NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #22306
    Ez pontosan így van, ahogy írod! Én 10 évig tanultam zongorázni és gitározni, de az egy dolog, hogy így megismertem a zenét, tudom mi miért van. De kb ennyi, ahhoz, hogy elkészítsek egy DTM, vagy egy In my room, rock my heart szintű zenét egy másik Rain-t kell keresnetek egy sokadik univerzumban.

Szerintem ez annyira nem is titok, havonta, két havonta dobálja ki az asztalra a zenéket, amik szinte mindenkit kiütnek, elég csak olvasni a sok hozzászólást és a nézettségeket. Bár nem tudom, hogy emellett mennyi mással kell foglalkoznia, de már akkor is elképesztő, hacsak erre szánna időt. A tesztben viszont ezt olvasni:

Igazából nincsenek hagyományos értelemben vett hétköznapjaim, minden napom egybefolyódik a teendőimmel és sokszor a hétvégékkel, ünnepekkel is, rengeteget dolgozom, sokat kell munkaügyekben külföldre utaznom, jelenleg is sokat ingázom Kanada (ami a jelenlegi lakhelyem) Németország, Ausztria és Magyarország között...

Amiből az derül ki, hogy Mflex-nek nem túl sok ideje van, de mégis megcsinálja a nagy slágereket. Amik, nem egyszerű zenék és ez itt a lényeg, ezért írtam már a múltkor, hogy a faszba csinálja? Talán ő nem is országok közt ingázik, nem lehet, hogy földönkívüli a csávesz? Már ilyet is olvastam a sc-on!

A hardver meg csak úgy érdekel, tényleg kíváncsi vagyok.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.25. 16:30:18