42869
-
A felső videó a hszed után másnapig volt kint, addig is terveztem, csak sosem bírsz magaddal!
Jóval gyorsabb a tököm, biztos, hogy nem az az egy videó miatt lett gyorsabb vagy lassabb az oldal. :) 1-2 napra rá olvastam valamelyik fórumban, hogy valamit frissítettek a fórummotoron.
Nagy gratula a 3. utódnak, egy focicsapatig meg se állj! :)
Zenék: miért kell mindent Mflexhez hasonlítani? Mflex egy stílus maga, és nem synthwave, nem is nagyon lehet és nem is nagyon van értelme hasonlítani hozzá bármit, hisz nincs hozzá hasonlatos
, egyelőre.
Neon Droid és a többi ~háromezer másik "hasonlót" is önmagában vagy a stíluson belül kell értelmezni, és ebben az értelemben teljesen rendben van akár a korábbi Blasta, akár ND mindene, ő is nagyon jól ötvözte több stílus jellegzetességeit, de a két vonulatnak (pl. Mflex és Neon az égvilágon sehol sincs közös szála zeneileg), szerintem. Mflexet ebbe a rettentően széles spektrumú műfajba belevenni szerintem értelmetlen, legfőképp azért, mert ő egy teljesen egyedi kevert stílust alkotott, de ettől még mondjuk a synthwave és társai kategóriában is rengeteg pazar vagy csak épp remek előadó, dal és hangzásvilág is van. Nálam is torony Mflex, de megfér mellette sok más mindenki is. -
Amaximus!
Örülök, hogy mindig van egy frappáns válaszod mindenre.
Most, hogy nincs ott, máris jóval gyorsabb, de felőlem kirakhatod, úgyis egyre ritkábban járok erre meg másfele is.
A harmadik kislányunk is megérkezett nyolc napja már és ő fontosabb bárminél. Tehát nőuralom van most minden szinten.
Nálam az MFLEX SOUNDS a hivatalos, a múltkor el is csesztem, hogy a "drive to magicland" miatt nem oda írtam.
Blasta:
A múltkor írtam, hogy az a zenéd betalált, ez is elég jó, bár pl egy Killstar, vagy éppen az előbb említett Mflex sounds-tól a Pioneer S. remix-nek szerintem a közelébe sem érhet. Nekem és Reynaud-nak, meg egy rakás már embernek is az a az a top egyszerűen csúcs az a remix synthwave-ben.
Jól indul zenéd, a 2:30-as kiállás, leülés is jó, bár itt már egyáltalán nincs összhangban a képi világ a zenével, nem illik oda az autó pörgés, driftelés.
Aztán megint kezdődik elölről minden. mintha nem lenne kész, vagy elfogyott az ötlet. (de ez csak magánvélemény) Egyszer jó, de repeat biztosan nem lesz. Ettől függetlenül gratulálok!
Ez elég friss és ez is jól indul, de aztán GARTH zenéje szintén totális unalmoba fullad. Emiatt kár volt hosszabb szünetet hagynia.
Garth_Knight
To The Beach -
korábban is volt véleményem az albumról, fenntartom, ez is egy remek párosítás, és ez pont az egyik kedvenc számom róla, szóval 
!
-
Sziasztok!
Kedves barátom, a dmcallofmusic vezérigazgatója összerakta a legújabb videómat, tessenek megtekinteni ;)
(maga a footage persze nem a mi érdemunk, az önmagában is állat :D)
-
Michael Nolen - Fairy Tale In My Life
-
Gazebo - Ladies! (Andy Romano Flashback Remix)
Gazebo – Ladies ! - The Art Of Remixage
Így még nem volt itt! -
Joey Mauro and Raffaele Fiume - Shadows Of Memories
Helicon and Joey Mauro - Dreamer Café (1)
Helicon and Joey Mauro - Dreamer Café (2) -
Dr Funkenstein - Italo -
Evanton - Stretch It - (12inch Collection) -
Michael Nolen - Fairy-Tale In My Life - [Maxi-Single] - (2015)
-
JÓK! 

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.05.11. 15:11:15 -
Bad Boys Blue - EuroDisco Mix - ( Mixed by DjMabuz)
Kolléga úr nagyszerű munkát végzett,a mix akár lossless minőségben is letölthető.
Instrukció a videó alatt!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.11. 15:14:07 -
Kalax - Metropolis (Free DL) -
TQ -
Albert One -
Radiorama - Greatest Hits & Remixes - ( CDA - 2cd - ZYX Music - ZYX 21062-2 - 2015.05.29 )
Scotch - Greatest Hits & Remixes - ( CDA - 2cd - ZYX Music - ZYX 21067-2 - 2015.06.05 )
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.10. 14:47:09 -
Ryan Paris - Together Again (Produced by Tony Costa) -
Photosynthesi - Thin Air
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Photosynthesi on SoundCloud -
Mitch Murder - Selection 3 [ Free DL ] -
Synthgo - Flashback Into The Night -
Miles Prower - Azurea
Miles Prower - Azurea Ep
Miles Prower on BandCamp
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.06. 20:56:47 -
Action Jackson - Miami Kill [ Free DL ]
Retro Promenade - Coastal Keys [ Free DL ] -
igaz, hogy sok újdonság nincs benne zeneileg, de ezt a promót ügyesen megcsinálta!
-
Linda Jo Rizzo - There's A Fire -
Tonschatz - Midnight Warrior
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tonschatz – Qi ( Jó album! ) -
Brayan Master Mix ft Perla Frias - Sin Tu Cariño
Meghallgatnám egy új remixben : Bobby Farrell -
-
a tableted biztos, hogy nem a felső videó miatt tölti be lassan az oldalt, hanem az oldalon lévő mintegy egytucat másik miatt. ebben biztos lehetsz,mint ahogy abban is, hogy nem a te idegesítésed miatt raktam ki! 

mivel úgy látszik csak én tartom be, hogy spoilerbe rakom a vidiket (csak a kedvedért!!), más meg nem, így szerintem én sem fogok emiatt "megszakadni", tehát várható, hogy majd 37 vidit is be kel töltenie a tabletednek.
nem tudtam, hogy csak onnan lehet videót linkelni, ahová te hsz-eltél! elnézést!
kis kiigazítás: a felső videó is az ő, ők, hivatalos oldaláról való, nem egy rajongói másolat , ja és mivel reynaud már linkelete a másik forrást, ami még mindig látható itt,amíg át nem csúszik a következő oldalra, így ugyanazt nem lett volna értelme kirakni. hát ilyen bonyolult összefüggésekben kéne gondolkodnod, mielőtt pellengérre állítasz.
-
Valamit nagyon tud, ami kevés emberben van meg. Bár a privátomra még nem válaszolt, vagy nem is akar, de az tény, Őt legfeljebb csak utánozni lehet. Hétvégén nem voltunk itthon, de ma reggel láttam, hogy mennyi hozzászólást és like-ot kapott pár nap alatt a fent kirakott videó, dal, amit Amaximus biztos az én idegesítésem miatt cseszett ki megint és tableten mire betölti az örökkévalóság!
A DWNTWN remix-re sincs értelmes szó, valóban.
Szerk:
De most nézem, ez nem is az a videó ahová én is írtam. Akkor már legalább az ő hivatalos oldaláról rakd ki.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.05.04. 06:10:03 -
lazzoo #22351 Kristian Conde - LIGHT IN THE DARK
http://www50.zippyshare.com/v/wwY9DnTI/file.html
-
Patrick Baker - Summer Lover (Killstarr Remix)
Patrick Baker - Summer Lover (Killstarr Remix) - (Free DL) -
Eddig lemaradt,de érdemes megemlíteni!
Ryan Paris - Light In The Dark -
lazzoo #22348 Linda Jo Rizzo - Fly My High 2015 The Album
http://www32.zippyshare.com/v/4Q9f4SE1/file.html
01. Fly Me High [7:21]
02. There’s A Fire [5:38]
03. Only One Night [7:34]
04. Heartflash [5:59]
05. Welcome To Cairo [4:42]
06. I’ve Got The Night [3:33]
07. Passion [6:47]
08. You’re My First, You’re My Last [5:36]
09. Tropical Nights [5:52]
10. Under Fire [5:59]
11. Just One Word [5:13]
12. Fingertips [4:32]
13. Perfect Love [6:07]
-
Linda Jo Rizzo - Only One Night
Az eredeti felülírhatatlan! -
Miles Prower - Azurea EP
Track 4 : Azurea -
Albert One - Face to Face :
A1: Face to Face, Written & Composed by Mirko Hirsch, Produced by Eddi Mi Ami
B1: Sing-A-Song (Remix), Produced by Eddi Mi Ami [Belehallgattam ,az új remix brutál jó! )
Rofo - Face it / Summer love
Produced by Michiel Van Der Kuy -
Mflex zenéi tényleg nem hasonlíthatók semmihez,egyedi saját stílusa van!
Maximalista,a tökéletesre is van még egy tökéletesebb verziója.
Az elmúlt közel 2 évben sok mindent leírtam már a zenéiről,csak ismételni tudnám a pozitív jelzőket,az hogy italodisco stílusban kivételesen nagy zenéket dobál ki az nyilvánvaló dolog,de a legutóbbi remixével totálisan bizonyított, synthwave stílusban is képes a legmagasabb szinten alkotni,ez a remix a maga műfajában felsőkategória,a dal hetek óta az első számú favorit nálam! -
Nastar #22343 Semmi kétség hogy a legkorszerűbb italo discot csinálja ez a srác, sőt ez inkább italo dream, nagyon ott van ezen kár is vitatkozni!!! I love it 

-
Róla pedig nem nagyon tudok újat írni, mert elcsépelt közhelyek lenne az egész!
Próbáltam az Sc-ra és a Yt-ra is írni valami normálisat, de az nem fejezi ki, hogy a csávesz abban a peridódusában van (már régóta), hogy mindekit gyaláz! Majd 8 perc és végig tudja úgy vinni, hogy az az érzésem van, hogy még hallgatnám tovább.
Ez nem is megaitalo, hanem MFLEXDISCO, nem hasonlítható semmihez. Ilyíen hangok nincsenek is, meg dallamok, kiállások, ötletek, de úgylátszik mégis! Tegnap 8 után szinte megőrült megint a telefonom, jobban, mint valaha...Hogy ebben mennyi meló lehet, bele sem merek gondolni. Gyönyörű dal, gyönyörű szerelmi történettel elmesélve!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.05.01. 09:39:56 -
A zene, mint mindig nagyon jó, de tényleg az a videó attól jó, hogy kicseszett szar!