Persze hogy lehet véleményt nyílvánitani,én nem írtam ennek ellenkezőjét,csak azt akarnám súlykolni hogy a nem tetszés kifejezésének is megvan a kultúrált módja amivel egy adott előadót nem sértünk meg,esetleg a kritikát el is fogadja!
A tököm tele van már azzal hogy nagy %-ban ha magyar netes oldalt nyítok meg ahol kommentelési lehetőség van,ott árad a szenny a mocsok és a trágárság az emberek szájából,szörnyű hogy ezt emberek úgy élik meg hogy ez menő dolog,és én vagyok a kemény legény mert tudok csúnyán beszélni és trágár szavakat leírni,csak éppen arra nem gondol hogy ezzel egyben saját magát minősíti!
Ezzel Amaximálisan egyetértek.
"Itt lehet nyugodtan negatív kritikát is kinyilvánítani, NE folytsuk másba a szót, mindenkinek ugyanannyi lehetőséget és teret adjunk, de valóban próbáljuk meg nélkülözni az extrémebb mínuszos megnyilvánulásokat, még ha csak képi segítséggel is, tartózkodjunk ezektől a módszerektől, tehát nem kell broáfozni,hányni, köpni, szarni stb....de nyugodtan le lehet írni, hogy "valami nem tetszik, mert....vagy borzalmas,mert...." az SG által biztosított hangulatjelekkel (vagy attól érzelemben nem túlzóbb más módszerekkel is) nyugodtan lehet illusztrálni."