Ez egy fiatal srác, hagy próbálkozzon, nyilván a részéről a tisztelet jele, azt próbálja utánozni (ahogy tudja),akire felnéz, ez meg Mflex-nek lehet jó dolog, bár nyilván nem ez a legfontosabb neki, hogy ki mit és hogyan próbál a zenéiből meríteni. Van sok ilyen a neten, ezt csak a példa kedvéért hoztam.
A lényeg, picsán rúglak én téged, szívesen!
Amikor először olvastam,amit írtál az akkor még rossznak vélt (és rossz változatú DtM zenéről), hát sok kérdőjel fogalmazódott meg bennem, hogy te "normális" vagy-e , hogy ez a fantasztikus zene nem jön be, de aztán szerencsére eloszlattad a félreértést és a kételyeimet is. Lehet, hogy normális vagy. de hogy hogyan tudtad összekeverni akár csak megszólalás útján is az eredetivel,azt nem is akarom megtudni.
Neon Droid-nak ez valóban egy keményebb száma, de én alapvetően szeretem az ilyeneket is, az albuma pedig egész kiegyenlített, tehát nem pont ez a 2 irányvonal csak, amiben jól mozog, szerintem a maga nemében -vagy hasonlóak közt- ütős album, de valóban nem a melankólikus romantikázott synthwave kategória. Ez szerintem nem baj, miért is lenne az?
A stílusai kevertek, ez biztos, hogy most épp ki minek véli vagy mihez hasonlítja (hard,dark,progessive) ,az majdnem hogy mindegy is, ha valami nem tetszik, ez a legkisebb lényeges részlet.