42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #22340
    Ez valóban kicseszett jó zene, ez igazi synthwave. Gratulálok Blasta! nekem az ilyenek jönnek be.
  • amaximus
    bírom Trevor zenéit, de vajon komolyan gondolta, hogy ez a "videó" nézhető?
  • amaximus
    megelőztél!
  • reynaud #22337
    Trevor Something - Can You Feel It?

Trevor Something - Can You Feel It? [ Free DL ]
  • reynaud #22336

ΜFLΞΧ - In My Arms

MegaItaloDisco
  • amaximus
    Exemia - Highspeed Chase

• reynaud #22334
    Italo stílusban ,függetlenül attól hogy régi vagy új zenei anyag,kevés albumot adnak ki mostanában vinylen,ha lemondasz a maxi vásárlásról ,nagyon jó zenékről maradsz le!
    pld. : Italove ‎– Too Late To Cry - Vinyl, 12"

Néhány vásárlásra érdemes korong:

Ken Laszlo ‎– Ken Laszlo (Vinyl, LP, Album, Reissue) - 2015
    KEN LASZLO (Vinyl LP)

Fancy ‎– Shock And Show (30th Anniversary Edition) - (Vinyl ,LP. Album) - 2015

The Best Of Laserdance - (Vinyl, LP, Compilation, Reissue) - 2015

New Italo Disco Vol.1 - By Gloobal Music (ajánlom,jó zenék!)

Érdemes itt tallózgatni ha még nem ismered az oldalt.

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Tam Harrow ‎– Incredible Idiot - (CDA limited edition) - Ezt vinylen én is vásárolnám,cd-n sem olcsó!
    Euro & Italo Disco Lost Tapes - (PROMO)
  • Trend Boy #22333
    Cosmic Blue

Album Title: Somewhere In Nowhere 2015

Modern Talking genre fans only!

Bye
  • narumon
    Ha valami jó album megjelenésről van tudomásod akkor akár privátban is jöhet, maxikból gyak kiszálltam. Esetleg EP még érdekelhet.
  • narumon
    https://www.facebook.com/groups/744205485637624/?fref=ts
  • reynaud #22330
    Nálam ez a favorit:

Neon Droid - Legacy Of Skye

• reynaud #22329
    Dashcam feat. Maxthor - Grab Yr Uzi [Free DL]
  • reynaud #22328
    Out Of Limbo ‎– Cold Stars (Italoconnection Remix)

Out Of Limbo ‎– Cold Stars (discogs)
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.28. 17:09:40
  • reynaud #22327
    CLOSED - DOESN'T MATTER ( DEMO )
    CLOSED - DON`T LEAVE ME ALONE ( DEMO )
  • reynaud #22326
    Alex Valentini - Beautiful Life
  • reynaud #22325

Artificial Afterlife Compilation (Free DL)
  • Blasta
    amaximus: igen, én is örülök, hogy egyre többen vagyunk :)
    Köszönöm a dicsérő szavakat is.
    Ha nem haragszotok, betegnek ide is a megjelent albumom linkjét, hátha valakit érdekel egy 80-as 90-es stilusokbol merítő album.
    Neon Droid - Ordinary Neon
  • reynaud #22323
    Azért ebben a topicban is találsz bőven infókat aktuális vinyl megjelenésekről,ha visszalapozgatsz néhány oldalt!
    Jön majd egy új Albert One maxi "Face to Face" én belehallgathattam már ,nagyon jó zene és ott van Tobias Bernstrup új albuma mely kapható bakelit korongon,nekem tetszik!
    Van még bőven infóm vinyl megjelenésekről de idő hiányában,majd csak néhány fontosabbról teszek említést!

Dobhatnál egy linket arról a pörgö vinyles FB oldalról.
  • narumon
    dehogy csak van egy facebookos vinyles csoport ami pörög mint az állat, így azt bújom egész nap :)
  • reynaud #22321
    Helló Narumon,ezt nem neked szántam válaszként,bocs!

Itt a válasz : Jól eltüntél!
  • reynaud #22320
    Tonschatz - Midlife Dreams

• reynaud #22319
    Bodies Without Organs - Sunshine In The Rain (Italo Mix) Remixed By Tobias Bernstrup

Nem újdonság,de talán még nem volt itt soha!
  • reynaud #22318
    Soviet - Ghosts (Silent Gloves Remix)
  • reynaud #22317
    KFDDA & Kyle Brauch - On The Line [Free DL]
  • narumon
    Nem tudom mennyire passzol, de most digiztem:
  • DJMIX
    DJMIX COLLECTOR VOLUME 1

http://www.mediafire.com/download/t9ryc68xfrlp8u8/ALEXANDER+GC+one.rar
  • amaximus
    Remek remix, de ez a népszerűségből is látszódik, ha meg valaki ismeri az eredetit és meghallgatta a mintegy tucatnyi ezen kívüli remixet, mely között talán 1-2 éri el a hallgatható kategóriát,akkor meg főleg nagyra értékeli ezt a verybestofmegasuper Mflex verziót!
  • amaximus
    Lesz rajta 1-2 remek zene. Csak ne lássam a színpadon (még videón se)!
  • amaximus
    ja, a "mi kis Sanyikánknak" van érzéke , és jobban is értékelem,amikor zenélget egyedül vagy Clay-el, mint amikor anno még itt próbált okoskodni!
  • ItaloMucsacso70
    Egyre jobb témákkal rukkol elő ez a fiatal magyar srác!

Italove - Follow Me To Mexico (RetroSynther Remix)

Electro Potato - Vendetta Dal Futuro (VHS Version) / Synthwave

• Wind 67
    Synergic Silence feat Fred Ventura - Love Is My Answer (New Silvi s Version)

• Wind 67
    Dj KramniK - Magic Day

• reynaud #22308
    Tobias Bernstrup - Romanticism Album Teaser 2015

Tracklist:

01 Moments Lost
    02 Happy Sad
    03 Until Tomorrow
    04 Oceans
    05 Hitman
    06 Seek And Destroy
    07 Romanticism
    08 Dorian Grey
    09 Revolution
    10 Laterna Magica
    11 Moments Lost Apoptygma Berzerk remix

TOBIAS BERNSTRUP | Romanticism -LP+12" Album 2015 Limited Edition of 300
    Tobias Bernstrup ‎– Romanticism (discogs)
  • rain70 #22307
    Ez milyen szöveg:

10 haters (már 12) who have absolutlly no clue what good music is...stay indoors and listen to BACH...never go out of the house....u might trip and broke your useless neck....

és az egyik válasz:

I love this song... but I also like Bach :S

itt olvasni elején, amúgy az egyik nagy kedvencem ez is

• rain70 #22306
    Ez pontosan így van, ahogy írod! Én 10 évig tanultam zongorázni és gitározni, de az egy dolog, hogy így megismertem a zenét, tudom mi miért van. De kb ennyi, ahhoz, hogy elkészítsek egy DTM, vagy egy In my room, rock my heart szintű zenét egy másik Rain-t kell keresnetek egy sokadik univerzumban.

Szerintem ez annyira nem is titok, havonta, két havonta dobálja ki az asztalra a zenéket, amik szinte mindenkit kiütnek, elég csak olvasni a sok hozzászólást és a nézettségeket. Bár nem tudom, hogy emellett mennyi mással kell foglalkoznia, de már akkor is elképesztő, hacsak erre szánna időt. A tesztben viszont ezt olvasni:

Igazából nincsenek hagyományos értelemben vett hétköznapjaim, minden napom egybefolyódik a teendőimmel és sokszor a hétvégékkel, ünnepekkel is, rengeteget dolgozom, sokat kell munkaügyekben külföldre utaznom, jelenleg is sokat ingázom Kanada (ami a jelenlegi lakhelyem) Németország, Ausztria és Magyarország között...

Amiből az derül ki, hogy Mflex-nek nem túl sok ideje van, de mégis megcsinálja a nagy slágereket. Amik, nem egyszerű zenék és ez itt a lényeg, ezért írtam már a múltkor, hogy a faszba csinálja? Talán ő nem is országok közt ingázik, nem lehet, hogy földönkívüli a csávesz? Már ilyet is olvastam a sc-on!

A hardver meg csak úgy érdekel, tényleg kíváncsi vagyok.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.25. 16:30:18
  • amaximus
    nem láttam még kiírva sehová sem, hogy melyik zenéihez miket használ épp, van neki egy rakat,amit kiírt, de nincs számonként listázva.
    ez miért lenne lényeges? ebben az emberben a tehetség hozza elő a zenét, én pl. cseszhetném akármilyen csúcs cuccaimat is, ha nincs a zenealkotáshoz tehetségem vagy érzékem, és tényleg nincs. neki szerencsére hallhatóan van.

engem jobban izgatna az az infó,hogy melyik zenéjét mennyi idő alatt készítette el? a múltkori interjúnál erre rákérdeztem, azt mondta megadhatná, de egyrészt ezen infók később még értékesek is lehetnek, másrészt pedig nem akar másokat kellemetlen helyzetbe hozni. ezen akkor jót röhögtünk. (ez a részlet nem is került bele a kirakott riportba)
  • rain70 #22304
    Eltudom képzelni, még így is elég jól szól. Írtam Mflex-nek egy privátot Sc-ra kíváncsi vagyok válaszol-e.
    Szeretném tudni, hogy ehhez a zenéhez pontosan milyen hardvereket használt. Ha kapok választ kirakom ide is.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.25. 15:57:06
  • amaximus
    mondtam, hogy nem akarom tudni, áh, már mindegy, megtudtam!
    a 'cover' verziónál egyetlenegy darab, Mflex zenei stílusára vagy hangzására jellemző hangjegy nem volt, ezért nem értettem az összekeverés alapját.

én is meghallgattam még egyszer,már láttam is a hsz-ed a yt-én. mely találóan írja le az élményt.
    Lossless-ben egy komolyabb rendszeren fenomenális zenei élvezet.
  • rain70 #22302
    Azért kevertem össze, mert írtam is, hogy még nem hallottam, és véletlen a jacek csávesszel kezdtem, csak éppen ebben a kis ablakban néztem fátyolosan és unottan hallgattam a zenét (KÉP). A player infók meg nem tűntek el, pedig végig a szemem előtt volt még így is, de nem figyeltem, inkább a zenét, ami persze jó lett volna, mert egyből láttam volna a srác nevét, azt a kis képet meg annyira nem is néztem, inkább csodálkoztam a hogy is nevezzem, moslék hangokon és az egyszerű vezetésen. Ezért írtam, hogy ebből elég is volt, de aztán felette kinyitottam az első spoiler-t és akkor jött a döbbenet. Egyszerűen a csávesz olyan szinten tudja "elpakolni" a hangokat, dallamokat és az effekteket meg a többi ezer dolgot, ehhez a valóban csodálatos zenéhez, hogy az mesteri, és ebből is látszik, hogy egy csodálatos zenéből, hogy lehet fabrikálni egy ócska szart!!!! Mert az egy fos, amit a Lengyel csinált!

Most ez lett a csúcs, nagyon sokszor meghallgattam már. A Youtube-ra is megírtam.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.25. 15:45:35
  • amaximus
    Ez egy fiatal srác, hagy próbálkozzon, nyilván a részéről a tisztelet jele, azt próbálja utánozni (ahogy tudja),akire felnéz, ez meg Mflex-nek lehet jó dolog, bár nyilván nem ez a legfontosabb neki, hogy ki mit és hogyan próbál a zenéiből meríteni. Van sok ilyen a neten, ezt csak a példa kedvéért hoztam.

A lényeg, picsán rúglak én téged, szívesen!

Amikor először olvastam,amit írtál az akkor még rossznak vélt (és rossz változatú DtM zenéről), hát sok kérdőjel fogalmazódott meg bennem, hogy te "normális" vagy-e , hogy ez a fantasztikus zene nem jön be, de aztán szerencsére eloszlattad a félreértést és a kételyeimet is. Lehet, hogy normális vagy. de hogy hogyan tudtad összekeverni akár csak megszólalás útján is az eredetivel,azt nem is akarom megtudni.

Neon Droid-nak ez valóban egy keményebb száma, de én alapvetően szeretem az ilyeneket is, az albuma pedig egész kiegyenlített, tehát nem pont ez a 2 irányvonal csak, amiben jól mozog, szerintem a maga nemében -vagy hasonlóak közt- ütős album, de valóban nem a melankólikus romantikázott synthwave kategória. Ez szerintem nem baj, miért is lenne az?
    A stílusai kevertek, ez biztos, hogy most épp ki minek véli vagy mihez hasonlítja (hard,dark,progessive) ,az majdnem hogy mindegy is, ha valami nem tetszik, ez a legkisebb lényeges részlet.