NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• retroboys
    Sziasztok,
    Mflex-Rock my heart c. dallal kapcsolatban hiányérzetem van ,amitől ez a dal a tömegmennyiségben kiadott új anyagok közül igazán kimagasló lehetett volna.Elkövettem azt a hibát,hogy előbb olvastam a hozzá kapcsolódó kommenteket, mint meghallgattam volna a dalt A sok magasztaló vélemény hatására belülről valami azt sugallt,hogy na végre itt egy igazán ütős szerzemény.Aztán elkezdtem hallgatni a dalt és 45 mp-ig még mindig azt mondtam,hogy valóban így van,tényleg ez egy kimagaslóan jól sikerült dal lett.Aztán elkezdett előbújni belőlem az a hiányérzet,amitől a track azt bizonyította volna számomra,hogy tényleg nagyon jó és nyugodt szívvel forgatnám a bulikban,mert vevők lennének rá az emberek ,függetlenül attól,hogy nem ismerik .De sajnos nem tapasztaltam,mert hogy mitől is nem lett kimagasló zenei alkotás?Attól,hogy hiányzik belőle egy ütős refrén ami felturbózná az embert.És szerintem ez elengedhetetlen egy kiugró zenei track-kel kapcsolatban.Vannak benne természetesen jó ,ügyes zenei ötletek,de nekem ez ahhoz kevés,hogy szuper véleménnyel legyek erről a dalról.Hangsúlyozom,nekem.Nem rossz a dal,de sajnos nem tudok elsiklani a fentebb említett hiányérzetem felett.Ha nem lennének benne azok a zenei ötletek ,amik hallhatóak néhány helyen, akkor egy újabb tömegcikk lett volna a zenei palettán.Összességében kaptam valami újat,de ennyi és nem több.De tudom ,hogy ízlések és pofonok dolga,kinek a pap,kinek a papné.