni" a művedet zenész füllel. ha már nem tehetsz mást, mint kritizálsz minden zenéjét, ahogy írtad!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.31. 12:02:46 -
Ezt pld. sokkal jobb zenének tartom még ha más műfaj is! Az alatta lévő videóról nem is beszélve.. :) :)
Utoljára szerkesztette: pityu0718, 2015.01.31. 12:01:06 -
Kíváncsi vagyok arra a zenére, amiben neked nincs hiányérzeted, de komolyan! Melyik az az alkotás, ami neked 100%-ban megfelel és úgy érzed az már mehet akár partyra, vagy buliba! Tulajdonképpen a megfogalmazás alapján úgy értelmezem, hogy a szart becsomagoltad egy szép dobozba! A refrénje számomra elég ütős és dallamos is, nem, inkább úgy írom, hogy nagyon sok embernek. A tömegcikk kifejezésed, meg enyhén szólva is hányinger.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.31. 12:00:12 -
Na, kapsz mindjárt a fejedre Te is.. :) Amúgy teljesen igazad van. Nekem is pont ez a véleményem.
Ez a track "valamivel" jobb mint az eddigi összes szerzeménye, de a hiper-szuper jelzőktől olyan messze van, hogy arra nincs szó.
De lényegtelen végül is, vannak, akiknek már ennyi elég a boldogsághoz, ezt tiszteletben kell tartani.
Én mindig kritizáltam a zenéit ez köztudott, zenész füllel nem is tehetek mást de olyan gyűlölet hullámot kaptam emiatt, hogy csak néztem.
Flexi bácsi fejlődik ez hallható de az eddigi "munkássága" alapján sok minden jut eszembe de az nem, hogy kimagasló tehetség és a többi elvakult örömóda.. :) Jól írtad, ízlések és pofonok!
-
retroboys #21718 Sziasztok,
Mflex-Rock my heart c. dallal kapcsolatban hiányérzetem van ,amitől ez a dal a tömegmennyiségben kiadott új anyagok közül igazán kimagasló lehetett volna.Elkövettem azt a hibát,hogy előbb olvastam a hozzá kapcsolódó kommenteket, mint meghallgattam volna a dalt A sok magasztaló vélemény hatására belülről valami azt sugallt,hogy na végre itt egy igazán ütős szerzemény.Aztán elkezdtem hallgatni a dalt és 45 mp-ig még mindig azt mondtam,hogy valóban így van,tényleg ez egy kimagaslóan jól sikerült dal lett.Aztán elkezdett előbújni belőlem az a hiányérzet,amitől a track azt bizonyította volna számomra,hogy tényleg nagyon jó és nyugodt szívvel forgatnám a bulikban,mert vevők lennének rá az emberek ,függetlenül attól,hogy nem ismerik .De sajnos nem tapasztaltam,mert hogy mitől is nem lett kimagasló zenei alkotás?Attól,hogy hiányzik belőle egy ütős refrén ami felturbózná az embert.És szerintem ez elengedhetetlen egy kiugró zenei track-kel kapcsolatban.Vannak benne természetesen jó ,ügyes zenei ötletek,de nekem ez ahhoz kevés,hogy szuper véleménnyel legyek erről a dalról.Hangsúlyozom,nekem.Nem rossz a dal,de sajnos nem tudok elsiklani a fentebb említett hiányérzetem felett.Ha nem lennének benne azok a zenei ötletek ,amik hallhatóak néhány helyen, akkor egy újabb tömegcikk lett volna a zenei palettán.Összességében kaptam valami újat,de ennyi és nem több.De tudom ,hogy ízlések és pofonok dolga,kinek a pap,kinek a papné. -
Earth Angel #21717 Sziasztok!
Olyan érzés és vizualáció kapott el a zenét meghallgatva, hogy a sok sok "támadó" újra nekilendült (előadók, nem tetszést nyilvánitók, írigykedők és a többi) jól felfegyverkezve, végül Mike megunta és a birtokában lévő titkos szuperfegyverrel azonnal el és lesöpört már sokádjára mindenkit. 2015-ben ez egy nagyon erős nyítás, és soha nem gondoltam volna, hogy a rock-ot ennyire kiválóan lehet ötvózni az italo disco zenével. A zene szuperdallamos, azonnal sláger lett nálam és annál is, aki hallotta és látta, mert a videó is magasan egyedi színvonalat képvisel, mint mindig. Én ezt (a már rengeteg hozzászólással karöltve netszerte) így érzem. :-)
Ágica
Utoljára szerkesztette: Earth Angel, 2015.01.31. 07:57:55 -
Amaximus ha gondolod töröld majd, de azért spoilerbe teszem, hogy lássátok 
Nem olyan rég beléptem a soundcloud-ra és kaptam egy kedves baráttól üzenetet, válaszoltam is neki, és biztos ezt is olvassa majd ez a csodálatos ember!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vigyázat, fertőző!
-
én már 4-nél járok
, és (a röhögéstől) sírva jut eszembe italove "50x meghallgatott" prüttyögő ajánlata. 
hihetetlen jól meg van csinálva, tényleg nagyon bejön minden,úgy ahogy tálalták. tökéletes audiovizualizáció!
de a lényeg:
"Ezt bömböltetni kell! Eufória a köbön."
-
Alexander Popov20 perce
Словами не описать как я испытываю эйфорию от ваших новых мелодий! Это всегда нечто новое экстра великолепное!
Ő is így gondolja, a Youtube fordítása alapján nem tudja szavakkal leírni mit érez. Ő is eufóriában van!!!!!!!!!

-
Háromszor is meghallgattam, mert ezt többször kell, de emögött elképesztő munkaóra lehet. Minden sávja aprólékosan van megtervezve, vagy nem is tudom, hogyan lehet ezt jól kifejezni. A videó is megér egy külön misét.
Ezt bömböltetni kell! Eufória a köbön. -
ez 6ALMAS! talán pont 2-3 hete írtam, hogy én imádom az NRW-ékben is a különböző gitár elemeket, erre tessék, ez lehengerlő, fantasztikus elegye mind a kemény rock riffeknek, mind a fantasztikus dallamoknak, mindemelett végig lendületes, dinamikus, pörgős. óriási gratula és ováció az Mflex Sounds-nak!
-
Komolyan nem tudok mit írni rá!
A Face-n egyfolytában jelez a telefonom és megy a FUCKING GOOD-ozás! Erre tényleg ez a legjobb szó, elképesztő a gitár vegyítése az italo disco-val, ilyen nincs is csesszétek meg!!!!

Elmegyek megkeresem az állam! Azta mit művelt ez a csávesz!!!!
-
Top zene!
Mflex on soundcloud
Mflex on bandcamp
Mflex Sounds official -
Na végre! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
direkt nem egy vagy több személynek címeztem, szeretném, ha később is mindenki vagy bárki "jól értené" és idézhető lenne. túltárgyaltuk.
téma a zene.
-
Ezt nekem címezted gondolom!:)))
Persze hogy lehet véleményt nyílvánitani,én nem írtam ennek ellenkezőjét,csak azt akarnám súlykolni hogy a nem tetszés kifejezésének is megvan a kultúrált módja amivel egy adott előadót nem sértünk meg,esetleg a kritikát el is fogadja!
A tököm tele van már azzal hogy nagy %-ban ha magyar netes oldalt nyítok meg ahol kommentelési lehetőség van,ott árad a szenny a mocsok és a trágárság az emberek szájából,szörnyű hogy ezt emberek úgy élik meg hogy ez menő dolog,és én vagyok a kemény legény mert tudok csúnyán beszélni és trágár szavakat leírni,csak éppen arra nem gondol hogy ezzel egyben saját magát minősíti!
Ezzel Amaximálisan egyetértek.
"Itt lehet nyugodtan negatív kritikát is kinyilvánítani, NE folytsuk másba a szót, mindenkinek ugyanannyi lehetőséget és teret adjunk, de valóban próbáljuk meg nélkülözni az extrémebb mínuszos megnyilvánulásokat, még ha csak képi segítséggel is, tartózkodjunk ezektől a módszerektől, tehát nem kell broáfozni,hányni, köpni, szarni stb....de nyugodtan le lehet írni, hogy "valami nem tetszik, mert....vagy borzalmas,mert...." az SG által biztosított hangulatjelekkel (vagy attól érzelemben nem túlzóbb más módszerekkel is) nyugodtan lehet illusztrálni." -
Kirk Gadget - Murder In The Mid-City
-
DL
Pretend - Midnight Killers
-
A vélemény nyilvánításról egy gondolat:
Hagyjuk már ezt a "csak akkor szóljunk, ha tetszik dolgot, egyébként lépjünk át rajta"
mert ez a fórum nem csak arról kell, hogy szóljon, hogy én-te-ő által berakott linket körbeugráljuk.
Mindenkinek van véleménye, más véleménye, és más ízlése, azért fórum a fórum, hogy ezt el lehessen mondani. Az ember böszme állat, 100x fogékonyabb a pozitívra, és 1000x érzékenyebb a negatívra, mint ha le se sz..... ez van,mind ilyen.... de téveszme,ahol az a módi, hogy a jó zenei fórumban kizárólag éjjel-nappal ölelkeznek és egymás vállát veregetve újraálmodják a szent grált. Az egy unalmas klub, nincs szabad gondolat, nincs egy pici fordulat sem semmiben, csak osztják a linket és zenét halomra. Persze az előny, ha van értelem is egy valakinek vagy valaki szempontjából negatív mondóka mögött, de zenéknél sem látom akadályát, hogy ilyeneket megemlítsünk.
A tőlünk picit nagyobb Facebook is már sokak kívánságára dolgozik (gondolkozik) azon, hogyan lehetne nem csak a tetszést, de a nem tetszést is kinyilvánítani (mérni,megjeleníteni), a Youtube pedig nem szarozott (egyébként nem is értem,mit kell ezt túldimenzionálni), van lefelé ujj is és kész, sőt van a negatív kritika lehetőség is és ez a dolog kell a tények valós pozicionálásához,hisz annak ugye csak a visszhangja és iránya más,mint a hip-hip-hurrázásoknak, de mutat egy arányt,ami tükrözi az adott téma,zene, bármi népszerűségét vagy érdeklődési szintet iránta. Tőlem sokkal szebb emberek azt mondják, hogy sokkal jobb egy negatív kritika,hisz addig is az adott témáról van szó, mint a közömbösség, bár tudom, hogy az itteni linkek, zenék utáni közömbösség vagyis inkább semlegesség álszimpátitát kelthet, de nyugodtan lépjünk túl a korlátainkon ezen a téren.
Itt lehet nyugodtan negatív kritikát is kinyilvánítani, NE folytsuk másba a szót, mindenkinek ugyanannyi lehetőséget és teret adjunk, de valóban próbáljuk meg nélkülözni az extrémebb mínuszos megnyilvánulásokat, még ha csak képi segítséggel is, tartózkodjunk ezektől a módszerektől, tehát nem kell broáfozni,hányni, köpni, szarni stb....de nyugodtan le lehet írni, hogy "valami nem tetszik, mert....vagy borzalmas,mert...." az SG által biztosított hangulatjelekkel (vagy attól érzelemben nem túlzóbb más módszerekkel is) nyugodtan lehet illusztrálni.
Ettől nem fog a világ összedőlni, legalábbis ez a virtuális biztosan nem!
-
Tam Harrow - I Look In To Your Eyes
A zene kiváló!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.30. 16:24:41 -
Silent Gloves - Solaris
-
Miami Nights 1984 - Accelerated -
Azzal semmi probléma ha a te zenei ízlésed Estimado dalait nem fogadja be,átugród és ennyi,ahogy írod a nem érdekel kategóriába rakod!
Így korrekt!
A videó témával egyet értek ,ez a diavetítéses videó egy dalhoz elmegy,de hogy minden dalához ezt használja az valóban érthetetlen!
Nálam a Savage dalok mintájára készített zenéje "Help Me" nagy favorit,és írtam korábban 'All Together' is tetszik, ha visszaolvasnál a topicban egyik legnagyobb kritikusa voltam,mert a többi zenéje szerintem is harmatgyenge!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.30. 16:10:06 -
nem reagálom le egyesével, de jó zenéket hoztatok a napokban is (többnyire), köszi,
reméljük este 8-kor lesz legalább még egy vadiúj és nagy zene!
kiderül.
-
Talán nincs is a történelemben még egy olyan banda, ahol vagy 12-13 énekesnő cserélődött folyamatosan! -
A zenéről nem is írtam, csak annyit, hogy nem tetszik. Az előző se tetszett, az meg főleg nem, amikor Savage-t másolta egy az egyben, de ez engem nem is érdekel.
Engem a videó borzasztott el, illetve egy program diavetítését láthatjuk, inkább állóképet rakjon be legközelebb. -
Pld. a soundcloud-on kiválóan működik az a véleménynyilvánitás hogy azokat a dalokat kommenteljük elsősorban amik tetszennek,azokon a zenéken amik nem bejövösek átlépünk!
"Nekem nem tetszik" ennyi elég!!! a többi felesleges.....!
-
The Flirts Official Site
-
Peter Wilson - Pulsation ( TOM GARROW remix) -
Az jó ha valóban így fogja fel ahogy azt leírta,és egyébként tényleg már nem a modell srácot paródizálja!
Itt a legújabb videója! :)
Tam Harrow - I Love You So
Egyébként az album egész jó,az én személyes favorit zeném: I Look Into Your Eyes (olyan mintha egy 80s Den Harrow dalt hallgatnék,profi munka!) -
TH írta erre:
I am and was happy for Den Harrow's success because it was also my success, since I practically wrote and sang all the hits. I have no problem with that. Try and get past the fact that Tam Harrow has the same "fake" last name. The name is not important. It's the music that counts. This particular song has nothing to do with Den Harrow... This is a tribute to Scotch and their Hit "Disco Band". They sure knew how to have fun and to laugh... It's good for the spirit to laugh and have a good time... That's what the 80s music was all about.
De most ez a csávesz durván nagy 80-as éveket idéző italo zenét csinált, és valóban a Scotch együttes hangjait lehet felfedezni benne. De még jobb lenne, ha komolyan venné és nem parodizálná túl. -
Bár 19 perc körül a College változtatott a real hero akkordjain az erős szinti alapon, de kb ugyanazt halljuk. Már csak az Electric Y. énekesnőjét hiányoltam belőle, annyira egyforma az egész. -
Az! Nem is tudtam, hogy egy ilyen nevű együttesek zenéi vannak ilyen játékokban. -
Nekem nem tetszik és ez a csávesz önimádó, vagy mi? Kár, hogy amikor kibújt az anyja lábai közül, arról nem rakott be képet. -
Grand Theft Auto V Soundtrack: Nightride FM (Part II)
Elég erős! -
Na ne!!!
Annyira azért nem rossz,ne bántsuk Sergeyt!
Egyszerű 80s feeling,hallgatható! -
Ezt G.Moroder is tudta,nem a véletlen műve ez az album!
Nálam minden idők egyik legjobb lemeze!